Pārmaiņas. Atbilde lasītājai/LRTT- viltus liberālisms

Aelita laikam ne gluži izprot ASV nostāju pēc 1993 gada, kad ASV Krieviju pārstāja uztvert kā ienaidnieku un sāka uzskatīt par partneri, kurš ir nostājies uz cilvēcības ceļa. Protams nekas tamlīdzīgs ar Krieviju un krieviem nenotika. Tie nav spējīgi atmest savu tieksmi melot, krāpties un ar nekaunību uzkundzēties citiem, tas vienkārši ir krievu dzīves veids, kas ieprogrammēts viņu mentalitātē un nododas no paaudzes uz paaudzi, bet ja piestrādā vēl dienesti, tad tāda 5.kolonna gatava iznīcināt visu savā ceļā.
J. Švets izskaidro kā krievu kopienas sastrādājas ar kremli.


Nav cita ceļa kā pilnīga dekolonizācija, nodevēju notiesāšana un praktiski visu īpašumu nacionalizācija, sākotnēji atstājot vienīgi mājokli. Tikai pēc tam var pakāpeniski nodot īpašumā vai arī atstāt valsts valdījumā īpašumus, kad būsim pārliecināti, ka topošie īpašnieki nav kremļa kurmji. Domājat velti, neskaitāmo pazudušo banku, izgaisušo uzņēmumu, arī Pareksa vai Maksimas traģēdijās vainojamie atrodas brīvībā, faktiski neviens Latvijas izzadzējs nav notiesāts, ja neskaita Lemberga maigo neitralizēšanu.
Nepārstāju uzskatīt, ka visa liberāla politika ir viens liels kremļa un viņu domubiedru projekts, kas tiek realizēts caur degradāciju visos līmeņos, kriminālā legalizēšanu un nobeigtos ar noziedzīgās pasaules uzvaru pār civilizēto pasauli.

LRTT

“Visa liberāla politika ir viens liels kremļa un viņu domubiedru projekts…” Protams, ka tāds deformēts liberālisms, kādu mēs redzam šodien, ir Kremļa- komunistu/ internacionālistu projekts. Mēs taču redzējām kā to visu atbalstīja Merkele ! Putins bumbo Sīriju, bet Merkele uzņem miljoniem bēgļu no sabumbotās Sīrijas un taisa “liberālismu”.

Merkele gādāja, lai tiktu pirkta Krievijas gāze un nafta. Iegūtā nauda tika izmantota teroristiskajiem mērķiem ! Gāzes vads NORD STREAM 2 ir paredzēts tieši tādiem mērķiem. Vācijas ZAĻIE tam pretojas un tūlīt tiek pret viņiem piemērota šantāža. Aizvakar abus politiķus jau apsūdz koruptīvos darījumos… ! Šrodera draugs Šolc ar putām uz lūpām aizstāv sadarbību ar Ķīnu un Krieviju. Iet konfliktā ar ASV un Angliju. Glumais Makrons izmanto situāciju un taisās kļūt par eiropiešu fīreru ! Notiek prātam neticamas lietas !!! Labi, ka savienībā ir tādi “cieti rieksti” Polija un Lietuva !!!

21.01.22

You may also like...

5 komentāru

  1. labticis saka:

    Jau sāku ticēt pārmainu apoloģētam,ka liberālisms ir švunkājies Kremļa un viņu domubiedru pautos. Labi,ka Grantiņš to lietu palaboja un ieviesa lielāku skaidrību.
    UN tu re,naivulītis kāds,uzskatīja Krieviju par partneri,un okupantu nasta uz mums kā bija,tā palika. Ak,kļūdas,kļūdiņas!
    Latvieši ir saprotoši,nu,kļūdījās,ko darīt;nekļūdās,kas nedara utt. Sausais atlikums ir trīsdesmit un divu gadu genocīdterors par okupantu tiesību pārkāpumiem.Pret mums. Nu,protams,tikai Kremlis,neviens cits;tas genocīds un terors,kas no rietumiem,tas tikai no Kremļa pautiem.
    Nezinu,tas ir stulbums,nelietība,vai tipiskas letiņa bailes no Kunga,ko šis kungs…bez pārmaiņām.

  2. Aelita saka:

    Paldies par atbildi. Saprotu, ka attiecības starp valstīm ir mainījušās. Bet pretestība kādām pārmaiņām būs ļoti liela, negrib jau zaudēt neko…

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Visas pidorastizacijas propoganda jau bij ieviesta Soviet Union sākumos un tās eksperimentus sovieti centās iznēsāt pa visu pasauli. Nu sēdot ar angli pie tortes Rigonda viņam mazliet centos pastāstīt mūsu attieksmi pret angļiem, ka 2 pasaules karā jūs nodevat mūsu senčus un sodiem pie saasinajuma iekšējie Sovietu pēcteči šaus mums mugurā, kā arī jūs esat īpaši aizdomīgi kaut uzdod jūs atkal par sabiedrotajiem. Tad nu anglis pieminēja Bezmenov uzvārdu un to biju dzirdējis jau kaut kur, kad parādīja YouTube, tad pārliecinājos, ka zhids. Labs zhids vai slikts zhids, bet tomēr viņš liecināja, ka visas kustības rietumu pasaulē, ka nēģeru un visādu praidu rīkotāji ir tie paši komunisti. Nu viņu pārvērtību teātri ir bezgalīgi un vienmēr bez galvām paliks skatītāji nevis aktieri. Aktieriem vecum dienas Vijas Ertmanes cinijams gals, ka nesaprot īsti paši vairs, kur pazaudēja savu īsto ES?

  4. labticim saka:

    Tu domā, ka impērijas tīkotājiem nav prieks par to, ka Latvijā notiek pēc principa – jo trakāk, jo labāk? Medijos arvien priekšroka internacionālistiem. Ja paskatās Ltv – tur apgrozās gan veco stukaču mazbērni, gan praidisti, gan runājošie ar akcentu. Kādiem nacionālistiem, kam īpaši rūpētu latviešu tautas liktenis, tur nav vietas.
    Šķita nesaprotami – Elita no nra tēlo tādu nacionālisti, kas apvainojas, ka viņu tirgū uzrunā krieviski, turklāt vēršas pret sex minoritātēm, bet draudzene Anita piedalījās Streipa raidījumos, tagad tv24, ar līdzīgu ievirzi. Nezinātājiem šāds teātris liktos nesaprotams.

  5. AG saka:

    Bet”Alternatīva Vācijai” tev arī nepatīk,.. kas tad ir labs?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *