LRTT. Biedr Lato, kas tas par radījumu- LATVIJAS NĀCIJA(cionistu dubultmorāle) ?

Latvijas nācijai ir visas iespējas atbrīvoties no komunisma sērgas un tās kolaborantu slēptās varas, paziņo Izraēlas mossad sprukstiņš Lato Lapsa !

Ne tikai Stukāns viens bija jāpiemin, bet visa šī mossad-istu banda, kura selekcionēja maisus ar nolūku naidot tautu savā starpā !

Viņam, lūk, esot kaut kāda LATVIJAS NĀCIJA ! Latviešiem ar okupantu orkām nav nekāda “NĀCIJA” jāveido, nožēlojamais ģenētiskais atkritum Lapsa !

Lūk, tie ir orkas. Dumji, nežēlīgi un asinskāri radījumi. Viņu vārdā ukraiņi arī nosauca krievu okupantus. Neaizmirsīsim viņu zvērības Latvijā ! Un ar šiem mums Lato liek veidot LATVIJAS NĀCIJU !

Izlasot šo Lato Lapsas “pēdējo vārdu” tiesas prāvā pret sarkano slepkavu- kolaboracionistu Romualdu Vansoviču, gandrīz vai apraudājos. Viss pasacīts tik pareizi un “ģeometriski precīzi”, ka viņam pienāktos Jāņa Pestītāja I pakāpes ordenis, ja tāds būtu iedibināts. Protams, tas varētu būt tikai tādā gadījumā, ja es būtu “nokritis no Mēnessun pirmo reizi sastaptos ar šo tipu. Bet, tā kā es pats esmu viņa “vanzovičisma” upuris, tad šajā teksta saskatu vienu vienīgu divkosību un Patiesības nodevēju.

Kad pašam sāk svilt biksēs iemestās pakulas, tad tiek piesaukti tādi personāži kā Egils Levits(Levits, protams, ka ir nelietis) un Juta Strīķe. Bet pats taču ar savām publikācijām ne sliktāk kā R. Vansovičs ir vēsturiski apķēzījis un lauzis likteņus ne tikai šiem, bet veselai latviešu plejādei ar savām puspatiesībām savos “vēstures romānos”. Piem: Atmodas aizsācējs L. Grantiņš tika pielīdzināts slepkavam V. Lindermanim ! L. Grantiņš un vēsturnieks Indulis Ronis tika “definēti” viņa vēsturiskajos “memuāros” kā “garā vāji”.… Visas viņa grāmatas ir viens vienīgs vēstures viltojumu PARAUGS, kas Latvijas un latviešu tautas nākotnē radīs neiedomājamas sekas, ja tiks tulkoti ārzemēs ! Meli un Patiesība savijas vienā PAVEDIENĀ ! Neaizmirsīsim, ka Lato vecāki bija komunisti un visīstākie nagumaucēji(arī ar kaut kādiem debiliem nelatviskiem vārdiem kā pats Lato) ! Par to rakstīja A. Priedītis.

Kad L. Grantiņš atradās ieslodzījumā par H- 86 dibināšanu, tad jauniņais Lato skraidāja apkārt ar krieviski runājošajiem KGBistiem !

Atcerēsimies tikai ar kādu melnu naidu viņš izsacījās par Kārli Ulmani ?

Šim izdzimumam vieta ir kopā ar Vansoviču RCC pie vienas parašas un vēlāk arī pie vienas “laternas”. Ar savām degradētajām publikācijām viņš veicināja J. Bordāna politisko iznīcināšanu.

Tādam prusakam nav vietas nedz Latvijā, nedz starp latviešiem, lai arī kādus glaimus viņš negvelztu !

13.10.22

You may also like...

14 komentārs

  1. Maija saka:

    Lapsa ir nožēlojams deģenerāts, kurš barojas uz cilvēku nepilnībām un kļūdām. Viņš, ir kā dēle, kas iezīžas cilvēka miesā, un sūc asinis. Nekad neesmu lasījusi nevienu viņa grāmatu. Izlasot pāris teikumu, no internetā publicētā, man uznāca vēmiens…… Sātana suns, ir īstais Lapsa vārds.

  2. :))) saka:

    un tā Tu ,Grantiņ , te šļakstini uz riņķi savas indīgās siekalas un pie reizes lienot globālistu tirsā … te tiek ražots lušs ,ar ko barojas Melnā Hierarhija.

  3. pārdomas saka:

    SAEIMĀ JĀNIS BORDĀNS ATBALSTĪJA EBREJU KOPIENAI IZMAKSĀT 40 MILJONUS EIRO, ko jāsauc īstos vārdos nevis Labas gribas atlīdzinājums ebreju kopienai, bet atlīdzinājums Krupņikova, Fogeļa un Kiļa nodibinājumam. Vēl Jānis Bordāns piemānīja vēlētājus, ka atbalstīs ģimenes, nevis atļaus cilvēkiem ar seksuālām novirzēm precēties un adoptēt bērnus. Kāds viņš bija konservatīvais? Arī kā tieslietu ministrs Jānis Bordāns neko neizdarīja tiesiskuma atjaunošanai tiesās. Ekonomiskā tiesa pārvērtusies par savējo tiesnešu klubiņu, kas mafijas interesēs atņem latviešiem īpašumus. Vēlētāji to visu redzēja un otrreiz negribēja būt muļķi, balsojot par tādu, kuram darbi netiek līdzi vārdiem, lai cik tie īstenībā ir patiesi. Pēc vēlēšanām vēl nāks gaismā viņa partijas biedru afēras, kas vēl vairāk liks vilties. Žēl, jo Saeimā atgriezušies zagļi un slepkavas ar Šlešera, Lemberga un Šķēles netīro varzu.
    .
    .
    .
    Admins
    Priecājies, ka tavējie uzvarējuši, jo Bordāns tev ir noziedznieks.(Domāju, ka Tu pat neapjēdzi, kādu stulbumu esi uzrakstījis.)

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Pa atmynu stygom – kāda latgaliešu priestera sarakstītas grāmatas trimdā par savas dzīves piedzivojumien, ko pārbraucot atsvieda par ne vajadzību latgaliešu māsīca. Interesanti!? Grāmatas var redzēt, ka nemaz nav skirstitas un lapas salipusas, bet man kareiz interese palasīt pa latgaliskam i nevis chyliski. Tad nu sākot lasīt grāmata lasās ar smiekliem, bet pamanu, ka tas vecis gan ir bijis labais, ka tā ar asara izlien ārā lasot par vēstures cūcībām, ko pastradaja Latgalē komunisti. Māsīcai derētu izlasīt tādas grāmatas, bet viņai īpaši netīk, kad liecina par krievu necilvecibam, ko tie ir vēsturiski darījuši. Netīk jau ar lasīt tādas grāmatas, jo atkal moralizesana? Tomēr mācītājs ir savs pyika bijis, ja arī tā baznīca nav manējā un pēc foto bildēm var redzēt, ka arī tama laikā glumiku netrūka un virs ar apliecinājis par Latvijas republikas varas īpatnībām, kas nesaskan ar oficiālo chulju vēstures pasniegšanu. Kara laikā, kad vācieši ienākuši Rēzeknē atverdami Nkvdeshniku pagrabus pavērās šausmu ainas, ko mācītājs savām acīm bij redzējis pats. Cilvēki tika sasviesti verdošā ūdenī! Protams tādas lietas māsīcai netīk dzirdēt par krieviem, bet vai nevarētu pateikt, kā viņa izteicās par manu tēvu – Paši vainīgi, jo slikti domāja par krieviem? Domāt i nevajadzēja neko, jo viss bij acīm redzams, kā tas bij 90 tajos un šodiena notiekošais Ukrainā. Ipatnejiba, kas iezimiga visiem izdzimteņiem, ka ienākot baznīcā vai saimnieka mājā viņi nenoņem cepures no galvas un mācītājam visādi bij komunistiem tas jānorāda. Turpretī kāda murgaina filmā par Romas pāvestu Jāni Pāvilu 2 kara laika ainās vācu karavīrs tiek pasniegts par ne kulturālu cilvēku, kas ienākot baznīca nespēj cepuri novilkt. Filma tipiska zhidu plura, bet ļaudis, kas bij nonākuši zem vācu varas liecina par vācu karavīru pilnīgi pretējo. Dzīvodami pie vāciešiem ciemā nekas netika ne no viena nozagts, bet krieviem mīļākā zādzība – Pulkstenis. Izbijusais kgbesniks visādi splaudijas noladedams krievus par to, ka nozaga mātes dāvināto pulksteni. Samos laikos ir savādāk? Vai darba biedrs, vai skolā tie zog un lielās, ka ir zagļi. Tad nu arī tie latgalieši liecina, ka tajā trimdā viņi ar latviešu sabiedrībā nav īpaši bijuši vēlami. Šodiena latgaliešiem arī dziļi iesaku iz dvēseles turēties garīgi tālāk no chuljiem, jo nekas nav mainījies viņu garīgajā augstprātība izkalpojoties varas priekšā. Kā rēja tā rej savas rejas par varenajiem Ulmaņa laikiem!

  5. AG saka:

    Nu nedos tev Lato dupsi, Linardiņ !!! :)))

  6. Gundars Kalve saka:

    Nozogot merki tautai,ka ir atjaunota neatkariba un LR ,to teica 90 gados kolaborants Gorbunovs ar visu krievu varu. Teica krievu izlukdienesta Kgb instrukciju spiests. Neaizstavot Lapsu,bet Grantinam atgadinot…ka tu pat esot atjaunojis neatkaribu LR. Grantin,si “neatkariga un atjaunota LR” ,tas ir komunistu un kolobarantu banda,ordeni Treju Zvaigznu pieskira. Ar kuru tu lepojies un dizojies te ik pa laikam. Zini,kad kritis esosa pseido atjaunota LR . Ari tev Grantin bus japasez Rcc. Viena kamera ar Lapsu un Vandzovicu. Lidz izmeklesanas gaita noskaidrosim patiesibu. Ka tad tu atjaunoji neatkarigo LR ? Par kadiem nopelniem tev esosa krievu okupacijas vara piskir ordenus ? Kapec tu melo ? Jeb ja esi vienkarsi idiots ? Tad tiksi atbrivots no kriminalsoda.

  7. Skolnieciņš saka:

    Glorija Grevcova sameloja par savu uzvārdu. Viņas uzvārds ir Hola. Tas ir, Glorija Hola.
    Bez cieņas, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙁

  8. Skolnieciņš saka:

    Glorija Hola (anģlu valodā: Glory Hole) ir zemas morāles sieviete. Krievi par šādām sievietēm saka: «Давалка!».
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙁
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  9. Skolnieciņš saka:

    People who like the name Glory also like: Hole.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

  10. Valodas stūrītis saka:

    “Novērsīsim skolās bulingu,strādāsim ar mobingu,tiks veikts monitorings.” (LVR.-1. “ĢIMENES STUDIJA”)
    — Nesūtīsim bērnus tādās skolās,kur personāls vairās no latviešu valodas! Neīstas valodas mācīšana ir tikpat ļauna,kā latviešu valodas iznīcināšana!

  11. Skolnieciņš saka:

    В Российской Федерации царит ужасная, кощунственная диктатура. Диктатор Владимир Путин развязал террор, а православная церковь в лице Московского патриархата поддерживает эту бессмысленную войну. Это ужасно! Нет войне! Нет войне в Украине! Нет Путину! Нет русскому тоталитаризму!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙁
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  12. Skolnieciņš saka:

    234. день войны в Украине. Россия продолжает нарушать международные законы и договорённости. Но я знаю, что Украина победит и вернёт свои границы в прежние рубежи (рубежи 1991. года). Крым — это Украина. Да пребудет Благодать Славянских Богов в месте с Украиной и украинцами! Ибо Славянские Боги – Богиня Макошь, Богиня Лада, Богиня Леля, Богиня Жива, Богиня Мара, Бог Перун, Бог Сварог, Бог Велес, Бог Ярило, Бог Стрибог, Бог Даждьбог, Бог Белобог и Бог Чернобог – на стороне Украины! Слава Украине! Героям слава!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙁
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  13. Anonīms saka:

    Nūja! Tad nu turpinot ieskicēt to virzienu Mēr kis vai Morāle? Kas ceļ tautu augšā uz gaismas virsotnes? Ja reiz Baltkrievijā es biju viens no labākajiem savējiem mērķi, tad īsu laiku kādam tiek piefiksēts, ka latviets ir labs šāvējs. Klausoties vēstures lekcijas par latviešu strelkiem pat krievu vēsturnieki ir atzīmējuši, ka latvieši ir bijusi labi šāvēji, bet tur pretī arī norādījusi, ka ardijusies ir traki. Bijusies no viņiem ir ļaudis, ko zhids pavēlēja ti latviets karstgalvigi pildīja! 40 miljoni? Sūds ar tiem miljoniem, bet tomēr esmu piederigs pie tiem ļautiņiem, kam pienākas dzirdēt samazgas par saviem senčiem nepamatoti, ka viņi ir šāvuši Baltkrievijā cilvēkus 2 pasaules kara laikā. Pienācās tās dzirdēt Soviet times, bet šodiena ne mazāk jādzird netīrības par to, ko letini nav darījuši un ar tas vācu karavīrs tādas lietas nav spējis sastrādāt. No kurienes tās samazgas tiek injicetas tautai? Anglosaxu pasaulītē par vāciešiem ir nereāli daudz sarazotas samazgu filmas un literatūra, ka vācieši ir novesti tik tālu i baidās fizkultūras pēc pacelt roku augstāk par plecu. Bez jel kādiem jokiem, ka krievi nonākuši Vācijā paši brīnās par vāciešu stulbību, bet tomēr paši krievi oficiāli neatteiksies liet tās samazgas virsū vāciešiem. Tad nu vien tāds Bordans ar tiem 40 miljoniem nostājas visas tās samazgu industrijas pusē, kas slavē 6 miljonus nogalē tos zhidus. Var tak aprēķināt, cik laiks ir vajadzīgs, lai Siemens cepeškrāsnī izceptos vistas, cūkas, liellopu un zhidu gaļa? Jābūt ir super iekārtām, lai kara laikā spētu karot un uzturēt kārtību paklautajas zemes i vēl nodarboties ar tādām hujnam, kā cepinat 6 miljonus zhidu! Tomēr šis netīrības sludināšana ietekmē tā, ka paši latvieši sāk mest netīrības par saviem aizgājušajiem kapos kara vīriem. Soviet times tās samazgas nebij tik lielas, cik lielas tās lej šodiena un cilvēki tomēr strādāja i arī kopīgi atpūtas ar dažādu tautību cilvēkiem. Bij atpūtnieki no visām Soviet republikām i nedzirdēju nekādas netīrības runājam par latviešiem, ja nu vien Maskaviešu augstprātība, ka viņi saimnieka māja sāk uzvesties tā, ka tā būtu viņu māja. Mērķi var sašaut no 10 10,bet tomēr sasniegdams mērķi tas ne vienmēr ataisno ieguldītos līdzekļus un laiku. Var tautai izlikt krāsainos žurnālos iekāres objektus no6plikam beibem līdz personīgām lidmašīnām, bet pie visas materiālās dzīves labvēlības tik un tā cilvēks paliek truls, ja tam nav ielikts Morāles mērs. Pārlieku liela moralizesana? Ļautiņi iedami baznīca mēdz aizrauties ar citu moralizesanu aizmirsdami paši, ka aizgājuši tai baznīca ir savas netīrības mazgāt ar svēto ūdeni un arī nav spējuši tikt vaļā no savām cilvecigajam tieksmēm un aiziet galējības. Tādu ir pa pilnam un Bordans vai Grantins ne ieliks tautai tos garīgos graudus, kas pārvērtīs tautu par garīgi stipriem zariem. Kāpēc atņem bērnus un visādi bažas virsa ar tiesībām pist vīram smadzenes? Visas tās metodes ir bijušas Soviet imperijas sākumā un latvieši tanī periodā ieņēma nozīmīgas vietas impērijas varas orgānos. Tad nu jāpaskatās ir uz Vāku pasaulīti un nevar jau neredzēt viņu ārējās trulibas baltās dienas laikā. Ja Anglija angļiem pašiem ir noriebusas visādu crazy tiesības, tad latvieši tas sludina viens otram. Cik meiteņu un sieviešu ir sacakarejusas dzīvi puikam un pašām sev ar sieviešu tiesību sludināšanu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *