Sātaniskie viepļi nevar un nevar rast mieru

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Aivars BorovkovsAnda Līce 111Vasarsvetki-2011_30FOTO: Nav pretīgākas radības uz zemes par nodevējiem. Ne jau kabānovi un lindermaņi ir latviešu tautas lielākie ienaidnieki, tie pilda tikai savus zvēra instinktus, bet gan šeit redzamie Antikrista kalpi, kuriem nekas nav svēts, ne māte, ne tēvs un ne arī DZIMTENE.

Šie izdzimteņi kā pretīgas gļotas piepilda atjaunoto LATVIJAS CELTNI un ienes tajā sātaniskās PUVES baciļus. Paskaties, lasītāj, šajos viepļu purnos un novēli viņiem “laimīgu” ceļu uz ELLI.

Un- cik noprotams, tad šo čekas viepļu skribēlējums “Labas gribas manifests”, ir “iekritis” miskastē, kur arī ir viņa īstā vieta.

===================================================

LRTT 1„Nekas nepaliek apslēpts, kas nekļūst zināms…”

Jūtam tuvojoties savu galu Antikrista kalpi šauj savas pēdējās rezerves ārā. Šoreiz ar REZERVĒM nav domāti komunistu ietekmes aģenti, bet gan melu un taisnības „maisījumi”, ar kura palīdzību jauc cilvēkiem, it sevišķi jaunajiem, prātu PAR VĒSTURISKAJĀM NORISĒM Latvijā. Kārtējo reizi KGBisti- komunisti bīda šai pretīgai darbībai Andu Līci. Jau kuro reizi LA tiek publicēts tautu zombējošs raksts. Mēs jau esam lasījuši viņas teikto par šo tēmu, tad kāpēc atkārtoties ?

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=345182:anda-lce-lman-bija-juzraksta-cieanu-ststsr&catid=95&Itemid=113

Kā redzams, tad tam ir nopietns iemesls.

666

AR NOLĀDĒTĪBAS ZĪMOGU PIERĒ

FOTO: Borovkovs un Vešņakovs.

“Pareizie” vienmēr atrod viens otru.

Pēdējā laikā ir jūtams latviešu tautas nacionālais pacēlums, bet no tā, kā Velns no krusta, baidās visi sarkanie noziedznieki, kuri bendējuši savu tautu. Par iepriekšējo rakstu viņai kulturāli NEPIEKRITA Raivis Dzintars.

Anda Līce, kura tik daudz cietusi pārestības no padomju sistēmas, kā viņa saka,… un tad kādu dienu tiek rakstīts: „Lūdzu uzņemt mani Padomju Savienības Komunistiskajā partijā. Kvēli apsolos būt tai uzticīga un pildīt visus tās norādījumus…”

Kāpēc Līce nekur nepiemin šo zvērestu ?

Vai Līce ir izstājusies no šī asinssuņu veidojuma ?

Nav !

A. Līce vēl šodien pilda to, ko kādreiz bija zvērējusi šiem noziedzniekiem. Tāpēc jau arī tāds naids uz visu latvisko. Meli, sajaukti ar puspatiesībām un noklusēšanu, ir šausmīgi meli un tādus, šī vecā sātaniskā radība vārdā Anda Līce, pēdējā laikā producē pārpārēm. Dara viņa to ne jau aiz savas brīvas gribas, bet gan tāpēc, ka viņai to liek darīt attiecīgas iestādes. Iepriekšējā rakstā viņa noniecināja LEĢIONĀRUS, bet šajā, praktiski, visu latviešu tautu. Tas arī ir viņas SAIMNIEKU-čekistu, krievu šovinistu un cionistu mērķis. LRTT ir zināms, ka viņai norādes par vajadzīgo PUNKTU izgaismošanu sniedz Juris Rubenis un Aivars Borovkovs. Pēdējā rakstā LA tiek pretīgi brutālā veidā, uz pieņēmumu pamata, apvainota visa latviešu tauta. Izlasot šo čekistu (Rubeņa un Borovkova) sastādīto un A. Līces parakstīto vervelējumu, rodas jautājums: vai tu vispār esi pieskaitāma pie cilvēku rases, vai kāda astrāla viepļa, par kuriem ir labi aprakstīts KOSMOZOFIJĀ.

Lūk, šīs drausmīgais uz pieņēmumiem balstītais apvainojums: “Visiem atmiņu stāstiem cauri vijas viena tēma – nezaudēt cilvēcību. Atminos, izvešanas laikā daži mūsu pašu tautas brāļi, kas tajā piedalījās, ieteica neko līdzi neņemt, jo nekur tālu mūs nevedīšot. Viņu patiesais nolūks bija – lai paliktu vairāk, ko no tukšajām mājām pievākt sev.

Ja 25. marts atkārtotos vēlreiz, pieļauju, ka atkal uzrastos mūsu pašu bāleliņi, kas iztapīgi palīdzētu gan ielādēt mūs vagonos, gan raudzītu, ko pievākt sev. Nomaļajos “Liepniekos”, kas no visām pusēm bija mežu ieskauti, toreiz mūs neatrastu ne krievs, ne kazahs, ne tatārs, ja ne mūsu pašu tautas brāļi. Izvešanās un izvesto cilvēku māju izlaupīšanā, cilvēku mocīšanā visur piedalījās latvieši. Tāpēc man neveras mute vainot tajā tikai citas tautības cilvēkus.”

Gribas mazliet no sevis piebilst, ka arī es esmu no izsūtītajiem un labi atceros, ko runāja vecāki pēc atgriešanās. Mēbeles un citas mantas, protams, ka netika sadedzinātas, tās kāds pievāca. Dzirdēju, ka sacīja manam vectēvam Klāvam Grantiņam: nāc pakaļ, Klāv, savam skapim, esmu to labi saglabājis…un tā arī par citām lietām.

Vai var vainot tos latviešus, kuri it kā palīdzēja izsūtīt ?

Domāju, ka nē.

Visi vēl labi atceras 1940/41 gadu zvērības, ko veica krievu un žīdu komunisti un atteikt viņiem būtu bijis neprāts. Tie zvēri taču bija Andas Līces partijas biedri un tāpēc jau arī viņai neveras mute apvainot „citas tautības cilvēkus”. To, ka šie „citas tautības cilvēki” Latvijā ienāca slepkavojot, izvarojot un dedzinot, VIŅAI arī neveras mute vaļā pateikt.

Un šeit vēl viens citāts, kurš norāda, ka raksts ir rakstīts pēc pasūtījuma:Dzīvot tur vairs nespēju. Viens iemesls bija bērnībā pārdzīvotās šausmas – dažādu uzskatu mežabrāļi ar šaujamiem, kuri nāca un ņēma no klēts, ko vien gribēja..”.

A. Līcei mežabrāļu laikos vecums bija tiki 3-7 gadiņi, bet viņa zināja par mežabrāļu dažādajiem uzskatiem ?!

Un vispār, kā tas ir jāsaprot, ka viņiem bija dažādi uzskati, to Līce nepaskaidro ?

Šī tēma, protams, ka ir iepīta no čekas kantora un ir atbilde: http://tautastribunals.eu/?p=8880 rakstītajam, ka visas zvērības veica čekisti mežabrāļu vārdā.

To visu zināja arī A. Līce, bet neskatoties uz to, viņa iestājās Antikrista partijā, kura iznīcināja viņas ģimeni. Zemiskākas radības par A. Līci vairs nevar būt. Francijā un Itālijā kara laikā prostitūtas pieskaitīja pie nodevējām un pakāra plikas tirgus laukumā.

Tad kādu sodu tāda neliete kā Līce ir pelnījusi ?

Bet vienu var teikt droši, ka pliku tādu gara kropli, kāda ir Līce, nekārs, jo viņa pat apģērbta ir pretīga.

Dievs, atpestī mūs no šiem sarkanajiem kropļiem !

L. Grantiņš. 01.04.12

You may also like...

7 komentāru

  1. AG saka:

    Par Līci sen zināms, ka tā okupantu dirsu laizītāja, bet mani šokēja līda šim par Patriotu uzskatītā kavača atrašanās Vzjatlera partijā (skat.TV3 Nekā personīga) !

  2. nekā saka:

    Sātaniskie viepļi uztaisīja priekš sevis gan pirmo,gan otro republiku -publiku ,un te nu var kaukt cik grib,un ar to līdzēts nebūs.Pūlis bars to teijāteri atbalsta un ir laimīgi dzīvot republikā (par laimi benzīns dārgs sāks iet kājām, varēs padomāt),tiesību sargi sargā savu republiku ,tik briesmīga nav bijusi visus iepriekšējos gadsimtos,laikam tas uz galu.Bijušas 111 tūkst.kaujas lai nosistu Baltus (pasaulē esot 8% Baltā rase),Baltijā visvairāk Baltu CILVĒKI esot Igaunijā ,kā pūlis bars grib tā jādzīvo.Tā bļaustoties pūlis bars nolaiž tvaiku un atkal turpina vergot,kā jau paredzēts nesaprātīgais pūlis var būt tikai lielgabalu gaļa.

  3. Eduards Lunis saka:

    DIEVS PALI’DZ TIKAI TIEM,KURI PAŠI SEV PALĪDZ! TĀPĒC-
    AICINĀM VISUS,KURI SAPROT,KA NEDRĪKSTAM NOZIEDZNIEKIEM ĻAUT VALDĪT LATVIJĀ-SANĀKT UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI! 4. MAIJĀ RĪGĀ,PRETI’OKUPĀCIJAS MUZEJAM ,PL. 12-OS! MĒRĶIS -NEVARDARBĪGA VARAS MAIŅA .
    Latvijas Glābšanas Komisija.

  4. Eduards Lunis saka:

    Tas, ko raksta apollo.lv, vienmēr atbilst patiesībai, sorry!

    Medijos jau ilgāku laiku “plunčājas” informācija, ka oligarhiem pret Repši šodien ir citādi nodomi.

    Negaidīti, kā raksta pietiek.lv, pirms “trīs lielo zivju” saieta atklājies, ka Repšem patiesībā oligarhi jau bija savulaik saziedojuši 699 999 LVL, kas tikuši pievienoti 300 000 LVL, ko saziedoja tauta ar nolūku, Repšes vārdiem runājot, “kas nepieciešami, lai valstī ieviestu kārtību”. Līdz šai dienai katram ziedotājam bijusi sava izpratne par “kārtību”, ko ar šo vārdu domājis Repše. Pirms ziedojumu savākšanas Repšes apsolījums, ja ziedojumos tikšot savākts 1 000 000 LVL, uzlika Repšem saistības pret oligarhiem un tautu, tādēļ oligarhi ar Repši bija norunājuši, ka 1 LVL simboliski un reāli jāpieliek saziedotajiem 999 999 LVL Repšem pašam, kas nodrošināšot kārtības ieviešanai ticamības momentu. Ņemot vērā, ka Repše to sev vien zināmu apsvērumu dēļ tomēr neizdarīja, nepievienoja saziedojumu kontam 1 LVL, saistības pret oligarhiem un tautu Repšem nebija jāpilda, ko arī Repše darīja – mēs redzam, kāda “kārtība” ir valstī iestājusies pēc tam, kad Repše neieviesa kārtību pēc savas sapratnes. Iespējams, ka, visticamāk, LVL ar vagoniem tiktu aiztransportēti uz Krievzemi, lai tiem citos vagonos sekotu krievvalodīgie, kas apsēduši Latvijas zemi…

    Ņemot vērā, ka Repše atkal ar “savas kārtības ieviešanas saprašanu” mēģina atgriezties politikā, oligarhi slepenajā saietā nolēmuši šoreiz Repši joka pēc “uzmest” un piedāvāt sadarboties par velti, nepieprasot pat tiem atmaksāt 699 999 LVL…

    Ar “shēmu” palīdzību oligarhi savukārt nodrošināšot Repši Briselē ar slepenajiem Vācijas valsts kases un ES struktūrfondu kontu kodiem, kur jau pie šīs lietas kā padomnieks strādā Godmanis, kad Repše būs nonācis politikā. Ņemot vērā neierobežoto naudas resursu pieejamību nākotnē, paredzēts, ka nauda tikšot izdalīta visiem Repšes un Latvijas oligarhu piekritējiem pēc viena principa – “katram pēc spējām panest” .

  5. black_joker saka:

    Jā, A. Kavaci es ar redzēju tajā raidījumā un ļoti izbrīnījos:):))
    Kā sacīt- klausies manos vārdos – neskaties uz maniem darbiem :):)

  6. Sigurds Graudiņš saka:

    Un kā ar šitiem…?
    VL/TB LNNK deputāti-visi kā viens nobalso par latviešu iznīcināšanu http://www.draugiem.lv/user/33

  7. Miervaldis saka:

    Kur ir palicis mans komentārs?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *