Meli, idiotisms un prāta aptumsums(hazāru mafijas revanš) !

Uzvarēja zagļi- hazāru mafijas “ģenētiskais fonds” !

Kā jau šeit vairākkārt esmu sacījis: simtprocentīgi aizskries nobalsot visi tie, kuri parazītiski piesūkušies “Latvijas miesai”. Nomenklatūristu bars, kuru radījuši vecie čekisti, lai ar viņu palīdzību, kā ietekmes aģentiem, saglabātu savu varu. Radinieks radinieku galā. Bez blata šodien darbu Latvija atrast nevar. Zinošākie un čaklākie ir bijuši spiesti pamest Latviju, palikuši “uzticīgākie” ! Es zemāk ievietoju Ē. Butāna rakstu, kurš apskata Bordāna partijas sasniegumus, kurus no šodienas sāks turpināt tie, kuri “noēda” Bordānu(Atcerēsimies PSRS pagātni, kad tika arestēts un nošauts Bērija, bet viņa sāktās reformas turpināja Hruščovs, kurš bija viens no aktīvākajiem slepkavām Ukrainā. Visi nobijās no Bērija, jo viņš bija paredzējis objektīvi izskatīt staļiniskos noziegumus, kā rezultātā viss Politbirojs varēja nokļūt “karātavās”). Tas šodien notika ar J. Bordānu ! Tas arī pēc Atmodas notika ar mani- L. Grantiņu !

Hazār-cionistu banda vēl ir ļoti ietekmīga un tā darīs visu, lai pie teikšanas nenokļūtu nacionāli domājošie ! Ne jau pēc savas iniciatīvas nodevēji Dzintars & Melbārde likvidēja Latvijas LATVISKO ATTĪSTĪBAS KONCEPCIJU !

Bordāns iestājās par LATVISKU LATVIJU un tāpēc tika iznīcināts.

Jānis Bordāns 

  Pateicos visiem Konservatīvie atbalstītājiem visā Latvijā. Gan tiem, kas balsoja par mums 2018. gadā, gan tiem, kas 2022. Jūsu atbalsts ir atbalsts godīgai un latviskai Latvijai!

Kāds sacīs, bet tas notika DEMOKRĀTISKĀ VEIDĀ, tautas vārdā. Šodien, kā Latvijas pēcAtmodas sākuma periodā, vēlēšanas nav jāvilto. To visu veic propaganda. Mēs taču visi esam liecinieki, kā tika apmeloti JKP ar Bordānu priekšgalā, sākot no pretekļa- Izraēlas mossadista Lato Lapsaspietiek.com un beidzot ar tāda paša mossadista Lemberga vadīto NRA ! Kas bija Lato Lapsas vecāki, reiz pasacīja A. Priedītis ! Lietuva un Igaunija jau tūlīt pēc PSRS sabrukuma likvidēja čekistu ietekmi un tāpēc, kā šodien jau tiek rakstīts, mūs savā attīstība jau apsteigušas par veselu paaudzi, bet Latvija atgriežas pie tiešās čekistu pārvaldes !

Īss apkopojums svarīgākajiem Konservatīvo paveiktajiem darbiem.

Ēvalds Butāns

Īss apkopojums svarīgākajiem Konservatīvo paveiktajiem darbiem Strādājam, lai Latvija kļūtu labāka! Vairāk par Konservatīvo PAVEIKTO https://konservativie.lv/paveiktais/ – Akciju opciju reforma. Jauns veids kā stimulēt jaunuzņēmumu attīstību – tiesības kapitālsabiedrības (SIA) darbiniekiem iegūt kapitāla daļu (akciju) pirkuma tiesības un pēc noteikta laika tās izmantot. Šo nozari pārstāvošie uzņēmēji ir novērtējuši kā vienu no lielākajiem stimuliem straujai nozares attīstībai. Regulējums, kurš pieņemts Latvijā ir viens no labākajiem visā Eiropā. – Jauni elektrovilcieni. Desmit gadus ilgusī vilcienu epopeja noslēgusies. Šogad jau tiek saņemti pirmie jaunie elektrovilcieni. – No š.g. 1.jūnija 3×500 izpildīts pilnībā. Minimālā darba alga – 500 EUR, IIN neapliekamais minimums darba algai un pensijai – 500 EUR. – Augstākais finansējums zinātnei kopš 2008.gada. Sagatavojot 2022.gada budžetu, tika panākts vēsturiski lielākais pieaugums zinātnei 12.6miljonu eiro apmērā, no kuriem vairāk kā 8mio bija tieši zinātnes bāzes finansējuma palielināšanas, to kāpinot par 32%. – Ekonomisko lietu tiesa finanšu noziegumu, korupcijas lietu un komercstrīdu izskatīšanai. 76% nolēmumu stājas spēkā jau pirmajā instancē ! – atvieglojošu nodokļu sistēmu speciālās ekonomiskās zonas kapitālsabiedrībām attiecībā uz dividenžu izmaksu, reinvestēto peļņu, nekustamā īpašuma nodokli u.c. priekšrocības, lai veicinātu Latgales ekonomisko izaugsmi. – Ceļu uzturēšana. No 2022. gada valsts autoceļu ikdienas uzturēšanas tirgus atvērts brīvai konkurencei, līdz ar to izdevumus par ceļu uzturēšanas darbiem ir iespējams samazināt par līdz pat 19% gadā. – Tieslietu reformas. Uzlabota lietu izskatīšanas kvalitāte tiesās, un pirmo reizi Latvijas vēsturē jaunais ģenerālprokurors apstiprināts caurspīdīgā un atklātā konkursā. – Jauns īres tiesību regulējums. T.sk. atvieglotas iespējas reģistrēt īres līgumu Zemesgrāmatā un tiesības iznomātājam pārtraukt līgumu nemaksāšanas gadījumā.

– Samazināta Zemesgrāmatu nodeva. Mazināts spiediens uz cenu – no 2021.gada samazināta ZG nodeva fiziskām personām no 2% uz 1,5%, juridiskām personām par NĪ (dzīvokļa) iereģistrēšanu no 6% uz 2%. – Daugavas ledus halle. Lai arī risks neiekļauties termiņos bija augsts, tika pieņemts lēmums izstrādāt jaunu iepirkuma nolikumu, kas salīdzinot ar iepriekšējās valdības izstrādāto nolikumu, ļāva paplašināt būvnieku pretendentu loku un ietaupīt gandrīz 10 miljonus eiro no nodokļu maksātāju kabatām. Iespēja atbrīvoties no t.s. “ātrajiem kredītiem” . No 2022.gada 1.janvāra – maznodrošinātām/trūcīgām personām iespēja atbrīvoties no maza apmēra parādsaistībām (ātrie kredīti). – Pensiju indeksācija jau no 2022.gada 1.augusta – vairāk naudas Latvijas senioru maciņos. – Starptautiska mācībspēku piesaiste augstskolās, starptautiska līmeņa IKT augstskolas izveide. Saeimā uz šobrīd pirms 3.lasījuma ir grozījumi Augstskolu likumā, kas paredz noteikt deleģējumu Ministru kabinetam izstrādāt kārtību, kādā ārvalstīs iegūtu izglītību vienkāršoti pielīdzināt iegūtajai izglītībai Latvijā, tā veicinot ārvalstu un jo īpaši diasporas mācībspēku piesaisti augstskolās. Ņemot vērā augstskolu tīkla konsolidācijas nepieciešamību, atsevišķu IKT augstskolu nav plānot veidot, tomēr ir noslēgti vairāki sadarbības līgumi ar spēcīgām ārvalstu augstskolām (MIT, Buffalo u.c.), lai varētu stiprināt esošās izglītības programmas, jo īpaši IkT prasmju attīstībā.

– Gunāra Astras piemineklis (izveidots pēc J.Bordāna iniciatīvas). –

Notiesāti un sankcionēti oligarhi. Tajā skaitā A.Lembergs beidzot notiesāts pirmajā tiesu instancē.

– Latviešu valodas stiprināšana. Plāns pārejai uz mācībām latviešu valodā visās skolās sākot ar 2023./2024. mācību gadu. Šobrīd grozījumi Izglītības un Vispārējās izglītības likumos, lai nodrošinātu, ka sākot ar 2023./24.m.g. sākas pāreja uz mācībām tikai valsts valodā sākot no pirmsskolām, līdz vidusskolas posmam. Paredzēts, ka no 2025.gada 1.septembra visās pirmsskolās un visā pamatizglītības posmā visi mācīsies tikai valsts valodā. Saeima plāno likumprojektus pieņemt trešajā (galīgajā) lasījumā līdz septembra beigām.

– Nacionālās pretošanās kustības dalībnieku atzīšana. Sakārtots veids kādā Saeima var lemt par nacionālās pretošanās kustības dalībnieka statusa piešķiršanu. – Ieviesta ģimenes valsts pabalsta reforma. No šī gada ĢVP par 1 bērnu – 25 EUR, 2 bērniem – 100 EUR, 3 bērniem – 225 EUR, par 4 un vairāk bērniem 400+ EUR! – Sakārtots ārvalstu adoptācijas process. Stingrāka pēcadopcijas uzraudzība un noteikts, ka adopcija uz ārvalstīm atļauta tikai tad, ja bērnam nav iespējams atrast ģimenisku un drošu vidi Latvijā. – Patiesā labuma guvēju apzināšana. Pateicoties patiesā labuma guvēju laicīgai noteikšanai Latvija tik ātri varēja reaģēt uz nepieciešamību iesaldēt Krievijas iebrukumu atbalstošo oligarhu īpašumus. – Cīņa pret naudas atmazgāšanu. Pateicoties Tieslietu ministrijas darbam koordinējot Moneyval rekomendāciju ieviešanu Latvija 2020.gadā netika iekļauta FATF t.s. “pelēkajā sarakstā”. – Atlaista korupcijas sagrauztā Rīgas dome. Panācām korumpētās Rīgas domes atlaišanu.

– Caurspīdīgs ģenerālprokurora apstiprināšanas process. Pirmo reizi Latvijas vēsturē ģenerālprokurors tika apstiprināts caurspīdīgā un atklātā procesā. – Turpinām ierobežot azartspēles. Palielināti nodokļi azartspēlēm, mazināta pašvaldību interese pieļaut spēļu zāles tos teritorijā, liegts uzturlīdzekļu parādniekiem spēlēt azartspēles, būtiski palielinot atgūtos uzturlīdzekļus, kas tiek maksāti no Uzturlīdzekļu garantijas fonda. Pieņemti likumi, kas dod tiesības pašvaldībām izlēmīgāk cīnīties ar azartspēļu sērgu. – Tiesības administratīvi sodīt tiesnešus/prokurorus. Atcelta tiesnešu un prokuroru imunitāte administratīvo pārkāpumu lietās.

– Izbeigta dzelzceļa elektrifikācijas afēra. Izbeigta 441 miljonu eiro vērtā dzelzceļa elektrifikācijas afēra. Daļa no finansējuma novirzīta infrastruktūras projektiem visā Latvijā (dzelzceļš, tramvaji, platjoslas infrastruktūra, ostas). – Ostu reforma. Latvijas lielās ostas ir visas valsts un tās iedzīvotāju bagātība, ne tikai reģionālu politbiznesmeņu peļņas objekts. Turpmāk ostu pārvaldībai tiks veidotas valsts kapitālsabiedrības, kurās vismaz 60% kapitāldaļas piederēs valstij.

– Lielāks atbalsts bērniem un jauniešiem. Noteikts, ka visām sporta federācijām vismaz 30% valsts budžeta finansējuma jānovirza bērnu/jauniešu sportam. Finansējums jaunatnei pieaudzis par 141%. – Pārdomāts un motivējošs atalgojuma modelis skolotājiem. Arvien augstāks atalgojums skolotājiem un atbilstoši sakārtots skolu tīkls jau no 2022./2023. mācību gada. – Dalītā īpašuma reforma. Noteikts, ka nomas maksa (likumiskais maksājums) nedrīkst pārsniegt 4% (iepriekš līdz pat 9%) un dzīvokļu īpašniekiem ir tiesības izpirkt zemi par kadastrālo vērtību. – Rehabilitācijas kursi varmākām. Ieviests jauns pagaidu aizsardzības pret vardarbību līdzeklis – pienākums atbildētājam apgūt obligāti sociālās rehabilitācijas kursu vardarbīgas uzvedības mazināšanai (tiesa var lemt bez varmākas piekrišanas). Policijai dotas tiesības lemt par nošķiršanu vardarbības/potenciālas vardarbības gadījumā. – Ciešāks darbs ar uzturlīdzekļu parādniekiem. Uzturlīdzekļu parādnieki no 2021.gada netiek ielaisti azartspēļu zālēs un piedziņa tiek nodota ārpustiesas parādu piedzinējiem. Lūdzu, uzņemieties atbildību par saviem bērniem. – “Tava klase”. IZM iniciētais attālināto mācību instruments ieguvis ne tikai pašmāju lietotāju, bet arī pasaules atzinību. – Izcilības veicināšana augstskolās. Ieviests jauns dokturantūras modelis, t.sk. 1000 EUR stipendija, lai panāktu lielāku doktora grādu ieguvušo īpatsvaru. Paaugstinātas studentu stipendijas.

– Uzsākta RailBaltica būvniecība. Jau drīz Varšavu un Berlīni varēs sasniegt, nepārkāpjot citā vilcienā! – Ērta un droša satiksme. Nav jāvadā līdzi vadītāja apliecība. Mopēdi/motocikli var braukt pa sabiedriskā transporta joslu. Elektroskrejriteņu regulējums. Uzstādītas 139 elektromobiļu ātrās uzlādes stacijas. – Noslēgta augstskolu reforma. Mainīts iekšējās pārvaldības modelis, kas mūsu augstskolas tuvinās labākajām Eiropas un pasaules universitātēm. – Jauni veloceļi. Izstrādāts velo ceļu attīstības plāns un Saeima pirmo reizi Latvijas vēsturē piešķīrusi papildus finansējumu velo ceļu attīstībai. Daudzi par to ir runājuši, bet beidzot kāds arī dara.                   

– Konservatīvie iestājas par videi draudzīgu un cilvēku veselību veicinošu transporta infrastruktūru. – Lielāks atbalsts autoceļiem. Latvijas vēsturē lielākais finansējums autoceļiem. Trīs gadu laikā 3183 km. – Iesaldētas kadastrālās vērtības, kas apstādināja NĪN būtisku kāpumu. – Uzlabots sabiedriskais transports. Jauni vilciena eksprešu reisi. Ērti un mūsdienīgi autobusi. – Bezmaksas sabiedriskais ransports mazapdzīvotās vietās. – Atbalsts Latgalei. Būtiski grozījumi Latgales SEZ likumā, atvieglojot investīciju piesaisti un veidojot attīstošu unatvieglojošu nodokļu sistēmu speciālās ekonomiskās zonas kapitālsabiedrībām attiecībā uz dividenžu izmaksu, reinvestēto peļņu, nekustamā īpašuma nodokli u.c. priekšrocības, lai veicinātu Latgales ekonomisko izaugsmi. – Atbalsts Letonikas programmai. Latgaliešu valodas, Latgales novadmācības pasniegšana Latgales skolās. – Ieviests. Letonika tiek turpināta, kā ari sākot ar 2021.gada oktobri ir uzsākts pilotprojekts latgaliešu valodas apgūšanai ikvienā skolā Latgales reģionā. – Datu atvēršana (atvērtie dati). Jauns veids kā stimulēt uzņēmējdarbību un caurspīdīgumu – Uzņēmumu reģistra un Valsts zemes dienesta reģistru dati bez maksas un publiski pieejami. Daudzas valsts pārvaldes iestādes ir uzsākušas tās uzturēto datu atvēršanu. Liela daļa no tiem ir pieejami atvērto datu portālā (data.gov.lv.) un ģeoportālā (geolatvija.lv).

02.10.22

Kāda KOSMISKA sagadīšanās, ka abi šie “Ciānas gurdo DVĪŅI”, ir arī šodien kopā. Un piedevām, abi no “dieva” apdāvināti ar miljoniem, kas nozagti GOJIEM ! Viņi ir iznīcības un nelaimes SIMBOLS ! Par kādu Latviju šiem pabirām interese, ja nu vienīgi, kā kļūt bagātākiem !

1984. gads Minsterē pie vēsturnieka Ādolfa Šildes mājas !

You may also like...

22 komentāru

  1. Domātājs saka:

    Sātanam ir nauda un nauda vajadzīga visiem! Sātanisti pielika sev pie algas (40%), valsts sektorā strādājošajiem, pensionāriem, par elektrību trīs mēneši bija mazāk jāmaksā un vēl izpalīdzēs ar naudiņu. Tāpēc Tauta balsoja par Kariņu, jo pirmoreiz kāds padomāja par mazāk situētajiem. Tikai KARŠ būs! Būs mūsu puišiem jāiet ukraiņiem palīgos, jeb vēl sliktāk, jāiet atgūt Abreni. Bet karavīriem maksās labi, pat runā,ka 1 000 eiro dienā .

  2. Edgars saka:

    VVF. panāktās vēlēšanu tiesības visiem okupantiem,arī spēlē savu lomu. Latvieši pie varas Latvijā,tā arī nenonāca.
    Tam,kas noticis nav daudz variantu. Ir viens no tiem,vai visi kopā. —Iespējams,ka vēlēšanu rezultāti ir totāli viltoti,augstā līmenī. Par valdošo Kariņa masõnu partiju var balsot tikai ļaunprāši,vai no dabas ar īpašu stulbumu sisti.
    Prāta aptumsumā cilvēks var nezināt,ko dara. Iespējams,ar elektrõnisko izstarojumu ierīču palīdzību smadzenes tiek tā apstrādātas,ka cilvēki paliek vadāmi. Zombiju un stulbo masa. Nožēlojami! 4.maija režīms valda tālāk.

  3. no malas saka:

    4.maija režīms savos masu mēdijos raida vienas vecenes no Stradiņiem,Kariņa partiju apdziedošas odas. Nu izklausas gluži pēc vistas kladzināšanas! Nu,vai tad 4.maija režīmam pilnīgi nemaz nav kauns!? Vēl tak tie politiķi visu ko var pārdomāt,bet apdzied un apkladzina tikai Kariņu. Vēl olu nav izdējusi! Muļķā vista.

  4. Jansons saka:

    — Liek aizdomāties par vēlēšanu sistēmu. Tātad: ja latvieši būs palikuši 4%,un viņi tad ar savu sarakstu startēs Saeimas vēlēšanās,gūstot tikai savu 4% balsis,tad viņu intereses Saeimā jebkurā gadījumā nebūs pārstāvētas nemaz!

  5. Anonīms saka:

    Helsinku grupa priekš viņiem cīnīja brīvu Latviju,lai viņi šitā varētu taisīt savas “rebes”. Fakts,ka patrioti tā nestūrēja. Bet tā ir noticis.

  6. W saka:

    Tāpat,kā streļķi nomira,un visi pēdējie… Tāpat helsinkieši,dodas viens aiz otra smilšu kalniņā. Īsti brīvu Latviju,tā arī nepiedzīvojuši.

  7. Odze. saka:

    Visi tie,kas ienesti TUR ,pamataa un galvenokaart, nodarbojas ar elektoraata iebarosanu.
    Tad ar projektu un taamju izgudrosanu . Un tad ar naudas legalizesanu .
    Par vienkaarsaa cilveka smagajiem dziives apstaakliem ,VINIEM nav ne mazaakaas intereses.
    VINU un vinu ,,suudu striipas,, plaani saistaas vienigi ap SAVIEM dzives apstakliem ! UN LAI NEKAS TUR NEMAINAAS !
    bet… cilveks domaa- Dievs dara. Karma nak.

  8. AG saka:

    Neaizmirsti palielīties, ka Bordāns tev deva savu dirsu !!! :)))

  9. Valodas stūrītis saka:

    “Sports: Šodien sportā izcēlās tādi latviešu sportisti,kā; Mordobojevs,Iļjičins,Meģveģjevs,Griščenko un Judičenoka.”
    DIEVS,LAI IR AR MUMS! Tautieši! Nekad neņemsim par piemēru 4.maija režīma sporta komentētājus,un nesauksim par latviešiem sveštautiešus!

  10. Arnis saka:

    Es nenobalsoju par Bordānu tikai viena iemesla dēļ – viņš bija viens no niknākajiem piespiedu vakcinācijas (tulkojums – nedabīgas medicīniskas manipulācijas) bīdītājiem. Viņam tas nebija jādara, un man tā bija liela vilšanās.
    Ceru, ka ukraiņi ar dievpalīgu piebeigs moskovītu izdzimteņus, un biedēšanu ar “russkij mir” vairs nevarēs izmantot kā attaisnojumu jebkādu neģēlību uzspiešanai.
    .
    .
    .
    Admins
    Aizmirsi pieminēt vēl svītriņas debesīs, kuras kaisa mikročipus latviešu miesā !
    Protams arī Geitu un Sorosu, kuri ir galvenie vaininieki cilvēces iznīcināšanā !
    “Slava ruskomu miru”, tovaršč Arņis !

  11. Arnis saka:

    Es neko neaizmirsu pieminēt, un man ir diezgan vienalga, ko cilvēki izvēlas darīt dara ar savu miesu un veselību. Runa ir par izvēles brīvību, kuras trūkums, starp citu, ir viens no galvenajiem “russkij mir” balstiem. Ne viss, ko krievi sauc par melnu, ir balts, un otrādi. Tas ir čekistu niķis – samaisīt absurdas teorijas par “mikročipu kaisīšanu” ar loģiski pamatotiem un veselajā saprātā balstītiem vēstījumiem, lai diskreditētu otros. Nav saprotama arī Jūsu pielaidīgā attieksme pret Sorosu, kura ideoloģija ir pilnīgi nesaderīga ar Latvijas kā latviešu valsts pastāvēšanu. Man nav pa ceļam ne ar moskovītu nacistiem, ne ar “zinātniski” medicīniskajiem teroristiem.
    Beigās piebildīšu, ka Jūsu un citu helsinkiešu nopelni mūsu valsts atgūšanā nav apšaubāmi, un paldies par to, ko joprojām dartāt, kaut arī mūsu redzējums reizēm nesakrīt.
    .
    .
    .
    Admins
    Pret Sorosu uzstājas cionisti, krievu pasaule ar Lembergu priekšgalā.Tici savai sazvērestības teorijai un dzīvo murgos, bet necenties šos murgus uzspiest citiem.

  12. Odze. saka:

    Eeeeeeee !??? Kas tad ir SO r OS ??? Vai kada labsirdiga ,kristieshu lauku tante ?

  13. Cilvēks saka:

    citāts: Admins
    Aizmirsi pieminēt vēl svītriņas debesīs, kuras kaisa mikročipus latviešu miesā !
    Protams arī Geitu un Sorosu, kuri ir galvenie vaininieki cilvēces iznīcināšanā !
    “Slava ruskomu miru”, tovaršč Arņis !
    **************************************
    Admin , tu esi galvā un tūplī izmaukts !
    .
    .
    .
    Admins
    Domāju, ka esi viens no viņiem:
    https://www.youtube.com/watch?v=v2rtVSCANG4

  14. Arnis saka:

    Vēlreiz – tas, ka “krievu pasaule” par vai pret kaut ko “uzstājas”, nepadara to par viennozīmīgi ļaunu vai labu. Ne vienmēr tas, kas ir balts krieviem, ir melns latviešiem. “Krievu pasaule” parasti kož rokā, kura viņus baro, un bučo roku, kura viņus sit, tā ir šīs nācijas “skrepa”. Lembergs ir maita, bet ne muļķis, un izmantos katru iespēju nomelnot savus sāncenšus ar pelnītiem uzbraucieniem.
    Interesanti, kas Sorosa stipendiātiem sakāms par dekolonizāciju vai imigrāciju? Ēlerte, Ījabs, vai Freiberga (kura pasniedza Sorosam 3zvaigžņu ordeni) ir daudz labāki par to pašu Lembergu?

  15. Global Analitics & saka:

    Dž.Sorosa projekti,īstenotais,biogrāfija,Youtube kanālā: [CONSPIRANEWS]

  16. raksts saka:

    Pēc CVK mājaslapā pieejamās informācijas, “Jaunā vienotība” (JV) nākamajā Saeimā ieguvusi 26 mandātus, Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) – 16, “Apvienotais saraksts” (AS) – 15, Nacionālā apvienība (NA) – 13, “Stabilitātei!” – 11, “Progresīvie” (P) – 10, bet “Latvija pirmajā vietā” (LPV) – deviņus mandātus.

    No JV Saeimā ievēlēti Krišjānis Kariņš, Edgars Rinkēvičs, Andrejs Judins, Inese Lībiņa-Egnere, Irma Kalniņa, Zane Skujiņa, Dāvis Mārtiņš Daugavietis, Zanda Kalniņa-Lukaševica, Uģis Rotbergs, Jānis Patmalnieks, Agnese Krasta, Inese Kalniņa, Ainars Latkovskis, Evika Siliņa, Hosams Abu Meri, Andrejs Ceļapīters, Jānis Skrastiņš, Raimonds Čudars, Arvils Ašeradens, Inga Bērziņa, Anda Čakša, Agita Zariņa-Stūre, Rihards Kozlovskis, Anna Rancāne, Mārtiņš Felss un Mārtiņš Daģis.

    No ZZS nākamajā Saeimā ievēlēti Gunārs Kūtris, Augusts Brigmanis, Andrejs Vilks, Armands Krauze, Juris Jakovins, Daiga Mieriņa, Harijs Rokpelnis, Didzis Zemmers, Kaspars Melnis, Līga Kozlovska, Anita Brakovska, Valdis Maslovskis, Uldis Augulis, Gundars Daudze, Jānis Vucāns, Viktors Valainis, Andris Bērziņš un Līga Kļaviņa.

    AS pārstāvji nākamajā parlamenta sasaukumā būs Igors Rajevs, Didzis Šmits, Andris Kulbergs, Lauris Lizbovskis, Raimonds Bergmanis, Edvards Smiltēns, Māris Sprindžuks, Česlavs Batņa, Aiva Vīksna, Juris Viļums, Māris Kučinskis, Linda Matisone, Atis Deksnis, Ingmārs Līdaka un Edgars Tavars.

    No NA parlamentā iekļuvuši Ināra Mūrniece, Rihards Kols, Nauris Puntulis, Aleksandrs Kiršteins, Raivis Dzintars, Uģis Mitrevics, Jānis Dombrava, Jānis Grasbergs, Edmunds Teirumnieks, Ilze Indriksone, Artūrs Butāns, Jānis Vitenbergs un Edvīns Šnore.

    No S saraksta Saeimā iekļuvuši Aleksejs Rosļikovs, Svetlana Čulkova, Nataļja Marčenko-Jodko, Igors Judins, Jefimijs Klementjevs, Glorija Grevcova, Viktorija Pleškāne, Viktors Pučka, Nadežda Tretjakova, Iļja Ivanovs, Dmitrijs Kovaļenko.

    No P saraksta ievēlēti Andris Sprūds, Andris Šuvajevs, Antoņina Ņenaševa, Skaidrīte Ābrama, Edmunds Cepurītis, Kaspars Briškens, Jana Simanovska, Leila Rasima, Edgars Zelderis un Atis Švinka.

    No LPV 14. Saeimā ievēlēti Ainārs un Ričards Šleseri, Mārcis Jencītis, Oļegs Burovs, Kristaps Krištopans, Linda Liepiņa, Vilis Krištopans, Ramona Petraviča un Edmunds Zivtiņš.

    14. Saeimas vēlēšanās Latvijā nobalsoja kopumā 912 180 vēlētāju jeb 59,14% balsstiesīgo iedzīvotāju.

  17. nenopietni saka:

    Kādu laiku Lielajā Saeimas teātrī viss ies “lecam pa vecam”, Leviatānijā viss tiks nolaists līdz kliņķim. Tad vainos krievu frakcijas,ka tās traucē strādāt. No haosa glābs Šlesers,to iecels par premjeru. Viss iet pēc programmas.

  18. Balsotājs saka:

    Viens svarīgs Konservatīvo krišanas iemesls bija nesaderība starp viņu partijas nosaukumu un darbiem kovidafērā un kroplo minoritāšu balstīšanā. Tā tas bija manā draugu,radu un paziņu lokā,kad ierunājos par koservatīviem.
    Var salīdzināt ar t.s. Progresīviem,kuri tika pie siles pateicoties rietumu ,,progresīvā kultūrā,, iesvētītiem ārzemju ,,latviešiem,, ,īpaši jaunai paaudzei,kurai reiz piederēs Latvija,bet tā būs Latvija kā parasta ģeografiska vieta,daudzkrāsaina pedarastu kolonija.
    ,,Progresīvie,, ,atšķirībā no ,,konservatīviem,, bija,ir un palika viscaur ,,progresīvi,,. Konservatīvie centās būt ,,Progresīvi,,.
    Atkārtoju.Augstāk minētais ir tikai viens no iemesliem,bet pietika.

  19. A G saka:

    Dabuji,Arni!? Linardelis uzkrāmēja tev treknu čupu :))))))

  20. Anonīms saka:

    Leviatāna saulītē gozējas vieni un tie paši apmierinātie purniņi. Citi tauki,citi kārnāki,bet apmierināti. Alga,teātris,pasēdēšana. Citkārt apmierinātie purniņi gozējas Bahamu salu saulītē,kur tiem vasarnīcas,kabrioleti un nerātnās meitenes. Visumā,retie klupieni Leviatānijā nekā neietekmē patīkamo,mūžīgo atpūtu no visiem apgrūtinājumiem.

  21. Skolnieciņš saka:

    🇷🇺💩 💥💥💥🔥🔥🔥💨💨💨 💩🇷🇺
    Namiņš deg, namiņš deg.
    Krimas tilts kā skaliņš deg.
    Krievi bēg, krievi bēg.
    Un kāds rašists Ellē deg.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  22. Skolnieciņš saka:

    🇺🇦☮️🇱🇻🇺🇦☮️🇱🇻🇺🇦☮️🇱🇻 Krima ir Ukrainas Republikas suverēna un nedalāma teritorija. Ukrainas Republika atjaunos savu teritoriālo veselumu 1991. gada robežas. Es tam ticu. Bet Krievijas Federācija (pēc kara Krievija vairs nebūs federācija) maksās reparācijas tuvākos 100 gadus. Slāvu Dievu vārdā lai notiek tā! Dievietes Makošas vārdā lai notiek tā!!! Ar cieņu pret Ukrainu, Skolnieciņš P.S. Komentārs ir adresēts ukraiņiem. 😼😼😼

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *