Kremļa parazīti- slepkavas slēpjas zem “vārda brīvības” maskas !

Šodien ir laiks kad SĒNALSAS ATSIJĀJAS NO GRAUDIEM ! Tas der iegaumēt katram un laicīgi nostāties cilvēcības robežās. Nav labi krievi vai slikti krievi. Ja VIŅŠ nedzīvo savā “teritorijā”, viņš nav pieskaitām pie cilvēku rases. Izņemot laupīšanu, okupēšanu, slepkavošanu, izvarošanu…viņu ģenētiskā informācija nav spējīga izpaust ! Visiem šiem aizvēsturiskajiem izdzimumiem Latviju ir jāatstāj ! Neviens STARPTAUTISKAIS LIKUMS nav viņu pusē.

Noziedzīgā Latvijas Tautas Fronte neveica paredzēto Latvijas DEOKUPĀCIJU un tāpēc tā tiesājama tāpat kā okupanti.

Artis Kiselis

Aivja Vasiļevska izlaišanai tiek vākta drošības nauda! Dalieties lūdzu ar Aivja mammas kontu – LV88HABA0551029715935 Aija VasiļevskaSwedbank Pārkopējiet šo ziņu savos profilos, jo manam kontam ir uzlikti redzamības ierobežojumi. Kā arī rakstiet, dalieties savos resursos ar šo ziņu, lūdzot palīdzību savu sekotāju, draugu, paziņu lokam! Lai mēs visi pēc iespējas ātrāk varam kopā realizēt scenāriju, ka Aivis ir ārā no apcietinājuma!Viņš pagaidām bez uzstādītas apsūdzības uz aizdomu pamata otro mēnesi paturēts Centrālcietumā apcietinājumā. Pirmais nopietnais upuris “jaunā likuma” ietvaros, kurš ierobežo vārda brīvību – politiskajam režīmam ne tādu viedokli ļaujot “kriminalizēt” par “naida runu”… Tā kā, šodien tas ir Aivis, rīt var būt jebkurš no jums…

LRTT

Te būtu plašs darbs VDD dienestam, ja tas strādātu demokrātijas un tautas labā. Visi šie VASIĻEVSKIEŠI ir 1940. g. okupantu tanku bučotāju garīgie un ģenētiskie pēcteči ! Paskatieties, ko šis deģenerāts (latviec-vasiļevskis) ir sacījis par latviešiem. Visiem šiem “vasiļevskiem” ir vieta aiz restēm līdz mūža beigām. Mēs nedrīkstam pieļaut krievu impērijas hidras atdzimšanu Latvijā !

Lasot šī deģenerāta sacīto uzmetas stindzinoša zosāda ! Tādam ģenētiskam atkritumam nav vietas starp cilvēkiem !

Slava Ukrainai ! Dievs, sargi mūsu Tēvzemi no šiem vasiļevskveidigajiem cilvēces atkritumiem.

10.04.22

You may also like...

14 komentārs

  1. no malas saka:

    Par garīgajām fekālijām – babriem, puķēm, urbanovičiem, elksniņiem, vasiļevskiem urr. turlā tipa kangariem, kas balsta okupantu kremlinus LV, ir šāds patriotu viedoklis:

    Un ko gan citu var sagaidīt no barbaru, zagļu, žūpu un pamuļķu zemes iebrukušos, čekas-vdk sadistu miskastēs izperētajiem kremlinu un kangaru pajoļiem??! Gebelsa stila pļerza, bāzēta uz mongoļu-tatāru vergu bāzes insektu apstrādes gala produktiem un ir to smadzeņu potenciāla apogeja un demonstrē pilnīgu nespēju kremļa vergu pļerzu salīdzināt ar faktiem, nespēju veikt tiem neiespējamo procesu – cilvēcisku domāšanu!
    Tās vietā tiem ir kremļa pahana norādes, kā ceļvedis ‘dzīvē visās lietās (protams, kamēr dižais un svētais liliputins šiem primātiem bleķo). Un labi, ka tie izrādas un šādi rubļu maisus kārtējai krutkai pelna un top MUMS publiski zināmi.

  2. no malas saka:

    Intresants video ar mācītu, savdabīgu personu:

    https://www.youtube.com/watch?v=JpHCnYTq3Iw

  3. Pārmaiņas saka:

    Japāna atvainojas par kļūdaino vērtējumu. Turpmāk pulks Azov ieies vēsturē un tiks godāts kā īsts samuraju kodekss. 4:20min.
    https://youtu.be/OpGhAWfO9Pk

  4. Odze. saka:

    Vispar jau ,,riktigi,, pateicis – drankis ! Bet,jauki,ka tagad cietuma liek par latviesu tautas apmelosanu. Svetajos rakstos tas ir formulets
    precizak- GODA LAUPISANA.
    Un ja kads te juda,tad tas ir TIESI vasilevskis!
    No dzives pieredzes ,skatoties pagatne,salidzinu,ka launumu pret aplaupitajiem ,apzagtajiem -sevii perina tiesi APZADZEJI.
    Nu,ta lai PASEZJ uz veselibu.
    UN NEPRASAT SAVUS GRASUS,lai latviesi jums ,nodeveji pienes!

  5. vēsture saka:

    1940-os bija tādi ticīgie komjaunieši,vasiļevskieši,kas vēlāk raudāja.

  6. Pārmaiņas saka:

    Politiķi par pulku Azov ir aizmirsuši jau divas nedēļas (klusa nevainīga denacifikācija)
    https://youtu.be/AXMxngAUp90

  7. Skolnieciņš saka:

    О дне победобесия в Эрэц Исраэль – стране Израиля
    Пётр Межурицкий: Это по факту – национальный позор.
    update: 10-04-2022 (01:11)
    Многие десятилетия в Израиле не отмечали День победы над нацисткой Германией.

    И правильно делали!

    Бен Гурион писал, что 8 мая 1945 года был в Лондоне, видел искреннее и заслуженное ликование английского народа-победителя и испытывал горькое чувство от того, что еврейского народа нет среди победителей, потому что народ Израиля, понеся чудовищные потери, все еще не добился национальной независимости, и поэтому праздник Победы пока еще не пришел на еврейскую улицу.

    Такова была позиция Бен Гуриона.

    А как дела обстояли в Свободном мире и в сталинском государстве?

    В Свободном мире Днем победы над Германией считается 8 мая, в сталинском государстве, ставшем наследником многих идей и практик поверженного Третьего Рейха, 9 мая.

    Так неужели 9 мая в России действительно отмечают победу над нацизмом?

    Нет, не думаю.

    Но думаю, что 9 мая в России отмечают победу сталинского фашизма над гитлеровским.

    По сути дела, 9 мая – это День победы рашизма, который действительно негласно одержал победу в СССР над всеми иными идеологиями.

    Но в 1991 году СССР официально прекратил свое существование, и его правопреемницей стала Россия. Которая, как вскоре выяснилось, не отказалась от экспансионистских планов, что под флагом либеральной демократии было обосновать мудрено.

    И вот, начиная с девяностых годов ХХ века рашистская агентура развила бурную деятельность в Израиле, как и в других странах Свободного мира, с целью подрыва демократических устоев на основе идей рашизма.

    Началась гибридная война России против Свободного мира.

    Среди прочего в Израиле продавливалась идея официального признания праздника рашистского победобесия 9 мая под видом празднования дня победы над гитлеровской Германией.

    И правительство Израиля, идя на поводу агентуры путинской России, официально объявило 9 мая праздником.

    Я уверен, что придет время, когда будет проведено тщательное расследование того, как принималось это на самом деле антиизраильское решение.

    Ведь день победы сталинизма 9 мая – это еще и празднование советской борьбы с космополитизмом, торжества государственного антисемитизма в СССР, полного одобрения многолетней антиизраильской политики советских и рашистских вождей – именно так.

    Так почему же Израиль на это пошел?

    Неужели в Израиле не знали, что Свободный мир отмечает день безоговорочной капитуляции гитлеровской Германии 8 мая?

    Почему в XXI веке Израиль отмечает День Победы не тогда, когда его отмечал Черчилль, а тогда, когда его приказал отмечать Сталин?

    Это по факту – национальный позор.

    Я полагаю, что закон о праздновании Дня Победы 9 мая надо отменить и начать отмечать дату победы над нацистской Германией вместе со всем Свободным миром – 8 мая.

    И необходимо обязательно провести расследование, чтобы ответить на вопрос, кто именно добился того, чтобы Израиль разделял сталинско-рашистское победобесие 9 мая, вместо того, чтобы отмечать День победы над гитлеровской Германией 8 мая.

    При этом не стоит медлить, потому что я уверен, что если России когда-нибудь суждено стать свободной страной – в этом мире возможны и чудеса – то День победы в новой стране будут, причем отнюдь не пафосно, отмечать именно 8 мая.

    Как бы Израиль не оказался тогда единственным наследником этого сталинского реликта.

    Но дело не только в этом.

    Не пришло ли время всерьез ограничить разгул путинской агентуры в стране?

    Европа, если кто не заметил, уже идет по этому пути.

    Пётр Межурицкий

  8. Stārķis saka:

    Stārķis odzei: Kas tu par odzi?!! Tāda mentu cērme vien esi. Tfu!

  9. Iekšējo slimību dakteris saka:

    Iekšējām slimībām tāda īpatnība,ka cēlonis bieži ir ļoti grūti atklājams. Par iemeslu var izrādīties nomaskējušies parazīti. Viltīgās cērmes piemēram. Dakterim burtiski jāpārtop par cilvēku slepkavu mednieku. 4.maija režīms bija pat izlaidis monētu. Par “zelta cērmi” to Latvieši iesauca,jo monēta bija zelta,un visas pazīmes liecināja,ka uz tās attēlota cērme. Liels bija dakteru pārsteigums,kad pēc labākas izpētes,uz monētas domājamā cērme izrādījās viens burts jūdu valodā,kas nozīmē vārdu JAHVE.

  10. Pārmaiņas saka:

    Політики вже два тижні не виходять на зв’язок із захисниками Маріуполя –
    “Азов”
    Politiķi ar Mariupoles aizstāvjiem nav sazinājušies jau divas nedēļas – “Azova”

    https://youtu.be/AXMxngAUp90

    https://youtu.be/6XNxT_-r86o

  11. no malas saka:

    No LSM.lv, tā raksta ukrainiete Olena Pšeņična: “viņa raksta, ka nevar jūsmot par krievu baletu, glezniecību vai teātri, kino, kamēr Ukrainā notiek nevis vienkārši karš, bet kaut kāds ārprāts un šausmas pret parastiem iedzīvotājiem”. Savu rakstu viņa beidz ar ļoti emocionāliem vārdiem: “Vairs nav nekādas dižās krievu kultūras, literatūras, kino, glezniecības, teātra un baleta. Ir zeme, kurā mīt kropļi, marodieri, izvarotāji un slepkavas. Mežoņi, kuriem nav vietas civilizētā pasaulē.

    Godīgi un taisnīgi teikts, bet es teiktu tomēr tiešāk un asāk: “Nav no 1917.gada nekādas krievu, bet ir “dižās” krievijas dažādo tautību kultūru kokteiļa, pamatā žīdu un žīdu jaukteņu etniskās diktatūras “revolucionārās” izpausmes literatūras, kino, glezniecības, teātra un baleta jomās. Protams, viņu kompartijas vadošā kursa rāmjos un pašsaprotami tiem dominējot valdībā, čekā un visās varas iestādēs, tirzniecībā, izglītībā un masu mēdījos.Tieši tāpēc tā uz šodienu ir zeme, kurā mīt kirilicu lietojoši to bastardi, gara kropļi – varturi, zagļi, marodieri, izvarotāji un slepkavas. “Krievu pasaules” mežoņi, kuriem sen nav vietas civilizētā pasaulē!”

  12. RB saka:

    Par aktuāliem notikumiem, esošiem un sagaidāmiem https://societyandnature.org/2022/04/mamuska/

  13. fans-no malas saka:

    Tā varētu teikt.No 1917.gada sākas kr-hazārainā un …..maķ-kultūra,kas aizsedzas ar krievu klasiskās kultūras plāno čauliņu.

  14. Odze. saka:

    Starkim un tiem,kas ,,kopaa realizee scenariju,, .

    Vaaa. Garlaicigs scenarijs… Cik var malt vienu un to pashu. Pieci azji reklame vel vienu azi,bet 66 azji luur no drosha pagraba vai scenarijs
    realizejas. Nu,bet mode mainas un cenas celjas un defolts jau klat un kapitaali saldetavaaa… un vairaki jau sahsnoreeti un ,atvainojiet,
    tie nav pedejie. ( Tai sasmakaa ,kas naudu dod.)

    NEVIENS PATS SEVI AUGSTA AMATA NEIECELS !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *