Kad iestājas kolektīvā atbildība ?

Es esmu vairākkārt rakstījis par KOLEKTĪVO ATBILDĪBU. Vēl pirms dažām dienām rakstīju, ja 80% no kaut kāda kopuma- tautas nostājas noziegumu pusē, tad jāatbild ir visai tautai. Vai tas ir atbilstošs vērtējums ? Varbūt tomēr divas trešdaļas vai pat tikai 51% ? Noskatieties šo video, tas ir ļoti emocionāls. Bez asarām neiztikt ! Kās iet kopā, ja 88% ir par draudzīgām attiecībām ar Ukrainu un tai pašā reizē 66% atbalsta karu ? Te tad mēs arī nonākam pie secinājuma, ka krievu liekā hromosoma, kā saka ukraiņi, atbild par daunismu. Tā tauta nekad nekļūs labāka, jo daudzās paaudzēs ir notikusi negatīvā selekcija. Kur parādās krievi, tur līst asinis, tiek izvarots, dedzināts un zagts. Tas nozīmē tikai vienu, ka Latvijā ir jānotiek dekolonizācijai un visi ZVĒRESTA LAUZĒJI patriecami no mūsu Tēvzemes. Ja kāds nesaprot, kad runāju par ZVĒRESTA LAUZĒJIEM, tad atkārtošu. Kad viņi saņēma PILSONĪBU(protams nelikumīgi), viņi zvērēja, ka latviešu valoda ir vienīgā valsts valoda, bet referendumā visi balsoja par krievu valodu kā otru valsts valodu. Nekas ļaunāks par zvēresta laušanu nevar būt. Kara laikā tā ir NOŠAUŠANA, bet miera laikā pilsonības anulēšana un padzīšana no valsts. Bet mūsu nac- varoņi, ar R. Dzintaru priekšgalā, klusēja kā zivis ūdeni. Un, vai kāds no Saeimas deputātiem nosodīja Ždānoku, kad tā ES atbalstīja Krievijas agresiju pret Ukrainu ? Tas norāda tikai uz to, ka šodiena Latvija(4. maija kliķe) ir TROJAS ZIRGS gan ES, gan NATO !

Šie visi, ja mums būtu DEMOKRĀTIJA un Drošības Dienesti sargātu savu valsti, būt arestējami kā putiniskās Krievijas provokatori.

02.03.22

You may also like...

9 komentāru

  1. AG saka:

    Bordāns panāks dek-ju? :)))

  2. Mēs rīdzinieki saka:

    Pat zilo ņurņiku Cehs.lv’ Delfos nāk talkā ar rakstu mīkstpēdiņiem – kā izvairīties no pozīcijas ieņemšanas kara jautājumā un izsmej dažu gļēvo pozīciju – es esmu neitrāls, es neesmu ne par vienu!

  3. Mēs rīdzinieki saka:

    Informācija no Ukrainas Tēvijas kara lauka:

    Saskaņā ar stāvokli uz trešdienas rītu Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā sasnieguši 5840 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas Ģenerālštābs.

    Kopš iebrukuma sākuma 24.februārī ukraiņi notriekuši 30 krievu lidmašīnas un 31 helikopteru, kā arī iznīcinājuši 211 tankus, 862 bruņutransportierus, 85 lielgabalus, deviņas zenītartilērijas iekārtas, 40 reaktīvos daudzstobru mīnmetējus, 60 degvielas autocisternas, trīs bezpilota lidaparātus un 355 automobiļus.

    Naktī uz trešdienu gaisa kaujā virs Kijevas ukraiņu lidotāji un zenītartilērija notriekusi vēl divus krievu iznīcinātājus SU-35S. Ukraiņi arī zaudējuši vienu iznīcinātāju MIG-29.

    Turpinās krievu karavīru padošanās gūstā un nereti gadījumi, kad krievu vienības atsakās turpināt uzbrukumu.
    ​​​​​​​
    Ukrainas Bruņoto spēku brigādes mehanizētais bataljons pie Harkivas sagrābis uzreiz sešus Krievijas visjaunākos tankus T-80BVM, kas bija Krievijas Bruņoto spēku 200.motorizēto strēlnieku brigādes sastāvā, kā arī kājnieku kaujas mašīnām BMP-2 un vienu prettanku raķešu kompleksu “Javelin.
    Šie minētie Krievijas tanki ir bruņoti ar jaunākajiem zemkalibra un vadāmajiem šāviņiem, 

  4. Vairs nevar klusēt!!! saka:

    Ir informācija, ka NA biedru grupa ir vērsusies pie Rīgas pilsētas vadības un pie saviem vadošajiem biedriem ar patriotisku aicinājumu, izmantojot Krievijas agresiju – karu Ukrainā, aizvākt Rīgā no Uzvaras parka latviešu tautu apkaunojošo krievu okupantu pieminekli. Bet, saņemts esot uz gļēvu piesardzību aicinoš atteikums.
    Redzams, ka 30.gadu garumā komfortablais nacionāļu vadības piesardzības līmenis ir audzis augumā un šķiet, drīzumā pārtaps vēl ērtākajā barošanās-gulēšanas režīmā! Un 9.maijā okupantu bandas Rīgā un citur Latvijā tiks nevis apturētas un arestētas, bet toleranti sveiktas ar ziediem (protams, arī bezgala gudrās “patriotu”piesrdzības dēļ).

  5. Pārmaiņas saka:

    Vairs nevar klusēt!!! 2022. gada 3. marts 20.29

    Tur, Ukrainā, mirst cilvēki, lieli un mazi, dienu un nakti, bet tevi ieinteresēja betona gabals ? Vairāk neizteikšos, varu pāršaut pār strīpu.

  6. ES saka:

    Kolektīvā atbildība iestāsies tad, kad būs saņemts radioaktīvais starojums.
    Gedrocam jau ir folija galvas aizsargmaska. KoĀ

  7. aptieka saka:

    to ES
    Vai joda tabletes nopirki? Bet varbūt nav vērts…

  8. Citas Pārmaiņas! saka:

    Pārmaiņas 2022. gada 4. marts 0.20
    Vairs nevar klusēt!!! 2022. gada 3. marts 20.29

    Tur, Ukrainā, mirst cilvēki, lieli un mazi, dienu un nakti, bet tevi ieinteresēja betona gabals ? Vairāk neizteikšos, varu pāršaut pār strīpu.
    ————————————————–
    Nu, neesi tik kautrīgs, izsakies gan un izsakies kārtīgi, jo tavs “betona gabals” ir viens no tiem, kuru pielūdzējus ukraiņu tauta tagad varonīgi atvaira un dragā! Bet pēc tam, nāks te mums palīgā šo okupantu betona gabala pielūdzējus samalt miltos! Un tā arī būs un tavas liekulīgās gaudas par notiekošo Ukrainā, nenovērš domas par okupantu rīcību un to pretīgajiem simboliem Latvijā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *