E.Finks.Kapēc sagrozi manis sacīto,Dombravas kundze ?!

www.tautastribunals.eu-1411

Eižens Finks, Linards Grantiņš,Helsinki- 86, LRTT, Āboltiņa.Tas bija Eižena Finka orģinālpareģojums

Un šeit mēs varam lasīt kādu “sagrozītu” pareģojumu, kas rakstīts E. Finka vārdā. No šī pareģojuma ir pazudusi kāda ļoti svarīga informācijas daļa. Tieši to vietu, kurā tiek runāts par žīdu veikto noziegumu pret latviešu tautu, Elita Dombrava ir “aizmirsusi” ierakstīt. To, ka sazagtās vērtības iegūs krievi un žīdi, laikam Elita Dombrava atzīst par nepatiesību. Laikam jau uzskata, ka Finks uz vecumu kaut ko saputrojis !

E. Finks, Grantiņš, LRTT,PriedītisNu jā, visādi jau gadās un kāpēc jālauza galva par tādiem sīkumiem, uzskata Elita.

Un vispār, žīdi taču ir dievizredzēta tauta un tāpēc zagšana viņiem nav “piesienama” !

Viņi ir tik tīri, kā saulaina rīta rasas piliens smaržīgajā Latvijas pļavā, uzskata Elita Dombrava.

Dombravas kundze, kā redzams, veic attīrīšanas darbus, kas attiecas uz “izredzētajiem”, tāpat kā cionists- mācītājs Juris Cālītis, kurš jaunajā Bībeles tulkojumā vārdu CILTS bija aizstājis ar PAAUDZI, tā cenšoties sagrozīt Kristus sacīto un “atmazgāt” jūdus no mūžīgā lāsta. Pateicoties Andrejam Kavacim šis žīdu triks tika atklāts un viltojums novērsts.

Un sacīt, ka pareģojums piepildīsies tikai tad, kad noticēsim paši sev, ir pilnīgs idiotisms, kas neatbilst Finka teiktajam. Bet, laikam jau pašai arī gribējās būt “svarīgai” un tāpēc šis cēlais nodoms ir padarījis pašu par muldoņu, par ko Garīgajā pasaulē var iznākt lielas nepatikšanas, jo tiek taču apmānīti tūkstošiem cilvēku.

Ja tiek noliegts, ka žīdi apzog latviešu tautu, tad jāsaprot, ka paši latvieši to dara.

Atkārtoju, Dombravas kundze, šie meli- noklusēšana jums var dārgi maksāt-ar Garīgo iznīcību pašai un tuviniekiem.

Noklusēšana ir ļaunāka par meliem un tās veicēji saņem iznīcību.

Bet tagad lasiet ELITAS DOMBRAVAS viltoto un žīdus glābjošo “orģināltekstu”:

08.11.16     L. Grantiņš

==============================================================================

Finka pareģojums piepildīsies tad, kad noticēsim paši sev. PAR LATVIJU!

Lavuda,LRTT,Grantiņš, DombravaBūs laiks, kad Latvijā atkal plivināsies sarkanbaltsarkanais karogs, bet pie varas būs komunisti.

Tā tas būs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautas, bet krievu interesēs.

Daudz būs runas par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām tas būs tas pats sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši savāks lielas vērtības.

Tās  nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības. Tad es nevaru pateikt, kā tas iznāks, bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens – krievi un svešie dabūs braukt prom.

Latvija būs brīva.

To es redzu, bet, kad tieši tas notiks, nevaru pateikt, jo laiks neeksistē šai sfērā. Un, lai gan latvieši šķībi skatās uz krieviem, tomēr krievi (t.i. slāvi, tai skaitā ukraiņi) būs tie, kas šo iekārtu gāzīs. Kā reiz sabruka cariskā Krievija, tā sabruks komunistu Krievija. Ļaunums vienmēr nāk darītājam atpakaļ. Tu to piedzīvosi un redzēsi. Krievu komunisms ir iznīcinājis miljoniem nevainīgu cilvēku, un visa pasaule runās, cik milzīgi šie upurus bijuši. Turklāt Latvijas krievu sabiedrība bez neviena šāviena pati mūs atstās – viņi aizies savas zemes robežās. Bet bijušās Padomju Savienības robežās iespējams pat pilsoņu karš, tomēr beigās komunisms tiks gāzts uz visiem laikiem. Pēdējās Krievijas robežas es redzu tikai ap Maskavu, Ļeņingradu un Baltkrieviju. Tur paliks visi lielie mahinatori, kuri negribēs strādāt, un viņi kļūs pēdējie nabagi.

“Es esmu čigāns visu savu mūžu, bet es vienmēr esmu bijis par Latviju. Es redzu, ka latviešu tauta dzīvos uz priekšu vēl pēc tūkstoš gadiem. Tā tas būs!”, saka E. Finks.

=======================================================================

Un ja jau runājam par E. Finku, tad pie reizes atcerēsimies arī Usūrijas šamaņa sacīto par Latviju:

temida_balta1Vietējie valdnieki būs pārcentušies. Īstie zemes pārvaldītāji ātri atbrīvosies no valdniekiem un naudas namu kalpiem, visu vainu uzveļot viņiem.

Šos cilvēkus sodīs kā cilvēki, tā Dievs vairākās paaudzēs.

Viņus vajās kā trakus suņus gan savā zemē, gan ārpus tās.

Šajā zemē ir cilvēks, kurš savas spējas ir pasaulei parādījis un viņš var šo zemi lēni, smagi atgriest normālā dzīvē. Lai viņš savu misiju spētu izpildīt, viņam jāatrod uzticami cilvēki, kas spētu palīdzēt.

Dievs šos cilvēkus jau nolicis viņa tuvumā, taču tie neatrodas viņa galmā.

Tam vīram pašam šie cilvēki jaierauga.

Pašreizējā galmā ir maz tādu, uz kuriem kritiskā brīdī var paļauties.

Lasīt visu:

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/neticamais/usurijas-samanis-latvijas-glabejs-ir-starp-jums.d?id=36084312#ixzz2wLEOzjpp

You may also like...

14 komentārs

  1. lasītājs saka:

    Kopš šī rīta Eiropa šokā; Amerika neziņā – Tramps jaunais ASV prezidents. Un sakiet vēl, ka nav taisnība sakāmvārdam: cilvēks domā, Dievs dara. Tagad ir vairāk nekā skaidrs, ka pasauli gaida straujas pārmaiņas. Eižena Finka un Usūrijas šamaņa pareģojums piepildīsies. Helsinki 86 dibinātājs Linards Grantiņš, visa latviešu tauta uzvarēs, tiesiskums Latvijā tiks atjaunots.

    Lūk, kas sagaida Latviju.

    Finks:

    Tad es nevaru pateikt, kā tas iznāks, bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens – krievi un svešie dabūs braukt prom.

    Latvija būs brīva.

    Usūrijas šamanis:

    Vietējie valdnieki būs pārcentušies. Īstie zemes pārvaldītāji ātri atbrīvosies no valdniekiem un naudas namu kalpiem, visu vainu uzveļot viņiem.
    Šos cilvēkus sodīs kā cilvēki, tā Dievs vairākās paaudzēs.
    Viņus vajās kā trakus suņus gan savā zemē, gan ārpus tās.

  2. moments saka:

    Interesants moments. Pēc ASV prezidenta vēlēšanu rezultātu uzzināšanas, ka par 45 ASV prezidentu ievēlēts Tramps, Latvijā kā viena no pirmajām parādījās ziņa ziņa: “ASV prezidents nevar iegūt pārāk daudz varas, norāda vēstniece Latvijā”. Bet, ziniet, šobrīd tā tomēr nav, jo sanāk tieši pretējais – Republikāņu partijai tagad ir pilna vara – gan Kongress, gan Pārstāvju Palāta, gan no 2017.gada 21.janvāra Prezidents.

  3. jaunumi saka:

    ASV otrdien, 2016.gada 8.novembra notikušajās prezidenta vēlēšanās uzvarējis Tramps, kurš ieguvis vismaz 288 no uzvarai nepieciešamajām 270 elektoru balsīm, bet viņa sāncense no Demokrātu partijas Hilarija Klintone saņēmusi 215 balsis.

    Elektora balsu starpība ir samērā liela – 55 balsis. Tagad mums stāsta, ka tie ir cilvēki, kas klusēja par ko balsos ASV prezidenta vēlēšanās. Līdzīgi bija Brexit, ka cilvēki neatklāja par ko balsos, bet referendumā nobalsoja par izstāšanos no Eiropas Savienības. Tas pats veidojas arī Latvijā, ka cilvēki vairāk pie varas esošajiem neatklāj savas domas, bet kad pienāks īstais brīdis izdarīs savu izvēli par patiesa tiesiskuma atjaunošanu Latvijā un nozagtās valsts atgūšanu.

  4. Eduards Lunis saka:

    Cik precīzi ir piepildījies Finka teiktais par ŠO LAIKU! Vēl ne līdz galam…Un kā Hitlers gribēja viņu sodīt par fINKA PAREĢOJUMU, ka redzot vācu tankus Parīzē, vēl tad, kad nebija pat jausmas, ka vācieši uzbruks Francijai!? Arī Vanga mēģināja atrunāt Hitleru no uzbrukuma Krievijai…?

  5. Pilsonis saka:

    Tas nav vienīgais sagrozījums!!! “…un prezidents būs sieviete…”. Kā dažai labai tas patīk…

  6. Aelita saka:

    Nezinu, kāds Tramps būs kā prezidents, bet ir zināms pārsteigums un gandarījums par to, ka mediju vara nav tik liela, kā viņi paši iedomājas. Un globalizācija un kosmopolītisms laikam ir sasnieguši galējo robežu.

  7. Ernests saka:

    Jā, pietrūkst arī tas, ka valsts uz brīdi uzplauks, kad to vadīs sieviete. Taču arī secība ir jāievēro. Tas brīdis ir pagājis, atlikuši vien pēdējie teikumi.

  8. Piekrītu Aelitai – blēdīgie, pērkamie mediji ir KAPITULĒJUŠI sabiedrības skaidrā saprāta priekšā.

    Tie laiki ir pagājuši uz neatgriešanos kad uzpirktie trubadūri MANIPULĒJA un suģestīvi pakļāva tautu.

    Latvijā gan vēl valda komunistu un čekistu kontrolētie “naudas pelnītāji” visos masu informācijas līdzekļos!

    Latvijā “sniegs” vēl nekūst! Saglabājās komunistu un čekistu valsts pārvaldes modelis – melus izplata masu mediji sajauktus ar vispārzinamām patiesībam, lai izklausās ticami!

    Sarkano bandītu pārvaldītajā Ģeržinskogradā viss pa vecam!

    Mans Jāņa Čakstes krūšutēls “dežūrē” prezidenta pilī, bet kāds cits mākslas darbs gaida savu “likumīgo” jauno īpašnieku Mākslas Darbu Izsolē 12. 11. 2016. sadarbība ar a/s Rietumu Banka. Mākslas vēstniecība.

    Šeit es runāju par kolosālo valsts bandītismu Latvijā, kad prokuratūra un tieslietu ministrija cieši saaugušas ar kriminālo pasauli.

    Konkrēti visai pasaulei vēstu, ka izsoles katalogā 106. lapaspusē lote nr. 338. Konrāda Ubāna glezna “Virtuves skats” 1912.g. audekls, eļļa 68,5*99 cm. ir mans īpašums, kuru kopā ar 10 000 citiem manas kolekcijas eksponātiem, komunistu un KGB uzdevumā no atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības izlaupīja 1993.gada 18.februāra naktī.

    Minētas gleznas sākuma cena ir 11 000 eiro.

  9. Eduards Lunis saka:

    —Nepaļausimies TIKAI UZ FINKU, VAI TRAMPU! Arī pašiem ir jāsaprot-SEN JAU LAIKS IR IZBEIGT NOZIEGUMU BRĪVĪBU UN NOZIEDZNIEKU NESODAMĪBU! 2017.G. 4. MAIJĀ ,RĪGĀ, PRETIM OKUPĀCIJAS MUZEJAM NOTIKS -LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCE! SAPULCES MĒRĶIS-LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU IZVĒRTĒŠANA UN NEUZTICĪBAS IZTEIKŠANA .PAGAIDU VALDĪBAS IZVEIDOŠANA!

  10. Ernests saka:

    Freimantāla kungam!

    A/S Rietumu Banka pieder Arkadijam Suharenko. ZZS un Vienotības sponsoram, uzturēšanās atļauju lobijam.

  11. Visdziļāka pateicība Ernestam par informāciju, kam piedera a/s Rietumu Banka.

    Visdziļāka pateicība Latvijas ” Pūķa kāvējam ” Linardam par nenovērtējamo informāciju ko “Tautas tribunāls” sniedz pasaulei par N O Z I E D Z Ī G O un P R E T T I E S I S K O komunistu un čekistu pašlabuma komandu!

    Visdziļāka pateicība “Tautas tribunāla” lasītājiem Latvijā un pasaulē!

    Šis laiks ir attēlots manā Jāņa Rozentāla gleznā kur simboliska tauta nāk ārā no S I M B O L I S K A purva. Šī glezna ir jārestaurē, bet tas stāstījums pārsteidz ikvienu latvieti un I E D V E S M O ne mazāk kā viņa Ģ E N I Ā L Ā mozaīka “AVOTS” Māmuļas fasādes augstumos virs Vērmaņdārza!

    Šis laiks ir attēlots manā Vidberga tušas zīmējumā ar senlatviešu pili un tās aizstāvjiem!

    Šis laiks ir ierakstīts katrā latvieša sirdī!

    Latvijas valsts atjaunotāji nelūzt!

    Dievs Svetī Latviju!

  12. lūk tā saka:

    Tā tikai dažas dienas pēc vēlēšanām runā Krievijas un krievu tautas draugs Tramps, kurš’, neapšaubāmi, vēl Krievijai, krievu tautai un tās kaimiņvalstīm labu.

    Ieliksim tekstu krievu valodā, lai krievi saprot, ka jaunievēlētais ASV prezidents Tramps nebūt nesamierināsies ar prettiesiskumu Krievijā un, cerams, arī čekistu un valsts izzadzēju Godmaņu, borovkovu, šķēles, karginu, suharenko pārvaldītajā Latvijā.

    «Не стоит боятся больших перемен, которые могут урезать Величие США во всем мире. Мы единственная Великая держава, которая всегда стремится к демократии и правопорядку. Сирийский конфликт должен решиться в ближайшее время, я уверен, что мы сможем одолеть ИГ совместно с Европой и покажем своё единство всему миру. Если Россия аннексировала Крым, ведет войну на Донбассе, то о каких снятиях санкций может идти речь? Помните что я вам говорил про Мексику? Не захотят платить за постройку забора — будут платить в два раза больше, мы расширим санкции в отношении России и Российских нефтяных компаний, усилим влияние на банковскую сферу и изолируем её как Северную Корею»,- ответил Трамп на вопрос журналиста CNN Фариду Закария о ситуации на Ближнем Востоке.

    Он также добавил, что после восстановления экономического роста, США будут помогать своим странам партнёрам как финансово так и предоставлять оружие.

  13. Imants Parādnieks saka:

    Atkārtot E. Finku = noderīgi.
    “Traktēt” Dombravu = skaldīt matus.

  14. Viesis saka:

    Hmmmm……sameeraa interesants portaaals:-):-):-):-)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *