J. Rubeņa Dieva zaimi- sātanists un viņa avis(4. maija kliķe)

Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas 30. gadadienā Rīgas pilī svinīgā ceremonijā pirmo reizi pasniegta biedrības «4. maija Deklarācijas klubs» iedibinātā Valstiskuma balva. To saņēma luterāņu garīdznieks un rakstnieks Juris Rubenis.

https://www.facebook.com/ugis.kalnins.92/videos/1201422233689798

Šeit kāds trāpīgs komentārs par Rubeņa runu:

Erims Zonbergs Prāta programmēšana, drūmi un līdzjūtīgi, nomācoši, neviens vārds par prieku, nesavtību utt.🤔

Nu un tu redz’ tikai, viņš, šis Rubenis, pateicoties Dievam par iespēju dzīvot šajā laikā !!! Bet ne ar zilbi nepatiecās Sātanam, kuram viņš tik nesavtīgi kalpo ! Kāda ārprāta liekulība veļas no šī Sātana kalpa mutes ! Un vēl absurdāk skan viņa sacītais, ka viņš ņēmis dalību šajos valsts izšķirošajos notikumos ! Un te nu tad mēs nonākam pie paša svarīgākā: kā vārdā un ar kā palīdzību, un ar kādu mērķi šis melnais sātaniskais vieplis ņēma šo DALĪBU ?

Tieši viņš bija viens no svarīgākajiem VDK instrumentiem, ar kura palīdzību tika pie varas izvirzīti okupācijas represīvo struktūru pārstāvji, kuri vēl šodien atrodas tur pat. Ar kuru(čekistu- komunistu) palīdzību tika likvidēti neskaitāmi latviešu patrioti !  Latviski un demokrātiski domājošo likvidēšana turpinās līdz pat šodienai ! Kad es skatos uz šo sātan-ģīmi, man gar acīm skrien asiņaini skati, nāves un vaidi. Viss ir likumsakarīgi: viņam “4. maija Deklarācijas klubs”, bet ne LR pārstāvji pasniedz šo “noslēpumaino” VALSTISKUMA BALVU !

Kaut kāds mistisks DEKLARĀCIJAS KLUBS pasniedz kaut kādu tur VALSTISKUMA BALVU !

Jāpabrīnās, kā viņš traktē Atmodas Laika notikumus. It kā viņš būtu bijis to VEIDOTĀJS, RADĪTĀJS un IZPILDĪTĀJS. Ja viņam būtu kaut 1% NO CILVĒKA BŪTĪBAS, viņa Sirdsapziņa neatļautu viņam piedalīties šajā 100%tīgā melu balagānā ! Par šo, un ne tikai šo “luterisko” Sātana kalpu, jau ir bagātīgi aprakstīts LRTT i- vietnē. Varētu jau samierināties ar to, kas par viņu uzrakstīts, bet nāk jaunas paaudzes, kuras nezina tos tālos Atmodas laikus. Viņiem ir viegli iestāstīt čekistu fantāzijas, tāpēc ir jāatkārto Patiesība par TIEM LAIKIEM. Tie patiešām bija latviešu tautas CERĪBU UN GARĪGĀ PACĒLUMA LAIKI, kurus likvidēja šie rubeņveidīgie jūdasa radījumi.

Pirmkārt, ir jāzina, ka viņš nav latvietis un arī tas, ka viņš jau no pašas pirmās KALPOŠANAS dienas Dievam, strādāja VDK uzdevumā !!! Viņa uzdevums jau Padomju laikos bija atfiltrēt nacionāli noskaņotos latviešus no pelēkajām Padomju MASĀM. Tāpēc viņam atļāva Baznīcās Brīvdomību.

Tā taču jau savā būtībā bija sātaniska darbība ! Par to visu vairāk variet uzzināt, ja www.tautastribunals.eu  MEKLĒTĀJĀ ierakstīsiet viņa vārdu. Tagad vēl īsumā: Vai ievērojāt, ka viņš šajā video šo emocionālo, bet būtībā vienkāršo runu lasīja no PAPĪRĪŠA(runa nebija slikta) ? Tas ir tāpēc, ka ne jau viņš šo runu sarakstīja. Viņš savās runās izmanto citātus no svešiem tekstiem. Šis noziedznieks pat nonāca līdz tādam melu absurdam, ka viņš kādā video paziņa, ka Helsinki- 86 dibināšanas dokumentus esot sarakstījis viņš, kaut ar mani viņš kādā vēlā vakara stundā iepazinās tad, kad biju amnestēts un šie dokumenti JAU NOLASĪTI VISĀS Eiropas valodās pa visiem ārzemju raidītājiem !!! Kāds cits gadījums: prāvests Andrejs Kavacis Atmodas laikā Rubenim iedeva savu referātu, lai viņš to nolasa kādā konferencē Maskavā. A. Kavača teksts guva lielu atsaucību, bet tas “interesantākais”, ka šis rubenis to NOLASĪJA SAVĀ VĀRDĀ !

Nu jā !!!, šodien jau ir sātanisma kulminācijas brīdis un tāpēc tiek slavināti tieši viņa kalpi ! Latvijas “atmodisti” esot tautfrontieši ar ļurbu- komunistu D. Īvanu priekšgalā, pēdējais dižai disidents esot kāds Leo Hiršsons, kurš bija saistīts ar ieroču zagšanu un pārdošanu, kā rezultātā tika noslepkavoti divi viņa dēli…, vienīgas pieminekļa cienīgais disidents, kura VDK karte vēl līdz šodienai ir noslepenota, esot G. Astratjevs(Astra). Toties aktīvais Atmodas iniciators un 14. jūnija demonstrācijas organizētājs, H- 86 dibinātājs L. Grantiņš, tiek neskaitāmas reizes tiesāts šajā “4. maija valstiskuma klubā” !

Un skat’ cik “cienīgi” šajā Rubeņa APBALVES balagānā sēž E. Levits, kurš vienpersonīgi pirms sešiem gadiem parakstīja ES pavēli par L. Grantiņa arestu !!! Tā teikt: īsts sava tēva ideju īstenotājs ! Raksta beigās video par Rubeni... .

Dievs, Tava Zeme deg !

4. maija varza, deklarācijas par OKUPĀCIJU ignorētāji, tātad, Hāgas TRIBUNĀLA pacienti !

https://touch.v6.facebook.com/watch/?v=1271789163254078&_rdr

09.02.22

You may also like...

7 komentāru

  1. Trūkst vārdu saka:

    Latvijas pilsoņi
    2022. gada 4. februāris 15.47

    Detaļās neieslīgstot, varam pateikt vienu, ka 4.maija okupantu-kolaborantu režīmā NEKAD un NEVIENS LATVISKAS VALSTS pārstāvis un patriots nav varējis publicēties vai izeikties prettautiskā režīma kontrolētajos masu mēdijos! Un otras tādas vietnes, kā LRTT, kur var izteikties jebkuras politiskās nostājas un pārliecības cilvēki, pat arī dažu rupjības un dumības pārstāvji 4.maija režīmā nav un būt nevar. Jo gan DDD avīze, gan jau pieklusinātais radio “Merkurs” spiesti ievērot režīma noteikumus un darbojas neredzamas cenzūras ietvaros! Bet LRTT tādu rāmju nav un tikai galīgi neadekvāti murgi un civilizētiem cilvēkiem nepieņemamas jēlības netiek saglabātas!

    Nē, nu jau arī”merkurs” ir aizklapēts, jo kaut pamatā rakņājās tikai pagātnē,vai cītīgi lamāja tikai “ļaunos” amerikānus, tomēr šitiem glumajiem kliķes rubeņiem kaut kas jau nav paticis un viss – slēgts un kluss arī tas!

  2. AG saka:

    Rubenis un Bordāns viena sātana kalpi..bet šiziķiem tas nepielec!

  3. rīdzinieki saka:

    Lielāka par tevi šiziķa un trula nekauņas nevarētu pat sameklēt, jo tik ļoti primitīvas lamas un bezgala vienpusīgi pret patriotisko LRTT var tikai100% šiziķis, jeb algots provokators! Nemot vērā, ka izrādās, ka tu draņķi jau no 2011.g. vai pat agrāk te neapnicis mal vienu un to pašu rupjo un apgānošo maļamo, tad to jau tiešām par tavu kengu darbu var to pamatoti uztvert. Saki, cik tev maksā, jeb kāpēc zāles nelieto, citas domas nerodas,lasot tavus regulāros jēlu ķengu spiedzienus šajā asi politisko tēmu portālā?

  4. AG saka:

    Ja kāds, durkā esot, Merkuru nedzird, tas nenozīmē, ka radio neeksistē! :) http://radiomerkurs.lv/

  5. Mēs rīdzinieki saka:

    Ko tu ag vari stulbibas gvelzt, nekas vaļā neveras no tavas “Merkura” reklāmas:” Cienījamie radioklausītāji!
    Šodien, plkst.18.00 raidījumā “Tēvzemei un Brīvībai” tā vadītāja Egīla Baldzēna viesis būs tieslietu ministra biroja vadītājs Jānis Tomels.

    27.10.2008
    Ar šodienu sāk darboties “Radio Merkurs” mājas lapa!”

    Šādas vecas ziņas, kaut kāds “čau bambino” vēl atveras uz klikšķi un viss, ko tu reklamē neatveramu radio?!
    Un kāpēc tā drebi un baidies par to te gadiem cilvēku jautāto dekolonizāciju atbildēt??!

  6. Arnis Auziņš> AG saka:

    Aizdomajos par Gedroica draudiem Linardam par sisanu,izvarosanu un noindesanu Tvaika iela…Normals cilveks bez novirzem uz pederastiju nekad neteiks-Es tev locekli mute vai koku pakala…Vel ta greizsirdiba to Raivi….Ta ka Linardam viriesus vajadzetu…10 gadus pagatne kads,kuram ar DDD avizi saistiba…Riga man atbildeja pec 16.marta-legionaru dienas…Gedroics ap roku bija aplicis Kasukrustu un teloja Fasistu,meta roku gaisa sveicienot ka hai,Hitler…Es izbrinits un novertejis to izleceju,domas-Tas tacu nav cinitajs,resnulis…Atbildetajs teica-Vins izskatas bailigs,bet loti labi raksta avize DDD. Saku saprast,fasistenam mazvertibas kompleksi pie okupantiem Daugavpili…Ari ta padzisana no daudzstava majas Parvaldniekan amata…Runa nauda bija pazudusi no majas kases…Gedroics saka tiesaties ar majas iedzivotajiem…Nezinu ka beidzas tiesas darbi par pazuduso naudu un darba atlaisanu..Ari nesaprotu,ka krievi to nav sakroplojusi vai noslepkavojusi par okupantu apdirsanu un ,it ka, tie jasitot nost pret majas sienas.Ta vins avize izteicas…Privatizacijas laika,man iznaca Cesu puse biezi izkauties ar krievvalodigo bandam.Maja dienas laika bruka virsu…SAAB Maizisa radinieks,bijusais policists ar kriminallistiem iebruka mana maja ar beisbola nuju…Vienam ar nazi 8 suves uztaisiju aizstavoties…Tie bija sasitusi manu radinieku,Blaumani asinainu.Zvaniju Cesu policijai par asinaino kautinu,izstastiju ka vienu sagriezu ar nazi,jo tas sita man ar beisbola nuju…Lidz sai dienai tie faktus pieraksta,aizmirsa…Jo,bijusais policists un VDK radinieks konfliku iztaisija…Blaumanim naudu spieda ara. Tas man pazelojas atnacis,tad telefonan teicu-varoni braucat surpu pie manim…Vini atbrauca 4 siteji…Bet,Gedroicu neviens nesit okupantu Daugavpili-draudi cik gribi..Kas to sarga,nezinu,varetu but VDK un Komunisti…4.maija rezims…

  7. AG saka:

    Mājas pārvaldnieks nekad neesmu bijis, kad un par ko es tiesājos, ir izlasāms manā blogā, bet to nesaprast šiziķim ar nodzertām smadzenēm… Jā, tev “varonim” pacelt roku pie BP nekad nebūs drosmes, zinu! https://spoki.lv/tribine/Saukli/698094
    Linards cietumā bija gailis, Arnis, iespējams, arī, nu tad varētu satikties un viens otru apmierināt. Parādi Linardam savu daiktu, viņam varbūt tas patiks, atšķirībā no Līgas M., kura tādam smerdelim sevi nekad nedeva un nedos !!!
    P.S. ĪPAŠI DEBILIEM DARU ZINĀMU – LAI IEIETU Merkurā, JĀKLIKŠĶINA AR PELI UZ PELĒKĀ APĻA LAPAS AUGŠDAĻĀ !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *