Pārmaiņas. Putina okupanti esot gaismas nesēji

Vienu un to pašu tekstu var nolasīt dažādi cilvēki, bet nezinot teicēja nostāju un uzskatus, teksts var iegūt diametrāli pretēju nozīmi.
Gaišie spēki uzvarēs, bet tumšie zaudēs”. Labi skan vai ne, bet arī Putina okupanti, kārtējo reizi uzdodas par gaismas nesējiem un atbrīvotājiem. Šodien pietiekoši daudz lasīju un dzirdēju, kā krievijas krievi un citas tautas, lūdz piedošanu Ukrainai par to, ka viņi nav spējuši savaldīt savas valsts vadību. Lasīju un klausījos arī Latvijā notiekošo, bet …. diemžēl, varbūt vienkārši nesastapu. Toties žults un paģērēšana Ukrainas aizstāvjiem nolikt ieročus, sit augstu vilni. Tas neizbrīna, esam pielāgojušies izdzīvot starp ienaidniekiem un klausīties LR1 un TV salkanās, divdomīgās runas, kur paši runātāji vēl nezin kurai pusei īsti pieslieties.

Var atšķirties viedokļi, var nesakrist uzskati, var dalīties domas, bet nav iespējams atrast kopīgu valodu, ja principiāli svarīgos jautājumos, virzieni ir pretēji. Kas vienam balts, tas otram melns.
Ne vienmēr mani uzskati sakrīt ar liberālo SotnikTV un reti pievēršu uzmanību Gimelfarbam no Izraēlas, bet vismaz virziens viens un vienāda izpratne, kas ir melns un kas balts. Jā, atšķirībā no “latviešiem” trīs vīri laivā.

LRTT.

Pēc būtības jau nav nemaz tik slikti. Šodien mēs varam labi redzēt un atšķirt tos, kuriem ir tā LIEKĀ HROMOSOMA, kā stāstīja paši Kremļa propagandisti. Un, kā atceramies, tad ukraiņu “zinātnieki” bija atklājuši un arī noskaidrojuši, ko “pārstāv” šī papildus hromosoma ar kuru apveltīti “krievu pasaules” pārstāvji- tā atbildot par DAUNISMU.

Un te tad mēs arī mēs nonākam pie tā, ka Latvijā tādu ir vesels lērums. Ar PAPILDUS hromosomu apveltīti ir visi ANTIVACIONIERI. Viņu perversā valoda norāda, ka ģimenē tiek runāts “divās mēlēs”. Tie vienmēr nostāsies stiprākā, bet ne taisnīgā pusē. Visi šie: BRĪVĪBAS PLATFORMISTI, BRĪVVALSTS.TV. TAUTAS VARAS FRONTES….-bērziņi, šleseri, gobzemi, jeremējevi, kļaviņi, dimiteri, pudniki, vasiļevski, bojāri, babri, stepaņenkas, pļaviņi..., ir liekās hromosomas īpašnieki.

Un, kas tad veido to pašu NRA ? Īsts “hromosomu” midzenis ! Un, kas ir tie, kuri vāc parakstus par Satversmes labošanu kaut kādas tur ģimenes stabilitātei ?

Visi šie zemiskie prusaki, ja uzradīsies Ukrainas apstākļi, būs tie, kuri mums šaus mugurā ! Tāpēc der viņus visus ievērot un pat dokumentāli fiksēt. Un es nešaubos, ka viņi visi ir VDD “kartotēkā”, kas vajadzīgā brīdī tiks aktivēta. Nav jau tai latviešu laivā nekādi trīs vīri, bet katrā pa vienam, bet ja redzi trīs, tad zini, ka tie ir latvāņi- visīstākie HROMOSOMISTI.

25.02.22

You may also like...

9 komentāru

  1. Aborigens saka:

    Citāts : “Ar PAPILDUS hromosomu apveltīti ir visi ANTIVACIONIERI” … :D
    Grantiņ , Tu tač esi kontuzēts un neadekvāts.

  2. Mēs arī tā domājam! saka:

    Šadas kremļa amēbas “Laras” ir pilnas Latvijas pilsētas un tie gaida X brīdu, cerot uz kremļa bandas uzvaru pasaules nodotajā Ukrainā un tad rindas kārtībā krievu slepkavas nonāks arī līdz Latvijai! Piem. komentos:

    5.kolonna smird LV 14:25, 25. februāris 2022
    Lara 12:28, 25. februāris 2022 Latvija ir neattīstīta liliputu valstiņa kuru bīda vajadzīgajā virzienā 2 ASV ielikteņi. Spiegošanatiek virzīta nevis uz āru, bet uz iekšu – ko dara nabaga ļautiņi — vai nepulcējas, vai nestaigā apkārt naktīs, vai nerīko mitiņus ar kaimiņiem. 30 policisti dzinās pakaļ 1 cilvēkam ! Kurš gribēja tikties ar saviem 20 vēlētājiem. Tiek dibināti cenzēšanas centri, kuri par pašu nodokļu maksātāju naud… — — — neņerkšķi Larka 14:19, 25. februāris 2022 par tevi un taviem asiņainā kremļa pundura vergiem lielākus salašņas un bezdomu amēbas, pat visā pasaulē atrast nevar! Jūsu sugas slepkavu un zagļu infuzorijas sevi ir tik pamatīgi izrādījušas pasaulei visos laikos, kopš cionistu bandai izdevās nodibināt pars, ka jūsu melu smirdoņa ne tikai neraisa ticību, bet izraisa gan smieklus, gan vēlmi jūs, kā cilvēciskuma un kultūras, civilizācijas naidniekus iznīcināt, kā moškus, kā ļaunu sērgu!

  3. AG saka:

    Manu foto šoreiz aizmirsi, dirsā izpistais gaili no minsteres! :D

  4. Pārmaiņas saka:

    Par cik krievi vienmēr bijuši ļoti māņticīgi, viņu vājību vajag vērst pret Putinu. Katru dzirdam cik apjomīga ir slepenās informācijas noplūde kremlī, bet nav iespējams notvert vainīgo. Man šķiet, ka noklausīšanās ierīce ir pašā Putinā un to bez uzšķēršanas nekādi nevar uzzināt.

  5. Anonīms saka:

    Kremļa pahans nevar zģelku zģelaķ. Es viņiem ieteiktu Vatikānu- Romas pāvestu, kur visi krievu smerdeļi un pahani glabā naudu,
    Turpinājums sekos…

    SLAVA UKRAINAI!!!

  6. Cīņubiedri saka:

    AG 2022. gada 25. februāris 17.00
    Manu foto šoreiz aizmirsi, dirsā izpistais gaili no minsteres! :D

    Tevi treknais lops taču humāni daudzi te brīdināja,nu nelien te dzērumā, kad esi kunga dūšā,nedemontstrē savu zilā primāta īsto dabu! Šoreiz tu norausies jau no vairākiem, kurus esi te apvainojis ar savu krievisko lopiskumu!

  7. īSTAIS AG saka:

    Es neesmu antivakseris!

  8. avotiņš saka:

    Tomēr,hromosomu un antivakceru saļīdzinājums nav izdevies.Tas ir ne tik aizskarošs 75 proccentu latviešiem,cik kaitīgs tā teicējam.Der padzīvot Latvijā.
    Antivakceri ir dažādi,un lielākai daļai no tiem ,,spices,, vakceri nav cienīgi padot ūdeni.Lielākā daļa no pēdējiem ir noziedznieki,ar kuriem būt kopā, pat verbāli, man būtu kauns.Tāpēc līdz šim par šo jautājumu pieklusēju,un nejaucu politiku ar realitāti.
    .
    .
    .
    Admins
    Neviens viņiem netaisās ūdeni padot. Lai smeļ paši… .

  9. No Maarupes saka:

    Arii muus tas smerdelis AG ir pamatiigi dusmas radiijis un mes pie pirmaas iespeejas to liksim resnajam riebeklim nozeelot.
    Lai Grantina kungam veseliiba un speeks ciinaa ar kangariem un nodeveejem! Jadara mums visiem viss , lai beidzot izpildiitu latvieshu tautas sapni – DDD!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *