LRTT par “Re: Baltica”- kaitnieki vai dezinformatoru mednieki ?(pielikumā Pārmaiņas)

Šogad notiks vēlēšanas un par “godu” šīm vēlēšanām mēs redzam kā LAIKA UPE uzņem plūduma tempu, uzraujot virspusē drazas, kuras LAIKS bija iemetis aizmirstības atkritumos. Atkritumi viņi ir neskatoties arī uz to, kaut straume tos uznesusi pašā virspusē- mēsls ir mēsls, lai arī kur tas atrastos.

Soc- tīklos varam lasīt- ar kādiem tik EPITETIEM tiek gānīta Re: Baltica ! Jautājums ir- kuri / kas ir tie, kas uz viņiem lej šos melu plūdus ? Tie ir tie, kuriem ZEME IR PLAKANA, potes ir inde, lidmašīnas kaisa mini-čipus un Bils Geits ir masu slepkava. Tie, kuriem Putins un Lukašenko ir CIVILIZĀCIJAS GLĀBĒJI ! Tie, kuri jau bijuši pie varas, apzagušies, sazagto nemākulīgi noplenderējuši un vēlas atkal zagt… . Visi šie šleseri, krištopāni, gobzemi, babri… .

Visus viņus var atšķirt pēc leksikas: zemiska- vulgāra, piesātināta ar pretīgiem vārdiem. Ne vienmēr es lasu Re: Balticas “atklājumus”, bet kad lasu, nevienu reizi neesmu izjutis, ka viņi melotu !

Pirms ejam vēlēt- apdomāsim, vai ir vērts vēlēt par vecajiem jaunā iesaiņojumā ? Ir jāmāk domāt loģiski un kritiski. Vai nevajadzētu padomāt, kāpēc tik drausmīgi tiek norieta JKP ar J. Bordānu priekšgalā ? Un vai nevajadzētu katram paanalizēt, kuri ir tie kas norej J. Bordānu ? Nav sevišķi pat jāiedziļinās un jāmeklē…redzam, ka tie ir visi tie, kuri ir zaguši uz nebēdu izmantojot savu ieņemamo stāvokli- bijušie komunisti, čekisti un viņu ģimenes locekļi. Arī tie, kuri piesūkušies šiem neliešiem. Tie ir: uzpūstais birokrātu bars, kas ir tieši desmit reizes lielāks kā Ulmaņa Latvijā. Šie parazīti būs tie, kuri noteikti piedalīsies vēlēšanās- balsos par savējiem ! Mēs taču redzam, ka ARĪ visas vecās partijas neieredz JKP. Visas šīs vecās partijas ir saistītas ar Krievijas biznesu, bet pareizāk sakot- kontrabandu ! Mēs savu valsti paglābsim tikai tad, ja būs pietiekoši to, kuri balsos par JKP. Jaunās partijas un vecās, visas ir VIENA KOKA AUGĻI.

LRTT secinājums, kas attiecas uz Re: Baltica– viņi veic labu, noziedznieku atmaskojošu darbu. Ja šodienas Latvijas VDD strādātu tā, kā tam būtu jāstrādā demokrātiskā valstī, tad tāda Re: Baltica nebūtu nepieciešama ! Lai Viņiem veiksme neliešu atmaskošanā !


Sveicināti, Re:Baltica draugi,
vēlos izstāstīt par diviem jauniem pētījumiem, ko publicējam šonedēļ.
Nedēļas sākumā nelielu vētru Igaunijā izraisīja kolēģes Sanitas veiktais pētījums sadarbībā ar kolēģiem no Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas par to, kā un kāpēc baltkrievu nafta brīvi turpina plūst uz Igauniju, neskatoties uz ASV un ES sankcijām Lukašenko režīmam.
Lasiet šeit, kā tika izveidota tirdzniecība, aiz kuras stāv oligarhs ar iesauku “Lukašenko enerģētikas kases turētājs” (šeit angliski).

Šonedēļ arī publicējam rakstu sēriju par to, kādēļ mums joprojām tik daudz nevakcinētu senioru. Lai noskaidrotu, kādēļ vecīši nepotējas, kolēģe Inese janvāra sākumā devās uz Daugavpili un kopā ar vakcinētājiem pabija desmit senioru mājās. Ko viņa uzzināja, lasiet “Ar kaimiņieni nospriedām, ka nevajag.”   Īpašu uzmanību pievērsām metodēm, kā par vakcinēšanu atbildīgās iestādes mēģināja pārliecināt sabiedrību vakcinēties. Viena no kļūdām bija “stratēģiskā klusuma” stratēģija, kas ļāva izplatīties dezinformācijai. Kādēļ tā notika, lasiet “Cīņā par vakcināciju nepietiek pat ar diviem miljoniem iemeslu.”

Īsi pēc Ziemassvētkiem es devos uz savu dzimto Rūjienu, lai noskaidrotu, kādēļ ar vakcinēšanu neveicas ģimenes ārstiem, uz kuriem valdība lika lielas cerības. Pasteidzoties stāstam pa priekšu, Rūjienu izvēlējos tādēļ, ka mani aizkustināja cilvēcība, ar kādu vietējo iestāžu pārstāvji un brīvprātīgie pieslēdzās palīdzēt. Lasiet “Kur viņi pazuduši?”.
Kā ierasts, arī par šiem abiem pētījumiem izstāstīsim speciālā Zoom zvanā šo piektdien, 4.februārī, plkst.18:00. Šoreiz zvans būs citādāks. Tajā piedalīties varēs tikai mūsu ziedotāji. Pieļaujam, ka dalībnieku nebūs daudz, toties veidosies kvalitatīva saruna. Redzēsim viens otra sejas un varēsiet paši uzdot savus jautājumus. Lūdzu, piereģistrējieties zvanam šeit – un tiekamies!
Ja vēl neesat mūsu ziedotājs, par tādu var kļūt
šeit. Mēs ļoti priecāsimies!
Līdz piektdienai, Inga

LRTT: “Pārmaiņas” sacītais piederas pie tās paša Re: Baltica dezinformācijas atmaskošanas tēmas. Putinisms ir SĀTANISMS un tas viegli ir atklājams. Tur, kur trūkst LOĢISKS izskaidrojums, mēs ar 99% pārliecību varam sacīt, ka aiz visa tā stāv Ļeņigradas PAŽOBELNIEKA, čekas “okuroka” komanda. Pēdējos pāris mēnešos šie pasaules atkritumi ir saņēmuši visas civilizētas pasaules nosodījumu un palikuši par apsmieklu visu tautu acīs. Jeb kurš no mums zina, kā ož sūds, kaut arī tas nav redzams, bet ja smird, tad zini, ka tas ir tuvumā un tāpēc jāuzmanās, lai tajā neiekāptu. Tas pats ir ar šodienas “Latvijas glābējiem”, sākot no Gobzema, Krištopāna un Šlesera un beidzot ar Vjačeslavu Dombrovski(bijušo Goluščenko), S. Ģirģenu un J. Stepaņenko. Un tad vēl visi šie dudniki, vasilevski, bērziņi u. c. ar svām BRĪVĪBAS PLATFORMĀM, STUDIJĀM, TELEVĪVIJĀM UN VARAS FRONTĒM …! Viņiem visiem aizmugurē stāv vecie čekisti… .

Pārmaiņas. Viss reiz nāk atklātībā

Kremļa kurmjiem kārtējais aplauziens.
Kanādas brīvības konvoja aizkulises aizsniedzas līdz Francijas dzeltenajām vestēm un kremļa ragaiņiem pie kapitolija grautiņa.


Saraksti jau sastādīti, viņus kopā ar ģimenēm izdzīs, bet bērnus patrieks no skolām.

03.02.22

You may also like...

8 komentāru

  1. AG saka:

    Tev, Plāngrantiņ, nekāda fakcinēšana nelīdzēs, tāpat nosprāgsi drīzumā! :)))

  2. Aborigens saka:

    L.G. , Tu esi Tāds pat mēsls , tikai no medaļas otras puses. Nopotētais … un genocīda atbalstītājs.

  3. Trūkst vārdu8 saka:

    AG
    2022. gada 3. februāris 14.30

    Tev, Plāngrantiņ, nekāda fakcinēšana nelīdzēs, tāpat nosprāgsi drīzumā! :)))
    —————————————–
    Tava primāta leksika mums lasītājiem izraisa tādu riebumu un dusmas pret tevi rupekli, ka tev sodam neizmukt!

  4. Ida saka:

    Tā sanāk, ka politikā izmanto visu, kas pagadās, arī slimību un vakcinēšanos. Skaidrs, arī vecie vēži grib tikt jaunās kulītēs :)
    Šeit jau laikam visi ir savakcinējušies pa 3 reizēm, es tikai tāds atkritējs, redzu, ka citiem tuviniekiem ir blaknes un novilku to visu garumā, un tagad vairs vecās potes nelīdz pret omikronu, saslimst visi, tikai nevakcinētie Latvijā tiek diskriminēti, netiek visos veikalos un pasākumos. Kur nu vēl tie, kuriem bija jāatstāj darbs. Nu bet ir cilvēkiem tādas kaites, kuru dēļ viņi baidās vakcinēties. Bet vakcinētie vairs nebaidās, staigā droši, inficējas un vēl atnes slimību nevakcinētiem.
    Es jau nu nekādas re-baltikas meitenes savā mājā nelaistu, lai neatnes man slimību.
    Un visu to netaisnību dēļ nu vecajiem vēžiem ir iespēja zvejot vēlētāju balsis…

  5. Māris Bērziņš saka:

    Njā, diagnoze smaga. Ko, ko, bet ka aizstāvēsi reček dāmītes? Tas man pat sapņos nerādījās. Viņas gan Tevi noraks pie pirmās iespējas, tikko nepūtīsi Sorosa un viņam līdzīgo taurītē. Viņas melo vienā laidā un acīmredzami pat nesarkst par to. Un tu viņas aizstāvi. Kauns tādam taisnības etalonam, par kādu tu mums te uzdodies. Par mazā Napoleona slavināšanu šajā lapā jau sen nebrīnos. Tikai padomā pats, kādēļ viņa ieliktenis Stukāns turpina tevi pašu tiesāt? Nospļauties tavam bordānam par tiesiskumu un taisnīgumu. Arī par tevi Grantiņ. Bet tu stoiciskā mazohismā turpini aizstāvēt tos, kuri tev dara pāri. Uz priekšu, tā tik turpināt un… man tevis žēl, ja godīgi.

  6. Latvijas pilsoņi saka:

    Detaļās neieslīgstot, varam pateikt vienu, ka 4.maija okupantu-kolaborantu režīmā NEKAD un NEVIENS LATVISKAS VALSTS pārstāvis un patriots nav varējis publicēties vai izeikties prettautiskā režīma kontrolētajos masu mēdijos! Un otras tādas vietnes, kā LRTT, kur var izteikties jebkuras politiskās nostājas un pārliecības cilvēki, pat arī dažu rupjības un dumības pārstāvji 4.maija režīmā nav un būt nevar. Jo gan DDD avīze, gan jau pieklusinātais radio “Merkurs” spiesti ievērot režīma noteikumus un darbojas neredzamas cenzūras ietvaros! Bet LRTT tādu rāmju nav un tikai galīgi neadekvāti murgi un civilizētiem cilvēkiem nepieņemamas jēlības netiek saglabātas!

  7. viedoklis saka:

    Dezinformācija nāk arī no valdības puses. Veterinārs I.Dūrītis no Veselības ministrijas tv1 rādīja līknes, ka pašreiz nevakcinētie saslimst straujāk kā vakcinētie. Bet neņem vērā, ka no visiem inficētiem ap 40% ir skolas bērni, kuri vairumā pieskaitāmi pie nevakcinētiem. Un tāpēc aizliegumi nevakcinētajiem jāturpina.
    Citās valstīs vēl trakāk ar obligāto vakcinēšanu, pat soda nauda draud. Un tad brīnās, ka tautas iet protestos. Bet pašu valdības to provocē. Par fašismu to nevarētu saukt, jo fašisms no itāļu valodas nozīmē (tautas) vienību. Bet pašreiz valdības šķeļ savas tautas. Ja vēl tā vakcinācija daudz līdzētu! Video teica, Kanādas Trudo pats saslimis ar kovidu, viņš ko, nebija vakcinējies?
    Viņi saka – nevakcinētie vairāk mirst – veci cilvēki mēdz nomirt arī no citām kaitēm, gripas epidēmiju laikā arī mira, tāpēc viss neapstājās. Nu piesardzību jāievēro, kā japāņi visu laiku valkā maskas un tik daudz neslimo, kaut arī mazāk vakcinējušies, viņi visi var iet visur.

  8. lasītājs saka:

    Priecātos par ievietotu rakstu,kas skar plaukstošo pasaules ekonomiku,un gaišām nākotnes izredzēm.
    Priecātos,bet raksta nebūs,jo nav kam plaukt,ja tas brūk bedrē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *