Latvijas hazāru(cionisti) banda !

Sātanisma pārņemtā Latvija ir pilnīgi zaudējusi pēdējās saprāta paliekas. To parādā šo- pēdējo vēlēšanu rezultāti. Aiz dumjības un prāta aptumsuma, nākošā stadija ir SĀTANISMS. Pat bijušais kliķes premjers M. Kučinskis neslēpa savu izbrīnu par vēlēšanu rezultātu:

Māris Kučinskis. Vēl, par nākotni domājot, man ir kas sakāms par zaļajiem zemniekiem. Ziniet, arī mānīšanās var būt kampaņas taktika, taču tas ir Austrumeiropas fenomens, ka cilvēks, esot jau ar vienu kāju cietumā, var kļūt daļai sabiedrības par pielūgsmes objektu. Mēs šajā ziņā neesam gluži unikāli – kaut ko līdzīgu tagad piedzīvo Rumānija, Bulgārija. Šoreiz ZZS tika ievēlēta ar krievvalodīgo balsīm. Es nezinu, kā tādēļ jūtas Zemnieku savienības biedri. Mēs, aizgājušie, bijām ļoti korekti pret bijušajiem frakcijas kolēģiem – Uldis Augulis taču bija manas valdības ministrs! Neapsaukājām debatēs visādos vārdos… Taču es viņiem vaicāju: kā jūtaties, ja esat vairs ne «zaļi», bet «sarkani»? Ne tikai sabiedrošanās dēļ ar sociāldemokrātiem, vairāk tādēļ, ka par ZZS balsoja tie, kuri novērsās no Saskaņas. Man atbildēja, ka jūtoties labi. Neesot nozīmes līdzekļiem, tikai mērķim. Vai atkal sēdēt opozīcijā ir mērķis? Ja tā, tad tur neko vairs nevar palīdzēt.

Sātanisms šodienas Latvija tiek kultivēts tieši no baznīcām / sinagogām. Mums visiem no šīm iestādēm tiek uzspiesta “pareizā” morāle, ka visas tautas ir vienādas. Tie ir vistīrākie sātanistu meli.

Protams, ka katrā tautā ir ļauni un nelietīgi tās pārstāvji, bet jautājums jau nav par to, bet par ļaunā & labā attiecībām- proporcijām katrā tautā. Ja latviešiem ļaunuma pārņemtie ir ap 5%, tad hazār- krieviem tas ir ap 95% !

Par šīm “attiecībām” mūsdienu “demokrātijā” nav pieņemts runāt un ir pat bīstami to darīt, jo var apsūdzēt NACIONĀLĀ NAIDA kurināšanā. Tieši par to es- L. Grantiņš, arī tieku apsūdzēts, kaut gan ne ar pus plēstu zilbi neesmu nevienu tautu aicinājis nīst, kur nu vēl fiziski iznīcināt. Vienīgais ko esmu darījis: esmu centies katram noziedzniekam atgādināt pie kādas “tautas” tas pieder ! Tas, šajā sātanistu pārvaldītajā “demokrātijā”, ir vislielākais noziegums.

Šodien, sakarā ar krievu(tie ir tie paši krievžīdi un ar slāviem tiem nav pilnīgi nekā kopīga) uzbrukumu Ukrainai un prātam neaptveramām zvērībām, ko šie ģenētiskie atkritumi tur veic, ir stingri sagrīļojusies cionistu uzspiestā “patiesība”. Un vai ievērojāt, ka Izraēla- visīstākais sātanistu un antisemītu midzenis, putinisko agresiju nav atklāsti nosodījusi. Viņu pārstāvis Kedmi (krievžīds-hazārs Kozakovs, kurš kā mossad pārstāvis Krievijas puča laikā piedalījās demokrātu likvidēšanā) piedalās anti-ukrainiskajos šovos !!!

Šajās vēlēšanās Latvijā, šie kedministi- komunisti- veco čekistu ielikteņi, ir guvuši neiedomājamus panākumus. Priekšgalā ir zagļi un bandīti, kuriem miljoni glabājas ārzemju kontos !

Iegaumē, latviet, vienu UNIVERSĀLU patiesību: neviens, kurš nav saistīts ar starptautisko cionistu mafiju, ārzemju kontos savu naudu noguldīt nevar ! Un vai ievērojāt, ar kādu naidu visi šie “ārzemju kontisti” uzstājās pret J. Bordānu un cik demonstratīvi tika viltoti vēlēšanu rezultāti, kas attiecās uz J. Bordāna partiju.

Šeit ir vēl viens video, kā sātanisti apsveic savu “adeptu”– krievžīdu izdzimumu Juri Rubeni, kurš savu slavu ceļ ar latviešiem zagtajiem GARADARBIEM. Šis nolādētais sātaniskais izdzimums atklāti paziņoja, ka vienpersoniski sarakstījis H- 86 dokumuntus.

Šis nolādētības izdzimums Maskavā nolasīja Andreja Kavača referātus savā vārdā. Šis referāts tika atbalstīts ar lieliem aplausiem !

Šis sātaniskais gara kroplis ir nositams tur, kur satiekams, jo tādiem nav tiesības dzīvot Dieva radītajā pasaulē. Aiz restēm aizbāžami arī visi tie, kuri viņa priekšā klanās ! Šajā video un norādītajā rakstā, jūs visus šos sātaniskos deģenerātus- mūsu tautas bendes, variet redzēt !

Neviens no redzamā četrinieka nav latvietis, bet viņi lemj mūsu LIKTENI !

Šeit jau bija rakstīts par šo tautas un Dieva nodevēju:

Tas būs Dieva brīnums, ja mums izdosies visu to pārdzīvot !

11.10.22

You may also like...

9 komentāru

  1. Valodas stūrītis saka:

    Runa virtuvē: “Bļin,uz pankūkas uzrīvēju sieru,bļin apcepu,bļin negaršīga! Salda bļeģ.”
    — Iztulkosim runu ar krievu vārdiem latviski:
    “Pankūka,uz pankūkas uzrīvēju sieru,pankūka apcepu,pankūka negaršīga! Salda mauka.”
    Tautieši un citi cilvēki! Jūsu runa ir kā jūsu persõnības vizītkarte! Lietojot liekus vai aplamus svešvārdus,jūs pazemojat savu dzimto valodu!

  2. Pie valodas stūrīša saka:

    “Iemet bobā trusikus,maiku,krokšus,basanoškas,gadžetu,adapteri un popkornu! Vēl jāieskrien pračkā.”
    — Neviena no pieminētajiem lietvārdiem nav latviešu valodā!

  3. :) saka:

    “Ēs bīju krevete. Tagāt es esu latvete,jo es macēšana latveš vāloda. Vot tak,vot!”

  4. Bēdas valodai saka:

    “Tēti,”šorti”,kas tie tādi ir!???
    — “Īsās bikses kļūst par “šortiem”,kad kāds mērkaķojās angliski.”

  5. Par šnobeļiem un kremļa vergiem! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=dHv6XRmvKCo

    Visai pretīgi dzirdēt šī glumā draņķa veikli lokano izlocīšanos par jebkuru svarīgu un principiālu jautājumu! Cik tomēr reizēm labi, ka kremliskā kampēja kopskats un arī šī insekta purns nenoslēpjami parāda viņa īsto dabu, ko viņā gludā muldoņa nespēj izlīdzināt! Jā gan, ne velti tautā gadiem ilgi šo kangarlopu, šo viltīgo kampēju dēvē par kārpu cūku, gan arī par kleinkāji un ne jau atbilstošā izskata dēļ!

  6. Maija saka:

    Taisnība Grantiņa kungam, Luteriskajā baznīcā, no kanceles tiek slavināta Izraēla. Un līdz ar to, tās Asinsdarbi pret Palestīnas iedzīvotājiem. Rodas jautājums, vai mācītāji, kas to dara ir garā akli? Vai patiešām uzpirkti? Jo visi mācītāji neatbalsta Izraēlas vardarbību, un izvairās runāt, par šo tēmu. Ticīgajiem, pašiem ir jāseko līdz Pasaulē notiekošajam, jāanalizē. Latvijā ir skatāms Aljazeera kanāls u.c. Pieejams liels informācijas daudzums. Mūsdienās cilvēki, nekam akli netic, par visu runā fakti, statistika! Un ja par J. Rubeni, tad kopš viņš nav Rīgas Lutera baznīcas mācītājs, baznīcā ir pilnībā nomainījusies draudze. Pazuduši ir liels vairums, komunisti un čekisti, kuri tur cītīgi staigāja klausīties Rubeņa sprediķus, un radīja augstprātības auru! Vairs nestaigā uz baznīcu, tik ļoti, uzkrītoši labās drēbēs ģērbti ļaudis. Tagad, tur mainījusies gaisotne! Tas ir, uz labo! Lai Dievs mums visiem palīdz!

  7. No LTV-1. raidījuma saka:

    “Fuajē tarakāni,hatā mandavoškas!”
    — Vai,vai,vai-!!!!!

  8. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Zinot krievijas būtībai, tik dabiskos kara noziegumus Ukrainā, kas neliekas nekas viņiem – ne tautai, ne vadībai kas īpašs, kas citiem liekas kas mentāli pataloģisks. Un, ja atceras visu šo zvērisko divkājaino dzīvnieku pat visai senus, vēsturiskos fragmentus, tad Ukrainas zvērības vairs nepārsteidz. Viņu būtībā tik prettautiskās un sadistiskās valdības visos laikos, visos gadsimtos un gan miera, gan īpaši kara laikos parādītā attieksme pret pašu pavalstniekiem ir pasaules tautām bijusi šokējoši pārsteidzoša! To militāro vadoņu trulums, necilvēcība, mijoties ar zvēriskumu un sadismu visos laikos, gadsimtiem tapusī 
    tāda iekšējā būtība, “tikumi”, paradumi, ar tiem tik dabisko nenormālību pat pret savējajiem, jeb drīzāk vienmēr vispirms pret savējajiem, liek atcerēties pat senos laikos par tiem vēsturiskus faktus. Piemēram, pat pret Napolonu veiktās kara gaitas nobeigumā, kad krievu armija uzvaroši bradāja Francijas laukus, pat tik tiem triumfālā brīdī, no savas mežoņu vadības, tas ir, no uzvarošās krievu armijas Francijā dezertēja, aizmuka milzīgs bars karavīru, protams ierindas un citu zemāko pakāpju pārstāvji. Un tas notika, it kā tiem tai labvēlīgākajā laika sprīdī, tomēr tik slikti bijuši ikdienas apstākļi pašu armijai, ka veseli 30 000 izdarīja šo kara laikam tik drosmīgo izvēli, riskējot ar bargiem sodiem un sapūšanu katorgā, nekā palika uzvarošās armijas ierindā! Un Francijas valdība bija tik saprotoša pret uzvarētāju armijas dezertieriem, ka pat neskatoties uz krievu cara aleksandra 1815.gadā piedāvāto milzīgo par tiem piedāvāto izdošanas summu krievijas varai, tomēr izcili humāni to atteica, kaut sabiedroto uzvarētāju no Francijas pieprasītajās kara reparācijās bija iedzīti bezmaz nabadzībā.
    Visos laikos krievijas cilvēku dzīves apstākļi pat armijā vienmēr bijuši tik nepanesami smagi un grūti, ka milzu dezertieru bari bijuši tai raksturīgi visos laikos, kā nekad un nevienā pasaules armijā!
    Ne velti pretinieka pusē, kad iebrucēju armija jau bija pie maskavas,vācu armijas rindās iestājās vesels pusotra miljona liels krievu karotāju pulks ģenerāla Vlasova vadībā un arī vēl pusmiljons Donas kazaki izveidoja brīvprātīgo pusmiljona lielu armiju cīņai pret saviem tautiešiem zem vācu karogiem, esot vācu formās un bruņoti ar vācu ieročiem.
    Visā pasaulē, visos laikos nekas tāds citās valstīs un citās tautās nekas tāds nav bijis arī tāds dezertieru baru kvantums (piem. II pasaules kara laikā psrs krievijā tikai dezertējušas (muka) veselas 26. divīzijas kopskaitā) un nav nekad, nekur bijis arī iespējams tāds paradokss, ka milzu masas pāriet iebrukušā pretinieka pusē un brīvprātīgi karo pret savējiem, savas valsts aiztāvjiem! Un tie ir vēstures fakti!

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Mor ale – Good Morning Ladies and Gentelman. Tā nu uz valodu pārlikt po nasemu būtu – Gods Mārai! Kādai Mārai? Īpaši zhidenem tik meitenēm dot vārdus Marijas un Māras. Tā nu nakts ir sievietes energija caur kuru miegā cilvēks par dzimst tāpat, kā zemē sēklas i agri no rīta tā dzemdē dienas gaismu, kas pārtop par vīrišķo spēku un kulmināciju sasniedz dienas vidū – Jan. Kad sievietei ir pārāk daudz Nē, tad vīrietis sakoot Jā mēdz būt nesaprasts. Viņai vienmēr sāp, kad vīrs viņai pieskaras un vīram kļūst sarežģīti dzīvot ar tādu sievu, ka viņai visu laiku ir Nē. Tad vīrs izmanto spēku un sieva iesūdz vīru tiesā! Lūk tādi laiki, ka sievietes nevis dzemdē gaismas dēliem pēctečus, bet visādi laizas Lienes gar Līzem un spēlē futbolu labāk par vīriem. Tomēr iz sen seniem laikiem ir novērots, ka dabā ir ieliktas Divas pretējās puses un no abu savstarpējās saskares rodas Jaunā. Skolas laikā vecāki brauc uz Baltkrieviju ciemos pie mūsu vasarniekiem baltkrieviem, kas savā īpatnība pēc naivuma ir ļoti tuvi latgaļu naivajiem cilvēciņiem. Tad nu netālu no mājas, kurā dzīvoja mūsu cienijamakie vasarnieki bij šautuve. No mātes speru kapeikas skrotīm izmantojot situāciju, kad tu esi sveša zemē un nemanisi, ka pati esi pazaudejusi tās kapeikas terejoties. Tā nu staigājot uz šautuvi iekarsti un šauj arvien tuvāk desmitniekam un šautuves vecis manus mērķus izliek starp labākajiem! Tas iedvesmo, bet tomēr skrotis maksā naudu un saudidamies nospery no mātes 3 rubļus kļūstot par šautuvē vienu no labākajiem savējiem ienendams 3 vietu! Tomēr māte kādu dienu skaita naudu un iesaucās, ka 3 rubļi pazudusi. Protams atzīties nevar, bet būtu 10 rubļus nospēris, tad varbūt arī kļūtu par labāko šāvēju Baranavicos? No tēva kabatas spert tomēr bīstos, ka var dabūt kārtīgi pa lopi! Tā nu bieži jādzird no mātes, ka tik tu ne izaugtu par noziedznieku, bet tomēr biežāk par tādiem izaug tie, kam zūd bijība darīt pāri vājākam. Protams vājie mēdz izmantot stipros viņus iejutinot ar žēlastības dziesmām, kā tas ir vēsturiski bijis ar tiem pasaules vazankiem. Poļu valdnieki ielaida zhidulenus savā zemē un kļuva stiprāki bazoties virsa kaimiņiem ar ticības pareizību. Kad mātei stāstu, ka klases biedru domāju nosist par netīru valodu, ko tas izteicis pret viņu, tad viņa vien savdabīgi noskatas. Tomēr mēdz būt tā, ka arī nebūtu žēl sievietei, ja aizskar viņas godu. Ja paskatās uz to, ko mālē šodiena i skolas, i baznīcas, tad visur tiek stuketa iejūtība pret zagļiem un slepkavām. Tos pasniedz bērnu literatūras par kādiem īpašiem piedzīvojumu bagātiem veciem. Tas pats ir sporta industrija, ka vardarbības ainas ir normāla parādība. Lauž kaulus un sit galvas no pleciem maksājot par to milzu naudu un skatās tās ainas miljoniem ļaužu visā pasaulē. No tādiem elkiem, kā Swarznegeris un Stalone izauga 90 to gadu idioti, kas visādi centās būt līdzīgi saviem elkiem rij tabletes, lai tik musishi kļūtu lielāki. Tad uz pludmali zīmēties, bet fiziska darba viņi darīt nav spējīgi! Ātri izelpojas līdzīgi sintētiskajam vielām, ko reklamēja Vera Brezneva. Vara apstylbina ikvienu, kad rokā nonāk ierocis, tad nava miera un gribas pa šaudīties. Sāc karpities tēva bise un velkat uz skolu patronas, bet saproti ar laiku – Kāpēc tes tu to bisi pardevi? Mati neciena, kad viņa runā par morāles lietām un puika saprot tikai tēva rīksti. Kad apsest un parunā tā teikt pa dušām, tad kļūsti disciplinetaks un piesargies pārkāpt līniju, ko ir norādījis Tēvs – Nedrīkst. Kad drīkst? Vārds Labi izsaka būtību, kad drīkst šķērsot vai krustoti, bet jaunībā bieži vien tā nesaprot, tad tāpēc arī vajag dreset to jaunatni, bet pie tās dresesanas visur ir tie nožēlojamie revolucionāri. Viņi saprot tikai tad, kad viņus smagi sit un nav viņiem bijis citas sapratnes un ķīviņi ir viņu energija. Koshcejs =Kašķis – Shock terapy ir viņu mīļākā metode, kā uzturēt tautās bailes līdzīgi Maxima jumtam, kas tika uz gāzts uz galvas cilvēkiem. Apkārt tam sakarinot nacionālos karogus!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *