40 miljoni ! Nedomāju, ka J. Bordāns šim noziegumam piekrita labprātīgi, bet “jāatbild” būs…

Labas gribas atlīdzinājuma Latvijas Ebreju kopienai likuma projektu izstrādāja parlamenta Budžeta komisija, un tā mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu Latvijas ebreju kopienai un ar labu gribu atlīdzināt daļu no restitūcijas laikā neatgūtā īpašuma valsts noteiktās kadastrālās vērtības, lai likvidētu vēsturiskās netaisnīgās sekas, kas radušās nacistiskā totalitārā režīma īstenotā holokausta un padomju komunistiskā totalitārā režīma darbības rezultātā Latvijas teritorijā, teikts likumprojekta anotācijā.

Grozījumu izstrādātāji atzīmējuši, ka piedāvātais likums atspoguļo faktu, ka Latvijas valsts nav vainojama un nav atbildīga par Latvijas okupācijas laikā īstenoto holokaustu, kura rezultātā vairākām vēsturiski pastāvējušām ebreju reliģiskajām un kopienas organizācijām nav tiesību pārņēmēju, kā arī nav vainojama un atbildīga par padomju okupācijas režīma īstenoto rīcību.

Pirms Otrā pasaules kara ebreju reliģisko organizāciju un kopienas īpašumā un to ebreju kopienas locekļu īpašumā, kuru ģimenes pilnībā tika iznīcinātas holokaustā bija skolas, bāreņu nami, slimnīcas, kultūras nami. Īpašumus Latvijas ebreju reliģiskās organizācijas par saviem vai ziedotiem līdzekļiem bija uzbūvējušas vai iegādājušās un tie bija šo organizāciju īpašumā līdz 1940. gada 17. jūnijam.

https://jauns.lv/raksts/zinas/464735-saeima-piekrit-izmaksat-40-miljonu-eiro-kompensaciju-ebreju-kopienai?fbclid=IwAR3rE9tnMonFbWkxGEVRTaa7LyKDKIVUkA_Z6GuotmA-kmy8lfpCEQlqz7E

Neskatoties uz glaimojošiem vārdiem, kas šeit veltīti LATVIJAS VALSTIJ, šis darījums ir noziedzīgs, latviešu tautu un Latvijas valsti pazemojošs. Iespējams, ka šī bija “nodeva” STARPTAUTISKAJIEM ELEMENTIEM, ar kuriem mums jārēķinās. Nelikumību “pieprasīt” var tikai komunisti- sātanisti. Mēs arī redzam, ka pieprasītāji tieši arī ir komunisti un tie ir IZRAĒLAS DARBA INSTRUMENTS. Izraēla šodien veic atklātu un agresīvu HOLOKAUSTU pret Palestīnas tautu ! Izraēla ir visvairāk ANO nosodītā valsts ! Tātad,- NOZIEDZNIEKU pārvaldīta valsts ! LRTT ir centies J. Bordānu aizstāvēt, jo patiešam JKP dara daudz, lai sakārtotu Tieslietu sistēmu, bet šis nav tas gadījums, kad LRTT & H-86 piekristu J. Bordāna teiktajam par visiem 100%. LIKUMA priekšā visiem jābūt vienādiem ! Esot “kaut kur” rakstīts, ka ebreji esot Dieva izredzēta tauta, bet vai tas tad automātiski nozīmē, ka uz viņiem neattiecas arī ZEMES LIKUMI ?

Klausieties tikai, ko saka komponists un asins pētnieks Jānis Lūsēns: ”Ebreju asinis saistītas ar tālredzīgu domāšanu.” „ebrejiem esot perifēriskā redze, kas ļauj redzēt piecus gājienus uz priekšu !” „ebreju asinīm esot spēja reflektēties” !

L. Grantiņš: Nedomāju, ka J. Bordāns šim noziegumam piekrita labprātīgi.

Izraēlas darba grupa ! Šie eksperti- selekcionāri zin, kurš no čekas maisa jāizņem un kurš vēl līdz vajadzīgam brīdim “jāmarinē” ! Vēsturnieks, profesors Indulis Ronis pateica, ka ČEKAS MAISI ir Izraēlas rokās.

Tai vietā, lai nosodītu Suharenko noziedznieku bandu, kura spekulē uz HOLOKAUSTA upuru rēķina, tā no LR Saeimas tiek apdāvināta ar 40 000 000 Latvijas nodokļu maksātāju naudu. Tas ir noziegums, kas tiks izskatīts TIESĀ.

03.10.21

Jaunā konservatīvā partija 

Tik daudz manipulāciju jautājumā par īpašumu kompensēšanu ebreju kopienai. Mūsu – politiķu – pienākums ir paskaidrot, kādi lēmumi atbilst Latvijas nacionālām interesēm un kāpēc.❓ Kāpēc īpašumu nekompensēšana ir Putina režīma tiešās interesēs? Kāpēc šādu žestu ir veikušas gandrīz visas NATO valstis, Latvijai paliekot vienai no pēdējām?👉 Starp citu, Nacionālās apvienības biedri ir cienījami un īsti Latvijas patrioti, taču viņu līderiem vienkāršāk, ir sakūdīt naidu pret ebreju maksājumu nekā paskaidrot pareizas rīcības izdevīgumu. Tā nav ne godprātīga, ne patriotiska rīcība.

Par manipulācijām ap restitūciju ebrejiem! Mūsu, politiķu pienākums ir paskaidrot, kādi lēmumi atbilst Latvijas nacionālām interesēm. 40 miljoni desmit gadu laikā nav pat ne desmitā daļa no tā, ko ASV ir ieguldījušas Latvijas militārajā spēkā tikai pēdējos piecos gados vien. Ticot tam, ka mēs esam taisnīgi un atbildīgi!

Viss, Jāni Bordān, ir POLITISKI PAREIZI, bet no TIESISKUMA šeit nav ne vēsts ! Tāpēc LRTT Tevi atklāti nenosodīs, jo arī Tevis sacītais ir ievērības(patreizējās politiskās konjunktūras) cienīgs ! Kas attiecas uz NA/VL!, tad arī jāpiekrīt Tevis sacītajam. VL! vadības spicei(Dzintaram, Iesalniekam, Parādniekam un Dombravam) nav vietas Saeimā, bet gan aiz restēm. Viņi organizēja un piedalījās 2015. gada L. Grantiņa zvēriskajā arestā ar nodomu to fiziski likvidēt.

You may also like...

7 komentāru

  1. AG saka:

    ŠIZIĶIM GRANTIŅAM GRŪTI APTVERT, KA GAN JKP, GAN VL IR VIENLĪDZ LIELI MĒSLI, UN VIŅŠ PATS SEVI IR NEGLĀBJAMI SAKOMPROMITĒJIS, SĀKUMĀ SLAVĒJOT VIENUS, PĒC TAM OTRUS !!! BET NO GARĪGI SLIMIEM JAU ATBILDĪBU NEPRASA !!! :)))

  2. Rainis saka:

    Te nu nebūtu jābrīnās,tāds ir holokausts,pareizāk,viena no tā sejām-,,manijs,,.Ir arī citas sejas-visa veida kroplās minoritāšu tiesības,cilvēka tiesības bez tautu tiesībām uc.Visam tam,protams,ar cilvēka saprātu un pozitīvām morāles kategorijām,nav nekāda sakara.Tajā skaitā nav sakara ar latvieti kā aktīvo darbības personu.
    Visā pārskatāmā vēsturē,latvietim,kas ir šī zeme-territorija,nekas nav piederējis,izņemot drupačas.Viņš-šī zeme,vienmēr ir bijis beztiesisks un aplaupīts.Pat ts.Ulmaņa laikos bija jāiznīcina Pērkonkrusts.
    Domāju,ka šeit sacītais kalpos latvieša prāta acu atvēršanai un pašapziņai,ka tas tā nedrīkst būt mūžīgi. Ka reiz atskanēs mierīgs vārds ,,Pietiek!,, ,un tam sekos mierīgs darbs.
    Tāpat domāju,ka iepriekš sacītais par desmit paaudzēm ir tuvu realitātei,un,ka tas ir darbs desmit paaudžu garumā.Vismaz. Nebūs arī garlaicīgi post postholokausta kultūrā,un mūsu īslaicīgai dzīvei būs ilglaicīga jēga. Jēga ne tikai mums.
    ,,Kādam ir roka jāpieliek,, ,un kāpēc lai tā nebūtu mūsu?
    Ps. Kas attiecas uz Esības,kā arī mana,saprāta nepārtraukto zaimošanu,tad tie lodāmuri tiešām ir līdz kaklam kā vēmiens.Esība to nepiedos,jo to nēesmu izdarījis es.
    Nepiedos visiem,kas tiecas iznīcināt vienu no Esības stūrakmeņiem-saprātu.

  3. Anonīms saka:

    Nu lūk! Ko jau esmu teicis, kā teica kaimiņš Elmans =Krovj ta neobmanesh. Nu visādi ir iezemieši nicināt i, pazemoti, izsmieti no svešiniekiem, bet dzīves jiem mierīgas iekš savas dvēseles nebūs nekad. Tiesiskums? Kam īpaši uztrauc, ka latvietim pašam savā zemē nav dzīves vietas? Kam uztrauc, ka latvietim vēsturiski ir atņemtas mājas, zeme, meži, dīķi, ezeri…..? Vien man ir taisnīgi norādījumi tiem svešajiem ļaudīm, ka pateicoties vācu karavīriem tāds latviets vēl eksistē. Lai arī visa pasaule kakā virsa vāciešiem par 2 pasaules karu, tad tomēr runājot ar tiem ļaudīm, kas tai karā ir bijuši viņi apliecina par vācu karavīru labākus vārdus nekā sovieti vai anglosaxi. Da i šodiena tie Jeņķi atrodas šeit pateicoties komunistiem, ko līdz, ka nosoda Israelu? Tak viena6 nelielas valsts izveide piedalījās visa anglosaxu pasaule un Soviet Union. Vienkāršajam vecim atliek vien nest savu dzīves smagumu un dzīvot cerībā, ka Dies visa redz un taisnība reiz spīdēs pāri visam. Tikai problēma ir nodzīvot līdz tai taisnības dienai pašam ne iekāpjot tais jūdasa sūdos. Grantinam var norādīt, cik vien grib, ka viņa spriedelejumos pašam ir liela putra, bet jāizbauda ta pašam līdz dot to ēst citiem. Nu vien jau Bordana face liecina, kas jis tāds, ko tur man tādu chukchu zhidu atbalstīt? Konservatīvie!? Nu vispār tiem ļaudīm, kam ir jel kāda sapratne par konservatīvismu jāsaprot, ka šā laika politikai un saimnieciskajai dzīves būtībai nav nekā ar konservatīvismu un svētumu kopīgs. Melu mudžeklis ir sapinies tik tālu, ka cilvēki ir gatavi sadzīvot, lai tik liktu mierā. Neliek un neliks, jo gala rezultātā viņiem interesē ne vien piedirst tautai dvēseli, bet vēl to pārdot sātanam par quar kodu. Ko darīt, ja ēst gribās, bet zhids bez saviem kodiem nekā nepārdot!To ko pārdot tā pat vien sātana sūds. Nu i Baznīcā latvietim daudz palīdz? Tas pats satanisms, kas bij vācu baroniem un poļu paniem. Šodiena nelietības tiek pārspēti visi vēsturiskie nelieši un būs vien ļaunāk, kad Taisnība uzpides, tad visa pasaule būs totāli piedirsta ar sātana sūdiem. Taisnībai būs daudz darba darāmā, lai attīrītu pasauli, bet vai tu latviet spēsi sadzīvot ar Taisnību? Sarežģīti dzīvot ir ar taisnību! Vācu karavīrs bij pats labākais!

  4. Mežinieks saka:

    Grantiņ , tu arī atbildēsi ,tikai vēl nezinu kur ,pie laternas ,vai sava Augstākā Es priekšā!
    Bordāns: pie Covid-19 izplatības pieauguma novedušas arī bailes no masu nemieriem

    SABIEDRĪBA Šodien, 2021. gada 4. oktobrī, 20:59
    Jauns.lv / LETA

    Pie Covid-19 izplatības pieauguma novedušas arī bailes no masu nemieriem saistībā ar pienākumu vakcinēties, izriet no tieslietu ministra Jāņa Bordāna (JKP) šodien paustā pēc koalīcijas sanāksmes.

    Vaicāts par to sīkāk, Bordāns norādīja, ka ir apsverams jautājums par to, vai nevakcinētajiem, kuri atrodas slimnīcā pēc saslimšanas ar Covid-19, būtu jāveic kāds līdzmaksājums.

    Bordāns arī atzīmēja, ka vakcinēšanas veicināšanā būtu jāiesaistās nevis politiķiem, bet “cilvēkiem formās” jeb karavīriem, kuri būtu jāiesaista arī potēšanas procesā.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja būtu mana teikšana, es visus šos antivakseru parazītus aizmestu aiz restēm…kremļa izdzimumi !

  5. Grāfs Monte Kristo saka:

    Labākais “karavīrs” bija Cilvēks un nav svarīgi kura pusē viņam nācas būt , ja vien viņš palika Cilvēks!

  6. Anonīms saka:

    Nu lūk, ka tas vecis ir nojūdzies ar savu vakcīnu. Visi ļaudis pa plašo pasauli, kas nevēlas pieņemt vakcīnu un jauno pasaules kārtību ir Maskavas pakalpiņi? Šeit tu pats apliecini savu debilitati un garīgo kroplumu, ka visus aiznestu aiz restēm. Nu varbūt tomēr visus apsautu? Kas tu tāds vispār esi, ka spēj nolikt ikvienam šo sātana sluru acu priekšā par labu esam? Drīzāk vecīt tu pats nosliksi savos sūdos un tas Tribunāls sodīs tevi pašu! Gedroicam taisnība par tevi, ka tev kāda pedorasistiska mīlestība pret to Bordanu. Da i tā Amerika, ko tu apjusmo ir nu latviešiem jau daudz laba darijuse? Austrālijā protestejosie ļaudis ar kalpo Maskavai. Tu gana laikam esi atlaizijis Merkelei, ka tavu Tribunālu nesanāk slēgt kgbesnikiem?
    .
    .
    .
    Admins
    Spriežot pēc leksikas un latviešu valodai neraksturīgā izteiksmes veida, Tu esi kādas padauzas un poļitruka “žogmalē” ražots produkts… .

  7. Preciizs L.Grantina svesho hieenas spiedziena tulkojums: saka:

    Admins
    Spriežot pēc leksikas un latviešu valodai neraksturīgā izteiksmes veida, Tu esi kādas padauzas un poļitruka “žogmalē” ražots produkts…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *