V. Freimantāls. Pašlaik J. Bordāns ir vienīgā cerība !

Atbilde „anonīmajam“:





Vai tad Grantiņš ir kādam cilvēkam nodarījis kādu ļaunumu ?

Vai tad Grantiņš apdraud kādu cilvēku ?

Domāju, ka Linards Grantiņš droši pauž savu viedokli par notiekošo Latvijā un pasaulē !

Un katram mums ir tādas pat tiesības droši paust savu personīgo, subjektīvo viedokli !

Tas pilnā mērā attiecās uz ikvienu latvieti pasaulē !

Kam traucē informācija, ko internetā publicē Helsinki 86 ?

……………. Domājiet katrs patstāvīgi un uzrakstiet savu spriedumu Tautas tribunāla Helsinku 86 vietnē.(Būs interesanti palasīt visiem).

Vispirms cienīsim Linardu Grantiņu un Helsinku 86 cilvēktiesību organizāciju. (Kura ir vienīgā, strikta un nepārprotama anti komunistiska un anti čekistiska latviešu ģimeņu aizstāvības starptautiski prestižā, sabiedriskā organizācija).

Mans jautājums.

Vai slikti, ka Helsinki 86 pastāv un garantē iespēju ikvienam sniegt informāciju, kuru oficiālā 4. maija valsts rūpīgi slēpj no tautas ?

Mana atbilde.

Nav slikti, jo latvieši uzzina to, ko no viņiem slēpj komunistu un čekistu partijnieki !(Zināms, ka viņi pēc PSKP kaunpilnā kraha un PSRS ļaunuma impērijas likvidācijas ir transformējušies daudzās un dažādās grupelēs, kuras paši sauc par partijām)!

Bet, tās nav P A R T I J A S !

Jo partijas ir demokrātisks sabiedrisks veidojums, kur katrs Latvijas pilsonis ir tiesīgs piedalīties pēc savas brīvas izvēles un sirdsapziņas ! (Un neviens nevar un nedrīkst viņam to „prieku“ liegt)

Bet kas ir mums ?

Vai ir partijas ? Vai tās pamatos ir komunistu un čekistu organizētas pretlatviskas struktūrvienības ?(Lai muļķotu tautu kopumā, un katru latvieti individuāli).

Piemērs.

Es ar domubiedriem. iestājamies Zatlera reformu partijā, to dibinot kā dibinātāji, lai augstu paceltu Helsinku 86, Pilsoņu Kongresa un, brutāli likvidētās, Rīgas Latviešu Biedrības karogus šajā Latvijas valsts prezidenta dibinātajā partijā !

Un kas notika ?

Mūs visus izslēdza no partijas aizmuguriski !(Komunistu un čekistu parastais rokraksts).

Mani , kurš vienīgais filmēja visus Zatlera Reformu Partijas saietus pat nepielaida filmēt kongresu, kas notika Kongresa namā ! (Mani – dibinātaju ar manu videokameru un „Latvijas Kultūras Hronikas“ akreditācijas karti pie žaketes!)

Lūk KOMUNISTU un ČEKISTU rokraksts !(Primitīva varmācība un necieņa pret objektīvu notikuma dokumentēšanu video formātā).

Griezos pie Zatlera, sašutis un neizpratnē – viņš man apsolīja, ka izskatīs izslēgšanu un atjaunos „Reformas partijā“ !(Bet kongresu filmēt dabūju, izdzīts no zāles, paslepšus uzlavījies balkonā).

Sakiet, vai tā ir Latvijas valsts prezidenta „REFORMU PARTIJAS“ goda lieta – izslēgt aizmuguriski Valdi Freimantālu, „Kultūras Hronikas“ režisoru un Latvijas Demogrāfiskās un Kultūras Programas „Namejs“ dibinātāju un vadītāju, 5 dēlu un 5 meitu „proud father“ ?

Vai to var nosaukt par POLITISKU PARTIJU ?(Protams nē!)

Tā nav partija , bet sarkano cērmeņu (komunistu un čekistu) pretlatvisks grupējums !

Un šādi komunistu nezvēru grupējumi sevi uzskata par partijām !(Paskaitiet paši, cik ?)

Tikpat labi slepkavas varētu pieprasīt sevi saukt (godāt) par ārstiem !

Jau 25 gadus zvērīgi izsistā, izšautā Rīgas Latviešu Biedrība ir klusa un paklausīga komunistu un čekistu varturiem ! (Jo aizliegti tās 1938. gada, likumīgi atjaunotie statūti).

Visi masu informācijas līdzekļi kalpo komunistu sarkanajiem parazītiem un KGBistu naudas maisiem Latvijā !

Un te …………anonīms „biedrs“, kurš nemaz nav biedrs, draud Linardam Grantiņampašam redzamākajam opozicionāram 4. maija melu un pretlikumību pārsātinātajā valstī !

Tas jau ir galēja bezspēka un „izmisuma solis“ ko komunisma cēlāji sper !

Komunistu „TREKNĀ AGONIJA“ ir neredzētas nekaunības un bezdievības akts !

Domāju, ka daudzi man piekritīs, ka šis anonīmais cilvēks pārstāv 4. maija valsts „DINOZAURU“ intereses !

Un 4. maija valsts dinozauri ir visi komunisti un čekisti !

Šodienas Latvija ir pretpols Jāņa Čakstes Latvijai, godīgai un latviskai !

Šodienas Latvija ir negodīga un nelatviska !

Domāju, ka Donalds Tramps to zina ne sliktāk par mani!

Dievs, svēti Latviju !

Latvieši, mostieties, celieties, strādājiet !

Jāni Bordān, veiksmi Tavai komandai, Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas cerībai !

 

16.10.18            L. Grantiņš





LRTT piebilde:

“Anonīms”, Freimantāla kungs, ir neviens cits kā A. Kaimiņš !





Nekad neaizmirsīsim, ka VVF ir ne tikai latviešu tautas slepkava, bet arī visu Eiropas tautu bende, par kuru saņēmusi augstāko cionistu- sātanistu balvu:

Latviešu tautas bende V.V.Freiberga(Kalergi balva)

Pēc būtības visi uz foto redzamie ir šīs balvas īpašnieki, jo ir krievžīdu cionistu(hazāru mafija) ielikteņi !

Tie, kuri vēl nezin, kas ir cionisti-hazāru mafija:

You may also like...

11 komentārs

  1. ES saka:

    Nu nav vienīgā cerība. Es līdz pēdējam mirklim cerēju, ka LNNK/TB iztīrīs beidzot savus piedirstos staļļus un rīkosies kā tēvzemes saimniekiem pienāktos. Šis ir laiks, kad tiek vētīta sētā labība. Graudi atsevišķi no sēnalām. Kā to veco kuļmašīnu sauca- Imanta?

  2. Aelita saka:

    Zatlera aicinājumam atlaist Saeimu daudzi toreiz noticēja, un tiešām, pāris oligarhu toreiz zaudēja varu. Tālākais mērķis bija iedabūt Saskaņu valdībā, kas vairs neizdevās. Ir saprotams V.Freimantāla sašutums. Tikai, reizēm šķiet, ka pie visa vainīgs komunisms un komunisti :) Vai nu būs tā, ka visus masu inf. līdzekļus pārvalda komunisti? K.Streips, kam ir diezgan liela ietekme šajā jomā, teica, ka Soross ir atbalstījis veselu rindu Latvijas žurnālistu, tas arī jūtams gan radio, gan tv. Vakar tv panorāmā slavināja AttīstībaiPar biedrus, kaut gan tur līderos ir gan Pabriks, gan Viņķele (kura ir bijusi atklāti naidīga gan pret Latvijas pensionāriem, gan bērnudārzu bērniem, būdama labklājības ministre).
    Un vēl jāatceras, ka mūsu izbijušie komunisti un čekisti, tagad kapitālisti, neko nedarīja bez rietumvalstu akcepta. Redzēs, kā tagad izdarīsies jaunie…Bordāns šķiet godīgāks…

  3. Aelitai saka:

    Jāsāk ar to, ka nevajag jaukt BOĻŠEVIKUS ar KOMUNISTIEM !!!

    KOMUNISTI bija tie, ar ideālismu APMĀTIE, kuri naivi ticēja Saules pilsētai un tamlīdzīgiem niekiem !!!!

    BOĻŠEVIKI neticēja nekam citam, kā mauzerim kabatā, un, pirmām kārtām nolikvidēja KOMUNISTUS, kā traucējošu faktoru, neaizmirstot VĀRDOS piesavināties skaistās idejas un darbībā tās apgriezt diametrāli pretēji.
    Tas nemazina komunistu vainu – no muļķiem vienmēr sagaidi vislielāko ļaunumu…
    50.gadu sākumā, Krievijas latvietis, “strādāja” rajona partijas mājā, un, atvaļinājuma laikā, bez samaksas sēdās kolhozā uz pļaujmašīnas, ar paša roku parakstīto izsūtīšanai, cilvēku vietā…
    ———————————————
    Rietumvalstu akceptu nebija grūti dabūt, jo tie dzīvo aiz 1 000 km un savā realitātē. Ar veiklu mēli tiem var iestāstīt, ka Latvijā vistas slauc.
    Netici ? Paklausies radio un palasi avīzes !

    Atceroties Bordāna startu ar LC, viņš ir vai nu bambaks, vai, ja ņem vērā augstos amatus, kādus ieņēma “valdībās” – vēzis no tās pašas kulītes !

  4. Aelita saka:

    Diezgan jau klausījos radio. Mūsu pensiju sistēma rietumos tika slavēta. Par Parex bankas glābšanu arī kāds teica, ka ES ieteikuši glābt.
    Bet Bordāns bija vienīgais, kas atklāja noziedzīgas šeptes ar maksātnespējām.

  5. tikai nevajag fleitēt! saka:

    Ko nu te viens Aelitai un reizē ar to arī vēl citiem, kas te iegriežas, grib skalot par atšķirību starp komunistiem un boļševikiem. Krietnu daļu savas dzīves nācās atrasties burtiski komunistu midzenī, jo nebija jau tādas vietas, kur viņu nebūtu. Zaga, meloja, kukuļoja un krāpa un nodeva cits citu uz vella paraušanu. Lieki runāt, ar kādu naidu izturējās pret katru, kam tas nepatika. Vienīgie komunisti, kas labdabīgi atšķīrās no riktīgajiem, bija leišu komunisti, jo viņi izmantoja uzspiesti ieviesto komunistisko partiju, lai panāktu savu savas valsts un savu tautiešu labā. Lai nepieļautu vai vismaz lai visādiem līdzekļiem bremzētu pārkrievošanu, smadzeņu skalošanu un padomisko bezsaimnieciskumu.

  6. interesanti,kam tu nepiekrīti? saka:

    “…KOMUNISTI bija tie, ar ideālismu APMĀTIE, kuri naivi ticēja Saules pilsētai un tamlīdzīgiem niekiem !!!!

    BOĻŠEVIKI neticēja nekam citam, kā mauzerim kabatā, un, pirmām kārtām nolikvidēja KOMUNISTUS, kā traucējošu faktoru, neaizmirstot VĀRDOS piesavināties skaistās idejas un darbībā tās apgriezt diametrāli pretēji… ”
    ——————————————————

    Tu vienkārši troļļo, lai PĀRSISTU cita TO PAŠU teikto ??

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “tikai nevajag fleitēt”.

    Lieliski paskaidrots par leišu komunistiem!

    Paldies par skaidrojumu!

    Katrā politiskā grupējumā var atrasties godīgi cilvēki – mums jādod iespējas viņiem atraisīties no bandītu pūžņiem! (jādod iespējas stāties H 86 svētajā darbā).

    Šodien tas ir viegli izdarāms ar interneta palīdzību.

    Mosties, latvieti, celies un strādā latviskas , tiesiskas Latvijas dēļ!

    Vai par maz ir no 1940. gada ciests?

    Mēs zinam pretlatvisko spēku sātanismu.

    Sātanisti apkaro Helsinki 86.

    Jo paniski baidās, ka Latvijā atjaunosies visas 1940. gadā iznīcinātās latviešu biedrības.

    Ja H86 izdosies tās atjaunot, Latvija atdzims likumība un LATVISKAIS GARS!

    Kopsim savas kultūras tradīcijas biedroties, jo tas ir galvenais latviskuma pamats!

    Mūsu ienaidnieki ir sagrāvuši Latvijas pamatus – latviešu biedrību tīklojumu visās apdzīvotās vietās, kur dzīvo latvieši.

    Atjaunosim tos!

  8. >> tikai nevajag fleitēt! saka:

    “…Zaga, meloja, kukuļoja un krāpa un nodeva cits citu uz vella paraušanu…”
    Tas ir standarta komplekts no pasaules sākuma, un… līdz pasaules galam. :)
    Salīdzināt varētu tikai kukuļošanu – padomijā varēja iztikt ar pāris konjakiem mēnešalgas apjomā, ekvivalenti tagad – ar pāris miljoniem koka jevriku. Un, tie paši nodot jābrauc uz Igauniju…
    Kam viņu nav kabatā(čemodānā) – tam nav taisnība…

  9. Sīrs saka:

    Tik tiešām nevajag jaukt ideju būtību , ar tiem , kuri tikai piesedzās ar tām.
    Un man dziļi pie kājas ,kāds ‘isms’būs modē pie varas , galvenais ,alegoriski runājot, kaķim ir jāķer peles ! :)))
    Līdz šim uz mūsu kakliem sēdēja un sēž marionetes,pāržīdotas alkatīgas cūkas.

  10. anonims saka:

    grantin,tu vecais suns vel neesi nosists,brinums gan,kaa tadi meesli,kaa tu veel dziivi.
    Tu vecais tarps,spragdams nenospragsi par A.Kaiminja nomelnoshanu.
    Psihene uz muuzhiem tev jaatrodaas shozofrenikjim.
    .
    .
    .
    Admins
    Es Jums ļoti pateicos par augsto novērtējumu !

  11. oriģināli "aizstāvji" Kaimiņam! saka:

    pēc stila – Aivars kas Aivars… :))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *