V. Freimantāls. Bet neviens nepieminēja H- 86 !

Vienīgais politiķis – daudzbērnu tēvs Andris Rubīns par savu naudu rīkoja 1 oktobrī pl. 17.00 vēlētāju tikšanos „portretu zālē“, 3. stāvā, zinātņu akadēmijā.

Neviens nefilmēja, bet bija interesanti.

Izsaku pateicību par iespēju tikties ar nacionāli noskaņotiem vēlētājiem, kuru vidū bija Irēna Saprovska un daudz citi latviskuma aizstāvji !

Personīgi izteicu pateicību Andrim Rubīnam par to, ka viņš ir vienīgais no visiem Latvijas politiķiem, kurš K A T E G O R I S K I pieprasa Eiropas sociālās hartas visu punktu ratifikāciju ! (Viņš saprot, ka tad nekāda bēgšana masveidā no Latvijas nenotiktu – ja būtu ratificēti visi ESH visi punkti).

Skumji, ka tauta to nesaprot un viņš ir absolūti vienīgais politiķis, kurš stingri nostājies latviešu ģimeņu aizstāvības pozīcijās!

Tikšanās reizē viņš uzsvēra ka turpinās bezkompromisa cīņu ar Latvijas valsts
ienaidniekiem augstajos amatos
! (30 gadu laikā viņš ap sevi ir pulcējis daudzus patiesus Latvijas patriotus, kā Račevski un citus).

Andris Rubīns ir anti komunists un ārsts, kuram rūp tautas veselība un sabiedrības „veselība“.

Viņš izteica nožēlu, ka Linards Grantiņš turpina vainot viņu sadarbībā ar pretlatviskajiem politiskajiem spēkiem, jo tā neesot patiesība nekādā gadījumā !
(No komunistu un čekistu varas viņš esot ne mazāk cietis kā Linards Grantiņš pats).

Savstarpējas nesaprašanās dēļ pat Juris Lapinskis nebija ieradies ZA, lai runātu ar vēlētājiem (man viņš teica, ka viņam nav tur ko darīt) !

Neviens no šīs tikšanās dalībniekiem ne vārda neteica par Helsinku 86 darbību, kas manuprāt apstiprināja katra klātesošā paniskas bailes no komunistu un čekistu valsts pretlatviskās politikas! (No KGBistu valdošās varzas) (It kā H86 nebūtu galvenais Latvijas atjaunošanas ideologs un VIRZĪTĀJSPĒKS).

Labi runāja Irēna Saprovska, bet ari viņa baidījās pieminēt H 86 savā runā !

Apbrīnojama ir komunistu un čekistu neierobežotās varas noturēšanas tehnoloģija 2018. gada Latvijā ! (Tas nu ikvienam ir jāatzīst un jārespektē).

Novēroju, ka pazīstami „dzelzs vīri“ tagad kļuvuši par gļēviem klusētājiem šajā sanāksmē ! (Daudzi pat nebija atnākuši) !

Ko tas nozīmē ???

Tikai to, ka visas latviskās organizācijas Latvijā ir sagrautas un iebiedētas, izdzītas no savām KONSTANTAJĀM darba telpām un spiestas „vazāties“ pa svešām, nesamērīgi lielas naudas īrētām telpām, kur KGBisti un komunisti visus stūrus piebāzuši ar noklausīšanās un videonovērošanas aparatūrām!

Vai saprotiet kādēļ ASV valdība savai diplomātiskajai pārstāvniecībai Latvijā uzcēla sev vēstniecības ēku no jauna Zolitūdē ? (No nulles, izrokot dziļus pagrabus ar daudzām rezerves slepenajām izejām).

Ceru, ka ASV politiķi seko visām sabiedriskajām norisēm Latvijā un izprot komunistu „aktivitātes“ pilnībā !

Komunisti neizlaiž varas zizli no rokām jau 25 gadus, tādēļ ir jāapvieno visas latviešu sabiedriskās organizācijas pasaulē!

To iespējams īstenot, piesaistot tās ģenerāļa Kureļa fondam, lai atpirktu ģenerāļa Kureļa māju Pārdaugavā un izveidotu tur Latvijas nacionālistu „cietoksni“ ! (Jo tāda nav Latvijā vispār, kopš 1940. gada).

No Māmuļas izdzītie patrioti – pilsoņu kongresa delegāti, klimst savā vaļā jau 25 kauna uz bezspēcības gadus! (Un atrodas pilnīgā izolācijā – atstumti no Latvijas masu informācijas mēdijiem tālu, tālu nost) !

Lūdzu, saprotiet, ka H 86 aktīvo patriotu un pilsoņu kongresa delegātu rīcībā N E K A D nav bijusi sava mītne, savs nams, sava konstanta darbības vieta, kuras adrese būtu nemainīga, brīvi pieejama ikvienam patriotam un cīnītājam par likumības atjaunošanu daudz cietušajā Latvija !

Atgādinu, ka 1940. gadā šādas konstantas latviešu tikšanās un sabiedriskās dzīves vietas bija krietni virs diviem tūkstošiem ! (Šodien – N E V I E N A !)

Čekistu un komunistu nekontrolējamā rīcība žņaudz Latviju kā lietuvēns un dzen arvien dziļāk parādu un bezcerības purvā, kopš 1993. gada 18. februāra nakts, kad tautai atņēma „MĀMUĻU“, to piesmēja un padarīja par paklausīgu verdzeni KGBistu un komunistu roklaižu ! (Par to lasiet manā rakstā www:“Mosties, celies, strādā!“) Levits un Rasnačs, būdami tieslietu ministri, nepieļāva atjaunotajai Rīgas Latviešu Biedrībai turpināt iesākto sabiedrisko darbību Māmuļā ! (Tas uzskatāms par smagāko kriminālnoziegumu pret latviešiem – apzināts liegums biedroties savas biedrības ēkā, atbilstoši biedrības likumīgajiem 1938.gada Latvijas brīvvalsts īstajiem statūtiem)!

Zīmīgi, ka skaidru valodu Latvijā baidās runāt visi, lai nebūtu jāpiedzīvo Linarda Grantiņa liktenis – „caur ērkšķiem pie zvaigznēm“ ! (Ciešanas, mocības un nepelnīti pazemojumi).

Cilvēkēdāju banda valda un skalda mūsu mīļo un skaisto Tēvzemi !

Un mums, latviešiem nav savs „Puķins“ ko vainot autoritārismā ! Viltīgie KGBisti maina personāžus ar kaleidoskopisku ātrumu !!! (Lai noņemtu no šiem nezvēriem jelkādu personīgo atbildību).

Lai cīnītos pret komunistu un čekistu „neredzamo hidru“ ir jābūt latviskai solidaritātei visaugstākajā līmenī ! (sistēmu var likvidēt tikai ar pārāku, citu sistēmu).

Mūsu uzdevums – radīt to !

Mūsu uzdevums – atgriezt H-86 bijušo prestižu tautā un atmaskot glumos P A R A Z Ī T U S !

Helsinki-86 ir daudzskaitlīgs nelokāmu Latvijas patriotu kopums !

Helsinki-86 ir Latvijas sirdsapziņa !

Ikvienam tas jāsaprot !

Komunistu noziegumiem – STOP !

Vai ar šo teikumu: “Mūsu uzdevums – atgriezt H-86 bijušo prestižu tautā un atmaskot glumos P A R A Z Ī T U S !” Freimantāla kungs, Jūs jau neatmaskojāt parazītus, par kuriem tikko runājāt ? Neviens taču no viņiem nepieminēja H- 86, nemaz jau nerunājot, ka kāds manu vārdu pieminētu, kaut arī visi zināja, ka aiz H- 86 pacēlās 99% latviešu un veica Atmodu !!!

Mans vārds šodien aktīvi tiek dzēsts no vēstures un pie pirmās izdevības es tieku dēvēts par jukušu !

To visu veic žīdsātanisti !

-Freimantāla kungs, Jūs nebijāt pie latviešu tautas patriotiem, bet pie tautas atkritumiem- mēsliem !!!

-Freimantāla kungs, viņi paši sevi savā alkatīgajā stulbumā ir nolādējuši un tāds smirdošs čekas prusaks Rubins, jau pirmām kārtām ! Viņš taču atteicās ar mani sadarboties un bija tas, kurš lūdza DP slēgt “slimā” Grantiņa interneta vietni www.tautastribunals.eu

Debesīs, Andri Rubin, Debesīs viss tiek ierakstīts !

Tas viss, Freimantāla kungs, kas Jums visus šos garos gadus licies ideāls, ir pēkšņi sabrucis līdz pēdējam “ķieģelītim” ! Ir vilšanās, kuru Jūs nu nekādi nevarat un pat negribat to pieņemt, jo tad praktiski sabrūk arī visa Jūsu dzīve. Jūs cenšaties glābt un aizstāvēt noziedznieku Rubinu un arī Lapinski, bet viņu darbi rāda pretējo ! Jūs negribat palikt viens, bet Jūs arī nevēlaties būt tik gļēvs kā viņi… .

Jūs neatrodat sev vairs mieru… .

-Freimantāla kungs, tie nav nekādi latviešu patrioti, viņi ir pabiras, ieskaitot arī Saprovsku, kura pat neturēja par vajadzību atbildēt man uz vienkāršu jautājumu… .

-Freimantāla kungs, neuztraucieties par patriotu trūkumu, tiem mums ir pietiekoši, bet netaisiet par tādiem šos “pagājības sapuvēnus” ! Samierinieties ar to, ka esiet viens, rādiet ceļu citiem ar savu drosmi. Neuztraucieties, ka Jums šodien neviens neseko. Pienāks vajadzīgais laiks un zemapziņa tiem, kuri būs lasījuši Jūsu vienreizējos tekstus, “izmetīs” tos apziņas virspusē un viss notiksies ! Iespējams, ka ne es un ne Jūs vairs “šeit” nebūsim, bet mūsu sacītais dzīvos citos !

Vai tad noslepkavotā Induļa Roņa teiktais šodien neārda sarkanos izdzimteņus ?

Ārda !

Un pie tam tik briesmīgi, ka pat jāraksta biezas grāmatas, lai pasaulei ieskaidrotu, ka L. Grantiņš un I. Ronis bija jukuši. Un kā tiek apsmieti tie, kuri tika no čekas nogalināti !

Cik gan zemiski ir šīs grāmatas autori L. Lapsa un J. Liepnieks !

Par mūsu tautas vismelnākajiem nodevējiem (VARA- Bailes 2) !

Pienāks diena, kad tauta šos divus mēslus uzdurs uz sūdu dakšām, jo KARMAS LIKUMS vēl nav atcelts !

Kā saka viedie:

“Ja gribi uzkāpt kalna virsotnē, tad neatskaties un nevelc līdzi švakākos, visi ievelsieties aizā !”

-Freimantāla kungs, Jaunais Laikmets jau klauvē pie durvīm un Jūsu pieminētajiem “patriotiem”, vieta tajā neatradīsies, jo viņi nav izturējuši kārtējo Dievišķās Evolūcijas ciklu !

Viņi ir sēnalas, kuras Esības Vējš aizpūtīs nebūtībā !

03.10.18      L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. Maiss ir caurs. saka:

    Labi pazistams cilveks reiz man izstastija,ka tris dienas vins redzejis viziju par visiem cilvekiem. Tas bija ta:
    ,,,Es visus cilvekus saku redzet krasaas. Visur – uz ielas,transporta,veikalaa. Visus ,kas netalu bija no manis.
    Viena dala bija sarkani,viena -zili,bet visvairak bija pelekie. Un tad es saku saprast arii vinu attieksmi vienam pret
    otru. Zilie visu laiku medija sarkanos,visu laiku provoceja un krapa. Transporta centas atri nostaties lidzaas un kaitinat.
    Ja zilo kompanija staveja kopaa,jo nebija sarkano,tad tie sarunajas nervozi un nikni. Ja uzradas sarkanais ,tad
    zilo tonis atri mainijaas uz priecigaku…. Pelekos visi ignoreja. Tie bija tadi… Neredzami.Sarkanie neuzbruka nevienam.
    Parsvaraa staigaja vieni vai pa pariem. Zilie reti bija vieni,biezi grupas. ,,,
    Ja redz magiskas formulas ,kas izliktas ,,darbam,, tad tur IR sadas krasas. Zila,sarkana ,peleka. Vel ir dzeltena un balta
    un arii spidiga,bet par citam lietam citreiz…
    Zila krasa- tuksa un auksta . Kads karogs ,uz kura ir no DIVIEM TRIJSTURIEM salikta ,, zvaigzne,,, kura vel izveido
    skibu krustu kombinaciju. Un DIVAS linijas malas – Zilas krasas visu paraugu paraugs!
    Zila krasa ir Satana aukstuma un augstuma simbols.
    Zilie ir Velna tauta ,vini ir auksti .rijigi, sabojati un lecigi…..ari bailigi ,glevi,zemiski… Visu laiku censas ,,pieslegties,,
    sarkanajiem,jo tie ir energijas pilni,silti , un tos vajag SABOJAT !!! Tos vajag izsukt un viniem atnemt mantu.
    Sarkana krasa -silta un pilna.
    Formulaas zils ir vairak. Vini loti censas ,, uzbazt,, visai Pasaulei savu riebigo toni! Pasi priecigi….

    Mums zinamie riebigie termini- Sarkana Armija ( piemeram) . Zidu termins – kas nozimee, Armija naavei, Navinieku
    Armija. Armija,kas janogalina pec tam,kad bus padarijushi darbinju,ko pavelejushi ziidi. Vai tad ne?!

    Sarkanie Strelnieki- strelnieki,kurus ir janogalina,janoslepkavo,jaaupuree Baalam, Abbam…..

    Sarkanaa Valsts – valsts,ko jaslepkavo un lai sarkanas asins straumes list ,,, par godu un slavu ragainajam elles Valdniekam,,,, no vina zilaas kalpu kompanijas!!!

    Pelekie….. tie ir masa. Tie rij, ed,gulj. Nulles. Neko nespej radit,nekam netic. Mans pazistamais cilveks teica,ka Tos ignore
    visi. Tie ir pretigi,kaa kulainu kolonija.

    9. Maijaa ziidi pacelj glazes un sauc,, Za nasu Pobedu!”‘

    Mes sitisim tos utainos

    Un tad tos ZILIPELEKOS……. ARVIEN ARVIEN ARVIEN. !!!

  2. Linardam un Valdim saka:

    Izteikšu savu viedokli. Daudz kas mainītos, ja jūs savu vietu atdotu gados jaunākiem cilvēkiem. Es saprotu, cik grūti tas ir pārdzīvot, kad jānoiet no skatuves. Bet savādāk nekas nemainīsies. Jūsu runas veids,stils nav saprotams jaunatnei. Labāk taču ir aiziet ar godu, nevis gaidīt, kad jūs nones no skatuves. Tad arī H86 piedzīvos jaunatdzimšanu. Saprotiet taču – jūsu laiks ir pagājis. H-86 ir dzīvs!
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad mēs esam uz skatuves ?
    Bet laikam jau Tu pareizi redzi, arī neesot uz skatuves var būt augstāk par to !
    Pirmāk mēs abi notīrīsim šo “skatuvi” no mēliem, tad uzvedīsim uz tās tos, kuri ir cienīgi uz tās arasties !
    Tici, mēs uz tās nepaliksim, mes aiziem laicīgi, kaut arī neviens mūs projām nedzīs.
    Kas esi Tu ?
    Tu esi tas, ko mēs notīrīsim no skatuves- Tu esi tas mēsls… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *