Katras DARBĪBAS pamats ir bumerangs(konflikts Izraēlā- hazāru mafijas provokācija)

Ja esi pie kāda ieradies ar ZOBENU, tad zini, ka no tā arī “ņemsi savu galu”!

Atcerēsimies, kā tika dibināta Izraēla ! Tā tika izveidota pretēji visiem starptautiskiem LIKUMIEM ! Pat Anglija un ASV bija pret to !

Izraēlas dibinātājiem nebija pilnīgi nekādas tiesības uz Palestīnu, jo nav semītiskie jūdi, bet gan krievžīdi- sātaniskās Hazārijas pēcteči. Tie bija tie paši, kuri “izveidoja” anti- cilvēcisko cionisma ideoloģiju, kas bija/ir nekas vairāk, kā jūdaisma(aškenāzi) totalitārisms.

Vai atceraties, ka pirms pāris gadiem visur “skanēja” izteikumi, ka Izraēla tiks demontēta. Domājams, ka ir sācies šis proces, kā rezultātā būs līķu kaudzes. Ir taču smieklīgi pat domāt, ka ne MOSSAD un ne arī armijas izlūkdienests nebūtu to pamanījuši… . Tātad, tā ir apzinīgi veidota- radīta situācija, lai pasaulē sāktos globālas nekārtības un ekonomiskā krīze !

Kas notiks ar naftas cenām ?

Lūk, te jau pats izraēlis ir ar mieru apšaut savējos “buržujus”, kuri ar saviem naudas “čemodāniem” laižas lapās ! Droši vien, ka viens bars no šiem nodevības izdzimumiem atskries uz Latviju ! Ar viņiem būtu jādara tas, ko vēlas darīt šis runas vīrs !!!

08.10.23

You may also like...

8 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! As ins – ka nu rudens aktivizē tās zhidu rituālās nebūšanas, kad veļiem atveras vārti uz pāriešanu. Jeru Salem-Jar +Melas. Cauri gadu simteņiem ir centušies pasauli aptvert zem viena likuma un vienas taisnības visas tautas ieceļot pasaules tronī super crocsi. Crosis parādīsies pasaulei, kad būs pilnīgs ārprāts un vish protams būs dakteris cilvēcei.

  2. Pārmaiņas saka:

    Interesē Linarda G. komentārs uz šo vēstures skatījumu.
    https://youtu.be/78e5Cdjc97U?si
    .
    .
    .
    Admins
    Mans skatījums uz Izraēlu un jūdiem ir daudzreiz ticis klāstīts šajā vietnē. Atkārtoju: šodienas Izraēlas “kolonizatori” nav nedz semīti un ne ebreji, bet hazāru mafija, kurai nav tiesības atrasties Palestīnā. Viss, ko viņi tur veic, ir noziegums pret cilvēci !

  3. doma īsumā saka:

    Izraēla-Gāza-kārtējā kovida paveida sākums,ar vainas uzlikšanu šoreiz specdienestiem,kas ne pirmo reizi,un,maskas šoreiz nelīdzēs.Globālais plāns rullē uz kārtejo pandēmiju.Līķu kalni nāves grāmatvežu pasīva ailēs.Aktīvā,kā vienmēr,vara.

  4. video bumerangs saka:

    Tuklais žīdiņš izrādījās drošsirdīgāks par bumeranga speciālistiem.Proti,netic savu speču nevainībai,un nenoliedz pakaļējo sazobi ar globālo Semu.Laikam,Ķīnā temperatūra ir par augstu.

    Sāksim skaitīt dienas.Šodienu nosauksim par Pirmo dienu.Skaitīšanu taisīsim uz atpakaļu,un beigās,kad tas notiks, skaits būs redzams.
    Kas un kad notiks? Tas notiks nākošā dienā pēc Pirmās dienas,skaitot uz priekšu-Latviju pārdos.

  5. Gadsimtiem žīdu vadoņi-cionisti aicina slepkavot gojus saka:

    «Мечеть аль-Акса будет разрушена. Я хочу убить арабского ребенка». Чему обучают еврейских детей в школах «Израиля» ВИДЕО
    https://www.kavkazcenter.com/russ/content/2018/10/12/117390/mechet-al-aksa-budet-razrushena–ya-khochu-ubit-arabskogo-rebenka–chemu-obuchayut-evrejskikh-detej-v-shkolakh-izrailya-video.shtml

  6. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=pi-sLfJgHJ0 

    Atmaskojoša informācija par krievu sadistisko vanckaru “uzvarām” un “dižo” karotspēju!

  7. Цик макса творогс? saka:

    Иет суда дина.Всех sūdīt буть.
    Пар латiшиzацiю Латвияi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *