Ar mieru sirdī, latviet, nogaidi līdz nākošām vēlēšanām..

-Lai nebūtu pārmetumi par tekstu, ko un kurus es aizstāvu: es aizstāvu DE JURE Latvijas Republiku, nevis noziedznieku un slepkavu bandu, kura pagaidām sagrābusi varu valstī un ved to uz iznīcību.

Kremļa vadītajiem provokatoriem uz šī fona ir viegli gūt panākumus. “Vienkāršajam” pilsonim, redzot, ka valdība dara visu, lai pilnība iznīcinātu ne tikai valsti, bet arī tautu, pakļausies jebkuram aicinājumam ,lai gāztu šo valdību, nepadomājot, KURI NĀKS VIETĀ !

-Ko mēs varam sagaidīt no valsts, ja tās abi PREZIDENTI- MINISTRU PREZIDENTS un PREZIDENTS, ir visprimitīvākie bandīti, kuri nav guvuši pat 1% tautas atbalstu, bet apzogot tautu, noziedzīgā veidā kļuvuši par miljonāriem ! Abi nāk no ES kuluāriem, kuros darbojās Kremļa interesēs,- LIKVĪDĒT LATVIJAS RŪPNIECISKO POTENCIĀLU, lai tauta būtu spiesta atstāt savu Dzimteni ! Gan Kariņš & Levits, gan Gobzems & Šlesers ir viena saimnieka kalpi. Neskatoties uz to, šo valdību nedrīkst gāzt, jo tajā ir spēki, kuri cīnās pret Kremļa koriģēto 5. kolonnu. Vi variet iedomāties, ka Levita LABĀKAIS SKOLNIEKS(kā levits pats to reiz sacīja) Kariņš, valdības sēdēs “nedod vārdu” Tieslietu ministram !!! Tātad, gan vieniem, gan otriem mērķis viens: TIKT VAĻĀ NO J. BORDĀNA ! Pirms piebiedrojamies Gobzemam & Šleseram, ir jāsaprot, ka tādā gadījumā TU pievienojies arī Levitam & Kariņam ! Ativakseri ir Kremļa PROJEKTS. Ar mieru sirdī, latviet, pagaidi līdz nākošām vēlēšanām un balso par to partiju, kuru diskreditē un nomelno šeit pieminētie noziedznieki,- Latvijas valsts izlaupītāji !

20.08.21

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Rūpniecība? Kas to vēsturiski ir veidojis Latvijā? Vācieši, žīdi un krievi un visi asinis tie paši žīdi. Tad nu vien ir ja priecājas, ka tās Sovietu laika rūpnīcas nava vairs, bet vai latvieši tajās strādāja? Lielum lielais vairums Sovietu ļaudis! Rūpnīcas sagrāva un Soviet imperiju arī nolaida, bet sovietus atstāja par bēdu. Tikai latviets tais Sovietu laikos veidoja pārsvarā lauksaimniecības kolhozus vai zvejsaimbiecibas un tie bij paši labākie! Vai latvieši cīnījās par to saglabāšanu? Bieži vien paši nolaidigi strādāja un darbā dzēra. Nonākuši rietumos viņi nonāca citā realitātē no kuras atgriesties Latvijā lielam vairumam nekādi jau nesanāk. Tur nevar dirsties un dzerstities un iedot uzreiz aploksni, tad ej Ku gribi, bet iet nava kur. Tad vien atliek grūti sūri strādāt paciesot svešinieku deģenerātu norādījumus. Nav Sovietu laiku morālās pāraudzināšanas lekciju un atvainošanās iespēju priekšniecības priekšā. Ar kāju pa dirsu un tinies, ja nedar to, ko norāda, bet Latvijā tā darba ļaužu masa bij kaprīza. Es to nedarīšu un šito, ka man par to maz maksā! Kad latvietim arī dot iespēju pelnīt, tad lielum lielais vairums atrod attaisnojumus un viņiem nekā nevajag. Rūpnīcas lielum vairumā arī nav vajadzīgas. Nu vajag samos laikos RAF mikroautobusus vai Radio tehnikas novecojušas tehnoloģijas? Ja arī būtu modernās rūpnīcas, tad tās darbinātu roboti, bet peļņa kapitālistiem. Viena liela katastrofa ir ne tik Latvijā, bet visā pasaulē – Naturālā pārtika! Vēl nesenā pagātnē Latvijas zeme nebij aizdirsta ar ķīmiju, kā to indē samos laikos. Vēl bij pārtikas produkti slaveni uz visu Sovietu imperiju! Tagad tie paši Sovietu laiku goda zīmoli ir piedirsti! Ikviens, kam ne sagribas vakcinēties ar velns sazin ko ira Maskavas aģenti. Kad būs Grantina video ar šprices dūrienu rokā un visām trīs vakcīnām?

  2. Aelita saka:

    Ķīmiju pamatīgi lietoja arī padomijā.
    Bez ķīmijas varēja iztikt viensētnieki. Lielos laukus un arī mazdārziņu kolonijas pārāk apdraudēja kaitēkļi, arī ravēt nezāles lielā laukā nebija izdevīgi.
    Bet lauku ļaudis pamatīgi strādāja, gan kolhozos, gan piemājas saimniecībās. Tikai par nopelnīto naudiņu gan labi ja varēja moci ar blakusvāģi nopirkt. Toties palīdzēja ar veselīgiem produktiem pilsētas radiem.
    Ja grib domāt par ekoloģiju, veselīgiem, nesaindētiem produktiem, tad tā doma par viensētām, par zemes ha iedalīšanu katram, nemaz nav slikta.

  3. Anonīms saka:

    Domāt vien ir par maz! Darīt vajag un no darīšanas rodas labās BRA enerģijas. Soviet laikos pielietoja protams ķīmiju, bet ne tādos apmēros, kā to pielieto rietumos. Rietumos ir pilnīga katastrofa un to var redzēt ikdienā izejot uz ielas, ka ja šausminās par viņu ķermeņu kroplibam. Vēl jau ir viņu garīgās atšķirības, ka lietas par ko viņi smej izraisa šermuļus un pretīgumu. Laiks jau vairs nava uz šiem laikiem, lai savestu kārtībā zemi un cilvēka attieksmi vajag visu pirms atirities no neliešiem. Tikai nelieši attīrās no saimnieku ļaudīm. Lai cilvēks dotos pie zemes vajag dzīt ar varu, kā komunisti dzina prom no zemes. Uzspridzināt HES un atslēgties no elektro. Sākt beigu beigās pisties dabīgi bez maucibas gumijām! Darīt savu Darbu un ne bāzt savus kociņus sveša degunos. Tā kā lielākā daļa alkatīgi dzenas pakaļ modernām spelmantinam, kā auto un glamura, tad saimnieciski nekā laba ar nebūs. Nu i Soviet laikos nedzīvoja shiku dzīvi? Latviešu zvejnieku ciemu celtajas mājas paskatiet! Vien latviešu kolhozos naudas pelnīja par primitīvu darbu divreiz vairāk nekā sovieti rūpnīcās. Auto nopirkt nebij tik viegli un mocis bij daudz pieejamāks. Kur mopēdu būšana!? Ķīnā mopēdus taisa labākus par tiem Sovietu Rīgā sliktajiem. Tomēr arī sūdīgi precei bij noiets un pārdot salasītas mellenes neliedza, kā sandien trenkā tantukus. Kur ziedu audzētāji? Man no sovietiem jādzird, ka latvieši nekā cita nemācēja tik ziedus audzēt! Tikai tuvojoties rudenim nez kāpēc atsauc atmiņā skolotāju pilnas rokas ziedu, ka viņas pat apraudajas no tāda skaistuma. Sovieti reti kurš ziedus dāvāja savām sievām, kā vien sociālisma svētkos atcerējās. Ir tāda sieviešu diena! Latviešu strēlnieka meita kura tēvu nošāva 37. gadā savstarpējā sarunā par aizgajusiem laikiem vien noteica – Latishi vsegda krasivo zhilji u nih vsegda vokrug doma cveti roslji! Viņa dzīvoja pie Pleskavas un tur bij arī nelielas latviešu apmetnes. Sovietu periodā latviešiem viss bij labāk par citiem! Darba un kultūras attieksme cita pret ikdienas lietām. Restorānos proletārieši varēja i kāzas uzlikt, i bēres! Kur samos laikos ir Kāzas? Uz bērēm iet biežāk, lai paēstu un pieminētu, ka aizgajejs nemaz tik sūdīgs cilvēks nebija!

  4. Antivakceris saka:

    tam >> Anonīms 19.51 . Es biju reiz Kokčetavas apgabalā 1975.g. (Kazahstana) ,tur bija izsūtīto latviešu uzcelts ciems , ļoti kulturāli viss bija paveikts , gan mājiņas ,gan vide bija sakārtota vēl joprojām.

  5. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Latvijas Tauta nevar gaidīt līdz nākošām vēlēšanām, jo tagad jau dienā maksājam kredītu procentos 6 miljoni eiro! Cik miljardus kredīta vēl paņems šī valdošā kliķe? Jā arī neņems, tad vienalga no budžeta tiks izmaksāti kredīta procentos vairāk par 2 miljardi eiro!!! KUR LAI VALDOŠĀ KLIĶE ŅEM NAUDU? Protams, ka ieķīlās visu ko var!!!

    Vai Saeima darbojas?

    Kredīti tiek ņemti enerģiski, bet Saeimā neapstiprina!

    Tiek nemitīgi celti nodokļi!

    Kredītu procentos Valsts kase maksā 6 miljonus eiro dienā naudas aizdevējiem! Kā atmaksāsim kredītus?

    Ko darīt mums Latvijas iedzīvotājiem – balsstiesīgajiem vēlētājiem, lai apturētu nodokļu celšanu un kredītu ņemšanu?

    Atcerēsimies, ka Saeimas Deputāti deva sekojošu zvērestu:
    „ Es, uzņemoties Saeimas deputāta amata pienākumus, Latvijas tautas priekšā zvēru (svinīgi solu) būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, aizstāvēt Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti, savus pienākumus pildīt godprātīgi un pēc labākās apziņas. Es apņemos ievērot Latvijas Satversmi un likumus.”.

    Bet Deputāti šo zvērestu ignorē! Pieprasīt no Deputātiem pildīt savu doto zvērestu, ievērot Satversmi un likumus var tikai atsaucot Saeimu!

    Tautas Saeimu veidosim atbilstoši Satversmei uz vietas savos iecirkņos!

    Vispirms izmantosim mums dotās tiesība – atsaukt Saeimu!
    Nebūsim vienaldzīgi!

    Lūdzu parakstīties par Saeimas atsaukšanu un informējiet mūs, lai mēs varētu kontrolēt parakstu uzskaiti!

    Aicinām visus Latvijas iedzīvotājus piedalīties Latvijas glābšanā!

    Par savu darbību un ierosinājumiem lūdzu informēt mūs biedrībā.

    Ar cieņu, Artūrs, Tālr.:26347783.
    .
    .
    .
    Admins
    Par kādu Latvijas tautu biedrs Malta mums runā ? Nu, ja “Latvijas tauta” nevar gaidīt, tad: čemodan, vokzal un roģina …

  6. Anonīms saka:

    Latvieši 85% dzīvoja laukos! Tagad lauki izpārdoti! Lai drošinātu drošību, Dūklavs Jānis pārdeva zviedriem pierobežā 110 000 ha zemes zviedrIem.
    Admins varbūt paskaidros:
    Kāpēc mums jāceļ žogs uz svešas zemes?
    Kur aizgāja nauda par pārdoto zemi?
    Kāpēc Admins baidās, ka boļševiki zaudēs un rūpējas, lai latviešiem būtu jāmaksā 2 miljardi kred’tu procentos???

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *