LRTT lasītājs. Ditta Rietuma informē mūs

Lūdzu – reku`, Ditta Rietuma izgaismo, informējot mūs visus: iepazīstinot ar cilvēka kā sugas iznīcināšanas tagadējā kara tehniku: tā sauktās gēnu inženierijas izmantošanu vīrusepidēmiju radīšanā, psihotraumēšanas tehnikas un pašnāvniecisko tieksmju izraisīšanas tehnikas pielietošanu ikdienā;

Mūkusalas 5G stacija stipri pārsniedz atļautos lielumus atklāj LU zinātnieks. Andris ar Jāni Blahinu

vēstot par pasaules iznīcināšanas ideoloģijas „līderiem„; par cilvēkiem, kuri mēģina kaut ko darīt, lai apstādinātu ļaunuma ideologu vājprāta izplatību; veltot savu laiku un spēkus, apkopojot faktus un informējot vēl palikušos pie pilnas saprašanas.

Un ko „sabiedrība„ ?

Vai sabiedrība var/spēj pieņemt stingru un negrozāmu kopīgu lēmumu saukt pie atbildības pasaules iznīcināšanas programmas autorus un izpildītājus ? Programma ta velnišķi komunistiska un čekistiska un velnišķi darbojas. Taču nav neviena, kas piespiestu šīs globālās slepkavniecības pārtraukt. Izskatās, ka nav pat vairs, kas protestē pret to.

Tātad kara tehnikā un taktikā iznīcinātāji vairs nav lidaparātu veidolā, bet prāta aptumšošanas ierīcīšu veidolā: nevajag vairs ne nagus maukt, ne skalpus ņemt, ne prokrustisko gultu, ne spāņu zābaku – pietiek aptumšotajiem ieviest mācību (un pat eksistēšanas) sistēmu, kurā piespiedu kārtā skolēni/visa dzīvā radība iedzīti „mācīties„/ eksistēt ierīcītēs un darīts.

Jau ziņu lapas un ekrāni vēsta, ka pusei Latvijas (bail skaitīt, cik tas ir pasaulē kopumā) iedzīvotāju ir redzes problēmas, kopā ar atkarībām no ierīcītēm, depresijām, audzējiem, autismiem, pašnāvnieciskiem plāniem un nodomiem, savukārt dabai un dzīvībai tajā – bitēm, putniem, citām radībām ūdeņos un uz zemes draud iznīcība vai jau piemeklējusi iznīcība. Un sabiedrības vairs nav. Paliek plika „sabiedrība„: vai nu čekistiski-komunistiski šovinistiska, kas turpina iznīcināt, vai čekistiski-komunistiski pofigistiska, kas paši dodas uz kautuvēm, jo domāšana ir likvidēta. Cilvēcība arī.

Šeit nu jau arī ir pilns ar iznīcinātājiem, kuru „taktika„ ir galveno „izgaismot„ ar pagājušā gadsimta stāstiem ar bārdu, vai vienalga ar ko, lai tikai galvenais šeit neuzkavētos ilgāk par 2 minūtēm. Vai vismaz – lai galvenais tā tiktu apaudzēts ar uzbērumiem, lai nebūtu vairs galvenais, lai nebūtu pamanāms.

Un, kad jau galvenais ir aprakts, tad arī šeit notiekošais pārtop nesakarīgā, juceklīgā „izgaismotāju„ uzbērumu grēdā, kas arī ir šeit saskrējušo pseidopatriotu (ja ne mūsdienu istrebiķeļu) mērķis. 100 punkti, ka tūlīt viņi būs klāt un „mērkaķa ātrumā„ nogaismos Jūsu saucienus kaut kur dziļi lejā, ka tie, kam būtu jāpamana, i nepaspēs šeit ierasties.

https://www.draugiem.lv/blogs/post/Mukusalas-5G-stacija-stipri-parsniedz-atlautos-lie_16430341

Bildergebnis für Ditta Rietuma

24.02.20

You may also like...

6 komentāru

  1. citi saka:

    Citi nebija pionieri,bet viņš esot bijis komjaunietis un vēl šobrīd neko nav sapratis……Līdzīgi ar ditu austrumu…..

  2. ... saka:

    Jauns un stulbs,bet mAssOns………

  3. RB saka:

    Septiņas māsas debesīs !

    Namaste, Ditta, laipni lūdzam uz trakās planētas !

  4. Armands saka:

    Es protestēju pret elektrību, kā viltus gaismas uzspiešanu, bet kam interesē mani protesti, ja cilvēki paši negrib ateikties no elektrības? Tieši elektro tehnoloģijas iznīcina Dabas dievišķo cirkulāciju un tas viltus gaismas dēls pasaulei tiks izgaismots caur mobilajam ikonām.

  5. AGedroics saka:

    Grantiņu arī apstaroja ar 5G un viņš sajuka prātā! :)))

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Ditta, lūdzu iestājies Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības grupā!

    Tā ir humāna latviešu sabiedriska darbošanās, kas ievadīja PSRS melu imperijas sabrukumu!

    Visas latviešu ģimenes būs ieguvējas, ja savus talantus veltīsi latviešu ģimeņu aizstāvībai!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *