LR armija tiek modernizēta vai degradēta ?

Tiek modernizēta LR armija vai izzagta valsts ?





Pirms sākam apskatīt šo jautājumu, “uzmetīsim aci” uz tā saucamajiem modernizatoriem.

Leonīds KalniņšLatvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieris.

Kas tad viņš ir par “putnu” ?

Interesantas lietas rodam jau pašā sākumā, kad vēlamies par viņu ko uzzināt.

Lūk, latviskā VIKIPĒDIJA: Leonīds Kalniņš (dzimis 1957. gada 13. februārī)[1] ir latviešu militārpersona, ģenerālleitnants. Pašreizējais Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieris.

Bet šeit vāciskā WIKIPEDIA: Leonīds Kalniņš (* 13. Februar 1957 in der Oblast Tomsk) ist ein lettischer Offizier im Range eines Generalleutnants. Seit Januar 2017 ist er der militärische Befehlshaber der Nationalen Streitkräfte seines Heimatlandes. Nach dem Ende seiner Schulzeit begann Kalniņš seine militärische Ausbildung. Er besuchte dabei in den nächsten Jahren Militärakademien in Vilnius (1975–79) und Charkow (1987–90).[1]

Jautājums: kāpēc VIKIPĒDIJAs latviešu variantā tik nabadzīga informācija par šo Krievijas(pēc būtības Izraēlas) armijas oficieri ? Vācu valodā tiek pasacīts, kur dzimis un, kur apguvis militārās zinības. Militārā Akadēmija Viļņā sagatavoja sevišķi svarīgus krievžīdu cionistu rīkļurāvējus. Tie, kuri beidza šo iestādi, vienmēr kalpos cionistiem krievžīdu hazāru mafijai. Ja kāds iedomāsies, ka var kļūt “neatkarīgs” no viņiem, tiks nekavējotis aizvadīts pa ”skuju taku”. Vecākās paaudzes latvieši to zina, bet, lai neuzzinātu jaunā paaudze, šī informācija latviski tiek noklusēta.  Slēpj šo informāciju žīd- nacistimūsu tautas slepkavas un Latvijas valsts bendes.

Šeit pieminētie visi ir žīd-nacisti, pēc dziļākās būtības- SĀTANISTI.

Noklausoties šo video, saprotam, ka ir runa par jaukteņu armiju, kura nekad neaizstāvēs latviešu intereses.

Konflikta gadījumā latviski domājošie momentā tiks apšauti: https://www.youtube.com/watch?v=tCmiyoQL5I8

Leonīds Kalniņš, labākā gadījumā, ir puslatvietis, bet otrā puse ir krievžīdiska. Tieši tāds pats cilvēces padibene, kā “slavenais” Viktors Alksnis. Tāds pats krievžīdiskas izcelsmes padibene ir Latvijas Armijas virspavēlnieks Raimods Vējonis.

VIKIPĒDIJA: ”Viņš ir Latvijas Bruņoto spēku augstākais vadonis un kara gadījumā var iecelt to virspavēlnieku.“  

Latvijas bruņoto spēku vadība(krievžīdu troika/deģenerāti vārda vistiešākajā nozīmē):

Prezidents Raimonds Vējonis
Aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis
Bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš

Un, kas ir Latvijas aizsardzības ministrs ?

Nav zināmi viņa vecāki, bet spriežot pēc intelekta un uzvedības, ar mazu sarkasma piedevu sengrieķu gaumē, varētu secināt, ka viņš ir verdzenes Penevaginas un vērša krustojums, un tāpēc jau arī saprotamas visas tās novirzes no normas(ar sarkanu lupatu ap kaklu, pie Brīvības pieminekļa krosenēs…).

Bet, lai pilnīgāk izprastu viņa anti- valstiskās/anti- latviskās darbības, ir jāseko krievu rakstnieka- žīdu pētnieka Grigorija Kļimova secinājumam: Ja nevari izprast kāda “uzvedību”, tad painteresējies, kas ir viņa sieva ?

Григорий Климов “Божий народ”, 1 лекция(atvērt)

Ja mēs ar šo “jautājumu” esam vizuāli iepazinušies, tad visas LIETAS nostājas savās vietās !

Paskatieties uz FOTO !

Sieviete ļoti štrama un izskatīga, tikai viņas sejā nav neviena latviska vaibsta. Un vēl, kā šī izskatīgā sieviete, kaut arī bez latviskiem vaibstiem, tikusi pie šī “āmurgalvai” līdzīgā radījuma ?

Pavisam vienkārši, šī dāma ir cionistu “darba instruments” ! (Tādas ir cionistu darba metodes. Par to stāstīja Vilnis Bušmanis. Viņam arī tika piegādāta jebrejiete, bet viņš…Runā, ka Čepānim arī esot bijis jāaprec cionistu piespēlēta “kundze”, lai turētu viņu zem kontroles..)

-Un kas ir “mūsu” premjerministrs ?

Poļžīdiskas izcelsmes idiots, kuram nav pat primāta apziņas līmenis. Tāds āmurs nav pat spējīgs zosis ganīt, bet viņš, lūk, ir Latvijas valdības galva ! Kas/kuri bija/ir tie, kas šo tarakānu iebīdīja šajā krēslā ? Ne jau žīdi Lembergs un Šķēle(jā, jūs nepārklausījāties, ne tikai Lembergs ir hazāržīds, bet arī Šķēle, kurš praktiski bija latvieša Peimaņa slepkava. Tāds pats žīds ir arī viņu kolēģis Šlesers, kurš nomainīja savu ar sievas uzvārdu) , kuri paši ir marionetes, bet tie, kuri mitinās Latvijas sinagogās.

-Un, kas ir trešā ietekmīgākā persona Latvijas valdošajā hierarhijā- Ināra Mūrniece ? Ukraiņu izcelsmes krievžīdiete !

Par kādu Latviju tad var būt runa, ja pār mums valda hazāržīdu mafija un tās ielikteņi ?!

Un tagad atgriezīsimies pie virsraksta:

“Tiek modernizēta LR armija vai izzagta valsts ?”

Protams, ka Latvijas armija netiek modernizēta, bet izzagta, degradēta un demoralizēta. Vai varat stādīties priekšā, ka Lietuvas vai Igaunijas armijas ģenerālštābā saziņas valoda būtu krievu(krievžīdu) ?

Jūs sacīsiet: NĒ !

Bet “neatkarīgās” Latvijas ģenerālštābā skan krievžīdu, tātad, okupantu valoda !

Šajā vietnē vairākkārt rakstīts, ka mākslinieks Vilis Vizulis, kuram bija saskare ar Latvijas armijas eliti, gribēja LRTT iesniegt rakstu par: Latvijas armijas vadošo darbinieku korupciju, proti, par armijas līdzekļu izzagšanu milzu apmēros. Un notika tas, kam bija jānotiek, pēc nedēļas Vili Vizuli “izvadīja pa skuju taku”, tāpat kā Birutu Lozi !

LRTT. Un atkal “mirst” vajadzīgais !!!

To, ka Latvija un Latvijas armija tiek degradēta un apzagta, nav jāieskatās tās slēptajos darījumos, bet vienkārši, jāanalizē 4. maija kliķes presi un šīs okupantu merionētiskās armijas priekšstāvju runas.

Minēšu divus piemērus:

Pirmais piemērs: Latvija no Austrijas iepērk lietotas haubices !

Vai jūs sapratāt, kas notiek ?

Haubices ir 20tā gadsimta pirmās puses kaujas ieroči !

Un ne jau tikai divas vai trīs tiek iepirktas, kuras būtu kara muzeja eksponāti, bet veselas 47ņas “štukas” !!! Ar ko tad mēs taisāmies karot ? Tās pat nederētu, ja karotu ar lietuviešiem vai igauņiem. Krievijai stāties pretī ar haubicēm ?

Par to pat kūts iemītnieks pasmaidītu.

Šeit skaidrs ir viens: notiek vērienīgs Latvijas valsts izzagšanas gadījums. Šie ieroči nekad un nekur netiks pielietoti. Austrijā šos “šaujamos” noraksta lūžņos, proti, pārkausēšanai, bet krievžīdu hazāru mafija, to visu nokārto savādāk- pārdod Latvijai. Lielākā daļa no šīs latviešu tautas nodokļu naudas nonāk šī darījuma starptautiskajam piesedzējam- IZRAĒLAI, bet mazākais pārpalikums Austrijas žulikem un, protams, arī Latvijas krievžīdiskajai Aizsardzības ministrijas izlaupītājiem !!! Tātad,- viss nokārtots oficiāli !

Otrais piemērs: Latvija no ASV iepērk modernus helikopterus(par šo jautājumu runāja arī M. Bērziņš no AČGARNI.com(atvērt)) !

M. Bērziņš bija izpētījis šī modernā lidaparāta cenas: Lūk vēl kāda saite, kur skaidri redzams, ka ASV armijai šie lidaparāti izmaksā krietni mazākas summas. 2015. gada martā šie paši helikopteri viņiem izmaksājuši no 9,37 līdz 11 miljoniem EUR! Bet mums maksās 43 miljonus gabalā!“

Desmit miljonu vietā, mēs maksāsim 43 miljonus !!!

Tātad, Latvija par 200 miljoniem dolāru nopirks 16 helikopterus, 4. paturēs sev, bet 12 atdos/uzdāvinās Izraēlai !

Lūk, tā tiek taisīts bizness Latvijā !

Vai var iedomāties vēl milzīgāku valsts izlaupīšanu, kā to veic krievžīdiskā Latvijas aizsardzības ministrija ?

Un,- kas to visu piesedz ?

Ir tikai viens piesedzējs,- IZRAĒLA.

Tas pats bija arī ar bruņu mašīnu cenām. Lietuva iepirka divas reizes vairāk, bet samaksāja desmit reizes mazāk ! Varbūt krievžīds Leonīds, vai otrs krievžīds Raimonds, to apskaidros “latviešu gojiem”?

Ir saprotama bruņu mašīnu lietderība Latvijas vajadzībām, jo tās var noderēt cīņai pret Ždanokas & Suharenko piektās kolonnas vienībām, bet haubiču, tanku un helikopteru iepirkumi, ir nevajadzīgi. Tie ir veikti laupīšanas nolūkos un, protams, arī Latvijas armijas degradācijas nolūkos.

Mums ir vajadzīgi pavisam citi ieroči,

proti, vismodernākie pretgaisa un prettanku ieroči un jaudīgas bruņu šautenes ar urāna uzgali apgādātām patronām- lodēm, lai likvidētu krievžīdu putiniskās armijas salašņas, kuri slēpsies savos BTRos- bruņumašīnās. Ja Krimas- Ukrainas okupanti zinās, ka mums ir tādi ieroči, tad šī gļēvā rīkļurāvēju masa pat netuvosies mūsu robežai.

Tieši no tā baidās Izraēla, jo putiniskā Krievija ir Izraēlas darba instruments ! Par to, ka šeit rakstītais atbilst Patiesībai, pierāda šī krievžīda izdzimuma draudi: https://vesti.lv/statja/v-mire/2018/08/14/ekspert-baltii-ne-uberete-bazy-nato-ih-vyshvyrnet-rossiya?utm_source=grf-eng&utm_medium=partner&utm_campaign=giraff.io

Domājams, ka tieši par šāda veida Latvijas armijas izlaupīšanu bija domājis rakstīt Vilis Vizulis un tāpēc samaksāja ar savu dzīvību.

Piebildīšu: Visas politiskās slepkavības Latvijā, veic Borovkova & Godmaņa izsūtāmā- krievžīda Riharda Bunkas komanda.

21.08.18                  L. Grantiņš





P.S.

Un kā Tu, latviet, domā, vai neviens Saeimas deputāts nav to sapratis ?

Ir, bet visiem ir labi, jo visi strebj no vienas SILES !

Tāpēc, latviet, viņi visi ir pelnījuši lodi starp acīm, ko arī viņi saņems !

Viņi visi ir latviešu tautas bendes- slepkavas un tādiem cits sods nav piemērojams !





Tas, kurš nav lasījis Astrīdas Babānes liecības:

Astrīdas Babānes kundzes liecības H- 86

FOTO: Šie ir Krievijas un Latvijas bendes:

You may also like...

2 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Tiklīdz Ļoņa Kalnin nonāca pie vadības grožiem, armijā sākās dīvainas reformas. Patriotiskie militāristi spļaudās neizpratnē par šo reformu mērķiem.

    Tika degradēta zemessardzes apmācība, iznīcināta jaunsargu sagatavošana. Uz priekšu jaunsargi nedrīkst mācīties ne maskēties, ne slēpties, ne izdzīvot mežā. Drīkst tikai skriet, lēkt un darīt tikai to, ko dara fiziskajās nodarbībās skolā. Vājprāta absurds. Jaunie patrioti tagad elementārās iemaņas mācās slepus.

  2. Endijs saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=SrJa5NmPArw&feature=youtu.be

    Явный признак того, что еврейский народ, наконец пробудился, появился на прошлой неделе (9-15 июля 2018 года), когда еврейские правозащитные группы обратились к своему правительству с просьбой прекратить вооружать неонацистов, а также празднование Дня Победы над нацизмом Германии 9 мая с 2018 года. Многие сейчас осознают, что нацизм и сионизм – это две стороны одной медали. Это действительно те люди, которых в Откровении 2:9 в Библии называют “теми, кто ложно утверждает, что они евреи, но на самом деле являются синагогой Сатаны”.

    https://www.youtube.com/watch?v=fH53_bHNER8

    Cionisms: 1975. gada 10. novembrī ANO ģenerālā asambleja oficiāli apstiprināja rezolūciju (ANO izdotā rezolūcija Nr. 3379), kas pielīdzināja cionismu rasismam, apzīmējot to kā “rasisma un rasu diskriminācijas formu”. To atcēla 1991. gadā.

    Izskatās, ka visi līdzšinējie upuri (upurēšana) bija tikai tādi bērnu šļupsti, pret to, kas kabalistiem padomā pret Izraēlas valsti un tajā dzīvojošajiem. Ja tas tiešām tik tālu aizies, tad taču varēs tūkstošs gadus kaukt un iekasēt kompensācijas no nočipotajiem gojiem visā pasaulē, vai vienkārši tos likumīgi iznīcināt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *