Lasītāja Mudīte: Kāpēc tiek slavēts G. Astra, bet par Grantiņu ne vārda ?

Šodien ir sātanistu laiks un godā tiek celti tikai viņa kalpi !

Mudīte; Es laikam esmu liela nesapraša. Kaut kad šeit lasīju Grantiņa kunga tekstu, ka ne jau Soross un homoseksuālisti vainīgi pie tā, kas notiek Latvijā. Varbūt, ka tā, diez vai Sorostētiņš ko daudz zin par šejieni. Bet tā pretruna ir tāda, ka mūsu sorosiskā tv pēdējā laikā izvērš plašu G.Astras slavēšanu, bet par Grantiņa cīņu ne vārda, arī toreiz, kad prezidenta Vējoņa laikā viņu iemeta cietumā. Kur tad bija tie streipi un pārējie, ko klusēja? Vai tikai viņi nedarbojas uz divām frontēm, kopā ar veco čekistu mazdēliem?
Un tv3 arī nupat samelojušies attiecībā uz Cimdara (ne)vakcināciju. Nav smuki tā melojot cīnīties par taisnīgumu. Tā vien šķiet, ka ar mums, cilvēkiem, manipulē no visām pusēm, katrs velkot uz savu pusi, taisni šausmas.

L. Grantiņš

Tas, protams, ka ir labs jautājums: kāpēc visur tiek pieminēts Gunārs Astra, bet ne kāds cits, vai “kolektīvais disidentisms” ? Un te tad arī mēs nonākam pie pareizās atbildes bez tiešas atbildes uz to ! 

Atklājot pieminekli tikai G. Astram, tiek brutāli iespļauts sejā visiem pārējiem disidentiem, kuri sēdēja un gāja bojā ! Šis IZREDZĒTĀ piemineklis ir lāsts visai latviešu tautai !

Mēs šodien ik uz soli redzam, kā tiek viltota vēsture un slavēti viltus patrioti, tie, kuri vistiešākā veidā bija čekistu radīti vai arī “disidenti”, kuri, lai saglabātu savu dzīvību, sekoja VDK pavēlēm !  Šodienas varas orgānu slavētie patrioti: D. Īvāns, nu jau mirušais K. Pupurs(VVF atklāti norādīja, ka Pupurs ir čekas provokators un svītroja viņam pieprasīto TZO), L. Lasmane- Doroņina, J. Rožkalns(vienīgais, kurš tika uzaicināts Levita inaugurācijas pasākumā) un kaut kāds tur “pēdējais” disidents L. Hiršsons, kurš ir visīstākais kriminālelements un divu savu dēlu slepkava, ir VDK radīti un kontrolēti.  

Kas attiecas uz G. Astru: kad J. Vidiņš pieprasīja iepazīties ar veco disidentu LIETĀM, I. Zālīte viņam izsniedza visas, izņemot G. Astras LIETU, ar piebildi: G.Astras LIETU vēl esot par agru skatīt !!!

Brīdī, kad man lika pamest Latviju, G. Astra izvairījās ar mani tikties, bet, kad atrados vilcienā, tad minūti pirms atiešanas aizelsies pie manis ieskrēja G. Astra un vicinādamies rokām kliedza: kāpēc esot atdevis H-86 vadītāja pilnvaras komunistam J. Vidiņam, bet ne uzticamajam cīnītājam Jurim Ziemelim ?

Man atmiņā viņš ir palicis kā nekulturāls brutāls radījums ! Šodien mēs visi jau zinām, ka viņa “cīņu biedri”- Ziemelis, Cālītis, Žukovskis…, ir VDK KARTĪŠU īpašnieki ! Un tad arī atkrīt jautājums I. Zālītem, kāpēc netika rādīta viņa LIETA.

Tādā sakarā mēs varam tikai ar nožēlu sacīt: mēs pateicamies TEV par nosēdētajiem gadiem, G. Astra, bet varoņa status Tev nepienākas. G. Astras vārds var tikt ierakstīts tikai kopējā piemineklī tiem, kuri tikuši tiesāti par pretpadomju darbību un ne vairāk. Un ja mēs runājam par pieminekli Viņam, kas tikko tika uzstādīts: tad aiz šausmām jāsaķer galva un jāiemūk vistumšākajā stūrī !!!

23.01.22

You may also like...

10 komentārs

  1. AG saka:

    Tev arī uzliks pieminekli trakonamā, nepārdzīvo, Linardeli! :)))

  2. Ω saka:

    Kur ir konkrēti ,taustāmi pierādījumi?

  3. Grieta saka:

    Piekrītu Mudītei par manipulēšanu medijos, tiešām šausmas :(
    Un AG, man gan šķiet, ka Linards tāādu pieminekli nevēlētos.
    Tikai kaut kā negribas ticēt, ka kāds tēvs varētu savus dēlus… Vai kāds nav piegādājis maldinošu info?
    .
    .
    .
    Admins
    Viņš bija iesaistījis savus dēlus ieroču kotrabandā un viens integrētais nepiekrita mahinācijām un abus nošāva.

  4. Mēs arī tā domājam! saka:

    NODEVĒJI vada Latviju 23:09, 23. janvāris 2022 ko dod šī bravūra, ja LV valdība un Igauņi bļauj par agresīvo krievu barbaru draudiem un NATO spēki tiešām ir drošības garantija,! Bet paši tai pat laikā bezgala nodevīgi patur abās valstīs barbaru iebrucējus – krievu kremļa 5.kolonnu??! Un ne tikai patur nesaprotami okupantu varzu, bet vēl supernodevīgi tos naturalizē pilsoņos, radot sev ienaidniekus valsts iekšienē un visās tās struktūrās! IDIOTISMS un NODEVĪBA!

    jā, ir par tēmu-nācijas nodevības tēmu!
    23:53, 23. janvāris 2022
    kas nu ir, tas nu ir un nezinu par igauņiem,bet mūsu 4.maija komunistu -kangaru banda ir tiesājama par nodevīgo okupantu saglabāšanu un vēl ļaunāko iebrucēju naturalizāciju, krāpnieciski pretēji Latvijas tautas gribai!

    Galvenais  5:57, 22. janvāris 2022 ir tas, ka brauc mājās latvietes un viņu bērni būs papildinājums mūsu tautas traģiskajai demogrāfijai, ko uztur nodevīgā valdība! Vārdos smuki muldot par izmiršanu, bet reāli par vienu bērnu piešķirot 25 eiro, kas tulkojumā nozīmē – nevajag LV bērnus. Vajag tukšu no pamattautas šo superskaisto zemi priekš svešo miljonāriem, kas algo šos 4.maija varturus! Jo nodevējiem ir uzdevums atbrīvot valsti no aborigēniem, tāpēc darbos tiek latvieši iznīcināti ar raivisisa dzintara pseido NA priekšgalā, kuri vārdos arī ir super “rūpēs” par jau iznīcīgo latviešu NEdzimstību!

  5. Pilsonis saka:

    Kas tas par pajolīšu stilu, ieklecerēt kaut ko, bezgala dārgos burtus taupot un nu visiem jāmin, kas ar to domāts:

    Ω 2022. gada 23. janvāris 20.57
    Kur ir konkrēti ,taustāmi pierādījumi?

  6. JZ saka:

    Ko man atgādina pieminekļi? To, ka dzīve ir īsa, bet māksla paliek ilgi. To, ka ar akmens bluķi , lai cik tas skaisti noformēts, nevar izlabot pagātnes kūdas, gļēvumu, muļķību, otrreiz zaudēto valsti. Man ļoti nepatīk šie pirksti, kā angliski teiktu: “clasped hands” jaunajā piemineklī, jo šādā pozā tie simbolizē bailes, nedrošību, arī nemiera pilnu noslēgtību sevī, tie taisni suģestē: “bīsties!”. Un es bīstos, jo sveši nagi zaimīgi grābstās gar to, kas deva vismaz kaut kādu cerību manā jaunībā. Es neticu tam, ka G. Astras brāli un viņa sievu noslepkavoja tas, kuŗš tika notiesāts. Es neticu, ka I. Ronis gāja bojā nelaimes gadījumā. Tāpat, kā bij. totalitāro noziegumu prokurore Biruta Loze. Un citi. Ar prieku tiek stādīti pieminekļi, jo mirušie jau vairs netraucē mērdēt tautu, postīt valsti un viltot vēsturi.

  7. Cīņubiedri saka:

    Mazliet papildinot JZ teikto, jādaka , ka ir vēl jauni patrioti zuduši latviskumas cīnītāju pulkam, jo laiciņu agrāk nesaprotami ātri mums zuda, LRTT spēcīgi rakstošais Valdis Freimentāls! Un tagad, ar skumjām jāpaziņo, ka 19.janvārī arī nav vairs mūsu pulkā konsekvents, garaspēka pārpilns brīves un latviskuma cīnītājs Ilmārs Drullis!
    Nesaprotamu iemeslu dēl, nav nekas precīzi zināms ne par diagnozi un par ātro, nekam neizziņoto kremēšanu.

  8. ADMINAM saka:

    Kurā gadā Jūs pametāt Latviju?

  9. AG saka:

    1988.g., kad bija jau pataisīts par gaili! :)))

  10. Mindža K saka:

    Es ari atbalstu Linardu Grantiņu,Jāni Bordanu,Danielu Pavļutu ari man patīk Amerikas Savienotās Valstis un Izrēla. Tā ir mūsu demokrātija. Un nākat vakcinēties visi jums vajag vakcīna.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *