M. Bondaram vieta HĀGAS TRIBUNĀLĀ !

Ja mēs noskatāmies/ noklausāmies šo video, rodas iespaids, ka Bondars ir “sarijies”  kaut ko tādu, kas viņu pataisa par idiotu ! Viņš neatbild uz uzdotajiem jautājumiem, bet gvelž muļķības no “citas filmas”. Kāpēc tas tā notiek ? Tāpēc, ka uz uzdoto jautājumu nevar atbildēt pēc būtības. Aiziet pat uz tādu idiotismu, ka latvieši kompensācijā par pret viņiem piekopto genocīdu esot pretī saņēmuši LATVIJAS VALSTI ! Gari nerunāsim par šo SAEIMAS KLAUNU, bet pievērsīsimies šim jautājumam pie SAKNES: kāpēc Bondars veic šo VĒSTURISKO NOZIEGUMU ? Pirmkārt jau: LATVIEŠIEM NAV NEKĀDS SAKARS AR GENOCĪDU PRET ŽĪDIEM ! Ja kāds to cenšas pierādīt, tad tas ir tiesājams par apmelošanu un nacionālā naida kurināšanu !

Un tādi mums Latvijā ir lielā daudzumā ! 

Vesels lērums no TĀ SAUCAMĀS VĒSTURNIEKU šaikas ! Un visiem šiem “vēstures ekspertiem”  cauri spīd finansiālā “problēma” un politiskās karjeras izaugsme. “Gribi ko sasniegt, griezies pie mums”, saka Suharenko & Co ! Tas arī spilgti saskatāms pie Saeimas āksta Bondara. Viņš taču ir iekūlies milzu finansiālās ZIEPĒS ! Ja bijušie komunisti / čekisti “nenovāks” J. Bordānu, tad pēc paris gadiem Bondars var tikt aizsēdināts aiz restēm uz visu savu atlikušo dzīves laiku…. . Lūk, te tad arī slēpjas Bondara ATKLĀTAIS STULBUMS ! Tad, kad tiks likvidēts putiniskais KGB režīms Krievijā, tikai tad beigsies “ebreju(viltus ebreju- žuliku) terors pret latviešu tautu ! Latvijai un latviešiem tiks atmaksāts atpakaļ viss tas, ko jau līdz šim ir “noslaukušas” no Latvijas VILTUS EBREJU ORGANIZĀCIJAS, ar tādiem noziedzniekiem kā Suharenko & Co, priekšgalā.  

Tad, kad tika organizēts HOLOKAUSTS pret ebrejiem, LATVIJAS VALSTS neeksistēja,  jo pati bija NACISTU / KOMUNISTU upuris un tie, kuri to noliedz, ir tiesājami kā valsts nodevēji- slepkavas ! Zvērinātais advokāts A. Grūtups dokumentāli pierādīja, ka: NEVIENS LATVIETIS NEVIENU EBREJU NAV NOSLEPKAVOJIS, JO TĀDU PATVAĻU NACISTI NEPIEĻĀVA

P.S. Tikai pateicoties nacistiskās Vācijas un Padomju Krievijas draudzībai notika HOLOKAUSTS pret hazāriskās izcelsmes ebrejiem, nevis pret semīt-ebrejiem, kā mums tiek melīgi stāstīts. Tad, lai arī viņu mantinieki- Vācija un Krievijas Federācija KĀRTO ŠOS JAUTĀJUMUS. Latvija ir tāds pats upuris kā ebreji, kuriem pienākas REPARĀCIJAS ! Visi, kuri vaino Latviju un latviešus, ir kriminālelementi- kara noziedznieki un kā tādi arī starptautiski tiesājami HĀGAS TRIBUNĀLĀ !

Šeit sastopamies ar vēl vienu nelieti:

04.12.21

Ja gribi ko panākt, tad vērsies pie manis, saka Arkaša !

You may also like...

5 komentāru

  1. vientuļnieks mežmalis saka:

    Naivums varētu izdaiļot sievieti,bet vīrieti…?
    ,,Tad,kad tiks likvidēts putiniskais KGB režīms ,tikai tad beigsies ebreju terors pret latviešu tautu…utt,,.
    Domāju,ka tas nebeigsies nekad,pat ne tad,kad uz pasaules nebūtu neviena,,ebreja,,.Arī tad mūsu stratēģiskie partneri un mūsu stratēģiskie ienaidnieki,kuriem patīk mainīt lomas, turpinās mums piedzīt gan žīdu,gan pašu uzliktos grēkus. Vai tā nav bijis un nav pašlaik?
    Nebrīnītos,ka tiks pierādīts,ka latvieši ir vainīgi par kovida palaišanu,par klimata sabojāšanu,par meteorīta novirzīšanu uz Zemi,un ļaunprātīgiem sakariem ar citplanētiešiem.

  2. AG saka:

    Kā jau īsts šiziķis, neredzi, ka Bordāns un Bondars līdzinās viens otram kā divas ūdens piles, un ne tikai pēc uzvārdiem! Balsojumu par 40 miljoniem jau aizmirsi? :)
    .
    .
    .
    Admins
    Ar to jau Tu atšķiries no NORMĀLĀ SADZĪVES LATVIEŠA, ka centies aizrādīt citiem viņiem pašsaprotamas lietas. To tieši dara ŠIZIĶI… , kāds Tu arī nepārprotami esi.
    Atbilde tavai norādei par Bordānu un Bondaru ir vienkāršāka par vienkāršu: Ja Tu, kurš līdz debilitātei neieredz homoseksuālistus, būtu iekritis bedrē, no kuras bez palīdzības netiktu ārā…,ja viņš sniegtu Tev roku, Tu viņam savējo nesniegtu pretī ?
    Vai atceries pazemīgi gļotaino vēstuli, kuru rakstīji Kalnmeieram ? To pat PIETIEK.COM arhīvā nevar vairs atrast !!!
    L.Lapsa to izdzēsa, nevis lai Tev iztaptu, bet tāpēc, ka palūdzi to izdarīt tiem, kuriem pazemīgi sāki kalpot, lai nebūtu RCC pie parašas jāsēž un jābauda ikdienas dauzīšanu… .
    Nekas vairāk kā nožēlojams STUKAČS-interneta trollis Tu neesi, kurš par to arī saņem jūdasa grašus(dažiem tie pat esot 500 eiro izmērā).

  3. Aelita saka:

    Kādreiz gadās, ka mūsu ienaidnieki izliekas par draugiem, glābējiem.
    Kad es 2015.gadā uzzināju par šo portālu, atnācu un redzēju, ka šeit daudziem, kas to pelnījuši, ir sadots pa ādu. Tomēr, gribēju brīdināt, ka nevajag apvainot kādu tautu vispār, jo katrā tautā mēdz būt savi nelieši.
    Kad es sāku ko rakstīt internetā 2010.gadā, sākumā portālā Apollo, aizstāvēju jaunos no VL. Tad dabūju uzbrukumus no visām pusēm. Gan no oligarhu atbalstītājiem, gan varavīksnes liberāļiem, gan krieviem. Tika izspēlēts ielu teātris, kura jēga bija iemācīt man labvēlību pret tā sauktajām minoritātēm. Vēl arī tādi pasākumi, kā dzīvokļa un telefona noklausīšanās. Tas viss varēja padarīt vai traku.
    Es nezinu visas pasākuma aizkulises, tikai man ir doti mājieni, ka viens no pasākuma organizatoriem ir producents Juris Millers (biseksuālis). Īsti nezinu, vai tā taisnība.
    Neesmu reģistrējusies feisbukā, tviterī, jo nav laika, ko tur tērēt. Gribētos gan pajautāt E. Veidemanei, vai viņa ar saviem teātra draugiem ir piedalījusies šādos pasākumos kopā ar J.Milleru (es domāju – ielu teātros ar masu mediju piedalīšanos). Jo izsmieklu es saņēmu savā pasta kastītē gan no avīzes NRA, gan no IR.
    Šo visu es atkal atcerējos, kad NATO pārstāvis Rīgā teica, ka pirms 10 gadiem Krievija bija NATO partneris. Tikai pēc Ukrainas kara dažiem ataususi gaisma… Tāpēc toreiz vajadzēja apstrādāt un padzīt no interneta nacionāli domājošos. Varbūt līdzīgi pasākumi tika vērsti arī pret Uldi Freimani, kurš esot uz ielas nokritis “ar sirdi”. Jo tādu psiholoģisku uzbrukumu ir grūti izturēt, man arī no tā bija sāpes pie sirds.
    .
    .
    .
    Admins
    Ar to tautu vienādošanu ir jābūt piesardzīgiem…. Būtu smieklīgi, ja salīdzinātu latviešus, krievus un jebrejus ar vārdiem: nu visās tautās ir labie un sliktie ! Ir, protams, ka ir, tikai vieniem tie ir 90%(nelieši) pret 10%tiem godīgajiem savas zemes patriotiem, bet otriem 10%(nelieši) pret 90%tiem ! Būt idiotiski uzskatīt par pareizu, ja krievs, kuram ir sava zeme, man aizrāda morāles jautājumos, kas attiecas uz CILVĒKTIESĪBĀM !

  4. Aelita saka:

    Nu lūk, es nemaz nebiju tik kategoriska nacionāliste ne arī tik ļoti homofoba. Tomēr pret mani pielietoja kaut kādu integrācijas programmu, turklāt pēc visiem Zersetzen punktiem (šī metode tika aprakstīta Pietiek-ā).
    Traki arī tas, ka šādās spēlītēs iesaista arī skolas bērnus, manus mazbērnus. Tādā sakarā, varbūt labi vien ir, ka skolās mācības notiek attālināti…
    Mūsu tautai galīgi nav vajadzīga kāda sātaniska pašiznīcināšanās propaganda, mēs jau tāpat izmirstam.

  5. AG saka:

    Lapsiiņš VISUS manus rakstus izdzēsa par to, ka okupantus nemīlu! Tajā vēstulē nekā pazemojoša nebija, manā blogā un daudz kur citur tā joprojām atrodama… Kur var dabūt tos 500 jevrikus, informē mani, ja nav grūti?:)))
    P.S, Ja kāds pidars mani izvilktu no bedres, tik un tā man draugs viņš nebūtu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *