Hazāru laimes mirkļi mēra laikā !

Hazāru laimes mirkļi mēra laikā !

Kas ir šie divi gaviļnieki, kuriem dvēseles ir priekpilnas un smiekli līdz “ausīm” ? Tie, kā mēs visi zinām, ir Latvijas un Ukrainas “prezidenti” ! Protams, ka ar veselu saprātu apveltītam cilvēkam ir saprotams, ka vārds PREZIDENTS ir jāliek pēdiņās. Gan viens gan otrs nav attiecīgo valstu pamatnācijas pārstāvji. Abi pasakaini bagāti un ne jau savu ekonomisko “zināšanu”, bet gan visprimitīvākās laupīšanas rezultātā. Šodien ASV & Co ir zināms, kas ir Zeļenskis un kam viņš kalpo. ASV valsts administrācijai, ja uzticamies J. Šveca informācijai, ir nesaskaņas ar Ukrainas valdības pārstāvjiem.

Visas svarīgākās lietas tiek kārtotas ar Ukrainas militāro VADĪBU. Ir pierādījumi, ka pat šodienas kara apstākļos, kad tauta iedzīta izmisumā, jebreja Zeļenska BANDA lielos apmēros izlaupa Ukrainu.

Kāpēc netiek šai laupīšanai likti šķēršļi ?

Pavisam vienkārši, aiz visa tā stāv sātaniskais cionisms ar Izraēlu priekšgalā.

Uz kurieni tad tiek izvestas Zeļenska bagātības ? Taču ne jau uz Rumāniju, Sīriju vai Brazīliju !

Laikā, kad Zeļenskis atradās Ukrainas prezidenta amatā, praktiski tika iznīcināta visa aizsardzības sistēma. Tas vairs nav nekāds noslēpums, jo pamazām par to jau tiek kārtotas lietas TIESVEDĪBAI !

Tas pats notiek arī ar Latvijas armiju un tās bruņojumu. Šeit atkal nav vajadzīgi speciāli pierādījumi, bet pietiek, ja mēs Latviju,- tās militāros izdevumus un iegādātos ieročus salīdzinām ar Lietuvu un Igauniju. Un, pats galvenais: kur palika viltus izkrāptie- nesamērīgi pārmaksātie(par 50- 60 gadus vecu tehniku) līdzekļi ? Kas ir- kādas “tautības” pārstāvji ir Latvijas galvenās militārpersonas: L. Kalniņš, E. Levits un A. Pabriks ? Ne jau latviešu tauta šos hazāriskos noziedzniekus- antisemītus “iestūma” šajos amatos ! Un, vai nav dīvaini, ka putiniskās šoblas valstī propagandas tele- šovos piedalās pensionētais Izraēlas mossadists Kedmi(hazārs Kozakovs) ? Un, vai nav dīvaini, ka Latvijas publiskajā telpā Lembergs ar savu NRA var propagandēt putinismu ?  Vienīgie, kuri turas pretī šim ārprātam un dara godu Latvijai, un J. Bordāns un E. Rinkēvičs ? Un tieši viņi saņem visvairāk “mēslus uz galvas” valdošajām partijām un DP kūrētiem troļļiem ! Rīgas mērs arī ir pieskaitāms pie Latvijas patriotiem. Un, kur palikuši dižvaroņi no NA ?


Konservatīvie 
8. septembris plkst. 15:00  ·

👏👏 Vairs atlicis tikai trešais – pēdējais lasījums ‼ Spraigās debates Saeimā skaidri parādīja, kuri mums Latvijā ir Kremlim simpatizējošie politiķi. Viņi visādi centās šo likumprojektu sabotēt un kavēt tā pieņemšanu, bet atlicis vairs tikai spert pēdējos soļus, lai visās 🇱🇻Latvijas skolās bērni mācītos LATVIEŠU valodā.
Anita Muižniece izglītībai un zinātnei: “Pašlaik mēs paveicam tos darbus, kurus vajadzēja paveikt jau pirms 30 gadiem. Ja politiķi būtu rīkojušies laicīgi, mēs jau pašlaik dzīvotu labākā sabiedrībā. Ja izglītības ieguves posmā no pirmsskolas līdz vidusskolas absolvēšanai bērni un jaunieši mācās vienā valodā, tas sniedz būtisku pamatu saliedētībai, kopīgām interesēm, vienotas informatīvās telpas lietošana. Tieši izglītība vienā valodā, nešķirojot bērnus, ir labākais instruments, kā saliedēt Latvijas iedzīvotājus.”
👉 Saskaņā ar grozījumiem likumos, no 2023. gada 1. septembra izglītības process tikai valsts valodā tiks īstenots pirmsskolas izglītībā un pamatizglītības pakāpē 1., 4. un 7. klasē. No 2024. gada 1. septembra mācības tikai valsts valodā uzsāks 2., 5. un 8. klašu skolēni, bet no 2025. gada 1. septembra – pievienosies arī 3., 6. un 9. klases. Jāatgādina, ka vidusskolas posmā jaunieši jau šobrīd visus mācību priekšmetus apgūst latviešu valodā, bet 1. – 6. klašu skolēni latviešu valodā apgūst vismaz 50% no mācību satura, savukārt no 7. līdz 9. klasei – vismaz 80% apmērā.

Latviet, vēlēšanās ir noteikti jāpiedalās un jābalso par tiem, kuri cenšas palīdzēt tautai. JKP ir vienīgie, kuri ir cienīgi vadīt valsti ! Vai balsosi par tiem, kuri jau 30 gadus zaguši un savus tuviniekus sabāzuši visos ienesīgos “caurumos” ? Viņu stulbums un mantkārība bremzē mūsu valsts attīstību ! Šodien ir kara stāvoklis un tāpēc, ja runājam pēc BŪTĪBAS, šeit piesauktie būtu nošaujami(domājams, ka nākotnē tas arī tiks izdarīts) !

Slava Ukrainai !

Šeit vēlreiz skatiet tos, kuri iedzīvojas uz tautu asins un asaru rēķina. Vai viņi ir tiesīgi saukties par cilvēkiem ? Nē, viņi ir pazemes Jahves pielūdzēji, kuri ir definējami kā anti- cilvēki !

17.09.22

You may also like...

9 komentāru

  1. Vitautas saka:

    Latvijā valda starptautiska noziedznieku vara. Un ir ļoti daudz lētticīgu vēlētāju***

  2. no malas saka:

    Žīds brauc pie žīda. Bestija satiekas ar bestiju. Gluži kā sērotāji par Anglijas karalieni – visi ir vienas tautības un vienu organizāciju locekļi. Bet pasniedz savos masu mēdijos,itkā valdītu dažādība.

  3. Antienglender saka:

    Izziņa patiesības meklējumos: “kepku”,jeb “tibeteiku” galvā liek tikai Ābrama dzimums,tie,kas no tā dzimuma cēlušies cēlušies. Pie kam to drīkst darīt tikai pēc rituālās apgraizīšanas veikšanas. Tā apaļā cepurīte kalpo par pazīšanās zīmi un atgādina Ābramiskā apgraizītā brauluma kopskatu.

  4. AG saka:

    JKP ir īstākie sorosieši, šiziķiem kā radīti! :)))

  5. Ziņas no trakāsmājas saka:

    Krievija pilna ar Ķīnas tanku bāzēm un NATO aviācijas bāzēm. Baķka sašutis,ne viss patīk. Bet kādiem vajag “havahs”,citādi pasūtījums nestrādā.

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Visos karos viņi ir zaguši, bet tautām bantiki ar fantikiem. Ja tie Nato spēki būtu ieinteresēti tai latviešu tautas labklājība, tad Latgalietem būtu pienākums dzemdēt Natoviesiem dēlus, lai nākotnē būtu pateicība kritušajiem vīriem. Ķemeru sanatorijas ēkas varētu tieši tādiem nolūkiem izmantot, kur satiktos nožēlojamas neveiksminieces ar zolidiem jauniem Natoviesiem. Latviešu tauta viņu balinus izaudzinas par jaunās paaudzes Perkoniesiem. Ukraina fiziski neizturēs ilglaicīgi to Krievijas pārspēku. Lai arī viņi karo vareni, bet tā Krievija savāks atkal salašņas, ko sūtīt karot izpriecas dēļ.

  7. Anonīms saka:

    Krievijas Čingizīdu noslepkavoto ukraiņu skaits,kas masu kapos,iespējams,jau pārsniedz masu kapos aprakto skaitu visā Eirõpā 2.Pasaules kara laikā. Krievu varonībai Ukrainā palīdzot obligātā pretkoronas vakcinācija. Nupat atkal Krievijā izsludināja nākošu jaunu respiratoro infekciju vilni. Esot jaunas vakcīnas,kas lieliski paceļot visa ķermeņa tõnusu un aizsargājot pret visām slimībām. Uzsākta jauna vakcinācijas kampaņa.

  8. Skolnieciņš saka:

    Visa vaina ir krievu tautas dziļajā neattīstībā, ko mūsdienās graujoši padziļina liktenis – izmiršanas, degradācijas un deģenerācijas konteksts. Krievu tauta nav tik attīstīta, lai spētu pretoties rases kopējām nelaimēm. Principā tas ir iespējams. Krievu tautas neattīstības galvenais iemesls ir tautas mentalitātē ģenētiski nostiprinātais patoloģiskais naids (epiģenētikas līmenī) pret sava etnosa gudriem un godīgiem pārstāvjiem, kas neļauj formēties elitei- nacionāli konstruktīvai inteliģencei. Krieviem nav īstas inteliģences, nav personību tautas priekšgalā. Tā ir galvenā nelaime, kas nosaka krievu populācijas veģetēšanu zem cara. Runa ir par krievu instinktīvo tendenci agresīvi un nesaudzīgi vērsties pret savas populācijas vērtīgāko daļu – gudriem un godīgiem cilvēkiem, kādi arī ir sastopami krievu vidē. Krievi visvairāk ienīst gudrus un godīgus tautiešus. Krievu cilts vidē gudrība un godīgums tiek nesalīdzināmi kategoriskāk nosodīts nekā muļķība un negodīgums. Šo instinktu var droši uzskatīt par krievu identitātes galveno iezīmi – identitātes centrālo nervu, etnosa mentalitātes dominējošo demiurgu. Pats par sevi ir saprotams, kā tāds instinkts izraisa drausmīgas sekas. Pirmkārt, neļauj formēt tautas eliti kā sociāli vadošo slāni. Otrkārt, neļauj tautai dzīvot cilvēciski, jo vadošā loma tautā ir vienīgi pelēkiem indivīdiem bez intelekta un morālās stabilitātes, nespējot nacionāli konstruktīvi iekārtot nevienu tautas esamības segmentu un visu pārvēršot bezjēdzībā, haosā, korupcijā un idiotismā. Šim slavenajam instinktam ir nepieciešams vārds. Tāds vārds varētu būt “Kronosa instinkts”. Kronoss ir sengrieķu Dievs, kas pats apēd savus bērnus. Krievi arī apēd tos, bez kuriem tautai nav nekādas nākotnes tāpat kā nekādas nākotnes nav cilvēkiem bez pēcnācējiem. Krievi tāpat kā Kronoss likvidē konkurentus; krievi likvidē tos, kuri var atņemt varu, jo vara krievu populācijā nav gudriem un godīgiem cilvēkiem. ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  9. panopīms saka:

    Nezinu vai autora teiktam ir simtprocentīga sagadīšanās attiecībā uz hazāru laimes mirkļiem Ukrainā un Latvijā ,un, nez kāpēc,arī citur,drusciņ citādāku iemeslu pēc,bet starp laimīgiem to ir 99,9 procentu. To nav sarp kritušiem un tiem kuri cieš
    Ja tā ir sagadīšanās,tad tā ir nepieklājīgi uzbāzīga un pat bezkaunīga. Pārējie proccenti-uz neliešiem iz šīs pasaules.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *