Šeit jau ir runa par šizofrēniju vai pat atklātu provokāciju

Kas par puvekli ir šis Edgars Kramiņš ?

Šeit atkal galveno lomu spēlē ģenētika… Viens vecāks nebija latvietis, bet abi bija komunisti. Tas tad arī izsaka viņa izpratni par kultūru ! Mēs esot kultūru “ieguvuši” no orkām- krievžīdiskajiem okupantiem ! Ja izlasām J. Liepiņu, tad skaidrs, kāda tā kultūra. Bet, kā redzam, tad E. Kramiņam deportācijas, masu slepkavības, piedirstas klavieres, vannas un porcelāna trauki esot KULTŪRAS AUGSTĀKĀ PAKĀPE !

E. Kramiņš apgalvo, ka latvieši dvēseliskumu ir ieguvuši no krievu tautas !!!

Vai jūs sapratāt, ko šis gara kroplis šajā video vēl pasacīja ? Ka ukraiņi iziet uz zvērībām ! Nu droši vien 1940. g., kad hazāržīdi(tie nav nekādi slāvi) mūs okupēja, mēs arī bijām “izgājuši uz zvērībām !”

Cilvēks ar veselu saprātu sev uzdos jautājumu: nu no kurienes uzrodas tādi gara kropļi kā šis te Edgars Kramiņš ? Kramiņš ir anti-pasaules pārstāvis, ka jau visi komunisti un viņu pēcnācēji. Tāpēc meklēt iemeslus viņa uzvedībai ir lieka laika kavēšana. Vieglākais sods viņam, pēc šī video “laišanas apritē”, būtu ievietošana attiecīgā iestādē, bet vispareizāk būtu viņu tiesāt par: GENOCĪDA SLAVINĀŠANU pret visu civilizēto pasauli. Sods par to būtu mūža ieslodzījums vai publiska ASM izpildīšana. Jo tas, ko viņš pauž šajā video, nedrīkst tikt atstāts bez ievērības. Bet, tā kā tas viss notiek ar Mežvieta kantora ziņu, tad nekas TIESISKS pret viņu netiks izvirzīts, bet arī aizmirsts tas netiks.

Padomājiet, kas notiks pie attiecīgas(Ukrainai līdzīgas) situācijas, ka krievu iebrucējs būs noklausījies šī izdzimteņa sacīto ? Viņš sapratīs visu “pareizi”, ka krievi ir kultūras nesēji un, ja kāds pret to iebildīs, tad tiks uz vietas nošauts. To arī labi saprot šis gara kroplis, sacīdams šos melus ! Tādiem “kramiņiem” nav vietas ne tikai Latvijā, bet vispār starp cilvēkiem ! Viņa propagandas rezultātā līs latviešu asinis !

Un tagad kāds citāts no Jāņa Liepiņa grāmatas ” Sarkano okupantu orģijas Latvijā”

No LRTT arhīva

slesers_usakovs1

Foto: No kreisās: krievu kultūras promitejs bļeģ N. Išakovs un apustuļa Ļedjajeva koriš ņihuja A. Šļesers (AŠ)2 . Ja šie divi ir Rīgas “Mēri”, tad Rīga ir “Ēdenes dārzs”. Šie divi klauni pa Rīgu var ārdīties tikai tāpēc, ka latviešiem ir atņemtas pilnīgi visas tiesības. Kad latvieši reiz atgūs Tiesības uz savu zemi, tad visi šie maskavas izdzimteņi tiks patriekti ar sūdainu koku ! Un ,- tas notiks ļoti drīz !!!

Rīgas pilsētas Staļina rajona 352. namu pārvaldes pārvaldnieka R. Kalniņa 1945.gada 23. maijā sastādītais akts par karaspēka daļu nelikumībām:
Šeit teiktais saīsināts, 1. Žogi, vārtu stabi izgāzti. 2. Pagalmi netīri, un ūdens mērītāju vāki aiznesti, bet pašu ūdens mērītāju šahtas izlietotas kā mēslu tvertnes. 3. Durvju atslēgas izskrūvētas, durvis ar visām koku daļām salauztas, sabojātas. 4. Logi izsisti, rāmji bojāti un pavisam aiznesti. 5. Sienas apmetums nosmērēts un vietām izlauzts sienas apmetums. 6. Centrālās apkures ierīces bojātas, radiatori saplēsti, no kuriem ūdens tek uz grīdas. 7. Grīdas pilnīgi bojātas, kā dēļu tā parketu. 8. Ūdens piegādes ierīces bojātas, caurules norautas no sienas, izskrūvēti krāni. 9.  Paši dzīvokļi atstāti netīri, ka riebjas tajos ieiet, vannas līdz pusei ar cilvēku izkārnījumiem, izkārnījumi arī dzīvokļu kaktos. Pagājušā 1944. gada 16. oktobrī karaspēks telpas saņēma pilnīgā kārtībā, kā arī pilnīgi mēbelētas.

Šis gara kroplis(Kramiņš) uzskata, ka Putins esot intelektuāli gudrākais pasaules vadītājs !!! Un galvenais, ka viņš būtu lepns, ja Latvijai būtu tāds prezidents kā Putins !

Slava Ukrainai, nāve nodevējiem un kolaboracionistiem !

22.08.22

You may also like...

16 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Vēl pirms kāda laika šis zhidu lēns Grantin tev bij lietiņš! Sēd pie lielveikala blakām divi bomzi letini i viņi savā dzērumā tādas stulbibas nepateiks, ja nu vien, ka Putins ir ahujenijs. Tomēr tādu Kraminam brāļu ir pilna Latvija.

  2. Maija saka:

    Kramiņs, ar savu pagraba bandu ir izteikti lojāli sociālismam, tātad arī komunisman, un protams savam elkam Putinam un visam žīdiski-krieviskajam! Salašņas un deģenerāti, kuri uzdodas par inteliģentiem cilvēkiem, kādi patiesībā, nemaz nav! Vēlas atgriezt Latvijā komunistu diktatūru. Jābūt pilnīgi nodzertām smadzenēm, lai par tādiem vēlētu! Pat nespēju noskatīties ierakstu, nepatikas pret šo cilvēku dēļ!

  3. AG saka:

    Šiziķim šiziķim draugs… :))) Būsiet drīz vienā palātā…

  4. Cilvēks saka:

    Grantiņ ,Tu dzīvo savā iekšējā ellē.

  5. Maiss ir caurs. saka:

    Kramins shalliti uzlicis… ar ziimeem. Un saliite ( bez vajadzibas) ir masonu simbols.

    Katolju jezuitu paatarnieki ar saliitem,kraasainam ar velna seshniekiem,cetrniekiem,skibiem krustiem,
    apgaztiem krustiem, visuredzosam acim,keltu krustiem…nosuutas. Bet lozu ,,lielkungi,, ar baltaam sallitem.

    Kraminam svitrinas pa cetri,pa divi un kvadrati (kas ari noziimee velna cetrinieku).

    NEKAS NAV BEZ NOZIMES ! Izliek visu acu prieksaa, ka tumsai piederigs. Savejais zin, bet preteejie -taksh NEREDZ UN NESAPROT !

    Saprot un redz !
    Un vai zini, kultuuras sludinaataaj,kraminj !- Taas ziimes tagad nes KARMU… Pats sanem atpakalj. Biistama speele!
    Kad kads uzsaak to speeleet,gribedams buut apveltits ar daavanaam,kas birs no gaisa un varu,kas buus neierobezota,
    nav informets,ka tad ,kad ziimes lasiis ne tikai velns un demoni,bet arii kaads,kas nav no JUSEJIEM… -viss izirst. Un jaamaksaa ar … KO?

    Aiz kadra, kads skraapee veltijumu,skanja… it kaa bez noziimes,bet ,pie tiem ,kas speelee speli- nekas nav bez noziimes!
    Fotografiju rinda uz sienas – paskaitiet … kaut kaa gludi nonakam,ka divi un re! ASTONI. Astonnieks sola sai CETRVIIRU kompanijai
    ,,plaanu ievirzi gribeetaa gultnee,,…

    FUI !

  6. Pax saka:

    Gudrākais vadītājs… Maniaks, kas grūž savas zemes jaunekļus nāvē, absurdā karā pret kaimiņu valsti. Ja gribētu palīdzēt saviem tautiešiem, būtu jel tos aicinājis mājās, vai zemes trūkst? Zemi ar pamestajām sādžām gatavi vai ķīniešiem atdot. Bet varbūt ogles galvenās? Pašiem sāk kurināmā pietrūkt?

  7. JZ saka:

    feisbukā brīdināju savus paziņas no kramiņa partijas, diemžēl neskaitāmo manā dzimtajā pusē dzīvojošo deģenerātu vidū ir arī šīs partijas (‘tautas kalpi’) kandidāti uz vēlēšanām… visinteresantākais ir tas, ka dažus no kangariem jau ķērusi likteņa atmaksa – piem., tas koknesietis, kas beļģiem ieteica aizvākt latviešu leģionāru pieminekli Zēdelgemā, nesen nonācis pat trakomājā

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Nu sākuši graut to Soviet pieminekli, bet nojaucot būs latviešiem dzīve iestājusies vieglāka? Parādījās kāda seja ar vēstuli netā, ka laikam atkal Dimiters ar savām vaimanām par netaisnibam, ko nodarījusi latviešu strelki!? Paklausījos iesākumu un patiešām atkal strelki, bet tos garīgos iemeslus, kāpēc Dies tā bij pieļāvis, ka tieši latvieši pielika Russijas impērijai beigas nekādi negrib norādīt. Negrib arī nacionālie latvieši tanī kapaties, jo strelki pildīja zhidu pasūtījumus!

  9. no malas saka:

    Nacionāli domājoši cilvēki ir pamanījuši šo psrs ražoto hameleonu – kangaru, kas nu izgaismojies pilnībā:

    https://www.youtube.com/watch?v=EUsf_me_Aow

  10. no malas saka:

    Par krieviem Latvijā

    https://www.youtube.com/watch?v=vfpiJlNqXl0

    Pamatos viss ir vēsturiski precīzi un taisnīgi aprakstīts, bet tomēr sižetā minētais nacionāļu pārstāvis G.Lapiņš greizi 4.maija kangaru 30.gadu varzas stilā runā par okupantu staba aizvākšanu, par beidzot latviešu valodas mācīšanu skolās, arī apejot galveno – nodevīgi nesaprotamo okupantu joprojām esamību “atbrīvotajā” Latvijā?!!
    Kāpēc tos jāpatur latviešu tautai, kāpēc šo pamatos naidīgos svešo pūļus jāpārvērš prettiesiski pilsoņos un skolās tos visus jāmāca latviešu valodā, lai šie kremļa pielūdzēji varētu brīvi ieņemt svarīgus amatus laviešu valstī un bez kara latviešu Latviju iznīcināt!?
    Ar savu masu, ar pastāvīgo milzu atbalstu no kremļa varas un krievijas šovinistu organizācijām, ar dažādo, bet nemitīgo sava skaita papildinājumu, tie mazo, sarūkošo un politiski, nacionali apspiesto latviešu tautas atlikumi degradēs, atšķaidīs un pārkrievos. Un tas notiks un notiek “kulturāli”, bez iemesla NATO iejaukties un tam nevajag vairs daudz laika, jau gados 15. – 20. tas notiks, ja latvieši nemodīsies un nesajēgs šīs kangaru valdības un it visu kangaru partiju vadības īstenotās lienošās okupācijas drīzo rezultātu.

  11. dakteris saka:

    Ar Kramiņu nav gluži kā ar bitēm,bet apmēram tā,ka vai nu ,,maktens” šizo,vai šaurpierains talants,vai snaudošais aģents,par ko šaubos.

  12. Ivonna saka:

    Maija, nu nav Krievijā ne sociālisms, ne komunisms. Tur atpakaļrāpulīgi atgriezušies pie monarhijas ar imperiālistiskām tieksmēm.
    Kaut kā tavs vārds neatbilst Brigaderes Maijai… Drīzāk jau pamāte Pati.

  13. Tauta par lūzeri un bļauri edgariņu! saka:

    dakteris 2022. gada 24. augusts 19.49
    Ar Kramiņu nav gluži kā ar bitēm,bet apmēram tā,ka vai nu ,,maktens” šizo,vai šaurpierains talants,vai snaudošais aģents,par ko šaubos.
    9999999999 00000000000
    Ar to plātīzeri kramiņu ir iznācis sastapties dažādās vietās un it visur tas tēloja bļaurīgi skaļu viszini un centās būt visām “pudelēm par korķi”! Kā teica viņa paziņas,-“nu, ko darīt, edgariņš ir nekauņa un lielībnieks, neņemiet vērā” un visās neformālās sanākšanās, kad ļaudis kādā saietā sāka ko dziedāt, šis tips, kas izteikti slimo ar narcisismu, centā pārbļaut visus, centās būt vienīgais dzirdamais un vienīgais pareizais “diriģents”.Par dziesmotu saskaņu, biedriskumu, sirsnīgumu un kopīgu sadziedāšanos šis slimīgi lielīgais tips pat iedomāties nespēj, būdams patmīlis un egocentriķis pārākajā pakāpē! Šis tips ilgstoši meklējās daždažādās partijās, kā to stāstīju dažādu partiju ļaudis, tajās diedelējot sev otrā vadoņa vai zemāku, bet kā publiski redzamu, kaut erzacvadoņa lomu, kuru gan nekur nedabūja. Un visi vadošie no viņa uzrunātajām partijā atšuvās no bļaura un lūzera kramiņa, kāpēc nu ir sastelēts šis viņa izmisuma solis, gan ar visai bēdīga un nepopulāra satura biedrīšiem, gluži kā pajolīga, bet arī pretlatviska Saskaņa 2!

  14. Maija to Ivonn saka:

    Krievijā valda rašistu diktatūra, kas ir boļševiku režīma paveids!…Viņu tieksmes- pēc iespējas vairāk zagt, no cilvēkiem, no resursiem, no vēstures, no jeb kā, lai attaisnotu savu alkatību, vēlmi slepkavot!…. Un gan jau Krievijas cilvēki paši, tiks ar to galā!…Kāda tava daļa, gar mani, un manu viedokli, tāpat saprotams, no kuras operas esi! Tu esi čuņa no pagraba!

  15. Skolnieciņš saka:

    Gerhards Šrēders ir Kremļa aģents. Nord Stream 1 ir viņa projekts, kur viņš sūkāja Vladimiram Putinam. Par to viņš sasūkāja labu amatu Rosneft valdē. Un latviešiem dēļ šādiem sūdiem ir jācieš. ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🤤 Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  16. Sulīgā Anda saka:

    Skolnieciņ, Andiņa tevi vēl mīl! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *