Noziegums 40 miljonu vērtībā (nobeigums)

Šeit mazs info par mūsu “daudzcietušajiem” un nabadzīgajiem jebrejiem:

Lai nesacītu, ka šeit kāds “kultivē antisemītismu”, tad noskatieties, ko par šiem “semītiem” saka slavenais semītu Profesors Laitmans:

https://www.delfi.lv/news/national/politics/saeimas-komisija-vertes-40-miljonu-eiro-kompensacijas-izmaksu-ebreju-kopienai.d?id=53633075

Sāksim ar šo komentāru:

Kuriķis  30.09.2021 09:33:50  Valstij nav naudas ar ko apmaxāt smagi slimu cilvēku ārstēšanu, bet atrodas priekš žīdiem, priekš kaut kādas “kopienas”, kuras pārstāvji aplaupīja mūsu tautu a baltijām un parexiem…

L. Grantiņš LRTT & H- 86. Komentārs izsaka visu, no A līdz Z ! Tas, kas Latvijā notiek ar tā saucamo: “kompensāciju” ebrejiem, ir ārprāta noziegums pret latviešu tautu, ar mērķi iznīcināt Latviju latviešu tautas vienīgo patvēruma zemi. Šajā teikumā nekas nav pārspīlēts ! Komunisti- cionisti to jau īsteno kopš 1940. gada 17. jūnija līdz šodienai,  jo nav notikusi Starptautiskos LIKUMOS paredzētā OKUPĀCIJAS DEMONTĀŽA.

Šī banda neapstāsies, ja viņa netiks tiesiski apturēta. Šie viltus “holokausta upuri” savu leģitīmitāti iegūst uzpērkot Saeimas deputātus, ar tādiem kā Bondars & Co, priekšgalā ! Nevienam, pat veprim aizgaldē, nav noslēpums, ka šie dižie “holokausta upuru” tautasbrāļi ar karginiem, lavrentiem, krupņikoviem, lučanskiem, zaharjiniem, suharenkiem un neskaitāmiem citiem no šīs komunistu pasugas priekšgalā, ir veikuši apzinātu Latvijas valsts iznīcināšanas aktu ! Šie bandīti, ja rēķina kā viņi ir centušies apturēt Latvijas attīstību, ir radījuši zaudējumus vairāku simtu miljardu apmēros !!!

Šai bandai nav pilnīgi nekāds sakars ar patiesajiem HOLOKAUSTA UPURIEM ! Savukārt, Latvijas valstij un latviešu tautai nav pilnīgi nekāds sakars ar šiem upuriem ! Tieši otrādi, Latvija bija vienīgā Eiropas valsts, kura deva patvērumu ebrejiem, kad nacistiskā Vācija viņus centās izraidīt ! Gan Anglija, gan ASV, gan PSRS & Co, atsacījās no viņiem !

Nacistiskā Vācija un komunistiskā PSRS sadalīja Eiropu un zvēriskā veidā likvidēja nacionālas valstis. Tad, kad šīs zvērības pret žīdiem notika bijušās Latvijas teritorijā, Latvija kā valsts neeksistēja ! Tad: kādas tiesības ir prasīt no Latvijas Valsts kaut kādas “labas gribas kompensācijas” ? Visi deputāti, kuri atbalstīs šo ārprāta noziegumu, tiks tiesāti līdz radniecības desmitajai pakāpei !

02.10.21

You may also like...

8 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Latvia bij vienīgā, kas deva zhidiem patvērumu! Kamdēļ? Tak dzīvo apkārtnē lielākā daļa ar zidisko elementu un sauc sev par latviešiem. Vēl viņu sugas brāļi no Polijas – Lietuvas teritorijām iebraukuši Soviet times. Man visas dzīves garumā jādzird tās samazgas par kaut kādiem tur noziegumiem, ja pat tuvumā neesmu bijis. Tais laikos pat vēl piedzimis nebij, bet senčiem gan pienācās ciest dēļ tās zhidu nebūšanas. Nu nav ar viņiem tikuši galā neviena pasaules malā un netiks, jo būs glumiku vienmēr pārsvarā, kas gatavi slavēt jel kādus mēslus, lai tik dzīvotu elegantu dzīvi. Da i tūlīt naudas vispār nebūs un par norēķinu būsiet jūs paši uzrādot savu galvu ar strih kodu pierē pie elektroniskās kases norēķinu sistēmas. Kāds holokausts un taisnība, ja visa pasaule top par elles dzelmi!

  2. AG saka:

    Bet Bordans vienalga ir labs, vai ne??? :)

  3. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    BIJA TAČU LATVIETIS Sīmnis Silārs kurš Latvijā ieradās Latvijā reizē ar “mirotvorcu” tankiem!

    Īstais vārds izrādījās bija Salamons Šustins, kas deva rīkojumus šaut arī žīdus!

    VAI NEBŪTU PAREIZĀK PRASĪT KOMPENSĀCIJU NO ŠISTINA ETNISKĀS VALSTS?

  4. Anonīms saka:

    Tas bijusais v.v.freibergas žigolo, alkatigs piniķis un pastulbs rausējs bondars par žīdu tam atmesto summu, ne tikai atbalstīs latviešu tautas aplaupīsanu, bet pats ar savam roķelēm piepalīdzētu, ka tik šim samaksā un vietu siltu garantē psrs žīfu mafija LV!

  5. Laterna ... saka:

    https://youtu.be/LkURbQYSeg8
    .
    .
    .
    Admins
    Nu, kur rodas tādi idioti, kas visiem šiem krievu sūdiem tic ?

  6. :))) saka:

    neiet runa par ticēšanu , bet par to , ka atbildība iestāsies agri vai vēlu … Patiesību sakot , nekur citur šīs ziņas neatspoguļojas ,bet arī jau pakārtie vairs kaut kā mēdijos nerādās. Mja … ,A.Hitlers arī palika dzīvs …:) Laiks rādīs ,domāju tagad daudz kas nāks gaismā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *