A. Priedītis. KĀDS NO VIŅIEM LABUMS ?

KĀDS NO VIŅIEM LABUMS ?

2021.gada 15.martā Rīgas lielākie interneta mediji informē par LZS lielīšanos: “Pēc ievēlēšanas par Latvijas Zemnieku savienības priekšsēdētāju Armands Krauze uzsvēra, ka Latvijas Zemnieku savienības un Zaļo un zemnieku savienības mērķis ir šovasar uzvarēt vēlēšanās vismaz 25 pašvaldībās. “Pašvaldību vēlēšanās mēs uzvarēsim,“ uzskata Armands Krauze.”

Bet tagad, lūdzu, atcerēsimies aizvadītos 30 gadus un atbildēsim uz vairākiem ļoti svarīgiem jautājumiem: “Kāds no parlamentā un pašvaldībās ievēlētajiem LZS vadoņiem ir bijis labums ? Ar ko LZS atšķiras no pārējām zagļu bandām-“partijām” ? Vai LZS nepieļāva Latvijas zemes iztirgošanu ārzemniekiem ? Vai LZS nosargāja cukura ražošanu Zemgalē ? Ko LZS tautas kalpi ir labu izdarījuši zemkopībai? Vai viņi nav atbildīgi par nacionālās lauksaimniecības iznīcināšanu un Latvijas agrāro resursu nodošanu citu zemju biznesam ? Kāds no viņiem ir labums ? Un galvenais – vai viņi vēlas likvidēt kriminālo kapitālismu ar organizētās noziedzības brīvību ?” Uz pēdējo jautājumu var būt tikai viena atbilde. Protams, nevēlas, jo viņu barveži ir kriminālā kapitālisma tēvi – LKP/VDK nomeklatūras morālie kastrāti. Tātad nacionālie nodevēji un nacionālie noziedznieki. LZS ir tipiska “bijušo” banda, no kuras latviešu tautai un valstij nav bijis nekāds labums.

Labums ir bijis tikai šīs bandas barvežiem, nodrošinot viņiem tādu materiālo stāvokli, kādu viņi, bijušie partijas sekretāri u.c., savā laikā nevarēja pat sapņos izbaudīt.

LRTT

Nu re, ja grib un ja sieva nestāv ar pātagu aiz muguras, tad arī Priedīša kungs var uzrakstīt ko sakarīgu bez latviešu zaimošanas. Viens tomēr paliek neskaidrs: kā Arturs varēja uzdrošināties nostāties pret Lemberga labākajiem draugiem- BRIGMAŅISTIEM ! Šis raksts ir glaimojošs Bordāna partijai, jo tikai tā līdz šim ir viņus saukusi īstajā vārdā. Varbūt, ka Priedīša kungs ir nodomājis iestāties JKP ? Tas būtu apsveicams solis ! LRTT vēl piebilst: ka agrāk vai vēlāk, bet visi bandīti- Latvijas valsts izlaupītāji, sēdēs un sēdēs kopā ar savām rijīgajām ģimenēm !

15.03.21

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *