Krievijas specdienestu darbinieces L. Mūrnieces “murgi”.

 

UnbenanntPie vesela saprāta esošam LR pilsonim, Lindas Mūrnieces paziņojums, ka Mareks Segliņš ir pelnījis Viestura ordeni, ir kā mēslu ietriepšana sejā atrodoties pie mielastu galda. Nav jau nekāds noslēpums, kas par “putnu” ir Mareks Segliņš. M. Segliņš ir augsta ranga noziedznieks, kurš savus noziegumus veicis zem LR ģerboņa. Viņš ir aktīvi piedalījies grandiozā Latvijas valsts bagātību izlaupīšanā. Krāsaino metālu “biznesa laikmetā” bija Godmaņa labā roka un, braukājot apkārt, iekasēja naudu no saviem vasaļiem. Ar Godmaņa gādīgās rokas palīdzību ieņēma Ie. M. posteni. Šis izsūtāmais Godmaņa šunelis bija tikai tukša izkārtne Godmaņa noziedzīgajai darbībai pret Latvijas valsti un latviešu tautu. Televīzijas kameru priekšā vairākas reizes nepārprotami bija saskatāma Segliņa atrašanās drogu ietekmē. Trulais skats, izteikti bremzētā domāšana un atbildēšana ne pēc uzdotās tēmas. Cik noprotams, tad skaidrā prātā, šos prātam neaptveramos noziegumus pret paša tautu, ir grūti veikt. Tāpat kā Segliņš, arī L. Mūrniece ir tikai tukša izkārtne, kura pilda bijušo čekistu pavēles. Kādu laiku šī politiskā karikatūra Mūrniece ir bijusi DP priekšnieka palīdze. Tātad pilnībā “iezombēta” pret visu latvisko un demokrātiski tiesisko. Droši varam teikt, ka kopā ar Krievijas specdienestu aģentu R. Mūrnieku (kurš nejaušas sakritības dēļ ir L.Muižnieces vīrs), Mūrniece pārvērš policijas operatīvās struktūras par Krievijas specdienestu bāzi. Pilnībā viss tiek saskaņots ar Maskavu. Pēc Maskavas ieteikuma DP veic latviešu patriotu un latviešu ietekmīgāko biznesmeņu slepkavības.

 4.maija republika, drudžainā steigā ar DP priekšgalā, gatavo Latviju atkārtotai Krievijas okupācijai !!!

 Kā mēdz sacīt, Dievs jau nav nekāds mazais bērns, viņš saliks visu pa savām vietām. Katrs saņems to, ko pelnījis. Šai nolādētajai kangaru ciltij, ar Mūrnieci priekšgalā, gribas sacīt: “Tās karātavas, kuras jūs taisāt mums, piederēs jums!”

L.Grantiņš 03.10.2009

You may also like...

4 komentāru

  1. pamela saka:

    SC sex simbola A.Mirska draudzene,JL dzegužkurmis L.Mūrniece atklātā tekstā nu ir paudusi savas simpātijas un mīlestību pret TP un partijnieku,mūžam ieeļļoto,mazā gulbīša stilā peldošo M.Segliņu.Domaju,ka ardenis tika mests Segliņa virzienā par veciem “grēkiem”- VAŠKEVIČA kā “valsts”/Segliņa apzīmējums + Godmaņa/ lietas fiksā izmeklēšanā un atmaskošanā.
    BET izlasot nolikumu par Viestura ordeni,neatradu NEVIENU nosaukto darbību par ko Segliņam varētu piešķirt šo katram latvietim svēto ordeni.
    Rodas iespaids,ka pati dāļātāja pat nav papūlējusies izlasīt ordeņa nolikumu,jo TIKAI tapēc,ka Segliņš 2x ir bijis slikts Iekšl.min.un nav neko ievērības cienīgu veicis,bet par SLIKTU darbu saņēmis ĻOOTI labu algu ,šim politākstam NEPIENĀKAS nekāds ordenis,ja nu vienīgi caurums no bubļika.Un abiem ar Mūrnieci,kuras paspārnē uzdzīvo pa valsts noslēpumiem VDK darbinieki.Pat Munters varētu apskaust tādu nelietību un izveicību.Jābrīnās ,ka to NEREDZ JL līderi?!

  2. Baisi saka:

    Lasot šādus rakstus, paliek vēl baisāk, nekā iedomājoties turpmāko Latvijas attīstību. paliek tāda sajūta, ka realizējot Grantiņa pasauli, uz zemeslodes būtu par vienu totalitāru mazvalsti vairāk. No raksta dveš tāds naids un gatavība uz vardarbību…brrr
    Novēlu Grantiņa kungam izveseļoties un nevietā nevalkāt Dieva vārdu.

  3. Lai dzīvo 15.maijs Latvijas tautas svētki – VIENĪBAS DIENA!

    Pēc 15.maija Saeimas sēdes 1934.gadā, Saeima izdeva 18 deputātus kriminālvajāšanai, tad sākās Latvijas Valsts atdzimšana. Ieviešot likumīgi ārkārtas stāvokli, Kārļa Ulmaņa valdība ar Valsts Prezidenta Alberta Kvieša atbalstu, novērsa boļševiku gatavoto apvērsumu.
    Saeima, nevarēja piedalīties lēmumu pieņemšanā, jo bija palikusi mazākumā. 16. maijā uz sēdi Saeimā ieradās 32 deputāti. Ko viņi varēja lemt?
    Valdība ar savu rīkojumu aizliedza Politisko partiju darbību, tajā skaitā arī LZS.
    Sāka darboties SATVERSME UN CIVILLIKUMS, kas ļāva uzņēmīgiem cilvēkiem brīvi strādāt un nest pilnu atbildību par savu darbību, šodien Latvijā tās nedarbojas.
    Tas bija sākums, lai varētu Valstī darbotos princips:
    VIENS LIKUMS – VIENA TAISNĪBA UN VIENĀDAS IESPĒJAS VISIEM !
    Lai to sasniegtu, ir jāveido Saeima ar jauniem deputātiem, kuriem rūp Latvijas labklājība un nākotne. Veidojot vēlēšanu sarakstu „Mēs Paši”, pēc Īrijas parauga, katrā vēlēšanu apgabala sarakstā neviena ESOŠĀ, ne arī BIJUŠĀ deputāta!
    Pamatojoties uz mūsu valsts pieredzi, Tautsaimniecības atveseļošana ir iespējama vienīgi ar ilgstoši stabiliem un maziem nodokļiem UZŅĒMĒJIEM.
    Izpildot šīs pamatprasības, jau šodien Valstī var izmaksāt sociālo pabalstu 168,-latu mēnesī KATRAM Latvijas iedzīvotājam. Saņemot šādu pabalstu, var novērst sociālo krīzi, pretēji valdības vēlmēm samazināt pensijas.
    Veicot šos pasākumus rodas iespēja samazināt esošo Valsts pārvaldes aparātu 12 reizes!
    Tas nodrošinātu finansiālo līdzekļu ekonomiju, sociālo kārtību, kā arī pilnībā likvidēt bezdarbu.
    Šobrīd ar Latvijas valdības un Saeimas nodokļu un muitas politiku tiek nodrošināta valsts ierēdņu aparāta lielo algu apmierināšana, nevis tautas labklājības nodrošināšana.
    Budžeta izdevumi ir jāplāno atbilstoši ar tautsaimniecībā reāli iespējamo noslogojuma finansējumu.

    Šodien NEVIENS nedrīkst palikt malā, kamēr nabadzības problēma skar ikvienu ģimeni un cilvēku.
    Neko nedarot, JŪS ATBALSTĀT Valsts izsaimniekotājus!

    Drosmei un pašpaļāvībai tautas izvirzītiem deputātu – kandidātiem atgādināšu K. Ulmaņa vārdus:
    „Darbs, lielāks, nekā jūs variet iedomāties, jūs gaida! Neesiet iedomīgi, esiet pazemīgi, bet jūsu sirdis, lai ir pilnas karstas degsmes un prātā nesiet pašticību un pašpaļāvību. Nepiederiet pie tiem, kuriem bail no brūcēm un no nāves, jo šiem patiesībā vislielākās bailes ir no kāju saslapināšanas un saaukstēšanās. Un šīs bailes pataisa viņus par nullēm. Nekas pasaulē nav un nevar būt bīstamāks par neveiksmi, par veltīgi nodzīvotu mūžu. Jūsu gods stāv uz spēles.”
    Nobeigumā gribu atgādināt, ka ignorance un vienaldzība ir mūsu valsts vis lielākās briesmas!

    Papildus informāciju var saņemt rakstot laikrakstam „Āres” un abonējot to. Redakcijas adrese:
    Turgeņeva ielā 21 a-8, Rīgā, LV-1050, tālr./fak: 67379890; mob. 26347783; e-pastu: zemnieks@latnet.lv

    Būsim vienoti! Vienotībā Mūsu spēks!
    Artūrs Malta,
    LZS un LLK priekšsēdētājs.

  4. Ivo to Artūrs Malta saka:

    Diemžēl pašlaik Latvijā neredzu personību ( nejaukt ar personu ), kura baudītu tautas uzticību un nebūtu notriepusi visu ģīmi ar mēsliem !!! Pie tam , liekas, ka valsts vara ir tik dziļi iegrimusi visatļautības, melu un mantkārības purvā, ka nelīdzētu arī Ulmaņa Vadoņa ģēnijs !!! Varbūt vienīgi Josifs , vai Ādolfs…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *