Nu kāpēc šie cilvēces ģenētiskie atkritumi saņem tādās algas ?

Kāpēc tādas algas ?

Atbilde pavisam vienkārša,- viņi ir ietekmes aģenti un priekš tiem nekas netiek žēlots ! Šeit, protams, ka nav visi. Katra partija ir “pārpildīta” ar šiem sūdiem daļēja cilvēka izskatā. Aktīvākie un pretīgākie ir Dzintars, Beitnere un Mūrniece. Divas latviskās partijas- NA & JKP, tiek turētas zem kontroles visīstākajiem cilvēces atkritumiem: Beitneri un Dzintaru(Mēs taču visi redzam, ka Dzintars ir Lemberga marionete). Pārējie jau nav labāki, bet tie sastāv veidojumos, kuri visi uzskatāmi par kolaboracionistiem, visīstākajiem tautas nodevējiem. Tos arī tauta nepārprotami atšifrē un par tiem daudz arī nav jāstāsta. Toties Dzintars un Beitnere ir ielīduši latviešu cilvēku sirds dziļums un tur izplata nāvējošākos baciļus. Viņi diskreditē šo partiju darbību, kas arī ir cionistu- hazāržīdu uzdevums ! Tieši šīs divas partijas ir visbīstamākās, protams, no hazāržīdu viedokļa un tāpēc ielikti vislabākie provokatori, lai neļautu veidot latvisku Latviju. NA bija iniciatore noziedznieka, zagļa un čekas aģenta Levita iebīdīšanai par prezidentu. Negribīgi, Beitneres ietekmē, arī JKP tam piekrita. Neskatoties uz to, jau pēc īsa laika Levits uzspļāva Bordānam. Šodien vēl ir līkdeguņu(hazāru mafijas- sātanistu) laiks, bet ne ilgi vairs.

Tas viss tika speciāli darīts, lai tautu nostādītu pret JKP, kura aktīvi iestājas pret valsts izzadzējiem.

Kā mēs šodien redzam, tad milzīgs daudzums vēlētāju ir uzķērušies uz šo čekas āķi, jo Bordāns tiek noriets pat par to, ko viņš nekad nav darījis un nav pat bijis sakara ar apvainojošo tēmu. Es nereklamēju JKP un Bordānu tāpēc, ka viņš varētu būt mans draugs, bet tāpēc, ka viņš ir GALVAS TIESU augstāks par pārējo Saeimas prusaku varzu gan morāli, gan ar saviem darbiem ! Pirms balso, latviet, apsver visu šeit sacīto, jo cietējs, ja balsosi par šleseriem, krištopāniem, urbanovičiem stepaņenkovām vai dzintariem, būsi tu un tava ģimene. Bet, kas attiecas uz vēlēšanu boikotu, to veiks tie, kuriem zeme ir plakana un potes inde- tā teikt, bezsmadzeņu kreatūras.

27.09.22

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir Top10pelnosakie_majaslapa-1160x770.jpg

You may also like...

7 komentāru

  1. Valodas stūrītis saka:

    “Kanalizāciju notekūdeņos notika moritorings.”
    —Kas,kas notika kanalizāciju notekūdeņos??? —“Moritorings”?!! NAV TĀDA VĀRDA LATVIEŠU VALODĀ!
    Aicinājums ziņu raidījumu veidotājiem: atvainoties klausītājiem par nekulturālu runu un latviešu valodā izstāstīt,kas ir noticis kanalizāciju notekūdeņos!
    Bet,kas ir vēl ticamāk; 4.maija režīma ziņudienesti veic pasūtījumu,tīši kropļojot latviešu valodu,lai kultūru ātrāk iznīcinātu.

  2. Par šnobeļiem-kremļa vergiem! saka:

    :))) 2022. gada 27. septembris 7.58
    Kādi muļķi te nolasījušies! :))) Pastalas , arī šodienas karš ir “dogovornjaks” , bet līdz jūsu dzīvnieka mentālajam līmenim tā infa neaizies .
    000000000 000000000
    Par utainās “varenplašās” līkdeguņa bezsspēka smirdienu nav jābrīnās, jābrīnās, cik maz to te ir palicis! Vai hazārlopi un kremlinvergi jau tik veci, tik apsprāguši, jeb tik slinki, ka bez kremļa maksas papildevas te negrib vairs čakli smakot?!

  3. diemžēl saka:

    Pirms kovida pošu saņemsanas,speciāli, tika veiktas standarta pārbaudes uz vēža pazīmēm. Viss bija kārtībā. Sajūta normāla.Problēma bija -darbs vai pote.
    Pēcpošu sajūta bija slikta. Pēc kāda pusgada pārbaudes liecināja,ka vēzis ir atgriezies. Priekšā smaga ārstēšanās, un,kādas izredzes? Tagad kariņveidīgie taisnojas,ka 62000 bija kļūda,mēs nezinājām,mums koalīcijas partneri uzspieda….
    Es nolādu visu koalīciju,bez izņēmuma. Pat vēl vairāk,ja man būtu iespēja.
    Pēdējās Saeimās es balsoju par JKP.

  4. Anonīms saka:

    Tā nu i ar to kultūru, ka nesaprot vārda nozīmi – Nūja! Kropļo visu, ko var izkropļot un pasaulē būs viss piedirst ar acgarniban, ka atšķirt savu no sveša? Vecis runājot goda valodu sēd pie galda un runā skaidru valodu bez aplinkiem, kad runā par Saimes lietām. Kāda ir Latvijā saimes būšana šajos laikos? Grantins aicina un aicina balsot par cilvēkiem, kas tāpat ir piederīgi svešo tautu asinīm. Aicina spricet sevi velns sazin kādus sūdus savā būtībā noliekot sevi par eksperimenta trusi. Kāpēc neēst suņa sūdus? Suņi tak ēd! Zvēru tiesību aizstāvji visādi pasniedz cilvēka būtību par ļaunu esam atieciba pret zvēriem un zvērus sauc jau par cilvēku mazajiem brāļiem. Visus suņus arī vajag vakcinēt Grantin un cilvēks ir savādāks par zvēriem? Suņus turēt pie siksnas arī jau ir grēks, bet cilvēkus vajag takšu ierobežot savās domās un kustībās. Kurš runā samos laikos goda valodu? Tas būs sāpīgi pašam runātājam, kad jis sāks runāt visu, kas grēksūdzes tiek izteikts, bet arī bez tām ir saprotams, ka ir par vēlu mainīt pasauli. Tā iet peckles caurumā i katrs glābjas, kā māk. Bija un izbija!

  5. Odze. saka:

    29..09/ Intervija ar apvienibas ,,Apeirons” vaditaju Ivaru Balodi. Taisa shtelli kopa ar Tiesibsargu,Nacbiblioteku un PREZIDENTA parstavi…

    Kad Googlee prasa -apvieniba Apeirons… tad vienigis kas paraadaas ir masonu simboli un tukojums vardam no griekju val.- UNLIMITED.
    (neierobezots,bezrobezu,bezizmers…..)
    Tads apeirons jau bij pa baznicam liimeejies ,kadus gadus atpakalj… vini no arienes raada kaut kadu noziimiigumu,svarigumu,bet
    merkis tads … iepuvis.
    Ka redzams, pielimemejushies pie nabaga invalidiem.
    Ja 15 gadus atceros so nosaukumu ,bet netaa nekas par tadu ,, apvienibu,,NAV un tagad(!) ir televizijas oficialajaa kanaala,jo stradaa kopaa
    ar Tiesibsargu un prezidenta parstavi,tad tur IR KADS… noslepums.

  6. Paldies LRTT !!! saka:

    Precīzi un jau tad ļoti tālredzīgi no LRTT definēts par bandītu un parazītu, zagļu un idiotu – kremļa impērijas atliekas galu:

    “LRTT pasts. Par izbijušo “varenību”-krievu gals” –

    ttps://tautastribunals.eu/?p=23784

  7. Mārtiņš saka:

    @Valodas stūrītis – starp citu, vārdi “kanalizācija”, “nekulturāls”, “režīms” arī ir ar nelatvisku izcelsmi. Ko nu darīsim?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *