Pārmaiņas. Lai kas mainītos, lietas ir jāsauc īstajos vārdos !

Lietas īstajos vārdos jāsauc visiem kam ir mute, no rīta līdz vakaram un katru dienu bez pārtraukuma, ja gribam pārmaiņas un beidzot būt saimnieki paši savā zemē.

Turpinājumā Latvijas paralēles ar Krimas okupāciju, kur arī okupācija it kā starp citu esot bijusi, bet okupantu un kolaborantu neesot (tāds patreizējās Ukrainas valdības viedoklis), nav arī civilokupantu, kas iegādājušies Krimā īpašumus un pensionējušos krievu militāristu arī nav !!!
Nesaskatu starpību, okupācija ar tai sekojošu aneksiju notikusi pirms 8 vai 80 gadiem, Krimā, Latvijā vai citur, jo noziegumiem pret cilvēci nav noilguma.
Kremļa lienošās okupācijas bieži izmantotā stratēģija ir priekšplānā izbīdīt savas sievietes un bērnus, lai iežēlinātu sabiedrību un ārvalstis, bet tajā pašā laikā, ar kremlim lojālu poliķu starpniecību, nostiprināt likumdošanā civilokupantu tiesības okupētajā teritorijā (LV 90to gadu analogs). Tikai atcerēsimies, ka tajā brīdī kad okupētā tauta beidz pretoties lienošajai krievu okupantu ordai, tauta skaitās kapitulējusi, bet civilokupanti savas impērijas misiju būs izpildījuši. Tālāk tiem atliek vien tīri tehniski jautājumi par kremlim nelojālo personu utilizāciju, divvalodību un stratēģiskā partnera nomaiņu.

LRTT papildinājums

Tu nekad nedrīksti aizmirst, ka genocīdam nav noilguma.

Kurš vēl iebildīs, ka viņi neatgādina žurkas ?

Jā, latviet, šeit redzamie(video un fotomatricā) visi ir vienas CILTS pārstāvji- cilvēces slepkavas !

Pareizi “Pārmaiņas“, par šiem cilvēces izdzimumiem ir jārunā un jāatgādina katru dienu, jo tieši viņi dara visu, lai sevi pataisītu par Atmodas varoņiem, kaut gan bija Tās kaprači !

16.03.21

You may also like...

3 komentāru

  1. admin saka:

    Pareizi Krimas tatārs runāja par krievžīdu okupantiem un līdz ar to arī par klaunu- jebreju Zeļenski. Tāpēc jau arī pie mums varas gaiteņos salikti visi žīdiskās izcelsmes noziedznieki… sākot no levita un beidzot kariņu… .

  2. ``vai tad tas ir cilvēks``?! saka:

    Skatieties! Un brīnieties! Kā cilvēks lopam. Un kā cilvēks cilvēkam…….. Un – ko cilvēks cilvēkam….. Ko dara ar lopiem, to dara jau ar cilvēkiem: indē, iedzen vai pat jau iesūc sprostos, spricē, indē, giljotinē. Un to visu `izgudrojis` cilvēks?
    Kāds pazīstams cilvēks ( ar `psevdo` `malva`) reiz rakstīja dzejoli par remdenību:

    “Kāpas malā zaļā kuplā liepā
    Zari stipri kustas –
    Vārnas skaita savu rīta `mūsu tēvs`,
    Un dara viņas to tik sparīgi,
    Tādēl ka lūgties viņām esot dikti svarīgi.

    Un, raugi, vārnulēni izaug
    Tev, cilvēkbērns, bezmaz par paraugu:
    Jo vārna vārnai acīs neknābj(ot),
    Bet cilvēks cilvēkam joprojām – vilks (drīzāk – hiēna).

    Kāds vārda ziedus virs manis kaisa:
    “Jel skataities uz putniem gaisā..“,
    “Jel mācaities no puķēm laukā..“…

    Es skatos zaļā liepā, kā zari stipri kustas
    Un domāju, cik ilgi vēl ar mani būs tā –
    Ne karsts, ne auksts, ne karsts, ne auksts:
    Ir, kas tik remdenu
    No mutes ārā spļaus…“

    Lopu liktenis jau klāt – “a mņe ļetaķ, a mņe ļetaķ..“, par staļinu, par cara, brīvvalsts, krievu laikiem parunāt… Kā še, tā tur.

    https://www.youtube.com/watch?v=sIdoBOm0WOw

  3. Anonīms saka:

    Nu ja! Fofenes vēl līdz galam nebij beigušās tai Sovietu armijas aptieciņā un kādu vakaru skolas biedrs pielika divas tabletes pie tējas. Protams ne sev, bet man un abi pēdiņu draugi noskatījās, kā es kļūstu truls. Truls savā nespeciba viņiem iekraut par tādu attieksmi! Kā gribās pacelt roku, bet jūti tās trulumu un saproti, ka vienkārši esi eksperiments. Viena lieta ir tad, kad es piekrītoši pats iebāztu tās Fofenes sev mutē un no rītu, bet cita, kad tās pieliek pie tējas pseido draugi. Trulumu jau izgulezu, bet nekad neaizmirsīšu to pēdiņu draugu attieksmi. Sūds ar viņiem! Dzīve turpinās, bet tomēr arī tie pozitīvie biežāk izrādās ir lielas kakas. Nu nodevot taru aizrunajos ar septiņiem par iepriekšējo vīru, tad man uz vaicājot vārdu viņi piekrita, ka tam vīram mēdz būt ap skaitīšanas īpatnība. Kad iedot lielāku daudzumu, tad nez kāpēc sanāk mazāk naudas? Protams var jau iebilst, bet nav vērts, ja cilvēkaa tas ir paradums. Pats pēdējo reizi izteicās, ka ar krievu meitenēm viņš var tikai sporta pēc nodarboties mīlestības priekiem, bet dzīvot kopā ar krieveni viņam liedz nacionālais dzīves skatījums. Kad viņam jautāju pirms gadiem diviem vai neesi kādā partijā, tad apstiprinoši atbildēja, ka ir izbijis Tautas partija un tagad ir Nacionālajā Tēvzemē. Padomajies sīkums ir 1 vai 2 centi, bet tie sīkumi spēlē lielu nozīmi. Tātad tāds nacionālis ir jaatstumj no sadarbības un jāmeklē atkal citas variācijas. Vien aiz tā, ka tu manis priekšā deklarē nacionālos penterus es iešu strādāt tev par prieku, bet sev par skādi? Nu tā cilvēki cenšas muļķot bez fofenem viens otru, kad sajūt naudas skaņu. Tomēr Gaiziņš un Everests ir atšķirīgi augstumā, lai abi saucas par kalniem. Saimnieki? Saime +nieki, Keina – Kaine – Cena. Nu ir starp mums divas puses, kas vēlas visādi tos vietējos iezemiešus iz nicināt, bet kurā pusē nostāties saimniekam? Būtu jau labi, ja tie eirozhidi saplestos ar austrumu žīdiem un paši viens otram rīkles pargrauztu, bet mēs tik ieslēgtu internetu un dzirdētu ziņas, kā viņi viens otru novakcinejot izud. Latvieši tikai cer uz brīnumu, bet paši lielākoties ikdienas sīkumos ir nevīžīgi. Nu lepni auto un sadzīves tehnika uz parādu, tad lielveikali pie grūstīšanās ar samazgām, ka nezini pirkt ēst vai nē? Ko līdz, ka acu priekšā ir sazīmēta nauda, bet ēdiens uz galda ir samazgas? Pavasaris dzen jaunus asnus un saprotams tak, ka pavasarim ir pretējā puse rudens. Tikai paši lat viesi bieži vien gudrikojas, kad jāiet set. Vasarā nekopsi, tad ziemā neēdīsi. Saimnieks ta sēklu nesej, bet ražu viņš pērk lielveikalā. Tā nu arī savā pigala mauc virsū mācības gumiju un brīnās, ka tām sievietēm ap 40 ir jau vieglās šizofrēnijas pazīmes. Tie nelielie caurumi, kas atveras ir vienkārši ja pi…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *