COVIDa katastrofa Brazīlijā

Šo der iegaumēt Latvijā soc-tīklos darbojošiem Kremļa provokatoriem- sazvēretības teorijas popularizētājiem, tiem, kuri aģitē pret potēšanos. Iegaumē, latviet, ja nebūsi potējies, tad pie bīstamāka Covid MUTANTA tev nebūs ne mazākās iespējas to pārdzīvot. Ja būsi saņēmis poti, tiksi cauri ar izbīli.

Brazīlijā notiekošais. Raksts FRANKFURTER ALGEMEIN

Nekur nav reģistrēts vairāk jaunu infekciju kā Brazīlijā. Daudzās pilsētās vairs nav brīvu ICU gultu – pacienti burtiski mirst rindās pie slimnīcām. Savā iknedēļas tiešraidē sociālajos tīklos Brazīlijas prezidents Jair Bolsonaro ceturtdien brīdināja par laupīšanu lielveikalos un nolasīja iespējamo pašnāvību cēloņus. Viņš gribēja parādīt, cik bīstama ir bloķēšana-Lockdown. Cilvēki tāpēc sevi nogalinās, viņš teica.

Ekonomiski pandēmija ir katastrofa brazīliešiem Daudzi ir atkarīgi no valsts atbalsta, kas tagad ir pagarināts vēl uz četriem mēnešiem un ir milzīgs slogs valsts kasei. Bet vēl bīstamāks ir jaunā tipa vīrus, kas izplatās tieši Brazīlijā kā nekad agrāk Brazīlijā kopš pandēmijas uzliesmojuma. Jau otro dienu pēc kārtas Brazīlijā ceturtdien tika ziņots par daudz vairāk nekā 2000 nāves gadījumiem no vīrusu slimības. Arī nedēļas vidējais rādītājs turpina pieaugt. Valsts kapsētas ir kā būvlaukumi, kas pastāvīgi tiek padziļināti. Kapsētas jau gatavojas nākamajām dienām, kad sagaidāms pieaugums līdz 3000 upuriem dienā. Pat privātās klīnikas sasniedz robežas Nekur nav reģistrēts vairāk jaunu infekciju kā Brazīlijā. Pētījumi liecina, ka pieaugums cita starpā ir saistīts ar ļoti lipīga vīrusa mutanta P.1 izplatīšanos, kas atklāts Amazonā. Kā faktors tiek pieminēta arī ilgstošā ļoti lielā mobilitāte. Veselības aprūpe visā valstī sasniedz robežas, ieskaitot privātās klīnikas. 13 no 27 štatiem intensīvās terapijas gultu noslogojums pārsniedz 90 procentus, pārējās 14 štatos daudzās pilsētās vairs nav vietu.

Pacienti burtiski mirst rindā slimnīcā. Tikai Sanpaulu štats, kas ir viens no bagātākajiem un vislabāk apkalpotajiem valstī, ceturtdien paziņoja par vairāk nekā 40 šādiem gadījumiem. Gandrīz katrā desmitajā štata slimnīcā, kurā dzīvo vairāk nekā 40 miljoni cilvēku, vairs nav pieejamas intensīvās terapijas gultas. Dažas slimnīcas mēģina paplašināt savas iespējas improvizētā veidā, citas vairs nepieņem jaunus pacientus, jo viņu skābekļa krājumi ir izsīkuši. Ekonomiski vissvarīgākāis štats tagad ir pasludinājis violeto fāzi – kas iepriekš vēl nav noticis. Nākamajā nedēļā no pulksten 20 būs komandanta stunda. Reliģiskie kulti ir aizliegti, tiek apturēts arī reģionālais futbola čempionāts, parki un pludmales štatā paliek slēgti un apsargāti.

14.03.21

Lasīt visu: https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/gesundheit/coronavirus/covid-19-in-brasilien-die-menschen-sterben-in-den-warteschlangen-17241986.html?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE

https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/muzikis-janis-zilde-par-virusa-sekam-pasliktinajusies-redze-aknas-netiek-gala-pat-ar-mazu-vina-glazi-40318/?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1898070903

You may also like...

5 komentāru

  1. Menģele. saka:

    Aptaurēts viedoklis .

  2. Anonīms saka:

    Koks ar diviem galiem! Tak tos vīrusus viņi no gadu simteņa uz gadu simteni nēsā. Paši rada vīrusu un pret poti. Grantins aizdomīgi velk uz to, ka izliks video tautai, kā viņš veic poti pret žīdu vīrusu?

  3. ja termiņš beidzies? saka:

    Tai potei, ano, jau ne divi, bet trīs gali. Ja ne vēl vairāk. I pirks, i pārdos – labi samaksāsi, spricēs to ar plasebo, bet pierakstīs, ka ar tādu vai tādu. Labi samaksāsi – i vispār nepotēs. I derīguma termiņš izbeigsies, ja nav jau izbeidzies. Jo vīrusi nāk un iet un ir pavisam citi. Tā pote jau ir aizgājis vilciens. I piebeigt varēs, ja kāds neuzvedīsies, kā nākas. Tā ka…

  4. Oi wei .. macht frei :D saka:

    Vācijas Kremļa provokatori , nelieši , bloķē vahhsinēšanos!!!:( Grantiņ kungs , lūdzu iesniedziet proktesta noti!
    https://www.apollo.lv/7202122/vacija-aptur-astrazeneca-covid-19-vakcinas-izmantosanu?utm_source

  5. Vieda saka:

    Šobrīd mūsu uzdevums ir IZDZĪVOT! Izdzīvot par katru cenu! Izvairīties no vakcīnām, saprast sistēmu un izglītot bērnus! Lai tie neaizmirst, kas viņi ir un no kā cēlušies! Kā pareizi uzturēt savu ķermeni pie veselības bez BigFarmas iejaukšanās! Kā palikt auglīgiem un vairoties – par spīti nožēlojamajiem cionistiem, kas ir ielauzušie visās sfērās un visās varas frontēs, arī tajās, kas it kā sludina brīvību.
    Šobrīd jebkura vara mums – cilvēkiem- ir ļauna, lai kādus lozungus tā necenstos vicināt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *