L. Stūre. Tumšie “vērtību”mākoņi par Latviju

 Vēlēšanas pagājušas.

Lotārs StūreLatviskās partijas dabūjušas lielāko vairākumu, 69 vietas. Ko gan vilcināt laiku, vienīgi atliek tikai izšķirties ar kuru veidot koalīciju un jāsāk valdības veidošana. Lai tas nenotiktu , tad ir jāsāk murgot par kaut kādām demokrātijas izpausmēm un “vērtībām” .

Par kādām “vērtībām” tad ir runa vai par tām ,kas aizstāv valsts valodu, pamattautu- latviešus un to izdzīvošanu ?

Nē!!!

Tieši pretējais, runa ir par citam vērtībām un partneriem, par tiem, kuri cieši sadarbojās ar Krievijas valdošo partiju Vienotā Krievija. Tāpat izraudzīto partneru “vērtības” neatzīst Latvijas vēsturi, nīst valsts valodu, veikt nožēlojamas, tai skaitā ari antisemītiskas provokācijas, lai tajās apvainotu latviešus.
Par to ari būs šis stāsts.
Kad Zatlers atlaida Saeimu, ari es to atbalstīju.

Viņam bija maz izredžu atkal baudīt lepno prezidenta uzdzīvi. Bet izlaist varu no savām rokām Zatlers negribēja. To sasniegšana viņam visi līdzekļi labi, tostarp arī negodīgie. Lai to panāktu premjeram un Saeimas priekšsēdētājai tika izvirzīts ultimāts, ņemt valdībā promaskavisko SC  un arī atvieglot pilsonības iegūšanu okupantiem. Nesaņemot atbalstu viņš sevi izsludināja gandrīz par svētuli, kam galvenās būs tikai demokrātiskās vērtības un atlaida Saeimu, lai uz tās rēķina it kā tiktu padzīti un atmaskoti visi oligarhi. Kaut gan nosaukti tika tikai trīs.

Bet vai tad viņš pats ir tik kristāliski svēts un godīgs ?
    Toreiz ,kad viņš iesāka prezidenta gaitas un atklāti pateica par aploksnēm ar naudu, man izlikās, ka viņš ir godīgs un palika viņa žēl un pat dusmojos par žurnālistu uzbāzību. Aug buciņš , aug ari radziņi ,saka paruna. Tagad uz visiem nepatīkamiem jautājumiem Zatlers vairs neatbild, bet gan meistarīgi atkratās. Vai tad godīgs savas valsts  patriots varētu 2008. gadā restorānos norīt 100 000 Ls un otrus 100 000 Ls vēl nevajadzīgi noplenderēt nodokļu maksātāju naudu?
Protams, to var vienīgi tie, kuri sevi izslavē par “sevišķi godīgiem un svētiem”, gandrīz par taisnības dievieti un Jēzu Kristu.. .
    Visi jau zinām , ka viņa madamai Lilitai nepietika ar visām karaliskām ekskursijām, luksus viesnīcām un restorāniem, kas apmaksāti tika no valsts naudas, vēl papildus pieprasīja, lai par to arī vēl maksā algu, jo čakli ir “strādājusi”, lai valsts maciņu palīdzētu vēl vairāk patukšot. Lai gan šī naudiņa viņai  likumīgi nepienācās, bet savā nenovīdīgā mantrausībā to tomēr panāca… . 
 Žīdisms  No vecāku izslavētā “godīguma” un „vērtībām“ mācījās ari nepilngadīgais dēliņš Kārlītis, kurš 2009. gada 4. septembrī ar savu lepno sporta vāģi braukāja pa Rīgas ielām, kaut viņam to nebija tiesību darīt. Vai Kārlītim par to sanāca “ziepes”?  

Foto: Žīds Josifs Korens, kurš organizēja ēbreju kapu apgānīšanu, lai uzveltu vainu latviešiem.

Protams, ka atkal nē !

Jo paps ir super “godīgs”, kuram “vērtības” ir galvenās. Kurš tad ķeizaram pretī ko  bildīs ? Ari lai labāk nokļūtu uz Liepāju ,kur risinājās Eiropas basketbola spēles sievietēm, pat bez santīma izdošanas, Kārlītis labāk izmantoja valsts auto ,šoferi un degvielu, lai kā viens varens lielskungs ar bāku ugunīm, tās apmeklētu.
    Bet tas nav viss un 17.gadīgais Kārlītis paveic to, par ko var sapņot tikai 21.gadu vecie jaunieši, jo tiek ielaists restorānā Coyote Fly. Tur jau viņš neuzvedās, kā vienkāršs bāra apmeklētājs ar savu mazo augumu, bet gan kā mākslinieks, kas pat  dejoja  baletu uz restorāna letes, tā   izrādot savu lielisko  talantu. Un atkal “godīgais ar vērtībām” apveltītais papiņš to visu apklusina !

Ne jau viens likums, viena taisnība ir domāta priekš visiem …., jo daži tomēr ir vienlīdzīgāki par citiem
    Vai Izraēlas prezidentam uzstājoties Knesetā,60 gadu holokausta gadskārtā, būtu arī jānosoda noziegums pret savu žīdu tautu vai arī vienkārši  jāizliekas to neredzot? Tur nevienam nebūtu nekādu šaubu, ka viņš neklusētu, bet gan neganti gānītu Hitleru un vāciešus. Bet mūsu izcilais prezidents Zatlers ar sevišķām ” vērtībām” 2010. gada 17. jūnijā uzstājoties Saeimā ne ar pušplēstu vārdiņu nenosodīja nežēlīgo nozieguma 60to gadskārtu pret latvju tautu, bet gan vel  lielākā cinismā to pat  nepieminēja ne ar vienu vārdu.

Zatlers galējā cinismā ņirgājoties par latvju tautas ciešanām iespļāva ikviena izsūtītā un slepkavotā latviešu ģimenes dvēselē.

Tādam cilvēkam nekas nav Svēts, savā cinismā nespējot padomāt ,ka parazītu baro tieši šī cietusī nicinātā tauta.
Tieši pretējais, viņš šo traģēdijas gadskārtu izmantoja citiem mērķiem –savai varaskārei, prasot sev lielākas tiesības. Kura labā viņš izmantotu šīs prasītās jaunās liellopu tiesības ,varbūt, lai atkal kārtējo reizi  uzspļautu latvju tautai ?
   Par viņa vērtībām un godīgumu jau liecina lepnā dzīve Rīgas Jūrmalas rezidence, kur ir pat karaliska ūdens siena, mēbeles tikai vienā istabā. Maksā “nieka” 46 645 Ls. Tās labiekārtošanai  tika ieguldīti tuvu 1,5 miljoni Ls. Visu šo greznību varētu apskaust pat turku sultāns.
 Piebildīšu, ka visu cienītam Valsts prezidentam Kārlim Ulmanim bija vienīgi dzelzs gulta, viena večiņa, kura par viņa paša naudu gatavoja azaidu, nebija viņam neviena apsarga, jo viņš nebaidījās no savas tautas. Viņš cienīja un mīlēja savu tēvu zemi. K. Ulmanis netērēja miljonus lepnām nevajadzīgām ekskursijām, restorāniem un viesnīcām, bet dzīvodams pieticīgi staigāja nonēsātā vadmalas uzvalkā. Turpretī tagadējie Rīgas pils kungi pat  nespēj  pateikt gaidītos: “Mīļā latvju tauta…..”
     Starp citu, Zatleram ir lepns dzīvoklis Brīvības ielā, bet tagad viņš ,ka nabags dzīvo lepnā valsts rentētā dzīvoklī. Vienu māju pašā Vecrīgā jau dakterim piedāvāja, bet klusums, jo laikam tā par prastu, jo ja jau muļķa valsts to kā nabaga dāvanu met pakaļ, tad noteikti ir jānoplēš visas 9 ādas no valsts nodokļu maksātājiem.
    Lai gan ZRP dabūta tikai 22 krēslus, tā sevi uzskata, ka tai ir tiesības būt par visu kakla kungiem. Viņiem jau neinteresē, lai būtu valdība no latviskām partijām. Viņiem galvenais ir “vērtības “. Vai šīs “vērtības”, kā valdīt par muļķa reņģēdājiem pateica ungāru žīds Gyargy Schwarz, kas pārtapa par amerikāņu naudasmaisu Džordžu Sarosu ?
   (Starp citu, šajās dienās Ņujorkā šīs gudrības Saross nodod ari Rīgas pils sarkanajam baronam A.Bērziņam)
    ZRP “vērtībās” ir  internacionālisms, kas atgādina komunistu ideoloģiju, jo viņam ikviens ir labs, vai nu tas ir lojāls vai naidīgs, vai ari latvietis, vai okupants. Visus tik vienā maisā iekšā. ZRP lielākās vērtības nav tie ,kas aizstāv savu latvju tautu, valodu un mūsu vērtības , bet gan SC, kas ir Krievijas valdošās partijas “Vienotā Krievija” sadarbības partneris, kuri neatzīst Latvijas okupāciju un nicina mūsu vēsturi. Vienu reizi nesen gan SC angļu valodā nejauši paspruka, ka esot bijusi okupācija, bet otrā dienā jau bazūnēja, ka tas taču ir vienalga aneksija vai kas cits.
ZRP ir vienalga, kaut vai kopoties ar pašu velnu, lai tikai tiktu pie varas siles.
Klauni

Foto: Latvijas valsts izsaimniekotāji un krievžīdu iztapoņas.

Laikam galvenā “vērtība” ZRP ir pat tas, ka kompanjoni SC biedru jaufašisti 8. maijā Biķernieku memoriālā apgānīja žīdu kapus rakstot latviski, lai domātu , ka to veikuši latviešu ‘fašisti”. Žīdu kapus SC biedri jaunfašisti pamatīgi izdemolēja un pat paužot apzinātu naidu uzrakstīja Ādolfa Hitlera naidīgos saukļus SMERĶ ŽIDOW ( NĀVI ŽĪDIEM.) Bet SC nelieši par to dabūja tikai maigu sodu 50 stundu sabiedrisko darbu. Kaut naidīgiem kolonistu fašistiem par naida kurināšanu pienāktos 3 gadi cietumsods, bet par kapa apgānīšanu vel papildus 5 gadu cietumsods.
Bet viņi ir mīļie  okupanti, nevis latvieši, kas par to pašu saņemtu pēc visas likuma bardzības.
Tātad, okupantu dauzoņas ir Zatlera priviliģētā šķira !
Šo soda bardzību jau par visādiem niekiem ir izbaudījuši latvieši. Jājautā, kur tad palikuši slavenie žīdu antifašistu Korena banda ,kas 16. martā pie Brīvības pieminekļa nesodīti lamā  latviešus  par fašistiem, jo šoreiz taču uzbrūk viņu- žīdu kapiem? Vai acīgā Korena žīdu antifašistu varza speciāli slēpj noziegumu un antisemītismu pret žīdu tautu ? Laikam žīdu antifašisti , kā strausi galvu  ir iebāzusi  smilktīs, jo fašistiskos uzbrukumus veic viņu pašu  cilvēki, SC naciķi.
 Vai tad žīdi ždanok, pļīner , ciļevič, giļman ,koren un viņu naidīgā varza ir kādreiz aiztāvējusi savu ŽĪDU TAUTU, VALODU UN NACIONĀLĀS VĒRTĪBAS ??? .NEKAD !!!. Viņi ir sveši savai žīdu tautai, jo neciena TĀS vērtības, bet gan kā algoti Maskavas kalpi nīst Latviju visur, kur tas ir bijis iespējams. Ari žīda Giļmana un Kabanova dzīvnieciskais naids pret Latviju tika, no kāda labvēļa ar “vērtībām” paglābts, lai nelieši nesēdētu  aiz restēm. Tā jau ir izredzētā priviliģējamā  šlaka, nevis muļķa reņģēdāji.
    Laikam ŠĪS ir ZRP pašas galvenās “vērtības”, kas nāk no viņu nākamiem mīļajiem sadarbības partneriem, SC ?
     ZRP partijai gan nav pieņems, ja godātais VL biedrs Iesalnieka kungs citē 1949. gada Ženēvas konvenciju, norādot, ka visi ieklīdeņi šeit ieradušies nelegāli, kā to paredz šī starptautiskā tiesību norma. Okupanti šeit uzkundzējoties par kakla kungiem, vienmēr diktē savus noteikumus pamattautai latviešiem, prasot sev speciālas privilēģijas.   
     Vai ZRP šīs ir viņa izslavētās “vērtības”, lai nu jau tagad kopā ar drauģeli V pagrieztu muguru latviskajai VL!.
     Ne velti beidzot kopā  ir jau sadziedājusies zatlerieši ar V, kuriem nacionālās vērtības ir tikai aprejams objekts. Pat Šadurskis ir atradis savas VĒRTĪBAS, jo tas SC naciķu antisemitiskais uzbrukums esot tikai nieks, jo trakāk jau esot, ka Iesalnieka kungs atgādinājis starptautiskus nolīgumus viņa nākamiem sabiedrotiem SC, jo varot taču veikt dekolonizāciju…
     Kad V un ZRP tika atgādināts, ka SC sadarbības līgumā ir minēts pants, citēju: Veicināt Latvijas un Krievijas stratēģisko savienību…

Ko tad gudreļi teiks NATO, kas tieši  ir vērsts pret to ???
     Kad Zatleram atgādināja par SC un Vienotās Krievijas sadarbības līgumu, tas viss viņam likās  mazsvarīgi. Par to liecina ciniskā atbilde: mēs SC vēl neesam uzdevuši šos jautājumus.
Un smaidot vel lielākā cinismā piemetina: noteikti paprasīsim ….
Paprasīt jau var, bet kāda šai “paprasīšanai” ir jēga ? Cik noprotams, tad viss tas tiek darīts, lai tikai paliktu pie varas SILES.
Jā, “vērtības”, tā ir viena interesanta lieta. Reģēdājam tās nesaprast.

Lotārs Stūre   30.09.11

You may also like...

11 komentārs

  1. Eduards saka:

    Par laiku-ŠO
    Zemiskums melīgs pār Latviju plūst
    Tas pārņēmis visu-bet vadzis var lūzt-
    Ja palīdzēs PASAULE-LATVIJAI BŪT..
    Ja palīdzēs TAUTAI-par tādu te kļūt!
    Ir drausmīgi dzīvot-bez ticības valstij,
    Bez tici’bas likumam TAISNAM-nav balsta
    Kas visus MŪS KOPĀ SATUR UN SAISTA-
    Un tāpēc tik daudzi-pa PASAULI KAISĀS
    Ko darīt,kā darīt,kā GALU TAM DARĪT!?
    Kā ātrāk ŠIM NEPRĀTAM -GALU DARĪT!?
    Lai ļaudis sāk atbalstu VALSTISKU manīt-
    Lai valdošos cienīt sāk,ticēt un slavēt!
    Daudz sadarīts ĻAUNA,betviss ir zināms
    Kas vaīgs,kam labi te Latvijā dzīvot,
    Ir JĀSAKA ATKLĀTI,STINGRI UN TIEŠI-
    BEZ TIEM,KAS PIE VARAS-tāda iespēja-priekšā!
    Ir JĀSAKA ATKLĀTI-LABI JUMS BIJA,
    KAD LATVIJAS CILVĒKIEM-ASARAS LIJA,
    KAD GRĀBĀT UN LAUPĪJĀT-VISU KAS BIJA-
    -Nav dzirdēts,ka pietiek jums-TĀLĀK VISS VIJAS..
    LAIKS ATBILDĒT-LIKUMA,CILVĒKU PRIEKŠĀ-
    AR VISU,KAS VĒRTĪGS-AR DZĪVĪBU SAVU-
    -IZRAUJOT ĻAUNUMU NO JŪSU IEKŠĀM-
    —“TĀ TIKAI DAROT ĻAUNUMAM GALU!

  2. Latvietis saka:

    Vai zoo atrasto nodevēju un kangaru nevajadzētu ierindot , ka valsts nodevēju Nr ?

  3. Latvietis saka:

    nodevēju Nr1.

  4. Miervaldis saka:

    Tad nebūsim reņģēdāji!Stūre pareizu domu pauda raksta beigās!mūsu varturu rāpuļi pieļaujot krievu un čigānu virskundzību pār Latviešiem, panāks to, kad tas Latvietis kļūs par pezpajumtnieku – reņģu ēdāju!To par krieviem un čigāniem viņš neteica, to es pats piekabināju.Es tik vien papildināju L.Stūres domu!Bet visumā doma ir laba, un man pieņemama.Man sirds sāp, redzot to, kad Latvieši kļūst par dzērājiem, narkomāniem, un kad sibīrijas gļotas (krievi), te cenšas saimniekot!Neko diži viņiem nevedas, un pateicoties tādiem vīriem, kā L.Grantiņam, šis process tiek traucēts!Slēptajiem neliešiem tagad ir problēmas galvā – “Kā lai nodrošina krievu virskundzību Latvijā?”Bet vispār padomājot, šie slēptie nelieši, ir tādi paši, kā krievi!Bt viņu piesedzēji ir riktīgākie glumie rāpuļi, kurus mēs televizorā varam tik vien apjaust!Kamēr Latviskumu Latviešos var vēl viegli atjaunot, ir jārīkojas!Jautājums – kā?Bet L.Stūres domu raugoties, varu secināt, kāda būs mūsu nākotne, ja nekas nemainīsies!Krievi un čigāni jau tagad rūpējas par to,lai Latvijā būtu visādas vērtības, tik vien ne Latviskās!Gribat zinat kādēļ?Tādēļ kad krievi un čigāni ienīst visu Latvisko, taču mūsu kangaru vērtības viņi liek mierā, jo šie glumie,smirdīgie rāpuļi, taču viņiem kalpo!bet varu L.Stūri nomierināt, jo vēl ir laiks, un visus Latviešus, šīs divas elles parazītu sugas, nevarēs piedzirdīt!Mūsu dziesma – “vēl ir laiks” – to apstiprina!Ja L.Stūre to teica ironiskā kārtā, tad te var tik vien saklausīt rūpes par savu tautu, taču ar cerību, un šī cerība tev – L.Stūre, ir vai – dzī – ga!Tā ir vaidzīgā tev, man,visiem vēl pie saprāta esošiem Latviešiem, kad vienreiz tiks Latvju tauta goda celta!es esmu Latvietis – un es varu teikt, es esmu vel pie pilna saprāta, un uzskatu kad Latviskā vērtības ir vaidzīgas Latviešiem, un Latviešu valstij, un ja Latvijā būtu Latviskās vērtības, tad mums būtu pavisam cita dzīve!!!!Bet Krieviem un čigāniem nevajag Latviskās vērtības, viņiem vaidzīgas mūsu varturu vērtības, jo tās viņus lābāk baro!Neminēšu tieši kuras saemā pārstāvētās “vērtības”, ir tās, kuras šos parazītus baro, taču vienu varu teikt briesmu lietas notiks ar šo “vērtību” pārstāvjiem no Latviešu puses!Es vēl nēesmu reņģu ēdājs, un man ir šāda, tāda izpratne par vērtībām, un es vau teikt, kad “labējo”, krēslu programmas ir gluma pielīšana Vašingtonai, un maskavai, bet “kreiso”, krēslos tā ir lielāka vai mazāka Latvijas okupācija!Jebkurš normāls Latvietis, par saemu teiktu tā – tā taču nav politika, tas taču ir īsts teātris!saemā pārstāvēto partiju “vērtības”, ir vai nu priekš pašu tabora zagļiem, vai visādiem pasaules blandoņām, kā čigāniem, un žīdiem, āfrikas bēgļiem, krievu lopiem, un t.t.šīs “vērtības”, taču ir politiskās samazgas, tādas pašas, kā zaglim, vai narkomānam!Un ir skaidrs, kad saemas glumie rāpuļi no vērtībām saprot tik vien, cik āzis no ugunsgrēka!Un saprotams, kad paturot, un neizmēžot sibīrijas gļotu massu, ar laiku uzradīsies šādi rāpuļi, kuri šīs gļotas perēs, un neizdos izmēšanai!jo tādus rāpuļus krievu gļotām vajag!krievi un čigāni dara visu, lai nepieļautu Latvisko vērtību atzelsmi!Latvieši ir Saule cilts, un lai bīstas visi mūsu tēvzemītes zaņķu salašņas, jo kad Latviskums atkal kļūs godā celts, tad jūs visi svešās zemes salašņas, netiksiet saudzēti!Latvju tauta izmēzīs jebkuru ar uguni, kurš tīko pēc Latvju zemes!Jo mēs to varam, jo esam Saules cilts, esam šīs zemes saimnieki, jo esam Latvieši!

  5. AG saka:

    Visas partijas sūdīgas, ne tikai ZRP un SC, arī t.s.”latviskās”.

  6. Miervaldis saka:

    Apdomājos – L.Stūre – Latvieši nekad nekļūs par reņģēdāju tautu, kamēr vien nebūs spēka, kurš pūtīs viņiem miglu acīs!

  7. *** saka:

    Miervaldi! vai pastāstīt, ko čigāni tev ir apēduši?

  8. *** saka:

    Miervaldi! vai vari pastāstīt, ko čigāni tev ir apēduši?

  9. to tautas saka:

    Katram ir jaaizstāv savas tautas vērtības. Nedomāju, ka LRTT lapu lasa tikai Latvijas nīdēji, bet ari tie ,kam latviska Latvija ir cieņā. zaftleris ir jūdass, kangars, nelietis ar pirmo numuru. Tā priekšgājēji, komunists rumpītis, kas atstāja urlu militaristus un varu nodeva LC neliešiem ir līdzīgs kangars un valsts nodevējs. Cionistu krievžīdu masone čekas stukača Klukste- mauķele vairiņa , kas nodeva Latviju un Abreni ir tāda pat valsts nodevēja. Būsim vienoti par latvisku Latviju un tad radīs ari bāzi un tautas atbalstu DDD.
    zaftleris ir izracis ari kapu sev un savam murgam ZRP.

  10. Miervaldis saka:

    *** – ha, ha ha, ha!Tu par viniem runā tā, itkā viņi būtu cilvēki!Ja tu vel nezināji, tad šie radijumi vispār pa vakariem staiga apkārt, meklējot, kur var kādu nelietību izdarīt!Tavs jautājums ir tād, ka tu pat nezinātu, kad čigāni spēj izdzīvot tik vien zagdami un visadas nelietības darīdami!

  11. Miervaldis saka:

    čigāni ir parazīti, Dieva nīstā tauta, jo ir no tā otra kunga, un laista pasaulē, lai dzīvotu uz citu rēķina!Viņos nav nekas cilvēcīgs, viņus jaapšauj kā suņus, samierinies Andri Lāci!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *