4. maija kliķes smirdoņa turpinās

Advokāta vēstule

Genadijs Ivankins <g.ivankins@inbox.lv>​

Labvakar! Vēlos paziņot, ka 2024. gada 11. martā esmu aicināts un esmu piekritis veikt valsts nodrošināto juridisku palīdzību apsūdzētajam Rīgas apgabaltiesas tiesas sēdē 2024. gada 20. martā, kurā tiks izskatīts prokuratūras apelācijas protests par Rīgas pilsētas tiesas 2023. gada 2. oktobra spriedumu krimināllietā Nr. 11840002212, ar kuru tiesa nosprieda atzīt Jūs par nevainīgu pret Jums celtajā apsūdzībā pēc Krimināllikuma 78. panta 2. daļā un 81. panta, kā arī nosprieda atmaksāt Jums drošības naudu 5000 euro . Valsts nodrošinātais aizstāvis ir aicināts sakarā ar to, ka Jūsu aizstāvis zvērināts advokāts Jānis Vilders paziņoja tiesai, ka viņam nav noslēgta vienošanās par aizstāvību apelācijas instances tiesā. Šodien, 14.03.2024, tiesā esmu iepazinies ar krimināllietas materiāliem četros sējumos. Esmu konstatējis, ka Jūs nav izpaudis tiesai savu attieksmi pret prokuratūras apelācijas protestu. Kaut gan no lietas materiāliem viennozīmīgi ir secināms, ka Jūs uzskatāt pret Jums celto apsūdzību par nepamatotu, lūdzu sniegt man atbildes uz šādiem jautājumiem:
1. Vai Jums bija iespēja iepazīties ar Rīgas Pārdaugavas prokuratūras prokurores Intas Papsujevičas 02.01.2024 apelācijas protestu?
2. Vai Jūs atzīstat šo protestu?
3. Vai Jūs vēlaties piedalīties tiesas sēdē, kurā tiks izskatīts apelācijas protests, un kādā formātā – klātienē, atbraucot uz Latviju, vai attālināti izmantojot elektroniskos komunikācijas līdzekļus?   
Ar cieņu, zvērināts advokāts Genadijs Ivankins,
prakses vieta Mazā Kalna ielā 4-2, Rīgā, LV-1003, tālr. + 371 22030451, e-pasts g.ivankins@inbox.lv

L. Grantiņa atbilde advokātam

Labdien ! Es nevienu advokātu nekad neesmu ņēmis, jo neuzskatu sevi par vainīgu. Šī vara ir viena vienīga noziedznieku banda, kurai reiz nepalīdzēs neviens advokāts ! Iepriekšējā procesā advokātu man angažēja ģimene. Rezultāts bēdīgs, manu advokātu– Pāvelu Rebenoku Riharda Bunkas & Aivara Borovkova banda zvērīgi noslepkavoja. Ja Jūs reiz esat, tad es Jūs nenoraidu, dariet to, kas advokātam jādara ! Es netaisos ierasties pie slepkavām un arī to nevaru savas slimības dēļ. Manu attālinātu piedalīšanos Tiesas sēdē ar pieslēgumu Latvijas tele- tiešraidei noraidīja. Pieprasīju, lai tiesā ierodas arī apsūdzētāji, lai tauta tos varētu skatīt tieši purnā, izrādās, ka nobijās savus “nodevības līkos”degunus rādīt.

Latvijā viss notiek pagrīdē- tumsā, kur dzīvo tikai un vienīgi žurkas. Latvijas Tiesu sistēmu pārvalda Kremļa slepkavas- tiešie Latvijas VDK pārstāvji. Ilutas(Jūs rakstāt Intas) Papsujevičas protestu lasīju. Kas tad ir šī Papsujeviča, ja ne tā pati Saulīte, kura cieši saistīta ar slepkavu- čekistu Plaudi ! Tātad, kas ir tie, kuri mani grib tiesāt- pataisīt par vainīgu ? Visi tie sātaniskie izdzimumi, pret kuriem es 1986. gadā cīnījos !

Es gribu redzēt to deģenerāta purnu, kurš man piespriedīs kaut tikai 1. centu soda naudu ? Nenotiesāt, nozīmē jau maksāt man neiedomājamas summas kompensāciju par visu sadismu, ko viņi veikuši pret mani. Un tie nebūs tūkstoši, bet jau miljoni.

Atkārtoju: es šo noziedznieku bandu, kura šodien pārvalda Latviju, neatzīstu par leģitīmu. Viss, ko viņi dara, ir kvalificējams kā genocīds pret latviešu tautu.

Šī ir atbilde Jūsu jautājumam: Vai es atzīstu šo protestu ? Lai Jums veiksme un, lai velns parauj šo prokurori ar visiem viņas saimniekiem !

18.03.24

You may also like...

16 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Miljoni? Tomēr cilājot un par cilājot atkal to Finku jāatgādina tiem muļķiem un pamuļķiem, ka ar miljardiem atgeiestiem būs par maz! Būs jāsit tos neliešus nost ar Spriguliem par godu savai senču kultūrai. Jāatgriež pilnīgi viss nozagtais un svešām tautām jādodas prom, kā to Finks bij redzējis tas nu nav lielai daļai zināms, bet neredzēt šā laika latviešu nožēlojamibu nekādi nevar. Ja saredz ir savs bedres stāvoklis, lai varētu bļaut pēc palīdzības, kam bļaus? Kas palīdzēs? Kaut eskimosu pārstāvji nāk palīgā, bet arī izrādīsies, ka nozagtajas Latvijas bagātības atrodas viņu daļa. Tomēr sūds ar tām bagātībām, ja zemē savā ir pilnīgi viss, lai dzīvotu paši labi un citiem dotu labumus. Latviešu nacionālistiem nepatīk īpaši vārds Labi, jo tā pretējā nozīme ir IbaL – ibatj – Batjko – Batjkovshcina. Nu varētu pēc gadiem trīsdesmit, ja latvieši sapisiaies ar ukrainietem uz Brīvības pieminekļa uzrakstīt – Batjkovshcinai i Svabadi. Tā arī būtu labi, ja tik veselīgi paši pisisies bez redzamiem un neredzamien gindoniem, kā arī ražotāju instrukcijām, tad iespējams piepildīsies galvenā Finka paregojuma daļa. Latvieši būs garīgā super tauta! Latvians every where will be nr. 1.

  2. Arhīvs saka:

    Arhīvs. 2019.gads. Zvērināts advokāts Genādijs Ivankins pirmdien lūdza tiesu ļaut iepazīties ar krimināllietas materiāliem vismaz pusgadu. Viņš nevarēšot piedalīties arī visās tā sauktajā Aivara Lemberga prāvā nozīmētajās tiesas sēdēs.

  3. !!! saka:

    Latvijā izveidojusies nepieredzēta situācija – tiesa spiež advokātu pret viņa un apsūdzētā gribu veikt aizstāvību, kaut gan apsūdzētajais nav prasījis advokātu.

  4. Arhīvs saka:

    Genadijs Ivankins: Atklāta vēstule Latvijas Republikas Saeimas deputātam Jurim Dobelim

    Godāts deputāta kungs! Es, Latvijas Republikas pilsonis, Genadijs Ivankins, lūdzu Jūsu izskaidrojumu sakarā ar 2009. gada 17. septembra Saeimas sēdē no tribīnes Jūsu publiski izteikto saukli “Nāvi okupantiem!”.

    Ņemot vērā, ka līdz Saeimas zāles mikrofonam nevar piekļūt alkohola vai narkotiku ietekmē esošā persona vai cilvēks, kurš atzīts par nepieskaitāmo, varu secināt, ka Jūsu runa Saeimas sēdē tika rūpīgi plānota un Jūsu aicinājums nonāvēt okupantus ir apzināts un atbilst Jūsu mērķiem, kurus Jūs ar Jūsu domubiedriem un atbalstītājiem iecerējuši realizēt. Sakarā ar to, ka Saeimas priekšsēdētāja aizrādījuma dēļ Jums nedemokrātiski bija liegta iespēja konkretizēt Jūsu viedokli attiecībā par konkrētām personām, kuras Jūs uzskatāt par okupantiem un kurass ir jānonāvē, man nav skaidrs, vai tie ir 1) pingvīniem piederošo Antarktīdu okupējuši cilvēki, 2) vai tie ir iebraucēji no Eiropas, kuri atņēmuši indiāņiem piederošo Ameriku, 3) vai tie ir svešu zemju karavīri, kuri pašlaik atrodas Irākā un Afganistānā, 4) vai tie ir Hitlera režīma darboņi un to atbalstītāji, 5) vai tie ir ārzemju baņķieri – hipotēku ņēmēji, 5) vai tomēr Jūsu aicinājums ir vērsts pret krieviem, kuri joprojām brīvi staigā pa Latvijas plašumiem un pat okupējuši daļu no krēsliem Saeimā.

    Lai novērstu šādu neskaidrību, laipni lūdzu atbildēt uz sekojošiem jautājumiem.

    Pirmkārt, vēlos uzzināt, vai pēc Jūsu terminoloģijas es arī esmu uzskatams par okupantu vai “civilokupantu”, kas nelikumīgi atrodas Latvijas Republikā?

    Brīvprātīgi sniedzu Jums informāciju, kuru Jūs varat piefiksēt kārtējā “okupanta dosjē”. Latvijā esmu atbraucīs septiņu gadu vecumā kā krievu virsnieka dēls 1960. gadā. Esmu krievu virsnieka mazdēls, kurš Pirmā Pasaules kara laikā vienā frontē ar latviešu strēlniekiem aizstāvēja savu Dzimteni no iebrucējiem. Būdams Latvijas universitātes students, es ne tikai uz valsts rēķina apguvu jurista specialitāti, bet arī kā citi tūkstoši studentu celtniecības vienībās būvēju Latvijā tajā laikā vēl funkcionējošai lauksaimniecībai nepieciešamos objektus. Piecpadsmit gadus es strādāju par izmeklētāju iekšlietu ministrijas sistēmā par labu Latvijai un tās iedzīvotājiem. Godīgi pildot dienesta pienākumus, es divas reizes biju uz dzīves un nāves sliekšņa. Latvijas mežos šalc vairāki simti manis iestādītas egles un priedes, jo es esmu mednieks no jaunības gadiem. Šajā zemē ir dzimusi mana sieva, divi mani bērni un mazmeita. Un neviens no mūsu ģimenes locekļiem negrasās pamest Latviju ne rietumu, ne austrumu virzienā, neskatoties uz to, ka dēlam kā valsts ierēdnim divtik apcirpta alga, bet meita, kurai ir mazs bērns un niecīgs pabalsts, nevar atrast darbu. Jau vairākus gadus es kā zvērināts advokāts sniedzu juridisku palīdzību cilvēkiem, kuri nonākuši dažādu iemeslu dēļ nopietnās grūtībās, neraugoties uz to, vai man jāpalīdz vainīgam vai nevainīgam, prasītājam vai atbildētājam, krievam vai latvietim, pilsonim vai “alienam”.

    Otrkārt, vēlos zināt, vai pēc Jūsu viedokļa milicijas virsnieks, kurš atteicās palikt zem sarkana karoga ar sirpi un āmuru un bija starp barikāžu aizstāvjiem pie Ministru kabineta ēkas, arī ir ierakstāms “okupantu” melnajā sarakstā?

    Trešais jautājums Jums, deputāta kungs – gadījumā, ja uz iepriekšminētiem jautājumiem Jūsu atbildē ir sekojošā,- Ja, šis kungs (biedrs) nepārprotami ir pieskaitāms pie okupantu ordas un uz viņu attiecināms sauklis “Nāvi okupantiem!”, vai patiešām ejot Jums garām kaut kur Vecrīgā man jātur roku uz ieroča, lai būtu gatavam aizstāvēt savu dzīvību no “tautas kalpa”?

    Lai augstāk izklāstītais neizskatītos kā nopulgošana, vēlos darīt Jums zināmu Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes asoc. prof. Ābrama Kleckina viedokli par Internetā izplatīto aicinājumu “Nāvi krieviem!” sakarā ar ap t.s. Bronzas zaldāta notikumiem Tallinā, kas tika ietverts ekspertīzes slēdzienā kādā kriminālprocesā. Proti, eksperta slēdzienā ir teikts: ” Aicinājuma autora pozīcija ir viennozīmīga: vēlēt nāvi cilvēkiem (vai pat aicināt viņus nogalināt – arī tāda teksta “Nāvi krieviem!!!” interpretācija ir iespējama) tikai viņu nacionālās izcelsmes dēļ neapšaubāmi nozīmē izraisīt, kurināt nacionālo naidu un nesaticību. Ja no divām augstāk piedāvātām teksta interpretācijām par atbilstošāku uzskatīt otro, proti – aicinājumu nogalināt autoram netīkamās nācijas pārstāvjus, tad neizbēgami jākonstatē, ka teksta autors ir izgājis ārpus gan Satversmes, gan jautājumā minēto starptautisko dokumentu robežām. Taču no teksta nevar izdarīt tādu viennozīmīgu secinājumu, kā nevar izslēgt arī otro interpretāciju. Katrā ziņā, autors apzināti vai neapzināti ir bīstami pietuvinājies nozieguma robežai”.

    Un beidzot, vēlos uzdot šādu jautājumu – vai Jūsu paraksts kaut kur ir atrodams zem šāda zvēresta:

    “Es, Juris Dobelis, apsolu būt uzticīgs vienīgi Latvijas Republikai. Apņemos godprātīgi pildīt Latvijas Republikas Satversmi un likumus, visiem spēkiem aizsargāt tos. Es apņemos, nežēlojot savu dzīvību, aizstāvēt Latvijas valsts neatkarību, godīgi dzīvot un strādāt, lai vairotu Latvijas valsts un tautas labklājību.”

    Ar lepnumu varu Jums pateikt, ka šādu solījumu es, Genadijs Ivankins, būdams pēc Jūsu viedokļa “okupants”, esmu devis kļūstot par šīs valsts pilsoni. Bet kur ir Jūsu solījums nežēlot savu dzīvību, aizstāvot Latvijas valsts neatkarību?

  5. Arh saka:

    Par Latvijas Zvērinātu advokātu padomē lemto
    DR. IUR.
    AIVARS NIEDRE

    Par Latvijas Zvērinātu advokātu padomē lemto
    Latvijas Zvērinātu advokātu padome kārtējā sēdē 24.februārī izskatījusi šādus jautājumus.
    Par advokātiem uzņemti:

    Sarmīte Biļeviča, dzimusi 1957.g., zvērinātas advokātes A.Skulmes biroja juriste;
    Genadijs Ivankins, dzimis 1953.g., a/s “Brīvais vilnis” un a/s “Salacgrīva – 95” valdes loceklis;
    Aleksandrs Kazačkovs, dzimis 1974.g., SIA “Juridiskā alianse” valdes priekšsēdētājs;
    Sanda Lāce, dzimusi 1970.g., zvērinātu advokātu biroja “Kļaviņš un Slaidiņš” juridiskā konsultante;
    Uldis Lapiņš, dzimis 1966.g., līdz 31.03.2003. SIA “Lattelekom” darba attiecību sektora vadītājs.

    Genadijs Ivankins, dzimis 1953.g., a/s “Brīvais vilnis” un a/s “Salacgrīva – 95” valdes loceklis;

    Bijušais drošības dienesta darbinieks, uzņēmuma “Brīvais vilnis” līdzīpašnieks Arnolds Babris protestos uzņēmies neformālā kārtībnieka lomu. Zivju ceha peļņa 2020.gadā bija 302 000 eiro, apgrozījums – 12 miljoni.

  6. Arhīvs saka:

    Bijušais drošības dienesta darbinieks, uzņēmuma “Brīvais vilnis” līdzīpašnieks Arnolds Babris protestos uzņēmies neformālā kārtībnieka lomu. Zivju ceha peļņa 2020.gadā bija 302 000 eiro, apgrozījums – 12 miljoni.

    Genadijs Ivankins, dzimis 1953.g., a/s “Brīvais vilnis” un a/s “Salacgrīva – 95” valdes loceklis

    ŽURNĀLS INFORMĀCIJA
    9. MARTS 2004 /NR.9 (314)
    Par Latvijas Zvērinātu advokātu padomē lemto
    DR. IUR.AIVARS NIEDRE

    Par Latvijas Zvērinātu advokātu padomē lemto
    Latvijas Zvērinātu advokātu padome kārtējā sēdē 24.februārī izskatījusi šādus jautājumus.
    Par advokātiem uzņemti:

    Sarmīte Biļeviča, dzimusi 1957.g., zvērinātas advokātes A.Skulmes biroja juriste;
    Genadijs Ivankins, dzimis 1953.g., a/s “Brīvais vilnis” un a/s “Salacgrīva – 95” valdes loceklis;
    Aleksandrs Kazačkovs, dzimis 1974.g., SIA “Juridiskā alianse” valdes priekšsēdētājs;
    Sanda Lāce, dzimusi 1970.g., zvērinātu advokātu biroja “Kļaviņš un Slaidiņš” juridiskā konsultante;
    Uldis Lapiņš, dzimis 1966.g., līdz 31.03.2003. SIA “Lattelekom” darba attiecību sektora vadītājs.

  7. Ruslans Straķis saka:

    Daži Saeimas darbinieki mani informēja, ka Aleksejs Rosļikovs regulāri Saeimas nama kuluāros apspriežās ar Jaunās Vienotības frakcijas vadītāju Edmundu Jurēvicu un to, ka no malas izskatās, ka viņi strādā vienā komandā. Sanāk Владимир волошин bija taisnība, kad savā video klāstīja, ka Stabilitātei ir Jaunās Vienotības satelītpartija un, kad VDD darbinieka Alekseja Rosļikova tuvākā līdzgaitniece Viktorija Pleškāne lidoja ar Šleseru uz Ķīnu, tad Vienotība norāja Rosļikovu, kas rezultējās ar līdzgaitnieces izslēgšanu no Saeimas frakcijas. Medijos Aleksejs atklāti meloja, ka Pleškāne ir izslēgta “par sadarbību ar varu”, bet patiesībā Aleksejs strādā Vienotības labā. Pēc lidojuma uz Ķīnu, pie ASV lielākā ģeopolitiskā pretinieka, tika izslēgti Pleškāne no Stabilitātei, Kiršteins no Nacionālās apvienības un VDD darbinieku Aināru Šleseru izsauca uz paklāja ASV kongresā. Tāpēc Šlesers pēkšņi paziņoja, ka vienmēr ir mīlējis ASV un redz Latviju NATO.
    Nelielas saistības.
    – VDD darbinieki – Šlesers, Rosļikovs, Tenbergs. Arī Jeremējevs un Smans ir VDD darbinieki, bet šoreiz ne par viņiem.
    – Tenbergs veidoja ZRP partiju, virzīja Jurēvicu politikā sākot no Tukuma domes vēlēšanām. Tas pats Tenbergs, kas ar Kamparu Tukuma tumbočku kontrolēja un Monako uz jahtas kopā atpūšas. Tas pats Tenbergs, kurš nozogot Envestio platformas ieguldītāju naudu 30 milj. eiro novirza to naudu Eduarda Slobina firmām, kura firmu juridiskās adreses atrodas Andrejsalā Šlesera biroju ēkā. Un envestio nauda izkūp Maltā ar firmas Exante palīdzību, kuras birojā regulāri parādās Kargins, Rimšēvičs, Pīgoznis. Un Pīgoznis ir NA juristu mafijas cilvēks, kura sieva tagad ir Parex/ABLV un bijušā ebreju padomes priekšsēdētāja Igora Rapoporta Signet bank valdē, Rapoports ar Karginu izdomāja Dienvidu tilta shēmu, un kas veidoja Parex Magņitska tīklu? NA juristu mafija ar VDD Tenbergu priekšgalā, un Gobzems arī ir no NA juristu mafijas, kam partijas biroju piemeklēja Šlesera kolēģis Arnolds Babris. Un kas apsargāja Freibergu? VDK štata darbinieka Grigorija Lučanska cilvēki, Tenbergs, Varnelis, Aksiks. Un kas ir Aksika dēls? Vakcinācijas direktors Rīgas centrāltirgū. Un kam Lučanskis ir partneris? Lembergam! Kas atskaitās Lembergam? Šlesers. Un kas ir ielikts ASV Magņitska sankciju sarakstā? Lembergs. Kas ievietoja? Bijušais NA juristu mafijas cilvēks Jānis Bordāns, kura rīcībā visas detaļas. NA juristu mafijas pārstāvis Ilmārs Krūms kopīgi ar Lemberga pilnvaroto advokātu Rūdolfu Meroni juridiski apkalpoja Lembergu un čekas plānus Ventspils ostas prihvatizēšanā un izzagšanā.
    – Kas vieno Rosļikovu ar Šleseru? Ivars Rudzītis. Abiem ar viņu ir uzņēmumi. Kas vieno Rudzīti ar Tenbergu? Envestio nauda un Guntara Galvanovska uzņēmums, kas izstrādā datora spēli ar Makgregoru. Kas ir Rudzītis? Tenberga un Šķēles biznesa partnera Ulda Arnicāna draugs. Tenbergam ar Arnicānu pieder restorāns Portofino, kur mūs novedīs Magņitska tīkla pēdas. Tam pašam Rudzītim kopīgi uzņēmumi ar Putina tuvākā līdzgaitnieka Kovaļčuka brāļa dēlu.
    – Nedaudz tālāk ejam. Kas veidoja KPV LV? Kaimiņš ar Gobzemu. Gobzems no Parex NA juristu mafijas nodevis Rūdolfa Meroni 200 000 eiro Artusam Kaimiņam. Ko KPV LV izvirzīja par Iekšlietu ministru? Sandri Ģirģenu, kuru patiesībā izvirzīja VDK virsnieki Andrejs Makarenko un Jurijs Šabašovs. Kur KPV LV īrēja telpas Vecrīgā? No Šabašova un Šķēles biznesa partnera Lazdiņa. Arī TB/LNNK valdes loceklim ir kopīgs SIA ar Juriju Šabašovu. Kas bija KPV LV Labklājības ministrs? Ramona Petraviča. Kur tagad viņa ir? Ar Šleseru. Kas atbild par ABLV likvidāciju? NA juristu mafija. Kas likvidēja un likvidē? Ringolds Balodis, NA juristu mafijas cilvēks, tagad partijā ar Šleseru. Kas tagad likvidē? VDD darbinieka Aivara Smana dēls. Kas regulāri apciemoja Tautas kalpi biroju? Babris un Brēmanis. Ar ko mani iepazīstināja Smans? Ar Petraviču. Un vēlējās iepazīstināt ar Šleseru. Kas bija KPV LV valdē? VDD naudas atmazgātāju komandas Karību fondi cilvēks Rolands Millers. Ar ko tie strādā? Ar Aigaru Kesenfeldu un citiem VDD cilvēkiem Māri Martinsonu un Juri Savicki. Kas tagad ir kopā ar Brēmani? Parex NA juristu mafijas Aldis Gobzems, Šlesera partijas biedrs Šulca, Aivara Smana Tautas kalpu Zemgales saraksta līderis Dzenis, KPV LV runasvīrs, kas reklamēja Smana un Karību fonda drauga Rieksta Jaunlatvijas projektu. Jaunlatvija = Jaunlatvieši. Sakritība? Kas mani iepazīstināja ar Brēmani? VDK pulkvedis, kad NA juristu mafijai piegādāja projektu no Krievijas Aizsardzības ministrijas koncerna UralVagonZavod. NA juristu un VDD veidotais Magņitska čaulu firmu tīkls ticis izmantots, lai piegādātu Sudānai 32 tankus T-72 un nesējraķetes. Kur čaulu firmu adreses? Kiprā. Kas tur vēl reģistrēts? Lemberga ostas. Norvik bankas īpašnieku firmas. Tipogrāfijas Veiters dalībnieks ofšors, kas drukā CVK Saeimas vēlēšanu zīmes. Kas skaitīja vēlēšanu zīmes? SOAAR. Kur tagad ir SOAAR firmas īpašnieks Renārs Kadžulis? Šlesera partijā filmējas ar rakstnieku Māri Ruku, kas kopā ar Šleseru mācījās skolā.
    Tikai aklais neredz, ka viss ir viens. Augšā VDK hazāru baņķieri, zemāk drošībnieki, melnā darba izpildītāji un juristu komandas. Kur atrodas hazāru elite, kuru politikai ir pakļauti vietējie hazāri un drošībnieki? ASV un Lielbritānijā. Kāpēc izslēdza Pleškāni, Kiršteinu un Šleseru izsauca uz paklāja? Jo tur atrodas pasaules elite. Viņi necīnās ar tiem, tie izpilda viņu politiku tēlojot opozīciju. Tāda ir drošības dienesta stratēģija.
    Mūs pārvalda VDK kadri, bet tie ir pakļauti rietumiem. Tāpēc Robertam Zīlem kopuzņēmums ar VDK štata darbinieku Lakuču, bet viņš tagad ir ES parlamenta viceprezidents. Kalniete? No Kargina un VDK aģentu Krupņikovu veidotas partijas? Ušakovs, ko izvirzīja VDD, kopā ar čekistiem Ameriku un Šleseru. Ameriks? Ždanoka? Kas vadīja Saeimas frakciju? Jānis Jurkāns. Kur Jurkānam firmas reģistrētas. Pie tiem pašiem NA juristu mafijas birojā, kur Gobzems, kur Magņitska tīkls, kur krievu tanki un Parex naudas atmazgāšana. Ar ko Jurkāns bija laikraksta Telegraf vadībā? Ar Lato Lapsu. Kas gribēja dalīt ABLV naudu? Bunkus? Kas sarakstīja grāmatas Hiēnu bandas? Lapsa. No kā KPV LV īrēja telpas? No Ždanokas PCTVL biedra Lazdiņa, to pašu Šabasova un Šķēles biznesa partnera.
    Nu ko. Ir taču redzams, ka visas partijas pārvalda viena komanda. Progresīvie vadītājs bija Putnis, vadīja Parex Minhenes filiāli. Kas vēl vadīja Parex Vācijā? Tambovas mafijas cilvēks. Kas Parex atļāva atvērt pirmo filiāli Krievijā, Pēterburgā? Tambovas mafijas cilvēks Vladimirs Putins. Kas brauca uz Tambovas mafijas Vladimira Barsukova līdera jubileju? Kargina partneris un ebreju padomes priekšsēdētājs, Dienvidu tilta beneficiārs, Habad līderis Igors Rapoports, Ivans Haritonovs, kura kases turētājs Andrejs Makarenko, Ģirģenu kas izvirzīja ministra postenim. Kas jumtoja Haritonova cigarešu kontrabandu centrāltirgū? NA juristu mafija.
    Tā ir maza daļa, kuru es jums aprakstu. Es zinu daudz vairāk. Bet ar šo jau pietiek, lai saprastu, kas mūs pārvalda un čakarē.
    #Roslikovs #EdmundsJurevics #JaunaVienotiba #Saeima #oneteam #satelitpartija #ViktorijaPleskane #Stabilitatei #VienotibasStabilitatei #VDD #Latvija

  8. Ruslans Straķis saka:

    Nacionālās apvienības Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (😎 un blakus VDK virsnieks Aivars Borovkovs (7). Netālu arī komunista Jura Iesalnieka dēls un Tieslietu ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Iesalnieks (10), kura tēvs komunistiskajai partijai centrālai komitejai rekomendēja Aivaru Lembergu.
    👉🏼 Par “Čekas maisu” izpētes komisiju Racnačs ar Iesalnieku konsultējās ar Borovkovu viņa birojā. No komisijas tika izslēgti daži pārāk nacionāli domājoši cilvēki kā Kristīne Jarinovska.
    👉🏼 Aivars Borovkovs ar Ivaru Godmani Kremļa uzdevumā atjaunoja “neatkarīgās” Latvijas drošības struktūras 1990.-1993.gadā. Godmanis bija pirmais premjers, bet valdības padomnieks drošības jautājumos bija Aivars Borovkovs. Brīvās Latvijas pirmais premjers VDK virsnieks. Vai nav feini?
    #DzintarsRasnacs #Tieslietuministrija #JanisIesalnieks #AivarsBorovkovs #VDK #Kremlis #IvarsGodmanis #4maijarepublika

  9. aizkulises saka:

    Godīga cilvēka uzrakstīts citāts: “manu advokātu– Pāvelu Rebenoku Riharda Bunkas & Aivara Borovkova banda zvērīgi noslepkavoja. Ja Jūs reiz esat, tad es Jūs nenoraidu, dariet to, kas advokātam jādara ! “”

    Bet kur čekists Aivars Borovkovs un čekista Ivara Godmaņa drauga čekista Andra Bunkas dēla Riharda Bunkas apkalpojošais personāls. tur arī komunistu ar Latvijas balzāma strādnieku balsīm izbīdīt;a Padomju Latvijas tiesneša Andra Guļāna sabīdītie tiesneši un zilā pediņa Jura Stukāna no čekista Alda Plauža paņemtā prokurore Saulīte.

  10. AG saka:

    Ja Plāngrantiņam bija advokāts pederasts, kāpēc nevar būt arī okupants ??? :)))

  11. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu zināt jau Strakis varbūt zin daudz vairāk, bet tie ceļi tiem rietumiem ar austrumu pakalpiņiem krustojas sen senos laikos mūsu zemes. Tās lietas ir jau vēsture bijušas, bet izteikt tās ir izteiktas rakstniecības darbos6savdabigos simbolos. Ko Strakis var padarīt ar savām zināšanām pret to visu sazaroto sistēmas būtibu, ja pirms viņa ir bijusi ļoti daudzi zinosi?

  12. Made saka:

    Tagad Grantiņu var patiranizēt tikai ar tiesām, ja dzīvotu Latvijā, tad gan pieredzētu kārtīgu Zersetzen. Uzkūdītu kultūras darboņus – medijus, teātra aktierus, mūziķus, nevarētu no mājas iziet, kad kāds jau sekotu. Varbūt uzaicinātu uz televīziju, lai tur pēc tam paņirgātos. Izklausās pēc murga, ne? Diemžēl tā reizēm ir gadījies.
    Tas, ko raksta Ruslans – tas var būt izskaidrojums tam, ka bija aizdomas, ka varenie ir vienoti, tikai taisa tautai teātri. Uz ārpusi maz kas parādās. Tas, ka Raivis draugos ar Elitu, nu tādi patrioti vārdos… ir gan iekšas, nevar rimties, vismaz aiziet pensijā, nē, nu vajag ietekmēt tos vīriešus savā mūžā…

  13. Daži jautājumi R.Straķa kungam? saka:

    – paldies R. Strakim par inform. Bet kaapeec interesantais, bet it kaa saraustiitais teksts izskataas tiisihi fragmentaars, jo iztruukst skietami vienotas keedes fragmenti? Jo ja ir NA juristu mafija, tad taa nevar rasties un darboties gadiem bez vadiibas atbalsta vai liidzdaliibas? Tad, kas piemeeram shai sheemaa ir jau mineetais roberts ziile? Kas ir rihards kols, kas ir inaara muurniece. jaanis egliitis, kas ir pats raivis dzintars utt. un kaadu lomu tie visi speelee vdk mafijas videe? Ko NA dara Latvijas valsts un tautas labaa, vai ir R.Straka kungam kaada nopietna analīze: kāpēc neredz jau ilgterminaa darbos NA, kuras dazaadaas iniacitiivas un pazinojumi,aicinaajumi bija valsts politiskajaa fonaa labi pamanaami? Kas biida amatos vinu jaunos censonus, piem. Riigas vicemeeru edvardu ratnieku un kas zibeniigi partijas virsotnee “zalo” rihardu kolu?! Par ko patiesiibaa “izeeda” a.Kirsteinu, kāpēc no partijas galvgala peeksni aizmuka “dizais” patriots jaanis iesalnieks?

  14. Arnis Auziņš saka:

    Komunistiem nevar ticet.Lai tiktu komunistu rindas,ir atskaites VDK valsts drosibas komitejas militariem cekistiem.VDK stingri parbauda jauno komunistu uzskatus un ideologiju.Tapec A.Garda ir komunists dvesele,ne prata.Ta prats ir domats,ko teikt naiviem latviesiem un damitem.Ja,komunists ir godigs,ja…Tad vins saprastu,kas bija PSRS okupacijas laika Helsinki 86 grupas izveidotajs L.Grantins,kapec to lika sadiska cietuma VDK darbinieki un pec tam izraidija no Tevzemes emigracija.Vai komunistiem PSRS laika vajadzeja Starptautiskas Cilvektiesibas,ja tas strada Rigas lielveikala ka prieksnieks un bauda seksam iegust skaistas komjaunietes lielveikala stradnieces.Vai parasts latvietis PSRS okupacijas laika varetu atvert savu firmu apgads Vieda.Visam pamata vajaga lielu naudu.Tad kapec tik ciniski Garda ar savejo lideju,Gedroicu no Daugavpils vareja draudet Grantinam-kad tiks tas cietuma,to izvaros vai slotas kadu pakala iebazis.Kapec sie tizleni vareja apmelot Grantinu,ka tam esot seksuali sakari no NA partijas Dzintara.Vinu draudi bija lasami interneta un pazemojumi avize DDD. Tad kam kalpo Garda,ja 7 gadus pret Grantinu ierosinaja kriminallietu un aresta laika roku salauza.Nebutu Linardam advokats un Vacijas pilsoniba,vins ka Sibirijas represeto dels cietuma nomirtu.Advokats ir miris,pajauns.Vel kada lieta,Garda dzivo starp krieviem un nav…Gedroics dzivo krievu pilseta Daugavpili un nav del savas mutes kapseta.Mums Cesis ta nebucojas,liek pa galvu cinoties ar krieviem.To es zinu no savas dzives.Cietuma pat par nepilsoniem tiek.Kur logika…

  15. Ivankinam saka:

    Pirmā pasaules karā mūsu zemē bija divi iebrucēji-okupanti,Vācija un Krievija.Tajā laikā mums pagadījās pacīnīties ar abiem.T.i.,tie abi galināja mūs.
    Tāpat bija otrā pasaules karā,kurš latviešiem vēl nav beidzies,tikai okupantu saradušies vēl vairāk.Vienā no šā kara epizodēm Latvijā 1960.gadā ierodas okupācijas armijas virsnieks ar ģimeni,un viņa dēls darbojas okupētas valsts, Latvijs,represīvā struktūrā. Valsts no kuras viņš ieradies,mūsu vēsturiskais ienaidnieks draud mūs iznīcināt,gluži to pašu ko lēnām ar mums dara citas okupētāj valstis.Dobelis kļūdījās?Varbūt,pareizāk-nāvi okupantiem!

  16. ? saka:

    Pirmā pasaules karā mūsu zemē bija divi iebrucēji-okupanti,Vācija un Krievija.Tajā laikā mums pagadījās pacīnīties ar abiem.T.i.,tie abi galināja mūs.
    Tāpat bija otrā pasaules karā,kurš latviešiem vēl nav beidzies,tikai okupantu saradušies vēl vairāk.Vienā no šā kara epizodēm Latvijā 1960.gadā ierodas okupācijas armijas virsnieks ar ģimeni,un viņa dēls darbojas okupētas valsts, Latvijs,represīvā struktūrā. Valsts no kuras viņš ieradies,mūsu vēsturiskais ienaidnieks draud mūs iznīcināt,gluži to pašu ko lēnām ar mums dara citas okupētāj valstis.Dobelis kļūdījās?Varbūt,pareizāk-nāvi okupantiem!

    ___________

    Bet kur palikuši skaistie nosaukumi LNNK un
    Tēvzemei un brīvībai, Visu Latvijai? Kur palicis Juris Dobelis un pārējie partijas biedri, kad viņu pašu partijas biedrs Dzintars Rasnačs kā tieslietu ministrs atļāva Helsinki 86 dibinātāja Linarda Grantiņa spīdzināšanu aresta laikā un cietumā? Vai nav tā, ka daudzi tā saucamās Nacionālās apvienības biedri saņem naudu no Kremļa? Kā vērtējat Raivi Dzintaru, Jāni Iesalnieku, Imantu Parādnieku, Dzintaru Rasnaču? Ar ko viņi tagad nodarbojas? Kas pieļāva mafiozo maksātnespējas un tiesu izpildītāju mafiju, multimiljonāru Kesenfeldu Liepājā un tamlīdzīgi?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *