Pārmaiņas. Viltus patrioti ! Slava Ukrainai- nāvi okupantiem !

Nezinu kāds iemesls bija nepublicēt divus manus komentārus, varbūt nesasniedza mērķi, bet varbūt likās neprātīgi. Pirmais par Godmaņa noziedzīgajām darbībām 88 – 90.gadā un otrais par neuzticēšanos Gordonam, Soloņinam un Tabaham no ASV, kas pēdējā laikā stipri aktivizējušies Ukrainā.

LRTT: Pilnīgi pareizs- bībelisks viedoklis: tas, kurš pie TEVIS ieradies ar zobenu, no zobena arī jātiek nokautam !

Toties uz šodienu jau varam saņemt skaidru norādi no Gordona, kur ir latviešu vieta.
Uz jautājumu ko darīt ar padomju okupantiem, no Gordona skan atbilde, NEKO, tie ir jūsu pilsoņi, pāraudziniet. Tas nozīmē, ka vēl 600 gadus jādzīvo nabadzībā, tāpēc ka piespiedu kārtā jāpāraudzina milzīgais skaits agresorvalsts zagļi un slepkavas, kas kā mūris stāv oligarhu pusē un nekad nepieļaus komunistu režīma tiesāšanu.
Manā uztverē Gordons veic tieši to pašu uzdevumu, ko 88 – 90 gadā veica Godmanis, panākot okupantu atstāšanu Latvijā. Īsāk sakot, ar ukraiņu rokām tiks izdarītas vajadzīgās pārmaiņas Ukrainā (tā suga ar savām rokām neko nedara), bet jūs pārējie dzīvojat arī turpmāk kā dzīvojāt. Tāds arī bija Putina sākotnējais, trīsdienu plāns, ko atbalstīja vairums lielvalstu, bet savas korekcijas ieviesa ukraiņu negaidītā pretošanās, uz ko nevarēja nereaģēt ar ieroču piegādēm. Bet tas nenozīmē, ka Ukrainas sadalīšanas plāns ir nolikts malā, to vienkārši vairs neturpina Kedmi un Solovjovs. Arī Krieviju kā teritoriju, viņu skatījumā nav vēlams sadalīt, bet vienkārši Putinu aizvietot ar impēristu Navaļniju un visu turpināt kā agrāk. Iespējams kļūdos, bet es to redzu tā, vienīgā starpība starp 2022 un 1990 gadu, ka spēle nav gluži vienos vārtos kā toreiz.
Divu dienu laikā jau otrā Gordona intervija LSM.


Pilnībā varu piekrist vienīgi Ayder Muzhdabaeva viedoklim.

Jā, šis Krimas tatārs ir patiešām GODAVĪRS !

LRTTpiebilde: Pirmkārt- jautājums Pārmaiņām ? Vai nepublicētie komentāri attiecas uz šo vietni ? Es publicēju visus komentārus, kuri “atnāk” pie manis. Gadās, ka kāds “iekrīt” pie spamiem.  Cenšos pēdējā laikā tos pārlapot un ja kādu atrodu, tad atjaunoju to. Tā ir bijis ar RB komentāriem, bet daļa pat nav atnākuši pie spamiem. Katrā gadījumā RB un Pārmaiņas komentāri netiek apzināti “norakti” no LRTT puses. RB, ja kas, mani informē pa E- pastu, bet Pārmaiņas man ir anonīms “rakstītājs”. Tāpēc man nav iespējas ko novērst.

Otrkārt- kas attiecas uz rakstā minētajiem žurnālistiem- ekspertiem. Gordons ir pamatīgs mēsls. Kuriem viņš kalpo, gūti pasacīt. Domāju, ka Izraēlai. Soloņins un Tabahs arī ir “selekcionāri”- tāpat kā mūsu “čekas maisu” vētītāji ar jebreju Kaži Kangeri  priekšgalā. Vēl ir viens čekas “eksperts”- Švets.  Sekojot Gordonam un Švecam esmu rakstījis komentārus. Komentāri bija- jautājumi par viņu sniegto viedokli. Gan Gordons, gan Švets(nav bijušie čekisti-čekists tāds paliek līdz savas dzīves beigām, jo Sātans neatļauj lauzt zvērestu) manus komentārus Jetubē dzēsa. Nonāca tiktāl, līdz Jetube uz mēnesi liedza man komentēt. Nezinu, kurš no viņiem bija pasūdzējis ? Pēc visa tā secinu, ka viņi kalpo Izraēlai. Un tas interesantākais, ka pirms dažām dienām man pilnīgi absurdi noslēdza Feisbuku. Un zināt par ko ? Par to, ka es publicēju Veidemanes un Lemberga video, nosaucot viņus par komunistiem…., bet skatiet paši. Tas viss norāda, ka visu kontrolē komunisti un, kas ir komunisti un no kurienes tie tiek vadīti, arī nav jāskaidro ! Arī Krievijas putinisti un pats Putins tiek vadīti no tā paša “pagraba” ! Šalom, tovārišči !

Slava Ukrainai.

Dievs, svēti Latviju !

Šeit nostrādāja Latvijas VDD Mežvieta troļļu varza.
Čekas KARTĪŠU selekcionēšana ir nodevības augstākā pakāpe , kas sodāmā ar ASM ! Uz šī foto jūs redziet CIVILIZĀCIJAS GĻOTAS !

26.03.22

You may also like...

3 komentāru

  1. no malas saka:

    Arī 4.maija pārkrāsoto čekistu – komunistu pūznis arī tur atbildīgos amatos tādus gordonus, kā šo bunku, gan dadz caurspīdīgākus un prastākus, kā jau kliķes, cionistu algotņus. Pavecs, bet labi Latvijas varas posteņos esošos kremlinus labi raksturojošs kometārs:
    Глава латвийских юристов: Путин блестяще провел операцию с Крымом

    Москва, 18 марта 2015, 10:28 — REGNUM Влиятельный латвийский эксперт высоко оценил действия России в Крыму

    Руководитель Латвийского объединения юристов Рихард Бунка заявил в эфире радио Baltkom, что президент России Владимир Путин блестяще провел операцию по присоединению Крыма, переиграв разведки западных стран.

    «Я постараюсь изложить логику Путина. Мне легко его понять, потому что я по образованию юрист, а по специальности оперативный работник, как и Владимир Путин. Мне понятно, какими доводами и планами он руководствуется в этой ситуации. В его понятии существует такой термин, как захват оперативного пространства. В этом случае ты ничего не выигрываешь, но загоняешь оппонента в тупик. Путину повезло, ему удалось установить контроль в Крыму. Это удача с точки зрения этой терминологии», — считает Бунка.

    Напомним, 16 марта 2014 года в Крыму прошел референдум, на котором большинство жителей полуострова заявили о своем желании присоединиться к России.

    Подробности: https://regnum.ru/news/polit/1906237.html

  2. Pārmaiņas saka:

    Liberālisms izdarīja to, ko nevarēja izdarīt visu zemju proletārieši.
    Politikas džungļi jeb kā liberālisms iznīcināja kapitālismu.
    https://youtu.be/VRt9Kj5zACo

  3. Anonīms saka:

    Nu i lūk, ka paši izteicat to, kas jums tiek norādīts. Kā latvieši varēja 80 to gadu beigās studēt Anglijas militar skolās, ja vēl Soviet impire nebija norakstīta? Visi tie Kgbeshniki, kas pārgāja rietumu pusē un sāka dziedāt slavas demokrātijai vien tādi paši ir palikuši. Strādājot izlykdienestos vai jel kādās varas struktūras cilvēks iet cauri filtriem. Svets pēc ģīmja nevelk uz krieva pusi un tamdēļ ar nonācis rietumos, ka ģīmis vairāk uz riwtumbieciski balta cilvēk velk. Vēl pats Grantins šo zhidu Gordonu nesen izlicis par baigo specu bij. Jel kāda skatuve, sports, kino, teātris tiek kontrolēti un veidoti no vieniem un tiem pašiem scenaristiem. Tādi Gordoni un Svetsi vien par gremo to vielu, ko ir iestudējusi. Dzīvot gribas labi un mēslos vārtīties vienkāršie darba darītāji un dzērāji, bet Gordoni ar Svetsiem taisīs pārraides, kā varonīgi brāļi atsauj viens otra. Pieminēsim, ko teica kgbeshbiks, ka pirmais atsaujamais, kas ir ja nošauj Raimonds Pauls. No kurienes nāk viņa sieva? Kaimiņam nr. 6 māte arī no turienes un zobi kaimiņam nr. 6 tādi paši, kā varenajam bokserim Usikam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *