Pārmaiņas. Pandoras lāde sāk atvērties(izredzētie)

Pandoras lāde sāk atvērties

Tie kas apzaga latviešu valsti, reizē ir arī mums tuvu un mīļu cilvēku slepkavas. Tikai viņu alkatības un savtīgo interešu dēļ, slimnīcām nav naudas, medmāsām neatrodas cilvēka cienīgs atalgojums, mirst bērni un vecie. Daudziem nākas šķirties no savām mājām un tēvu zemes, lai iztikšanu nopelnītu citur.
Ticu, ka tuvojas diena, kuru gaidu jau daudzus gadu desmitus. Lai Dievs viņiem stāv klāt kā liecinieks, citādi vēl izmelos sev attaisnojumus.

LRTT

Viņi, šie pasaules drazas, ir ar vienu izcelsmi(izredzētie) ! Viņi arī ir tie saucamie reptiloīdi. Visi šie zeļenski, parašenki, vvf, leviti, merkeles, putini, makroni & co.. , visi viņi ir saistīti ar KGB/MOSSAD… . Atcerēsimies, kā VVF Austrijā tikās ar Putinu un šos tikšanās sarunu rezultātus noslepenoja uz 30(gan jau pagarinās) gadiem ?

Publicēts: 10.02.2001. Vaira Vīķe-Freiberga

V.Putins:

Добрый денъ, уважаемые дамы и господа!

Мы бы вас хотели коротко проинформироватъ о резулътатах нашей встречи. Как вы обратили внимание, встреча продалжаласъ достаточно долго – болъше времени нам пришлосъ уделитъ, чем планировалосъ до того, как собиралисъ провести этот диалог. Входе беседы мы затронули самые разные вопросы и, конечно, прежде всего двухсторонние отношения – отношения между Латвией и Россией в политической сфере, в гуманитарной, в сфере сотрудничества в международных вопросах и в экономческой сфере. У нас естъ, на взгляд России, проблемы, которые еще подлежат разрешению. Мне оченъ приятно отметитъ, что госпожа президент отреагировала на это вполне адекватно. Мы договорилисъ о том, что будем искатъ пути разрешения зтих вопросов совместно, и я выражаю надежду на то, что так оно и будет. Спосибо.

V.Vīķe-Freiberga:

Es ļoti priecājos par šo izdevību tikties ar Krievijas prezidentu un vaigu vaigā pārrunāt veselu rindu jautājumus, kas skar mūsu abu valstu attiecības. Mēs abi vienojāmies, ka daudzi no šiem jautājumiem ir stipri sarežģīti un ka viņi protams nav atrisināmi vienā dienā, jo ne jau vienā dienā viņi arī ir radušies. Bet svarīgais ir tas, ka mums ir laba griba un vēlme ķerties pie viņu risināšanas ar jaunu enerģiju un ar jaunu spēku. Latvijas puse katrā ziņā uzskata, ka mums ir svarīgi savā ziņā pavilkt svītru zem pagātnes notikumiem un tajā ziņā man šķiet mums ir vienošanās ar prezidentu Putinu, ka svarīgais ir mums raudzīties nākotnē un meklēt risinājumus visiem tiem jautājumiem, kas mums vēl stāv priekšā. Mēs izsmeļoši runājām par dažādiem humanitāriem jautājumiem un es izteicu savu personīgo gatavību kā prezidente turpināt pievērst īpašu uzmanību šiem jautājumiem Latvijā, interesēties un sekot gan krievvalodīgo iedzīvotāju, gan nepilsoņu situācijai un turpināt sekot, lai Latvijā tiktu ievērotas absolūti visas starptautiski pieņemtās cilvēktiesību normas, bet ne tikai tās. Latvija ir gatava un es kā prezidente esmu gatava spert arī īpašus soļus, lai atvieglinātu situāciju tiem ļaudīm, kam tā rada grūtības, kā, piemēram, vecākiem ļaudīm, kam ir grūti pielāgoties jauniem apstākļiem. Mēs nolēmām, ka turpināsies mūsu auglīgā sadarbība dažādo ministriju un sektoru jomā un ka arī mēs paturēsim kontaktu. Paldies.

Un vai ievērojāt, “mūsu” Vairiņa apsolās “spert soļus”, lai atvieglinātu situāciju tiem ļaudīm…., kuri šeit atrodas nelikumīgi- okupācijas rezultātā ! Nekur netika pieminēta vēsturiskā Tiesiskuma atjaunošana: okupācija un tās seku likvidēšana… !

FOTO:Tiem, kuri nezin, kas ir Kremļa KURANTI:

Galvenais Krievijas pulkstenis atrodas Maskavas Sarkanajā laukumā – tie ir Kremļa kuranti. Pirmo reizi pulkstenis tika projektēts jau 1491. gadā, bet uzstādīts tornī tikai 1625. gadā. Pašreizējais pulkstenis gan ir cits. Tas sver 25 tonnas un izgatavots 1862. gadā. Tā senlaicīgais mehānisms spēj nospēlēt Krievijas himnu. Pulksteņa diametrs ir veseli 12 metri.

Lai saprastu, kas notiek šodien un kā tiek iznīcināts latviešu etnoss, atkārtosim AIZMIRSTĀS LIETAS:

Mēs zinām, ka viltus latviete Vaira Vīķe Freiberga ir saņēmusi:

Richard Nikolaus CoudenhoveKalergi  balvu !

Šo balvu ir saņēmušas tikai trīs personas(video 27.min. 30.sek.): Herman Van Rompuy, Angela Dorothea Merkel, Vaira VīķeFreiberga.

Lasīt turpinājumu:

Runā tikai “izredzētie”: Putins- Kalmanovičs ! VVF – Bukingolts !

– Un tad viņš gāja un sarunāja?

– Šabtajam fon Kalmanovičam bija tikšanās ar prezidentu vai ar viņa palīgiem, un viņš teica – klau, tu brauksi slēpot, vai tu nevarētu satikties ar vienu lēdiju. Tā vajag. Zinot, kā tikšanās ar Krievijas prezidentu tiek organizētas… pats esmu bijis tādā situācijā, tas nav nemaz tik sarežģīti. Es domāju, ka tur bija loma [Vīķes-Freibergas] padomniekam [Solam] Bukingoltam. Iniciatīva nāca no viņas, viņa gribēja, jo, redz, bija viens tāds moments, kad amerikāņi ļoti gribēja, lai tiek sakārtotas attiecības ar Krieviju, – nu, pamēģini.

– Tātad – amerikāņi un dāma vēlējās, Šabtajs izkārtoja…

– Tieši tā.

Reizē ar 2009. gada rudenī Krievijā nošautā Šabtaja fon Kalmanoviča vārdu Alpu tikšanās sakarā tiek minēts arī kāds Jānis Grigalis – bijušais Valsts kancelejas darbinieks un prezidentes tulks, kurš vēl pirms tam it kā pabijis arī Valsts drošības komitejas dienestā. Taču, ja ticēt M. Bondaram, šādiem cilvēkiem ar prezidentu tikšanos nav bijis ne mazākā sakara – nu, vai vismaz viņš par tādu neko nezinot,

Savulaik prese ziņoja, ka viens no prezidentes tulkiem esot izbijis VDK darbinieks…

– Visiem darbiniekiem, kas strādāja Valsts prezidenta kancelejā, bija jāiziet tāda drošības pārbaude – formāla vai neformāla, lai vispār varētu strādāt. Tā ir mana atbilde. Ja drošības dienests mums šādu informāciju nebija iedevis, tad tā ir viņu kompetence. Tā nav prezidenta kancelejas kompetence.

– Šo cilvēku sauca Jānis Grigalis. Neatceraties, kurš viņu atrada?

– Tajā brīdī, kad es atnācu uz kanceleju prezidente, bija atstāta diezgan viena. Tur bija komanda, bet daudzi cilvēki bija projām, kancelejas vadītājs bija projām, padomnieki bija projām vai gatavojās pamest darbu, daudzi bija aizgājuši, daļa kravāja mantiņas, kuriem nebija interese turpināt strādāt. Algas bija salīdzinoši zemas valsts pārvaldē, prezidenta kancelejā ļoti zemas. Bet, kad es iegāju savā kabinetā, tur bija čupiņa ar CV. Kad Vairu Vīķi-Freibergu ievēlēja, daudzi cilvēki sūtīja CV un vēlējās strādāt.

Un Jānis Grigalis bija atsūtījis savu CV?

– Ja nemaldos, jā, Jānis bija atsūtījis, viens no tiem. Tur bija vesela virkne ar cilvēkiem, jo tajā laikā bija jāuzstāda strādājoša organizācija. Tā ka to vajadzēja būvēt uz diezgan līdzenas vietas. Labāk vai sliktāk, bet tas tika darīts.

Bet vai varat izstāstīt savu versiju Vīķes-Freibergas un Putina tikšanos Alpu namiņā – par to, kas tur notika?

– Nevaru. Jūs taču labi zināt, ka nevaru. Jūs taču zināt, ka tas joprojām ir zem slepenības grifa un man liedz runāt likums. Lai kā man gribētos pastāstīt.

Lasīt visu ŠEIT

05.10.21

You may also like...

2 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu lūk, kā tā viltus latviete? Atkal parādās tekstos Grantinam, ka latvieši ir tā pasaules nožēlojamā tauta kurai visi spļauj virsū un viņiem vienalga, ka siekala vai dievišķā rīta rasa! Kāds Kurzemes cūku audzētājs atradis sev mīļāko Latgales rados dzīvo plitejot un iz priecājoties ar modernajām spēles mantiņām, ko nav izbaudījis jaunībā īpaši jūsmoja par Freibergu. Jūsmoja arī Latgales sievietes, ka redz chuliete tik gudra nevar būt kāda ir Freiberga. Tad nu tam radinieces joberam vien norādot, ka tik tu neesi no tiem tumšajiem ļautiņiem, kam pirksti saliekas kazas ragos? Shis īpaši izvairās valodā saskarties ar mani, bet pats vien par sevi apliecināja vēlāk, ka vien pie gulētājs ira. Tas pats jobers citiem vārdiem teikts. Nu i jis izsok, ko tais GMO ir lotvishim jopinem. Tod nu jusam chuljieshim tods lepns i ljuti idomigs cūku oudzeitojs. Es todus zemi dzeitu iksho, kai i jam skoidri posocei. Tad nu par tiem nelaimīgajiem ārstiem, ka viņiem algas mazas jādzird ir nepārtraukti, bet par halturam vakcinācijas kabinetos tiem pie solīti tūkstoši. Cik tie ārsti saņema no farmācijas korporācijām piemaksas par nevajadzīgu zāļu izrakstīšanu? Īpaši sievietes rij kilogramiem anridepresantus un hormonālās tabletes. Tā pati bērnudārza vadītāja, kas man piedāvāja nodarboties ar Valuptu vien izteica, ka vitamīnu kompānija izvilka viņas dzīvi. Ko darīt, ja vīrieši un sievietes ir tikai virtuālajā realitāte? Latvieshi vienmēr ir nevainīgas avis =Be – Be – be…..

  2. tam Anonīmajam saka:

    Ko tik traki ņerksķi, kas tevi ir tā pazemojis, apspiedis vai ko atņēmis, ka ņaids un ļamas no tevis nabadziņa lec, kā blusas no noplukuša miskastes kaķa?! Tak saņemies onklulīt un uzraksti reiz ko cilvēcīgi sakarīgu, kaut drusku ar pašcieņu, vismaz pameģini tikt pāri tam neveiksminieka tonītim!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *