Krievijas impērija,- pagātnes rēgs…

Ja esam aktīvi soc- tīklos, tad redzam, ka daudzi ar putām uz lūpām aizstāv putinisko benžu režīmu, kurš KF novedis jau ne tikai līdz TREŠĀS PASAULES līmenim, bet pārgājis jau ceturtajā ! Daudzas Āfrikas valstis atrodas augstāka pakāpē kā KF !!! Štrunsts, ja Āfrikas valstu iedzīvotāji neko nezina par Krieviju, bet ja pat pie mums TĀ SAUCAMIE gaismas nesēji-gobzemi, toči, šleseri, krištopāni, vasiļevski, babri…, stāsta par Krievijas sasniegumiem un pieprasa sadarboties šo agresīvo aizvēstures imperiālistisko monstru, tad, patiešām, mati ceļas stāvus !

Šeit kāds L. Grantiņa komentārs KASJAUNS.LV . Neskatoties uz to, ka visa informācija atbilst patiesībai-atrodama GOOGLĒ, vērtējums ir(esošajā brīdī) 45+ un 30- . Tātad, neiedomājams daudzums GARA TUNSOŅAS !

Komentārs KASJAUNS.LV

Krievija ir pagātnes imperiāla asiņaina palieka mūsdienu pasaulē…, kuru neviena pasaules valsts neuztver nopietni. Vai nav smieklīgi, ka Krievijas valdošā varza savus bērnus, sievas un mīļākās iekārtojusi NATO valstīs !!! Naudu uzglabā SAPUVUŠAJOS RIETUMOS ! Krievi Krievijā lieto tikai ārzemju sadzīves tehniku-telefonus, televizorus, ledusskapjus, autiņus… ! Neko Krievija pati neražo !!! Kosmosā braukšana apstājusies, jo “āmurikāņi- pindosi” nepārdod elektroniku… Par apsmieklu kļūst tie, kuri uzskata, ka jāsadarbojas ar Krieviju… ! KF ir totāla etnisko krievu izmirstība ! 0,7 bērni dzimst krievu sievietei, kamēr 4-5 bērni čečenietēm, tatārietēm(latvietēm 1,8).Ārprāta alkoholisms un mirstība tieši krievu etnosam raksturīga. To visu varam atrast GOOGLE ! Nav nekādi 120 miljoni krievu, labi, ja 60mil. Vienīgais viņu eksistences LĪDZEKLIS ir dabas resursi un biedinājums citiem, padomju laika kara tehnika un atombumbas !!! Krievijas impērija, kā jau sacīju, ir pagātnes rēgs un vairāk nekas, kas pats izzudīs pēc desmit gadiem, ja ne jau pēc diviem vai trim !!!

28.12.21

You may also like...

4 komentāru

  1. Herkus Mants saka:

    Absolūti precīzs šodienas krievijas raksturojums! Ne par velti tāds kvantums krievu aizmukuši no mātuškas un mūk joprojām, kaut ļaunais punduris kremlī ir radījis tiem lielas grūtības atstāt viņa radīto “labklājības paradīzi”!
    Bet par LRTT minētajiem salašņām – Latvijas izzadzējiem, kampējiem un muldoņām – kngariem ir tikai jāpabrīnās par šo politisko līķu, šo lūzeru milzu nekaunibu!? Cerot, ka viss “reņģēdājiem’ aizmirsts, ka atkal var tie rāpot uz valsts sili, kuru jau reiz ir apgānījuši un tautas necieņu godam nopelnījuši un arī izjutuši. Bet šiem cilvēka paskata lopiem viss, kā pīlei ūdens, nopurinās un lien atkal silē ar abām nobarotajām cencelēm! Laikam izpētījuši, ka jaunie, pilngadīgie nedomājošie ir savairojušies, ka okupantu varza pamatīgi jau valdības neliešu naturalizēta un nu var līdztiesīgi balsot, kopā ,ar no tiem smagi cietušo latviešu tautu. Un atkal sariebt tiem vēlēšanās vēl vairāk. Tas ir šo draņķu cerību elektorāts, nemaz nerunājot par tiem pierasto finansu piešprici bijušajam cimdara balsu kantorim. Arī kaktiņa melu kantoris noklepos, kā vajadzēs un publicētie reitingi būs “pareizie”,ja vien ne brīnums un modusies tauta masveidīgi nesariebs šiem nicināmajiem blēžiem. Jo brīnumi kādreiz notiek un kādi pēkšņi vairs neklusē un citi vairs pēkšņi nebaidās un vēl citi reāli nospiež parzītus uz tautas veselās miesas – tā gadās, rakstīja K.Vonegūts!

  2. Skolnieciņš saka:

    Herkus Mant, palielam Tev taisnība. Latvijā pat vel tagad darbojas Kremļa 5. kolonna. Tā ir bīstama Latvijas kā valsts labklājībai un un drošībai. Partija ”Saskaņa”, partija ”Latvijas Krievu savienība”, partija ”Likums un kārtība”, partija ”Latvija pirmajā vietā” ir Kremļa aģenti, kas dara visu iespējamo un neiespējamo, lai sagrautu latviešu tautas nākotni. Vel ir jāpiemin krievu mafiju (arī krievvalodīgo ebreju mafiju), kas pie mums ir daudz ko noprivatizējusi un izzagusi. Tās ir šausmas. Latviešu tautai ir jāceļas no ceļiem un ar staltu stāju ir jālūdz visvarenais un visuredzošais Pērkons – Debesu Tēvs, lai Pērkoņtēvs soda Latvijas zaimotājus un latviešu tautas apzadzējus. Aktīva politiska darbība un ticība Latvju Dieviem var darīt lielas lietas. Latviešiem ir jākļūst par gādīgiem un atbildīgiem saimniekiem savā zemē. Latvijai ir jātop brīvai.
    Mums ir jābūt brīviem savā sirdī. Mums ir jātic Latvju Dieviem un aktīvi ir jāpraktizē sentēvu pagāniskā ticība – dievturība. Nedrīkst skumt un bēdāties, ir jādarbojas politikā. Nedrīkst padoties 9. maija jeb Pobedas kulta sludinātāju priekšā!!!
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.

  3. no malas saka:

    Laimīgu Jauno gadu visiem patriotiem!

    PiekrItam H.Mants pilnib\
    a un tiesi sim Skolniecina viedoklim

  4. Ļeņina mabērns saka:

    Skolnieciņam gandrīz ir taisnība,tikai kāpēc ne vārda nemin par neKremļa 5.kolonu,kuras ,,labie darabi,,ir samērojami…?Diez vai Latvju Dieviem ies pie dūšas tāds viņu druvas kopēja darbs. Vai neteiks:,,Čomiņ,kur konsekvence,,?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *