Latvijas mafija,- Krievijas mafija miniatūrā

Latviet, kamēr, šeit uzskaitītie noziedznieki netiks starptautiskā arēnā pakārti, ar ANO madātu uz krūtīm, nekas nemainīsies !

Noskaties, latviet, šo krievisko video par Putinu un viņa Ciānas mafiozo bandu: «Крысиное Царство» | Путинизм как он есть #8 (Žurku valstība / putinisms, kāds tas ir #8) un tu pilnībā sapratīsi Latvijas sarkano čekas žurku darbību Latvijā.

Pirmajā foto tu redzi necilvēku- reptiloīdu atlasi, kuri ir latviešu tautas slepkavu KODOLS, kuram sakars ar sātanistu midzeni !

Mēs redzam, ar kādiem “kadriem” ir kopā cionistu priekšpostenis Latvijā- žīds Egils Levits ! Šodien mēs arī redzam, ka Levitam vienmēr pa pēdām seko latviešu tautas slepkava T. Jundzis– viens no galvenajiem Latvijas rūpniecības “likumīgajiem” likvidatoeriem, kas bija priekšnosacījums latviešu tautas padzīšanai no savas Tēvzemes. Par to visu rakstīja Valdmanis, kuru nekavējoties par tādu “atklāsmi” noslepkavoja, kā neskaitāmus desmitus citu latviešu tautu aizstāvošos patriotus !!! To visu šodien piesedz ģenerālprokurors E. Kalnmeiers, zem kā “jumta” strādā slepkavu brigādes, kuras vada čekists- žīds A. Borovkovs un čekas virsnieka A. Bunkas audžudēls- žīds R. Bunka. Slepkavas tiek vervēti no E. Levita Latvijā atstātajiem armijas virsnieku pēcnācējiem, kā arī no VDR pārvietotajiem militāristiem.

Šeit mēs redzam, ka Putins un Tramps ir vienas bandas locekļi. Abi hazāri un pilnībā arī tiek apkalpoti no HAZĀRU MAFIJAS piederīgajiem. Mūsu pisāriņ-prezidents Levits ir no tās pašas hazār- reptiloīdu bandas, kura parazīt- padomnieki ir visi bijušie KGB sadarboņi un viņiem pietuvinātie. Ar latviskumu, ar cilvēciskumu šim švaļu baram nav nekas kopīgs. Latviskumu, kā Latvijas valsts attīstības pamatus, šie noziedznieki nomainīja pret- cionistiski NACIONĀLO ! Līdz ar to, Latvija, kā nacionāla valsts, tika likvidēta. Šo noziegumu veica VL!, kura izrādījās žīdu kontrolētā “piektā kolonna” un, kura kā pretīgs stafilakoka bacilis bija ieperinājusies latviešu tautas Dvēseles visdziļākajā nostūrī un to inficējuši ar saviem nāvi vēstošajiem puvekļiem ! Ariebes stundā, šos sātaniskos izdzimumus: ar R. Dzintaru un Melbārdi priekšgalā, mēs nedrīkstam žēlot ! Tie, kuri ir veikuši genocīdu pret tautu, ir jāsoda ar karātavām. Tāds ir ESSĪBAS LIKUMS !

05.11.19 L. Grantiņš

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *