“Brīvvalsts.lv” ir CIĀNAS GUDRO projekts

Paklausieties šeit sacīto “patiesību” par IBM un šodienas fašistizāciju. Cik tas viss liekas pazīstams… ! Protams, uz Latvijā valdošā Kariņa & Levita debiliācijas fona, šeit teiktais liekas īstenība, bet būtībā tas viss ir CIĀNAS GUDRO izsmalcināts tautas apjāšanas triks.

Pirmkārt, abas šīs “jaunkundzes” nav ģenētiskas latvietes. Ģenētiskā līmenī viņas nespēj atšķirt patiesību no ticamībai tuviem meliem. Tas arī tiek izmantots, lai pilnībā piebeigtu latviešu etnosu. Atcerēsimies, ko par to sacīja čekistu- komunistu atvase Roberts Ķīlis:

Iepīt visā šajā lietā IBM un nacistisko Vāciju ar visām koncentrācijas nometnēm, priekš loģiski domājoša cilvēka, ir idiotisma un stulbuma augstākā pakāpe, kas raksturīga cionistiem(Izraēlai un Krievijai). Mācies, latviet, izmest no “jaunavu” tekstiem pretīgi glumos mūsu tautas slavinājumus, un tu ieraudzīsi šo cionistu hiēnu asiņainos ilkņus. Tiek stāstīti visādi sazvērestības plāni ar čipošanām un pošu kaitīgumu. Protams, ka eksistē sazvērestība, bet tikai ne no tiem, par kuriem sludina šīs “brīvvalstnieces”. Sazvērestību pret cilvēci veic cionisti- komunisti, bet vainu uzveļ Sorosam, Bilam Geitam un Ilonam Maskam…. . Tiek pieaicināti speciālisti pošu jautājumā.

https://www.facebook.com/BernisArturs/videos/1216495272098934/

Kāds gudrinieks, kurš it kā jau četrdesmit gadus strādājot šajā jomā paziņo, ka poti tik ātrā laikā(četros mēnešos) nevarot izveidot, vajagot vismaz divus gadus !!! Nu tad arī jāsaka, ka šim vīram laiks ir atpalicis pa visiem 40 gadiem. Lai tikai atceramies, kā pirms četrdesmit gadiem izskatījās mūsu sakaru līdzekļi- telefoni. Un, kur tie ir šodien ? Pie šodienas zinātnes attīstības vakcīnai ir jābūt gatavai jau dažu dienu laikā. Mēs taču zinām ļoti labi dažādu vīrusu un baktēriju īpašības. Ar datoru palīdzību mēs varam izskaitļot visu tālāko… , tas ir tāpat kā ar laika prognozi. Liekot kopā mums tūkstošiem zināmos variantus, var precīzi noteikt laika apstākļus.

Pašas no sevis šīs dāmītes nav spējīgas ne uz ko, bet aiz viņām stāv asiņainais mūsu tautas ienaidnieks- CIONISMS.  Piemēram, es tieku par nepako nobloķēts Feisbukā, lai nevārētu soctīklos apgāzt šo cionistu propagandēto smirdoņu. Pilnīgi no zila gaisa cionists- komunists un čekas informators Arturs Priedītis ieliek Feisbukā īstu, no pirksta izzīstu murgu:

02.04.21

You may also like...

17 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nu ja! Nu vai patiešām ir tautai jātic, ka tā injekcija viņus pasargās no izdomāta vīrusa? Tiem cilvēkiem, kam tuvinieki ir cietuši no medicīnas darbinieku sniegtajiem pakalpojumiem neiestastis, ka nu tagad valsts ir norupejusies par jūsu dzīvības glābšanu. No kā? Ienaidnieks ir visās malās, kad krūmos izmizas, tad policaji skrien pakaļ, lai rakstītu sodu. Par ko? Ka bikses neesi piemizis un laicīgi no lējis ūdeni uzliek 30 eiro, bet tiesu izpildītājs paaugstina līdz 150 eiro. Visas tās teorijas ir liela kakasana, bet vai latviešiem ir savas smadzenes? Savs personīgais Dievišķais AS! Kam vajag vakcīnu, lai potē, bet aicināt uz tādu lietu citus, ja pats neesi izmēģinājis? Pat narkomāni dalas ar pieredzi par kaifu, bet izglitotajiem tak vajag pirmkārt sevi savakcinet un reāli bez blefa kameru priekšā. Levitam un Karinam 20 potes!

  2. Jonis saka:

    Izrādās,ka par Ciānas kalnu nav latviska informācija vikipēdijā.

  3. Anonīms saka:

    Par kalnu Jānis lielum lielajam vairumam latviešu un nelatviešu nav nekādas informācijas.

  4. Aelita saka:

    Anonīmam parasti patīk visu apgriezt otrādi :)
    Pandēmiju un vakcinēšanos var noliegt, kamēr pašu vai ģimeni tā slimība nav skārusi. Mani radi laukos pašreiz ir saslimuši ar kovidu, viens no viņiem jau miris. Laukos laikam nebija tik piesardzīgi, kā mēs pilsētā.
    Daži cilvēki ir tik lepni, tik pārliecināti par savu taisnību, ka uzreiz gatavi nozākāt citu uzskatus, prastā veidā, kā profesors AP. Kad es pirms 10 gadiem ienācu internetā, jo jutos vientuļa pēc vīra nāves, arī par saviem uzskatiem dabūju uzbrukumus. Avīze nra atsūtīja man karikatūru, kur biju attēlota kā rozā drēbēs tērpta kundzīte… Savukārt žurnāls Ir mani karikatūrā zīmēja kā akmens laikmeta alu sievieti pie datora… Tagad varētu par to pasmieties, bet toreiz piedzīvoju vēl citas akcijas, par ko smiekli nenāk.
    Kad ienācu Lrtt, man sanāca strīds ar Grantiņu, jo es paudu, ka nevar nosodīt veselas tautas par ļaundarībām, ko veikuši to pārstāvji. Es vēl tagad domāju, ka katrā tautā ir gan labi cilvēki, gan nelieši. Un no tiem neliešiem var ciest arī viņu pašu tauta.
    Es vienmēr neesmu bijusi tikai mājsaimniece, kas rūpējas par slimiem tuviniekiem. Jaunībā ir iznācis strādāt pie līgumdarba ar Maskavas ģeoloģijas institūtu, caur RPI, varu teikt, ka Maskavas izglītotie krievi atšķīrās, viņi bija eiropeiskāki nekā te dzīvojošie, bez impēriskām tieksmēm, ar cieņu pret mums.
    Bet paldies Grantiņam par iepriekšējo rakstu, par baltiešu nozīmi civilizācijas vēsturē, mūsu tautai tiešām vajag pacelt pašapziņu, ko visādi priedīši un arī kosmopolīti gremdē.

  5. ccovidnīdejs :))) saka:

    Aelita , es pa visu šo kovidlaiku neesmu sastapis nevienu kovidslimo ,ne svešu, ne pazīstamu ! Toties pilns nets ar līķiem ,kuri atmetuši pedāļus no vakcīnām. Bet neviena laboratorija to kovidvīrusu nav atradusi vēl. Tāvišš i! No gripas vienmēr ir cilvēki ar blaknēm miruši …

  6. :))) saka:

    Priedīt , mēslos taču ir silti! :))) Tu esi par tupu , lai uzzinātu Saules sistēmas (vismaz) vēsturi .

  7. ar joni vējš pūš saka:

    Soros par naudu noalgo muhļītāju pakalpiņus,lai ar dzejnieciskām fantāzijām radītu vēl lielāku ilūziju par īstenību,kur īstenība ir saistīta ar valodu,bet ja apzīmējumu iztulko tā un vēl kaut kā,radot vārdiskajos apzīmejumos jucekli ar nenoteiktību-ar vairāku nozīmju iespējamo saprašanu.Piemēram,mēs pavasari aprakstam ar pazīmēm,bet tā runājot,nevar saprast,vai iet runa par Jēzu,vai pavasara īpatnībām no novērojumiem.Vēl,velns mums pēc kristiešiem ir kritušais enģelis,kaut gan mums tas velns nekad nav bijis enģelis,kur atkal tiek patērēta sveša valoda,kur enģelis ir sūtnis.Kādu tad labumu kristieši ir tautām devuši?Nenoliedzami,ka tas nepiemīt latviešiem-vienotība kā noteiktu mērķu sasniegšana,kur katrs latvietis sevī jūtās kā armija uz karalauka,bez iespējas saprast savu nožēlojamo vienpatņa stāvokli bez iespējas ko paveikt.Var teikt,trūkst karošanas saprašana,kur to iztrūkumu kompensē ar citas tautas iespējām to izdarīt-organizēt uz kopuma vienvirzīgu darbību,kur tomēr tas instruments nepaliek par svētu,bet beigās tiek atmests kā savu funkciju izpildījis un palicis nevajadzīgs.Ja par latviešu pagātnes pieredzi runāt,tad jāvērs uzmanība uz lietām,kas vienoja tautu,uz krīvu,kurš pēc nostāstiem sadedzinājās tad,kad vairs nevarēja veikt savus pienākumus,kur par brīnumu,latgalieši krievus sauc par kriviem,gan lietuvā uzradusies organizācija ar krīvu,kuri noteikti nav gatavi pašsadedzināties tad,kad vairs nav spējīgi veikt savu uzdevumu.

  8. Jonis saka:

    Sātanisma rašanās iemesls ASV man liekas kā speciāli radīts no kristiešu puses,kā projekts,jo Lavejs savā grāmatā min,ka kristieši ēd,savos rituālos,dzīvu miesu un dzer asinis-tas ir priekšstats,kur novērotāji no malas pa īsāko ceļu reflektē no virspusēji iegūtā priekšstata,kaut gan īstenība tā ir dalīšanās starp savējiem ar pārtiku,radot vienkopas sajūtu sevī kā viens veselums ar pārējiem,gan ēdienā,gan nesošajos uzskatos.Ne viss ir tā kā izskatās.

  9. Jonis saka:

    Interesanti,parazīti pie pārtikas tā izmainijuši savu apziņu,ka donorus redz kā dzīvniekus,kas savā vaļā cīnās un maksā nodevas.Kur likumi ir pakārtoti šim stāvoklim.Tad kas ir Grantiņs-parazīts vai donors?Ko viņš dara,kur dzīvo,no kā pārtiek?

  10. Anonīms saka:

    Nu ja! Inteligenti Maskavieši? Sovietu laikos iedeva vecākiem lielu dzīvokli, bet vienas īpatnības dēļ, ka māte bij komunistiskajā partijā. Tēvam būtu jāgaida līdz mūža galam, kā fašistu izdzimtenim tāds dzīvoklis, tad varēja atļauties piepelnīties pa vasaru no atpūtnieku iz metināšanas. Visas Sovietu impērijas tautas bij tai dzīvokli izmetinatas, bet uzvedība paši nekaunigakie bij Maskavieši! Viņi uzvedās tā, ka tas dzīvoklis ir viņu, bet Tes jau otrajā dienā ne pacieta viņu uzvedību un norādīja, ka viņiem jāiet prom. Momentali piekrita, jo viņiem nav saprotamas cilvēku normālas ikdienas uzvedība. Tā teikt Vipindrosi! Visi atpūtnieki bij kulturāli cilvēki un viņiem pat vēstules rakstīja vecāki, bet baltkrievi bij paši ipatnejakie. Ļoti miermīlīgi cilvēki un arī naivi, kā latgalieši. Varbūt jums mirst cilvēki no covid, bet man tomēr pienākas sastapties, kā tie paši latviešu ārsti raksta kg visādu zāļu pacientiem no ka tiem tiek sabojāti iekšējie orgāni! Tad nu arī tuvu cilvēku no veselības sacakaretas palīdzēja izglābt krievi, bet latviešu daktareni turpina zaļot paši savus tautiešus. Balti!? Pirmkārt katram cilvēkam ir izcelsme pēc sava Tēva skatāma un atkārtošos bez apstājas, kad man jautā Where are you from? Tad es atbildu nezinātājiem un zinkariem, ka Im from Couronia! Gadu tūkstošus tādas tautas latvieši nav bijusi un tēviem gar tiem cangaliem nekādas daļas nav bijis līdz pienāca kāds 19 gadsimts, tad nu sāka cepinat kāda īpaša sabiedrības daļa šo politisko veidojumu savās galvās Latvija. Šodien skatoties daudziem latviešiem sejās diemžēl ir vien jāpārliecinās, ka žīds latviešos ņem pārsvaru. Nekad mani senči sevi nav devejusi par baltiem, bet tā dzīves īpatnība viņiem ir bijusi Slavēt Dievu uz pakalniem nevis tumšos pagrabos. Tad nu ar tas asins brālis manai tautai tuvākais ir Prūsis, bet tie kari ir skaidijusi krustu šķērsu, kā viņus tā arī manus senčus. Rados ir visi sapisusies ar dažādu tautību sievietēm, bet vai no tā viņu bērni kļūst latvieši? Kurši ir bijuši un būs mūžīgi! Saukt latgalus un kursus par vienu tautu nepieklajas un latgaļiem ir sava atšķirīga valodas runa, kā arī uzvedība viņi ir citādi. Vien tādas Soviet filmas varonis, kā Stirlics pēc ārējā izskata tiek piemeklēts tuvāk prūšu genetiskajam tipam. Krieviem piemīt īpatnības piemeklēt cilvēkus lomām tuvāk nekā to dara yenki. Tad nu daudz jūs atradīsiet šajos laikos tādus cilvēkus, kā bij Stirlics vai krievu žurnālists Nevzorovs? Kad es nesaredz savā zemē radniecīgu cilvēku pēc galvas kausa īpatnībām, tad dažreiz pienākas saredzēt citās tautās. Kultūra sākas no grauda kultivēšanas, tad nu tur arī rodas Guarde! Šā laika izglītotie ļaudis ir pārgudri, lai saprastu elementāras lietas. Bieži pienākas dzirdēt, ka kurši ir gandrīz tie paši vikingi. Kam vajag šos mēslus kultivēt, ka kuršu cilmes ļaudis ir asinīs saistīti ar tiem jūdu 6kingiem? Kārtējo reizi kulturologi! Kāda latviešu arhitekta grāmata izdota 80 gados bij jālasa īpašas sajūsmas rakstus par Vikingiem. Viņš bij projektējis Soviet times Jurmala Kikirigi kompleksu, kas pēc arhitektūras vien velk uz piramīdām. Tad i nav jābrīnās, ka slavē visur vikingu kultūru un visur saredz vien vikingu pēdas. Ja kas, tad sirds aktivitātes laiks darbojas no 11 – 13 un Soviet laikos bij pusdienas pārtraukums tanī laikā. Šodiena pusdienas bieži vien kolektīvi notiek katram savā stūrīti un atšķirīgos laikos. Kad Tes sauc pie galda, tad iet visa saime estan. Pretī tēva pirkstam nemuld, bet ēd visu, kas ir uz galda nolikts. Gals =gols =golds un angliski Gold ir vienas būtības vārdi, tad nu normāls saimes Tes uz galda neliek sūdus, kā tas ir šodien? Sūdi ir visur apkārt tā, ka tos nevar atšķirt no reālās mantas. Sviests vai krējums i citi produkti ir lielum lielajā vairumā mēsli. Tad nu tā avs, kas izaudzē Vārpu ir jāpieskata, lai tanī sātans neiesej savu sēklu. Latviešos tā ir jau sen iesēta, bet šodiena mēs redzam tās nezāles plaukumā, ka tas zeltītas goda Vārpas ir kļuvis par mazākumu.

  11. kārtējam palagam 23:36 saka:

    Runa gāja par Balto rasi . Bet tā , visi tesi un goldi ir ilūzijas.:)))

  12. Skolnieciņš no likteņupes saka:

    Tuvojas svētki. Tuvojas Lieldienas. Šogad Lieldienas ir iekritušas 4. un 5. aprīlī. Lieldienas ir ļoti seni pagāniskie gadskārtu svētki, kurus visā Eiropā svinēja vel pirms kristietības laikmeta. Tie ir pavasara svētki, kad visa dzīvā daba mostas no ziemas miera. Lieldienas ir auglības un dzīvības svētki. Lieldienas ir svētki par godu ģermāņu Dievietei Ostarai. Ostara ir pavasara un rītausmas Dieviete. Tieši Lieldienās Dievietes Ostaras spēks sasniedz savu pilnību. Ticīgie Lieldienās dzīro par godu Dievietei Ostarai. Par to viņa ticīgos atalgo ar bagātību un veiksmi. Leģenda vēsta, ka Dieviete Ostara trusi kā labo gariņu sūta pie cilvēkiem, lai noskaidrotu, kas notiek cilvēku mājās. Par to viņa reizi gadā ļauj trušiem dēt raibas olas. Jau kopš senseniem laikiem trusis ir uzticams Dievietes Ostaras pavadonis. Trusis (Lieldienu zaķis) ir auglības un bagātības simbols, bet ola ir Saules un jaunas dzīvības simbols. Tā kā līdz 6. aprīlim visā Latvijas teritorijā ir izsludināts ārkārtas stāvoklis (avots: mk.gov.lv/lv/jaunums/arkarteja-situacija-tiks-pagarinata-lidz-6-aprilim-ieviesot-augstakus-drosibas-standartus-tirdznieciba-skolas-un-celosana), svinēsim šīs Lieldienas piesardzīgi, godinot pavasara un rītausmas Dievieti Ostaru. Iededzot krāsainas svecītes savās mājās, lūgsim Dievietes Ostaras svētību no visas sirds. Lai Dieviete Ostara mūs svētī! Lai Dieviete Ostara stāv mums klāt! Lai Dieviete Ostara pasargā mūs no ļauna!
    Ar dzīvības nesējas Ostaras viedumu, Skolnieciņš no likteņupes
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. Seriālā “Amerikāņu Dievi” (angļu val. “American Gods”) par Dievieti Ostaru stāsta 1. sezonas 8. sērijā “Nāc pie Jēzus” (angļu val. “Come to Jesus”). Iesaku katram to noskatīties! Šo sēriju var apskatīties šeit: all-episodes.org/american-gods/season1/series8 Seriālu “Amerikāņu Dievi” var noskatīties par maksu TV kanāla STARZ oficiālajā mājaslapā: starz.com/us/en/series/american-gods/season-1/31152
    #kovid-19 #covid-19 #koronavīruss #Lieldienas #LielāDiena #PavasaraSvētki #PavasaraSaulgrieži #DievieteOstara #RītausmasDieviete #PavasaraDieviete #auglība #dzīvība #bagātība #LieldienuTradīcijas #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienuOlas #OluKrāsošana #pagāni #rituāli #buršanās #04.04.2021. #05.04.2021.

  13. Skolnieciņš no svētupītes saka:

    Mūsu mīļajā un jaukajā Latvijā kovid-19 (kovid-19) vīruss ielavījās 2020. gada 13. martā. Korona vīruss (kroņvīruss) ir nelūgts ciemiņš mūsu sentēvu zemītē. SARS-CoV-2 vīruss vel nekur nav zudis, tas joprojām turpina apdraudēt mūsu sabiedrību. Kovid-19 (covid-19) pandēmijas dēļ visā Latvijas Republikas teritorijā ir izsludināts ārkārtas stāvoklis līdz 6. aprīlim (avots: mfa.gov.lv/konsulara-informacija/jaunumi/66928-par-arkartejas-situacijas-izsludinasanu-latvija). Šī iemesla dēļ gaidāmās Lieldienas 4. un 5. aprīlī svinēsim savās mājās. Nedosimies uz baznīcām, neklausīsimies mācītāju sprediķus, bet gan paliksim mājās un svinēsim Lieldienas pēc sentēvu pagāniskajām tradīcijām. Pašlaik doties uz baznīcu, lai klausītos mācītāja sprediķi, ir bīstami. Kamēr nav veiksmīgi veikta sabiedrības vakcinācija pret kovid-19 (covid-19) vīrusu, tikmēr dalība dievkalpojumos ir bezatbildīga un noziedzīga. Pasargāsim savus mīļos un tuvos no inficēšanās ar SARS-CoV-2! Ievērosim visus epidemioloģiskās drošības pasākumus! Lai pavasara un rītausmas Dieviete Ostara mūs svētī! Lai pavasara un rītausmas Dieviete Ostara pasargā mūs no ļauna!
    Svētīgas Lieldienas mums visiem no sirds vēlot, Skolnieciņš no svētupītes
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. Iesaku katram noskatīties seriālu “Amerikāņu Dievi” (angļu val. “American Gods”). Šo seriālu var skatīties šeit: starz.com/us/en/series/american-gods/season-1/31152 (1. sezona) starz.com/us/en/series/american-gods/season-2/43572 (2. sezona) starz.com/us/en/series/american-gods/season-3/61887 (3. sezona).
    #kovid-19 #covid-19 #koronavīruss #Lieldienas #LielāDiena #PavasaraSvētki #PavasaraSaulgrieži #DievieteOstara #RītausmasDieviete #PavasaraDieviete #auglība #dzīvība #bagātība #LieldienuTradīcijas #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienuOlas #OluKrāsošana #pagāni #rituāli #buršanās #04.04.2021. #05.04.2021.

  14. Skolnieciņ saka:

    Nevajag to kovidlu galvā nēsāt un izplatīt mentāli. Tev to Astarte nav teikusi? :)))

  15. Pārmaiņas saka:

    Там где русский мир, там розруха, безправие, корупция, жестокость, безводье, лживость, произвол чиновников, грязь и мородёрство.
    https://youtu.be/y7FqHIRHOgc
    .
    .
    .
    Admins
    Žīdelis aizskrēja pie savējiem.
    Katāra ir žīdu marionete.

  16. Anonīmajam 2021. gada 4. aprīlis 20.58 saka:

    Gribi teikt , ka kovidnoliedzēji un (b)Ļeģjajavieši ir viens un tas pats ? Tak štepselējiet sev visas suslas pēc kārtas un lieciet pārējos mierā !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *