Terors pret Vilni Bušmani

Cionistu agresija turpinās

LRTT 1Jau rakstījām, ka tiek mēģināts Vilni Bušmani „noņemt no skatuves”. Pēdējās tikšanās reizē mums melīgi paziņoja, ka Bušmanis neatrodas iestādē, kurā līdz šim viņš tika mitināts.

Tie izrādījās meli.

Vilni Bušmani grib dabūt Latvijas iestādes savā „apgādībā”. Iemesls tam ir nepārprotams: Vilnis Būšmanis ir noziedzies pret cionistiem Vilnis-Bušmanisatkārtoti, jo pastāstīja sabiedrībai, kas notiek ar tiem, kuri nepiekrīt viņu „programmai”. http://www.youtube.com/watch?v=9UwavBlITzs V. Bušmanis ir kategoriski pret izraidīšanu uz Latviju, jo saprot, ka tā viņam ir droša nāve, tāpēc, ka Latvija ir pilnīgā cionistu un krievu šovinistu varā.

FOTO: Vilnis Bušmanis.

Ar brutālu varu vācu iestādēm, kā redzams, ne visai gribas tikt vaļā no šī nevēlamā liecinieka, tāpēc tiek veiktas KGBiskas metodes(terorizēšana). Pirms piecām dienām V. Bušmanis man paziņoja, ka visi viņa audio materiāli ir aplieti ar ūdeni un kaut ko smiltīm līdzīgu. Vilnis Bušmanis, atrodoties cionistu spīdzināšanas kamerās, ir zaudējis redzi, tāpēc audio materiāli viņam ir ļoti svarīgi. Aizvakar(10.01.13.) V.  Bušmanis atkal zvanīja un paziņoja, ka ir uzradies nervozs bezmiegs(interesani kāpēc?) un lielas sāpes sirds rajonā. Šajā sakarā Vilnis pieprasījis apkalpojošajam personālam, lai viņu ievieto slimnīcā.

Jakob AugsteinŠodien biju aizgājis uz bezpajumtnieku iestādi, kurā viņš tiek turēts un uzzināju, ka Bušmanis ir ievietots slimnīcā. Rīt(13.01.13.) apmeklēšu Bušmani un likšu saprast „iestādēm”, ka šis teroristiskais incidents, kurš ir veikts ar attiecīgu iestāžu ziņu, bez ievērības netiks atstāts.

Kā redzams, tad LRTT attiecības arī ar Vācijas drošības iestādēm draud nopietni saasināties.

FOTO: Vācu žurnālists Jakobs Augšteins.

Nepārprotami, Viļņa Bušmaņa „stāstījums” ir saniknojis PAREIZOS pasaules valdniekus. Vācijā, kā zinām, par IZREDZĒTĀS tautas „darbiem” runāt nav “modē”. Šajā sakarā es jums „parādīšu” mazu piemēru, kā tiek apklusināta jebkura vēlme runāt par noziegumiem, kurus veic PAREIZIE, kas nekad nekļūdās.

Laikraksta izgriezums: kādam vācu žurnālistam (Jakob Augstein) Vīzentāla centrs, ar viceprezidentu Abrahamu Cooper priekšgalā, izvirza apsūdzību antisemītismā, jo esot pārkāpis pieļaujamo robežu šajā LIETĀ un pat ierindo viņu devītajā vietā(interesanti, kuri ir tie pirmie astoņi „ļaundari”?). Toties Vācijas žīdu Centrālā Padome uzskata šo Vīzentāla centra apsūdzību par pārspīlētu.  Tātad, „caur puķēm” tiek nepārprotami pateikts: „Turiet muti, friči, šodien ābrahami nosaka to, kas ir pareizi un kas ne!”

Tāpēc jau arī retais žurnālists uzdrošinās kaut ko bilst pret „izredzētās tautas” darbiem, jo nevar zināt „to” robežu, kad TEVI var padzīt no darba vai pat „iesēdināt”.

Bija arī tāds pazīstams politiķis Jurgens Millemans, kurš izdeva brošūru par Izraēlas „varoņdarbiem”… . Viņa hobijs bija izplētņlēkšana. Kādu dienu viņš kā tomohauka raķete, kas palaista no Mosad lidaparāta uz kādu hamazistu auto, ietriecās vācu zemnieka kukurūzas laukā. Toreiz avīzes centās to pasniegt kā pašnāvību. Bet pirms pāris gadiem „savām ausīm” dzirdēju TV ziņās, ka Millemaņa izplētņi ir bijuši „manipulēti”.

MoellemannUn arī pirms kādiem pieciem gadiem kāds vācu ģenerālis atļāvās pasacīt, ka žīdi nav cietēju tauta, bet gan „darītāji”. Kā pēc tam tika rakstīts, tad pēc desmit minūtēm esot atskanējis telefona zvans un pateikts, ka no šī brīža jūs vairs neesat ģenerālis.

FOTO: Vācu politiķis Jurgens Millemans, kurš pilnībā izbaudīja zemes gravitācijas spēku.

Ilgi jau nevar turpināties šis žīdu cionistu terors pret citām tautām.

Visam ir savas robežas.

Mēs taču jau zinām to, ka izdaudzinātais Vīzentāls nebija nekāds koncentrāciju nometņu moceklis, bet gan kriminālelements.

Mēs arī zinām to, ka latvieši nešāva žīdus, ka tā ir žīdu un krievu komunistu melu propaganda.

Tuvākajā laikā mēs uzzināsim vēl daudzas lietas par šo izredzēto tautu un komunistu nelietībām… .

L. Grantiņš                  12.01.13.

You may also like...

13 komentārs

  1. andris saka:

    Ja Viļņa Bušmaņa kunga kermeni salidzina ar Latvijas valsti, tad tagad
    tada ta ari ir.
    GARU NEVAR SALAUZT, JO TAS IR NEMIRSTIGS UN MUZIGS.
    MATRICU VEIDO GARA SPEKS. BUSIM GARA STIPRI, KA TO DARIJA MUSU SENČI,
    KAS TO PRATA UZTURET 1000 -siem GADU PIRMS MUMS.UN PRATIS 1000-siem GADU PEc MUMS,tapec tagadejie notikumi salidzinami tikai ar mirkla vajumu.
    MILZIGA CIENA BUSMANA KUNGAM.
    ES DOMAJU, KA IR LAIKS AIZBRAUKT PROM NO VISAM SLIMNICAM PIE KADA
    DABAS DZIEDNIEKA, KAUT VAI AMAZONES DZUNGLOS, KUR ATKOPT SEVI UN
    STIPRINATIES TURPMAKAI DZIVEI, ta ari pasakiet.

    Admins
    Tavs komentārs tiks šodien nolasīts Vilnim.

  2. robeža saka:

    Kas taisnību grib aprakt- tiem vajadzēs daudz lāpstu.
    Itkā pasaulē esot 2% cilvēki kas domājot.
    Ar attrofētu domāšanu ir nepilnvērtīgs pazemots cilvēks, manipulācijas objekts, rtaļlieta, vergs.
    Izglītots bez taisnības un patiesības ir vājprātība un trakums.
    Vilku barā dzīvo, kamēr dzīvo vilki.
    Ja bēdz no vilka, vērts uzzināt, kur sēž lācis.
    Finansisti atbalstot valstis tieši tāpat, kā virve atbalstot pakārušos.

  3. Gudrais saka:

    Bušmanis man patiktu, ja viņš nezākātu Dižo Vācijas Vadoni. Tādi Cilvēki dzimst labi, ja 500 gados reizi…lai mēle nokalst tiem, kas tos zākā!

  4. Os saka:

    Ar Vacijas “dienestu drosibas”nevajag naidoties,jo tad,tiks izdota si “lapa” Latvijas DP un sarkanie teroristi tiks klat visam “adresem” ar Cilvekiem,talaka seciba Kremla paropsihologi uzsaks zombesanu tiesu ,jau,ikviena Cilveka,kam ir svars. Sis Latvijas pilnigi visi drosibas dienesti ir “pilni”ar krievžidu spiegiem un pretizlukosana nedarbojas vispar. Japiekopj sini situacija ir smalka diplomatija. Un protams,ka ikvienu “teste” sis lapas dalibnieku Kremla paropsihologi,viniem ir tadas iespejas. Turklat,Latvijas teritorija Kremlim ir ipasa teritorija,kuru iespejams visatrak pievienot Kremla parvalditam teritorijam,jo seit faktiski atrodas viens miljons Kremla iebrukusu okupantu,uz otru miljonu nosacitu latviesu. Ta ir normala Kremla imperijas izpausme,jo ikvienu lidmasinu,kugi vai zemudeni var notriekt,vai nogremdet,Latvija ir kontinenta sastavdala,kas negrimst,ar ko ir vertiga militaraja aspekta,vertigaka par ikvienu zemudeni. Krievijai jaunaka zemudene izmaksaja 750 miljonus dolaru,šadu summu tiko krievžidi ar vietejo žīdeli godmani nolaupot izkrapa no Musu tautas “pura”,ar PAREX bankas viltus glabsanu,bet vareja but pavisam savadak,varejam nopirkt vienu atomzemudeni,tas ta. Savukart Stalins,jau ari bija tikai žīds,iefiltrejies gruzinu tauta,tas uz ieprieks rakstitam replikam attiecas. Un Busmanim,patiesam vajag energetiski atjaunoties,preteji, var aiziet boja,protams,ne bez Kremla teroristu paropsihologu līdzdalības.

  5. Os saka:

    Ierosinu,katru dienu plkst.10 un 22 “piedomat”,par Musu velmem,tadejadi ieklaujoties vienota energijas dimensijas “staba” kosmosa vai Dievam,ar Musu prasibam,LATVIJU Latviesiem,okupanti ar citiem žīdiem velna berniem prom. Par pamatu nemjot Musu Latviesu Dievu,nevis žīda vai krieva dievus. It ka Latviets nespej pats savu Dievu redzet. Latvisku dzivi nav iespejams dzivot, ar žīdisku Dievu krutis. MUMS, tas ir jadara tadel,lai godatu savus SENTEVUS, un ir Mums Latviesiem pasiem sava Dievestiba,kas gaida no Mums vismaz CIEŅU! No visas eiropas ,Musu teritoriju pedejo paklava kristigai ticibai un PIRMAJIEM ta ir jaatmet. Turiet par patiesibu Latvju Dainas,kas ir Musu buramvardi,vai “sveta gramata”. Dainas noteikta laika vajag lasit/skaitit,apvienojoties vienotam merkim,Musu tautas atzimsanai,zem viena NACIONALAS religijas jumta,kas ir tikai vienigais pamats kopigai nacionalai Latviesu tautai ar SAVU VALSTI,pasaules timekli globalaja. Turiet par patiesibu Musu Latviesu PRAVIEŠA Dievtura Ernesta Brastina atstato mantojumu darbos,Ernestu Brastinu 1942.nosava krievžidu kristieši ,naves koncentracijas nometne krievija,uz kurieni “okupanti”piespiedu veida izveda. /Mana Tevu Zemite,Simtiem Velnu dzivojas.Mans Perkona kumelins,Visu simtu saspardija/Es pakaru Velna bernu,OZOLZARA aiz kajam/Tev,Dievin,speks,varite,Tev gudrais padomins,Dod,Dievin,speku,pratu,Nelauj otra vergam but./Vij Dievin,zelta jostu,Ap tam Musu robezam.Lai nenaca svesas tautas,Musu Tevu Zemite,Lai nenak svesas varas,LATVJU ZEME ziedu plukt./ ta skan Musu Dievvardi. Nav tak gruti,kaut 5.min.diena veltīt prieks Mums,kopigai laimei,pec iespejas augstak noraditos laikos,so ritualu var izdarit SAVĀS domas tik un kopa,tas bus MILZIGS SPĒKS. Kaut vai nosaujieties labak visi judas ar krustnesiem un citiem moskiem,Mus Latviesus jums neiznicinat un NESALAUZT,bet driz Mes jums naksim pakal,lai uz elli aizsutit ATRAK,pie saimnieka tacu,pasi tak bibele rakstat,ka katram pec nopelniem,atejnieki ar Cilvekiem noladetie un Dievs,Mes Tevi ludzam,nekad nelaid vairs sos un citus velna bernus pasaule,pat PIEPRASAM!

  6. Os saka:

    p.s.dažs labs var atgriesties zem Musu Sentevu JUMTA,ja ir pa “dzivi nomaldijies”gariguma meklejumos,bet,lai publiski pastasta,kas tad tur ir bijis tads nepareizs,un bus viss “kartiba”pa dzivi :-).

  7. Ansis saka:

    Jūs tiešām tam visam ticat? Vilnis Būšmanis ir vecs cilvēks, kas ir lasījis daudz un sasūcis visādas sazvērēstības teorijas, kas plūst informācijas telpā, bet tā daļa kur sākas stāsts par viņu pašu ir …..

  8. Nacionālists saka:

    Izskatās, ka Kremļa krievu fašisti aktivizējušies arī pret LRTT. Paveid:
    http://manabalss.lv/slegtnaidu-kurinosas-majas-lapas/show

  9. andris saka:

    Ansi,no Tevis nave dves.

  10. Nacionālists saka:

    Starp citu, ievērtējiet interesantu sakritību – gan “akcijai pret tribunālu”, gan arī sekojošam aicinājumam, kas bija par parakstīšanos par krievu valodu ir tāds pats vārds un uzvārds – Kristaps Šternbergs ! Sakritība?

    Vēršanās no šīs personas puses pret tautastribunals.eu:
    http://manabalss.lv/slegtnaidu-kurinosas-majas-lapas/show

    …un aicinājums parakstīties par krievu valodu (pievērsiet uzmanību raksta autoram):
    http://www.diena.lv/blogi/paraksties-13912874

  11. & saka:

    Ansim

    Šādi neticības un šaubu sējēji uzdarbojās arī krievu laikā. Kad kāds ieminējās par izsūtīšanām un represijām, tūlīt tika vilkts šis pats vecais komunistu meldiņs. Katrā kolektīvā atradās pa kādam čekas ansim, kas to dīca.
    Tā kā, draudziņ, ja gribi palikt neatšifrēts, jāmaina plate. Jūs esat tik prognozējami, ka paliek garlaicīgi.

  12. tava balss saka:

    Nelieši,jūs katru dienu uzrakstiet kas ir parakstījies manā balsī.Tie (nav pat tik briesmīga vārda kā tos nosaukt),tie nekad nav parakstījušies un protestējuši pret cilvēku tirdzniecību,laupīšanu,slepkavošanu un arī slepkavošanu sava prieka pēc,tie parakstītāji nav cilvēki,bet ….

  13. Aivars Aivars saka:

    Nododiet no manis arī Bušmaņa kungam sveicienus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *