Nāvi smirdošajiem Putina krievu “čurkām”, okupantiem un slepkavām(Dimitrija Savina atklāsmes) !

Nekad, nekad, ja mēs skatāmies vēsturiskā aspektā cik tālu vien dokumentētā vēsture pastāv, šie izdzimteņi nav bijuši labāki ! Lai arī cik nepatīkami tas skan, tad šis negatīvisms nav tēmēts tikai uz valdošo kastu, bet arī uz parastās tautas lielāko daļu. Ja kāds “domājošais” tai barā uzrodas, to nekavējoties nosit ! Nu jau aizsaulē esošais LRTT piesēdētājs Jānis Zīverts reiz man stāstīja par tādu gadījumu. Viņa darba biedrs- krievvalodīgais viņam atzinās, ka ir čekas “stukačs”. Viņš piedalījās viņu sapulcēs un zināja: kas ir un ko jādara. Viņš vienmēr Jāni informēja par aktuālo situāciju. Kad Jānis Zīverts iestājās LRTT, tad tas nekavējoties ticis apspriests Ventspils čekistu “strutu pūznī” ! Pēc tam tiekoties ar Jāni viņš sacīja: “Vai tu Jāni saproti, kur esi iestājies ?” Tas pie čekistiem tika uzskatīts par kaut ko briesmīgu ! No tā tad arī saprotam, kā šie asins suņi baidās par savu ādu- par noziegumiem, ko veikuši pret latviešu tautu un nenogurstoši veic arī šodien ! Sarunās ar Jāni viņš bija latviešu pusē un uzskatīja, ka mums ir taisnība. Jānis viņam pajautāja: kāpēc tad viņš neapskaidro to visu saviem kolēģiem ? Atbilde bija īsa un “izsmeļoša“: ja to darīšu, tad mani savējie nositīs ! Un, vai nav “šodienas krievu nācijas” prāta aptumšojums, tikko notiek tiesa pret Ļevu Tolstoju: un Tas tiek atzīts par ekstrēmistu !!! Vai tad tā nav šizofrēnija valsts mērogā(kā zinām, tad apzīmējums: ŠIZOFRENIJA, nav sens. Iepriekš tā tika uzskatīta par VELNA APSĒSTĪBU).

Nu nekad šie hazāri(krievi) nebūs pieskaitāmi pie civilizētās pasaules ! Kāds krievu blogeris pirms pāris mēnešiem skaidri izsacījās: 90% krievi ir debili un tāpēc jau esmu nokārtojis dokumentus uz izbraukšanu, jo šajā DUR-DOMĀ vairs nav iespējams dzīvot... . Arī es Škirotavas nometnē- ieslodzījumā redzēju šos debilantus(liekās hromosomas īpašniekus) visā savā “spožumā“. Un tas interesantākais, ka man ar informāciju un maizi palīdzēja tieši ukrainis ! Un tāpēc:

Slava Ukrainai !

Nāvi okupantiem !

Dimitrij Savin

Kārtējais vēstures viltotājs, kurš nez no kurienes pēkšņi paziņo, ka Latvijas Brīvības cīņās esot piedalījušies krievi ! Tas norāda uz to, ka viņš nav tas, par ko uzdodas. Pirms pāris gadiem attiecīgi elementi sāka propagandēt, ka arī ebreji esot plecu pie pleca ar latviešiem cīnījušies par Latvijas neatkarību. Tika pat pieminēts kāds 12mit gadīgs ebreju zēns. Par šo FANTĀZIJU vairāk variet uzzināt šeit. Protams, ka šis Dimitrijs runā daudzas pareizas lietas, par to viņam paldies ! Bet tad, vienu brīdi smadzenēs NOKLIKŠĶ… un ieslēdzas “vecais labais krievs“, sagvelžot idiotismu līdz “padusēm” ! Atceramies arī melus par to, ka krievi ar mums esot stāvējuši UZ BARIKĀDĒM un Tautas Fronte esot bijusi Atmodas AVANGARDISTE ! Kur vien tikai skaties, visur redzi un dzirdi 4. maija kliķes melus ! Tas viss domāts jaunajai paaudzei, kura par nelaimi mums, ir nacionāli debilizēta. Tikai retais ir ar SMADZENĒM tai vietā, kur tām jābūt.

Un šeit skatāmi D. Savina pieminētie Kremļa atkritumi:

26.02.22

You may also like...

17 komentārs

  1. Mēs arī tā domājam! saka:

    Tā domā visi patrioti: 15:31, 26. februāris 2022
    Šodien, 14:2-Naivais Krievu pasaule parāda visai pasaulei savu ïsto seju un Latvijā nav vajadzīgi tādas krievu pasaules ideoloģijas publiskas laizīšanas un propogandēšanas laukumi un stabi. —– ———– —–Šodien, 14:29 Rīdzinieku grupiņa Ja mēs RIgā nevaram pat šādā, nepārprotamā krievu okupantu agresijas laikā nomontēt mums dziļi pretīgo okupantu slavas pieminekli Pārdaugavā, tad kad gan vēl to var? Un kremlim pielīdējs- drebeklis sraķis ir nodevīga ķeska, kas jānomet no RIgu apkaunojošā mēra amata-zilo mērķāķa īsta mēra vietā! — — === —Šodien, 14:38 eksperte Staķim tak koalīcija ar kremļa plintnieci Ņenaševu un pārējo progresīvo plānprātiņu varzu, tāpēc bikšele trīc, ka patrieks no mēra amata, atņems dienesta vāģi, algu un piemaksas. — —- — —-Šodien, 14:41 Atbildēt Rīgas Soģa atbalsta grupa VISI, kas iebilst pret krievu okupantu pieminekļa novākšanu IR NODEVĒJI un 5.KOLONNAS UZPIRKTI TIESĀJAMIE ELEMENTI! —— — —— —
    Par iznireļiem 15:36, 26. februāris 2022
    Neaizmirstiet, ka tas gobzems ir tikpat nodevīgs, alkatigs un varaskars, ka tas neveselo lideris stakis! Abi ir naudas vergi, abi pret patiesi brivu un nacionalu musu sencu zemi!

  2. Mēs arī tā domājam! saka:

    Padomājiet 15:52, 26. februāris 2022
    kāds dra;nķis un kremļa pakaļlaizis ir tāds no zilajiem iebāzts amatā mēris?! Un kas mēs esam, ja mūsu vārdā vēlēšanās var zilie samaksāt un iercelt tādu pintiķi, par kuru reāli neviens nebalsoja izņemotr pašus de fektus??! Nauda-tikai nauda un mūsu stulbā klusēšana masveida ielu gājienu vietā to pieļāva! Ja mēs izietu ielās, tādi mēsli pat neiedrošinātos līst valsts un Rīgas amatos, esot ar 0,2 – 0,3% reālo atbalstu, bet ar cionistu miljoniem deputātu uzpirkšanai, ar mūsu stulbo klusēšanu šādi mērgļi tiek pie varas!

    Latgola 19:59, 25. februāris 2022
    Staķi, tad nokrāso visu “pieminekli” Ukrainas karoga krāsās! 9.maijā krievruņu šovinisti un okupanti Ukrainas karogam ies ar līkumu! Vāciešu nacistus karā sasita tieši ukraiņi un nevis krievi! Krievija 1939.gadā kopā ar vāciešiem uzsāka 2.Pasaules karu uzbrūkot slāvu valstij Polijai.

    Ja nu vienīgi 16:00, 26. februāris 2022
    staķi amatā varētu atstāt, ja šis ņerga būtu deklarējis, ka vispirms vajag pa;sus psrs okupantus ar familijām prom dabūt un viņu pretīgo pieminekli pēc tam! Tad būtu tam cita jēga! Bet..ja visa okupantu varza tiek nodevēju naturalizēta pilsonībā, tad novākt viņu pieminekli ir tas pats kas izoperēta augoņa vietā, to tikai smuki apslaucīt, pašu puvekli neaiztiekot!??

  3. Mēs arī tā domājam! saka:

    Bet tas labi 16:27, 26. februāris 2022
    ka okupanti un kremlini te sevi parāda un kurina naidu pret sevi pat aizmigušajiem un stulbi vienaldzīgajiem latviešiem! Varb. beidzot mūsu tauta sajēgs, ka okupantun jādzen prom, nevi idiotiski jānaturalizē un pie tam bez latviešu tautas piekrišanas??!

    Kauns 21:46, 25. februāris 2022
    Ka to krievu okupantu ērmu apsargā, staķi apdomājies,neapkauno Rīgu.Vai tad ar stabiņiem nepietiek,tie arī būs jāapsargā?

    Latgola 19:59, 25. februāris 2022
    Staķi, tad nokrāso visu “pieminekli” Ukrainas karoga krāsās! 9.maijā krievruņu šovinisti un okupanti Ukrainas karogam ies ar līkumu! Vāciešu nacistus karā sasita tieši ukraiņi un nevis krievi! Krievija 1939.gadā kopā ar vāciešiem uzsāka 2.Pasaules karu uzbrūkot slāvu valstij Polijai.

  4. Pārdaugavas pieminekļa novākšana būtu spēcīgs un pareizs gājiens pašreizējā situācijā. Uz to varetu iedarbināt vecos LTF Īvānus. Lai nemuld par barikādēm, bet cenšas panākt kaut ko jēdzīgu

  5. AGs saka:

    Ir runa par PSRS laiku vai tagadējo “čeku”?

  6. Pārmaiņas saka:

    Šajā situācijā aicināt ķerties pie okupantu pieminekļa var tikai provokātors. Dēļ neizdošanās Ukrainā, kremļa sektas psihopāts ir iedzīts stūrī un neviens nevar paredzēt viņa turpmāko rīcību. Tajā skaitā arī ar pāris kodolsprādzieniem eiropā, lai iebaidītu pasaules sabiedrību un piespiestu padoties.

  7. dievturis Skolnieciņš saka:

    Eiropa atrodas kara krustugunīs. Krievijas Federācija ir iebrukusi Ukrainas Republikā. Norit karš. Šajā trauksmainajā laikā ir svarīgi uzticēties drošiem un pārbaudītiem informācijas avotiem. Informāciju par kara norisi latviešu valodā var smelties pa LTV1 (mājaslapa: https://ltv.lsm.lv/lv/ltv1) un Latvijas Sabiedrisko mediju ziņu portālā (mājaslapa: https://www.lsm.lv/). Iesaku smelties svaigāko un aktuālāko informāciju tādos Ukrainas mēdijos kā 5 Kanal (mājaslapa: https://www.5.ua/), Dom (mājaslapa: https://kanaldom.tv/), ICTV (mājaslapa: https://ictv.ua/ua/), Inter + (mājaslapa: https://inter.ua/ua). Šie TV kanāli ir pieejami bezmaksas satelītapraidē Ku diapazonā. Signāls tiek translēts no satelīta Astra 4A (4.8 E°). Televizorā ir jābūt iebūvētam DVB-S/DVB-2 resīverim. Var izmantot arī ārēju dekoderi. Būsim prātīgi un neļausimies Maskavas Kremļa propagandai un dezinformācijai! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi mūs pasargā no ļauna! Slava Ukrainai! Varoņiem slava!
    Ar Latvju Dievu svētību, dievturis Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Slava Ukrainai! Varoņiem slava!
    #KrievijasAgresija #iebrukumsUkrainā #karšUkrainā #VolodimirsZeļenskis #Ukraina #SlavaUkrainai! #varonība #drosme #neatkarība #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons–DebesuTēvs #DievieteLaima #likteņaDieviete #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #dievturi #ticība #lūgšanas #Skolnieciņš

  8. язычник Сколниециньщь saka:

    Нынешняя Европа находиться на перекрёстке войны. Российская Федерация напала на Украинскую республику. Идёт война. В это тревожное и смутное время будем доверять только проверенным и достоверным источникам информации. Сведенья о ходе войны можно черпать на LTV1 (веб-сайт: https://ltv.lsm.lv/lv/ltv1) и на новостном портале Латвийских общественных СМИ (веб-сайт: https://www.lsm.lv/). Советую черпать свежую информацию на таких Украинских телеканалах как 5 Kanal (веб-сайт: https://www.5.ua/), Dom (веб-сайт: https://kanaldom.tv/), ICTV (веб-сайт: https://ictv.ua/ua/), Inter + (веб-сайт: https://inter.ua/ua). Все эти телеканалы безоплатно доступны в спутниковое вещание, в Ku диапазоне. Сигнал транслирует спутник Astra 4A (4.8 E°). Телевизор должен быть оборудован ресивером DVB-S/DVB-2. А также можно пользоваться наружным декодером. Будем разумны и не поведёмся на Московскую пропаганду и прочею дезинформацию! Да благословят нас Латвийские Боги! Да защитят нас Латвийские Боги от зла! Слава Украине! Героям слава!
    С благодатью Латвийских Богов, язычник Сколниециньщь
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Слава Украине! Героям слава!
    #KrievijasAgresija #iebrukumsUkrainā #karšUkrainā #VolodimirsZeļenskis #Ukraina #SlavaUkrainai! #varonība #drosme #neatkarība #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons–DebesuTēvs #DievieteLaima #likteņaDieviete #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #dievturi #ticība #lūgšanas #Skolnieciņš

  9. no malas saka:

    Pārmaiņas
    2022. gada 26. februāris 19.11

    Šajā situācijā aicināt ķerties pie okupantu pieminekļa var tikai provokātors. Dēļ neizdošanās Ukrainā, kremļa sektas psihopāts ir iedzīts stūrī un neviens nevar paredzēt viņa turpmāko rīcību. Tajā skaitā arī ar pāris kodolsprādzieniem eiropā, lai iebaidītu pasaules sabiedrību un piespiestu padoties.

    Tukša muldoņa 4.maija drebekļu stilā! Veselus 30.gadus, tādi kā tu gaida “izdevīgo” situāciju un arvien lielāki un naidīgāki okupantu bari nekaunīgi svin 9.maijā Lavijas okupācijas turpinājumu un turpinošos genocīdu pret Latvijas īstenajiem pilsoņiem! Un ķļust arvien nekaunīgāki un pavēlošāki visās sadzīves un arī jau valstiskās nozīmes jomās, masveidīgi naturalizējoties. Bet paliekot sirdī kremlini un putinisti, kas gaida īsto brīdi “fašistu”zemē”, kas ir dzirdams katrā sadzīves situācijā no šiem jaunpilsoņiem, kas daudzi ir armijas, policijas formās! šis ir īstais laiks beigt drebēt, uz poda staķus, urbanovičus sūtīt un nojaukt Latvijas tautu dziļi apkaunojošo krievu okupantu simbolu! Kā pirmo soli… un nākamais ir nodevīgās naturalizācijas prettiesiskā akta pārskatīšana!

  10. AG saka:

    Slavai Ukrainai un Zemļinksim, slava arī pārējiem ukru oligarhiem – MANIEM TAUTIEŠIEM!

    Šeit jums uzsaukums manā valodā, savējie sapratīs: לך להילחם ולנצח!

  11. Pārmaiņas saka:

    no malas 2022. gada 26. februāris 22.42

    Ko tad pats malā stāvēji 30 gadus ?
    ——
    Šodien 26.februārī “patrioti” lien ārā no visām šķirbām, 24 un 25 visi klusēja kā mēli norijuši. Vienīgi okupanti līksmoja, bet te pēkšņi 26.febr. pamodās kā pēc vienotas komandas. Izlīda vecā gvarde ar jaunajiem cālēniem un kopējā mēdiju korī sāka ukraiņus slavēt. Smieklīgi un reizē skumji, jo daudzi šo “pārģērbšanās” triku pat nepamanīja un gatavi skriet līdzi SECĪBAS jaucējiem. Kas nozīmē, nevis tiesiskuma atjaunošana, deokupācija, dekolonizācija, bet draudzīgā bariņā kopā ar okupantiem, iešot pārdaugavas fallu gāzt. Izklausās neticami, bet ja ušaks liks, ne to vien apgāzīs, lai tikai uztaisītos par Latvijas patriotiem, paliktu Latvijā un saglabātu varu.

  12. Maiss ir caurs. saka:

    To SUDA PULKJI vajag nogazt par katru cenu!!!
    Tas ir rituala-bursanas objekts… viens no daudziem.
    Skatamies-
    Brivibas piemineklim ir Tris zvaigznes. Tas stav uz gara obeliska. OK. Ja viens! Bet ,satanisti shausmigi uztraucas,ja TRIS ir Viens un Liels. To
    vajag izpurgat,lai pa satanistu modei ,tris parverstos par seshi. Un ta,pari Daugavai ir VEL VIENS OBELISKS ar tris zvaigznem spice! Va ne!?
    Nu ja. Un tas ir Dubults un neitralizee Brivibas Piemineklja svetibu.Un ari Daugavu simboliski rauj lidzi…

    Palekajiet Rigas satansulainji ! Agri vai velu tas skurstenis tiks aizvakts!

  13. Maiss ir caurs. saka:

    Ja,ari PIRAMIDA tur iebuveta akurati vidu. Viss ,,pa smuko,,. Jo skibais krusts ir vai Daugavas delta vai kads no celiem ar krustojumu. To
    var izpetit no putna lidojuma. Un, ludzu ,FORMULA sakrit.
    Satana adepti – SVEICIENS NO NODEVEJIEM !

  14. Atbilde "Pāmaiņām" saka:

    Nelietim,kolabirantam un okupantu pakalu bučotājam vienmēr būs vēlme nopulgot darītājus, izkropļot faktus un tēlot viszini,”pamācot un parādot” ceļu uz purvu – uz iznīcību vai padošanos! Nav zināms, kas un kur tev viszinim ir nesaprotams par klusumu pirmskara dienā, jo putina bruņotajai vardarbībai un iebrukumam Ukrainā neticēja gandrīz neviens saprātīgs cilvēks pasaulē. Bet skaļā nosodījumu un protestu reakcija gan ir saprotama no visiem normālajiem cilvēkiem visās tuvās un tāļās zemēs ap aptrakušā kremļa agresora midzeni. Drīzāk dīvaini ir nesaprast cilvēku cerības uz saprāta un cilvēciskuma uzvaru, nevis brutāla kara uzsākšanu Eiropā!
    Kādā sakarā murmulē par “draudzīgu”iešanu kopā jaukt okupantu sibolu Pārdaugavā? Kur to izrāvi, vai savējo kolaborntu slepenā sapulcē, kā to dara kremļa banda “Saskaņa”, kas nu jau publiski kategoriski iestājas pret savējo psrs pretekļu simbola demotāžu, kopā ar perverso partijas mēra krēslā iestūķēto staķi un vēl džiem kangariem?!
    Bet tev liekas, ka tikai kopā ar okupantiem var nojaukt viņu masveida 9.maija žūpu orģiju vietu?
    Kurā mucā esi sēdējis visus šos gadus, muldot par “pēkšņumu”, ja nezini cik daudzas reizes dažādi patrioti ir mēģinājuši pieprasīt, aicināt un pat paši mēģinājuši novākt šo pretīgo okupantu pieminekli Rīgas sirdī? Un kā viņus pa vienam vien ar tev līdzīgo demagogu klusēšanu vai pat palīdzību ir novākuši 4.maija kangari ar okupantu specvienību rokām? Vai nezini, ka ‘”pēkšņi” miruši vīri, stipri kā ozoli, vai no “pēkšņas” dīvainas slimības kā piem . šie daži – cienijamie Latvijas patrioti Edgars Andersons,Gunārs Astra,Ita Kozakēviča, Juris Podnieks, Gundars Valdmanis, Vladlens Tolpežņikovs, Uldis Freimanis, Aigars Brīze, Valdis Freimentāls un pavisam nesen mīklaini ātri arī Ilmārs Drullis? Un vēl daudzi slepeni, klusu likvidētie patrioti, kurus ar vārdiem un uzvārdiem ir vairākkārt pieminējis LRTT! Kuri no viņiem nebūtu par okupanta simbola likvidāciju, kuri no tiem nebūti par DDD? Un kur tu esi redzams protestējot pret to visu, kur tavi darbi, ja tā lielīgi nopel un kritizē citus? Izlien vien 16.martā ar fīrerisku sveicienu? Labi, ja kaut tagad, bet ir pamodušies un nelietīgā Ukrainas kara rezultātā vēl un vēl cerams citi modīsies, kas vēl nesajēdza, kāds slepkavu un asinskāru briesmoņu pūznis ir šodienas putina, viņa kremļa bandas krievija un to slepkavu – 4.maija varas neliešu pieturētā un saudzētā naturalizēto okupantu 5.kolonna Latvijā!
    .
    .
    .
    Admins
    Teksts ir labs, bet adresēt tieši uz “Pārmaiņam”, nav korekti…

  15. Mēs rīdzinieki saka:

    Uzmanību-redzamā, neslēptā 5.kolonna Latvijā! Okupantu piedēklis izracis un vervelē ar kangaru pretekļiem! Kara gadījumā likvidējamus:

    https://www.youtube.com/watch?v=Bo8z21dGw4M   – ЯНИС СТРАУМИТИС: В ЛАТВИИ НЕТ И НИКОГДА НЕ БЫЛО КОНСТИТУЦИИ
    https://www.youtube.com/watch?v=PTjcIv4qZPo   –   ЯНИС РИЕЗНИЕКС: “СЕЛФИ ПАБРИКСА В БОЛОТЕ – ЭТО НЕ ОБОРОНА СТРАНЫ!” 
    https://www.youtube.com/watch?v=lkTL4pdBbgc  –   АРНОЛЬД БАБРИС: “МЫ УСТРОИМ ШОКОВОЕ МЕРОПРИЯТИЕ ДЛЯ ПРАВЯЩИХ!” 

  16. No Maarupes saka:

    SHIIS nu gan nav taas vecaas “Paarmainas” kas rakstiiija sakariigi bet shajaa gadiijumaa pilniibaa piekriiitam tam, kas raksta “Atbillde Paarmainaam”,jo vina atbillde ir preciizi kaa arii mees domaajam! Slava Ukrainai un naave krievu okupantiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *