“Filozofa” Jurģa Liepnieka vēstījums latviešu tautai !

Žulis

15.03.2017. 20:19

Atkal notiek kārtējais uzbrukums latviešu leģionāru piemiņas dienai ! Laikam jau nevar tie latviešu nīdēji un viņu pakalpiņi mierīgi gulēt, kamēr vien latviešu tauta atceras savus varoņus. Brēc tā, it kā viņiem kāds mietu būtu vienā mīkstā vietā iedzinis ! Nekādu argumentu jau nav, tāpēc notiek tikai rupja lamāšanās un apsaukāšanās – fašisti, nacisti, slepkavas…. Un tam visam seko tāds tēvišķīgu pamācību birums – kur, kā un kad vajadzētu latviešiem tos savus kritušos karavīrus pieminēt, bet vēl labāk, nemaz nepieminēt.
-Pirmkārt, šai piemiņas dienai nav nekāda tieša sakara ar Hitleru, vai nacismu un pilnīgi nekāda sakara ar fašismu. Šo dienu par savu kritušo biedru un smago kara gadu atceres dienu izvēlējās kara šausmas pārdzīvojušie leģionāri 1952. gadā, kad Hitlers ar visu savu nacistisko režīmu jau bija pagātne.
-Otrkārt, šo dienu izvēlējās paši latviešu leģionāri un nevienam citam nav tiesību šo dienu ne pārcelt, ne atcelt, ne pārdēvēt kādā citā vārdā, ne piedēvēt šai dienai kādu citu jēgu vai saturu
-Treškārt, brīvā un demokrātiskā valstī ir nepieļaujami kaut kādā veidā ierobežot tiesības atzīmēt kritušo karavīru piemiņu. Tātad visas šis “tēvišķīgās” pamācības par to, ka “Brīvības piemineklim vajadzētu iet ar līkumu” un “mirušos vajag pieminēt kapos” ir vienkārši rupja, tumsonīga demagoģija, kas atrodas pilnīgā pretrunā ne tikai ar demokrātijas un cilvēktiesību pamatprincipiem, bet arī ar elementāru pieklājību un cieņu pret līdzcilvēkiem un viņu vēlmi pieminēt savus kritušos.
Protams, ir tikai dabīgi, ka valdošais pārkrāsoto komunistu režīms cenšas apkarot visu nacionālo. It īpaši jau to cilvēku piemiņu, kuri ir cīnījušies pret šo sarkano mēri.

Kas tikai viss nav darīts 16. martā ?!!!

Piemineklim apkārt celta sēta, izteikti visi iespējamie draudi, organizēti bļaujoši interfrontiešu pūļi raibos paltrakos, “antifašisti” savos pastiprinātājos uz pilnu klapi ziedu nolikšanas brīdī spēlējuši savas “častuškas”, spļāvuši sejā tiem, kas godina leģionāru piemiņu un kur nu vēl tās “pamācošās” diskusijas visos masu saziņas līdzekļos un tādi rakstiņi, kā šis, kas „pierāda”, iesaka, aicina, pamāca, neiet, neatzīmēt, aizmirst.

Kaut ko tik rupju, trulu un tumsonīgu reti kad nākas redzēt !

Vienkārši pretīgi ir komentārā oponēt visiem tiem meliem un puspatiesībām, no kurām ir „satamborēts” šis „vēstījums”. Neviens apgalvojums, kas šeit izteikts, neiztur kritiku !

Juris

15.03.2017. 18:05

Raksta autors savā naidā pret visu latvisko pielieto rupju demagoģiju, jo viņam kā izglītotam cilvēkam laikam taču vajadzētu zināt, ka 16.marts kā piemiņas diena izvēlēta nevis nelielās militārās uzvaras dēļ(leģionāri izcīnījuši daudz ievērojamākas uzvaras,piemēram leģendārās Mores kaujas u.c.),bet gan tāpēc, ka tā bija vienīgā kauja visā kara laikā, kurā kopīgi cīnījās abas leģiona divīzijas. Domāju, ka ar šādu demagoģiju autors ir rupji izņirgājies arī par tiem leģendārajiem Rubeņa bataljona cīnītājiem, kuri leģionāru vārdu ir ierakstījuši Latvijas vēsturē ar zelta burtiem, kā vieni no retajiem visa Otrā pasaules kara varoņiem, kuri reāli izcīnījuši smagas kaujas pret abiem noziedzīgajiem režīmiem.
P.S. Nezinātājiem varu atgādināt ,ka pieminētā bataljona komandieris ir Veļikajas upes rajona marta kauju dalībnieks 34.latviešu grenadieru pulka rotas komandiera statusā, kura vadītais, pamatā no leģionāriem veidotais bataljons, pusgadu vēlāk Kurzemē vairākās asiņainās kaujās sagrāva ievērojamus vācu SD,SS un Wermahta spēkus, pašam šajās kaujās krītot.

www.tautastribunals.eu-1411MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅA16. marts nedod dažāda veida okupantu pabirām un kangariem mieru !

Ja kāda “lieta” ir nesvarīga, tad par to neviens nerunā un tā izplēn pagātnē, pat nenonākot vēstures plašajās krātuvēs(annālēs). Kā redzams no cionistu un viņu marionešu histēriskās uzvedības, tad 16. marts ieņem elitāru lomu ne tikai latviešu tautas vēsturē, bet jau starptautiski.

Ja runā par šīgada 16. martu, tad ir noticis kāds ievērojams lūzums, jo nevienam nesaprotamu iemeslu dēļ, LR Iekšlietu ministrs Kozlovskis neorganizēja krievžīdu okupantu varzu- antifašistu ālēšanos Leģionāru gājienaa brīdī ! Pirms paris gadiem viņš sēdēja SC transporta līdzeklī un personīgi visu koriģēja. Tas viss ir dokumentēts un nav apspriežams. Šie dokumenti un video, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tiks nodoti tiesā, kad tiesās I. Godmaņa bijušo apsargu- slepkavu Rihardu Kozlovski.

R. Kozlovski tiesās ne tikai par antilatvissku izlēcienu organizēšanu un sadarbību ar ārvalstu slepenajiem dienestiem, bet arī par valsts izlaupīšanu miljonu apmēros, kā rezultāta viņš kļuvis par miljonāru.

Nepārprotami, ka aiz visa šī anti- leģionārisma stāv Izraēla, jo visi “antifašisti” ir krievžīdi.

Tātad, suns zina ko rijis !!!

Izraēlas pozīcijas šodienas pasaulē ir diezgan sašķobījušās un tas, kā redzam, atspoguļojas Ie.M. uzvedībā, bet savu propagandisko cīņu viņi nav mazinājuši. Pirms 16. marta L.L. portālā PIETIEK.com parādījās kāda mums visiem labi pazīstamā avantūrista- žulika Jurģa Liepnieka raksts:

Kāpēc latviešiem neko nevajadzētu svinēt(lasīt rakstu) vai pieminēt 16. martā.

Kas tad ir šis “JURĢIS” ?

Jurgis_Liepnieks. L. Grantiņš,LRTT. PriedītisNekas vairāk, kā 4. maija kliķe produkts, spekulatīvs miljonārs, zaglis un mahinators milzu apmēros- Latvijas valsts izlaupītājs !: “2006.gadā Liepniekam izdevušies veiksmīgi darījumi, kopumā par aptuveni pieciem miljoniem eiro (3,5 miljoniem latu) pārdodot vairākus nekustamos īpašumus. 4,5 miljonus eiro viņš par trim zemes gabaliem Garkalnē saņēmis no “Baltic Beach Hotel” īpašnieka Maikla Avrutina firmas.”

Foto: Nekautrējies, latviet, par šiem ķēmem pasmieties ! Savā būtībā jau nekas vairāk par sūda piku viņš nav. Tādus tad arī mūsu tautas bendes izmanto !

Šeit pieminētais ir tikai niecīga epizode šī  noziedznieka darbībā. Ja saliksim visas šī noziedznieka darbības vienā “kaudzē”, tad pilnībā pietiks, lai viņam piespriestu vairākus ASM !

Šodien, kā redzam, šis parazītelements ir nokļuvis nepatikšanās. Lai šīs nepatikšanas viņu neaizvestu aiz restēm, viņš darīs visu, ko viņam liks. Tāpēc jau arī tapis šīs debīli idiotiskais raksts, kas neatbilst veselajam sarātam un loģikai.

Skaties un netici savām acīm, par(lasīt rakstu) ko šīs bandīts sevi dēvē: “Tagad portāla puaro.lv vadītājs Liepnieks esot nonācis lielos mīnusos – „par vairākiem miljoniem” eiro, varbūt pat latu, to žurnālam „Ir” ir atklājis pats parādos iestigušais filozofs un sabiedrisko attiecību speciālists.”

Viņš esot FILOZOFS un SABIEDRISKO ATTIECĪBU SPECIĀLISTS !!!

Visi noziedznieki ir jāatmasko un to arī veic šī i- vietne. Ielieku divus komentārus(Žulis ir labi pazīstamas grāmatas autors, kurš aizstāv latviešu tautu, bet Juris man nav zināms), kuri pilnībā atmasko šo cionistu pakalpiņu.

Ielieku arī lielāko latviešu tautas nīdēja Artura Priedīša murgojumu. Tas viss nedrīkst aiziet nebūtībā. Neaizmirsīsim, ka Arturs Priedītis nožēlo, ka neuzvarēja nacisti, jo tad tāds kauna traips kā latvieši, būtu saņēmuši to, ko pelnījuši.

Pats interesantākais visā šajā 16. marta LIETĀ ir tas, ka neviens “necenšas” atrast atbildi:

Kāpēc radās latviešu LEĢIONS ?

Šis jautājums ir nāvīgs cionistiem- visiem okupantiem un kangariem !

Jā, latviet, šis jautājums reiz tiks atbildēts starptautiskā arēnā un, tas tad arī būs nāves spriedums visiem latviešu nīdējiem, jo beigsies ar Starptautisku Tribunālu un karātavām.

Tādi Latvijas izzadzēji un “filozofi” liepnieki tiks nosisti tur, kur satikti, jo šie mēsli pat karātavas nav pelnījuši !!!

Arturs Priedītis

Arturs-Priedītis.L.-Grantiņš-Bitenieks-Dzintars.15.03.2017. 16:17

FOTO: Var jau pēc cilvēka izskatīties, bet tomēr tāds nebūt !

16.martam faktiski vajadzētu būt latviešu nacionālā naida melnajai dienai pret vācu fašistiem. Vajadzētu būt tā, ka katru gadu 16.martā visā Latvijā latvieši vienoti demonstrē savu nacionālo naidu pret vācu fašistiem. Tā nav priecīga svētku diena, bet gan ir neizdzēšama naida melnā diena pret vācu fašistiem.Tādai melnai dienai ir obligāti jābūt latviešu kalendārā. Latviešu kalendārā ir obligāti jābūt melnai dienai, kas ir veltīta tautas naida apliecinājumam pret vācu fašistiem. Protams, tā var būt arī cita diena. Šai dienai nav obligāti jābūt 16.martam. Var izvēlēties arī citu dienu. Taču obligāti tādai melnai dienai ir jābūt latviešu kalendārā. Latviešu tautai obligāti ir jāapliecina savs naids vācu fašistiem. Tas ir jādara regulāri un nepārtraukti, kamēr eksistēs latviešu tauta kā vienots un suverēns etniskais kolektīvs.

CEKA-16.Latvija, boļševiku upuri. A. Priedītis. L. Grantiņš. LRTTFOTO: Priedīša melnais humors: “Daudzi latvieši nevis nosoda vācu fašistus, bet nosoda savus glābējus!”

Foto nosaukums: GLĀBĒJI !(vismaz Priedītis par tādiem uzskata slepkavas)

Iemesls tādas dienas nepieciešamībai ir konkrēts un loģiski neapstrīdams – vācu fašisti gribēja iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Atkārtoju, pasvītrojot šo faktu: vācu fašisti gribēja iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Vācu fašisti plānoja pēc savas uzvaras II Pasaules karā iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Domāju, lieki ir norādīt, ka tik necilvēciski pret latviešu tautu neviens nav izturējies! Citas tautas pret latviešu tautu ir izturējušās dažādi. Taču nevienas tautas politiskā elite neplānoja latviešus iznīcināt kā nevērtīgu tautu. To plānoja vienīgi vācu fašisti. Un viņi noteikti būtu iznīcinājuši latviešus, ja būtu uzvarējuši II Pasaules karā. Vācu fašistu uzskatā latvieši bija nevērtīga tauta, kas ir jāiznīcina. Domāju, lieki ir atgādināt, cik absurda ir mūsdienu latviešu tautas vienas daļas attieksme pret vācu fašistiem. Vācu fašistu apjūsmošana pēcpadomju laikā katru gadu ir visuzskatāmākais piemērs latviešu tautas vienas daļas absurdajai vēsturiskajai atmiņai. Tā vietā, lai nosodītu un vienoti apliecinātu nacionālo naidu pret vācu fašistu plānu iznīcināt latviešus kā nevērtīgu tautu, tautas viena daļa nevēlas zināt un ņemt vērā drausmīgo vēsturisko patiesību. Tautas viena daļa kā spitālīgi apmāta nespēj objektīvi izprast un novērtēt drausmīgo vēsturisko patiesību. Nav taču grūti saprast, par ko liecina tautas vienas daļas vēsturiskās atmiņas absurdās kroplības? Tās liecina par to, ka vācu fašistiem varbūt bija taisnība – latvieši ir nevērtīga tauta! Cits izskaidrojums nemaz nevar būt, ja mūsdienu latvieši ar ziediem un dziesmām 16.martā faktiski sveic savas slepkavas – latviešu holokausta plānotājus! Cits izskaidrojums nemaz nevar būt, ja ņemam vērā arī rusofobijas izplatības apjomu šodienas latviešu sabiedrībā.

Daudzi latvieši nevis nosoda vācu fašistus, bet nosoda savus glābējus!
Tā ir neticama situācija! Tā ir nenormāla situācija! Tā neliecina par tautas vērtību! Tauta taču neko nav darījusi, lai likvidētu tautas tās daļas rīcību, kas apkauno visu latviešu sabiedrību! Tauta neko nav darījusi, lai visi latvieši ar cieņu izturētos pret saviem glābējiem, kuri novērsa latviešu holokaustu! Tautas kalendārā nav nacionālā naida melnās dienas pret vācu fašistiem! Kamēr latviešu sabiedrībā turpinās 16.marta ārprāts, visai cilvēcei ir tiesības latviešus uzskatīt par nevērtīgu tautu. Tas nav patīkami, bet tas ir pilnā mērā pelnīti!

Šeit Artura Priedīša ārprāta secinājums:Žēl, ka vācieši neuzvarēja karā. Tad cilvēcei nebūtu tāds kauna traips pie Baltijas jūras.”

Ja kaut ko tādu izlasa, tad patiešām kļūst baisi, ka tādi cilvēki dzīvo mums līdzās !

Lūk, kur A. Priedīša garīgās saknes redzamas: http://ladaria.livejournal.com/4433664.html

Un vēl par Priedīša atbrīvotājiem Polijā: http://jauns.lv/raksts/arzemes/1004-atslepenots-zinojums-atklaj-psrs-zveribas-polija-pec-otra-pasaules-kara-beigam

Dievs, atpestī mūs no tādiem !

19.03.17                     L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Starp citu saka:

    Tiem, kuri nezina, Liepnieks jau sešus gadus ir Saskaņas Centra komunikācijas stratēģijas un reklāmas vadītājs, jeb sabiedrisko attiecību speciālists. Salašņa un korumpants.

  2. AGedroics saka:

    Bet, Linardiņ, kas vēl nesen Priedīti slavēja savā mājas lapā, ko?:)
    .
    .
    .
    Admins
    Tev taisnība, es cilvēku vērtēju pēc darbiem, bet, kad viņš paziņoja: “Žēl, ka neuzvarēja vācieši, tad pie Baltijas jūras nebūtu tāds kauna traips kā latvieši”, sapratu, ka viņš ir daudz kas ļaunāks par aptaurētu komunistu… .
    Arī par tevi es kādreiz labi izsacījos… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *