Lasītājs no Pārdaugavas. Arī par parazītu Juri Rubeni

Lasītāja no Pārdaugavas atsauksme par šeit skatāmo video:

Pieņemsim, ka nav nekādu citu pierādījumu par šo liekuli talārā, ambiciozo materiālistu “Dieva kalpu” Rubeni, bet tad ir cits jautājums, par šo “nesavtīgo” tautas kalpu, kā šis tips sevi liekulīgi pozicionē ? Nu, kā šis labi situētais, labi barotais liekulis var skatīties acīs saviem kaimiņiem, draugiem, radiem un baznīcēniem, ja latviešu tauta tiek visos veidos nicināta un nīcināta visu šo 30. gadu garumā ? Un tas viss notiek šī parazīta acu priekšā, bet viņš trekni barojoties, ne vārda, ne skaņas nav izdvesis pret šo nelietību, pret acīmredzamo latviešu genocīdu dzimtajā zemē ? Un nekad neiestājoties par tiem, kas viņu radīja, kas uztur un baro ikdienā – latviešu tautu ??!

Viņa un viņam līdzīgo draņķu bars labi redz, ka okupācija nav beigusies, ka tie riebekļu simbiozē ar kangariem valdībā, ar komunistu, čekistu nodevējiem turpina izpostīt latviešu genofondu, latviešu ģimenes, apzogot un izputinot vēl palikušos patriotus un to ģimenes, bet klusē ! Bez minētā, vienlaikus kalvīši, rubeņi un kariņi utt. citi kolaboranti “neredz” lielāko savu noziegumu pret Latviju un tās tautu – prettiesisko okupantu masveida naturalizāciju un to pārstāvju iefiltrēšanu visās valsts vadības šūnās, visos stratēģiskajos un citos amatos.

Un tas viss notiek kremļa neslēptas agresijas laikā, apstākļos, kad krievu armija draudoši koncentrējas pie Ukrainas robežām, radot pamatīgas apdraudējuma bažas ne tikai Baltijai, bet arī Polijai un pat Skandināvijas valstīm, kas spiestas pastiprināti bruņoties ! Bet krievu okupantu, to dažādo paaudžu 5.kolonnas masveidību visās Latvijas varas un pašvaldību struktūrās, Saeimā, militārajos formējumos un pat esot jau to vadībā, okupantu pārstāvjiem, kolaborantiem varas un pat masu mēdiju pārstāvjos nekādu trauksmi vai kaut reakciju uz notiekošo pretlatvisko absurdu nerada ?! Tādi rubeņi un citi nodevīgās “inteliģences” pārstāvji turpinās muldēt par idiotisko integrāciju kaķim ar peli, par tautu draudzību – kad upuriem, no okupantiem neatbrīvotajai tautai ir “jādraudzējas” ar iebrucēju masas agresīvo un nekaunīgu uzvedību, ka esot labvēlīgi jāpiecieš joprojām bieži uzspiesto iebrucēju diktātu kiriļicā. Pazemīgi to jāpiecieš, latviešiem – valsts saimniekiem un esot savu pašu senču zemē, nevis viņu Krievijā !

Un par to visu šie rubeņi, šie “drosmīgie, tikumīgie patrioti” klusē, ne tikai klusē, bet putas šķiezdami aizstāv savu 4.maija varu un vēl uzbrūk tiem, diemžēl jau retajiem patriotiem, kas uzdrošinās neklusēt un atmaskot kangaru un svešo varas kliķi !

MIGLA SARKANĀ,- NOLĀDĒTĀ !

L. Grantiņš: Jā, pilnīgi pareizi šis nelietis ir definēts- PARAZĪTS ! Kādas intereses šim RUBENIM, kuram nav nekāds sakars ar latviešu etnosu, var būt par latviešu tautu ? Ja nu vienīgi, tad kā to izmantot savtīgos nolūkos. Pie “viņiem” tautība tiek “definēta” no mātes puses.

Īsumā par viņa parazītismu: Atmodas un pēcAtmodas laikā “mācītājs”(VDK darbinieks) J. Rubenis un “labvakarists(VDK darbinieks) E. Inkēns bija regulāri viesi pie “disidenta”(VDK darbinieka) J. Rožkalna, kurš tolaik dzīvoja Minsterē, man kaimiņos. Čekas šantāžas rezultātā Rožkalnam izdevās tikt pie Daugavas Vanagu naudas kases.

Tika izpumpēti milzu līdzekļi.

Kad šo darbību rezultātā man iznāca sakofliktēties ar DV ģenerālsekretāru J. Bērziņu, viņš man parādīja dažas atskaites, kuras skatoties- negribējās ticēt acīm ! Es pieprasīju tikšanos ar Daugavas Vanagu Centrālās valdes priekšsēdētāju Jāni Frišvaldu (Anglija), lai veiktu naudas līdzekļu revīziju. Pie manis tika atsūtīts “starpnieks” (neatceros kā viņu sauca), kurš man paziņoja, ka tas viss ir KONFIDENCIĀLI un man neesot nekādas tiesības šo naudas fondu nedz pārbaudīt, nedz kontrolēt !

Toreiz Vācu Markai Latvijā bija neiedomājama vērtība. Tā rezultātā čekistiem radās PAMATKAPITĀLI, ar kuru palīdzību tie veica Latvijas, kā nacionālas valsts, sabotāžu. Inkēns kļuva par miljonāru, bet Juris Rubenis uzslēja vairākas lielizmēra privātmājas saviem ģimene locekļiem un droši vien ir vēl kādi privātīpašumi ! Kad beidzās Atmodas laiki, J. Rožkalns iekārtojās kādā Šveices labdarības organizācijā- CARITAS, no kuras tika ar negodu padzīts, jo apzagās milzu apmēros. Šī organizācija vāca lietoto apģērbu priekš nabadzīgajām zemēm. Nu, un dižais latvju “disidents” Janka Rožkalns iedomājās, ka viņš ir pasaules nabadzīgākais cilvēks- atvēra Rīga Lombardu un transportēja nabagiem domāto VEĻU uz savu pārdotuvi !  To visu man pastāstīja šeit minētā DV J. Bērziņa sieva.  

2017. gadā šis čekas izdzimums “kartografēja” manu dzīves vietu (bet viņam nezinot smagi uzrāvās). Ar kādu nodomu un, kas to organizēja, daudz minēt nevajag… Tas, kurš vēlas par šiem civilizācijas mēsliem vairāk ko uzzināt, lai ieraksta šīs i- vietnes meklētājā attiecīgos vārdus !

Parazīts, kurš nenogurstoši sevi “pieraksta” H- 86 grupai, kaut gan manam piedāvājumam 1986. g. iestāties tajā- kategoriski noraidīja !!!

10.02.22

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *