Tas ir žīd-cionistu- “levitistu”, komunistu roku darbs !

Vizuāli informatīvs apskats par žīdsātanista E. Levita draugiem(T. Jundzi)– Latvijas iznīcinātājiem !!!





Ko saka krievu rakstnieks V. Istarkovs par žīdiem: “Raugoties no āriešu (kurus ebreji sauc par gojiem) viedokļa, ebreji nav tāda tauta kā visas citas. Āriešus izbrīna vairākas ebreju specifiskās īpatnības. Ebrejiem nav sirdsapziņas (tādi vārdi, kā „sirdsapziņas pārmetumi”, ebrejam liekas vienkārši bezjēdzīgi). Ebrejiem nav kauna, taisnīguma, cilvēcības, labestības un līdzcietības izjūtu. Viņiem ir nepārvarama tieksme melot, nedabiska alkatība un liekulība, izteikta tieksme uz blēdīšanos, noziegumiem un parazītisku dzīves veidu. Viņiem ir iedzimta asinskāre un varaskāre. Āriešus pārsteidz ebreju maniakālā, nepiesātināmā mantas un naudas kāre tādos apjomos, kādus viņi vispār nav spējīgi reāli izmantot. Vispār zināms ir ebreju nicinājums un naids pret citām tautām un nevēlēšanas atgriezties savā Dzimtenē, lai arī kurā pasaules valstī viņi nedzīvotu. Nepatiku izraisa arī ebreju tieksme pēc pretdabiska seksa un perversiem mākslas veidiem.”




L.Grantiņš.“Tev nebūs Patiesību zaimot !“ (4 turp)

Ja šie Latvijas bendes, genocīda veicēji pret latviešu tautu, nav pelnījuši nāves sodu, tad kurš… ?

27.08.19                                           LRTT


You may also like...

16 komentārs

  1. balta nāca tautu meita ... saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=N7mJBUfNEhk

    Rietumas dialogs skaidri rāda, ka sen jau ir pārmetušies uz cilvēku iznīcināšanu. Laiki mainās un tikumi(kuru vietā vairs palikuši vienīgi “likumi“) tiem līdzi. Globālisms/komunisms sludina – cilvēks cilvēkam draugs, biedrs un brālis, bet praktizē sistēmu, kurā cilvēks cilvēkam – drauds, bieds un pasaules gals. Visi to redz, bet vervelē – “nekad neesam dzīvojuši tik labi kā šodien“. Ja vērtē pēc trekniem kakliem, pakaļām, totālu bezkaunību un bezatbildību un rijamā un lupatu pārpilnību – tad jau gan. Bet bez jelkādas cilvēcības (cilvēcība šova formātā neskaitās): zvērīgi, tumsonīgi, mežonīgi.

    Ja senči dainoja:

    Balta nāca tautu meita,
    Kā ar sniegu apsnigusi;
    Nav ar sniegu apsnigusi –
    Nāk ar savu tikumiņu,

    tad, ieraugot parlamentārietes (un simtiem citu) kūkumu, atliek dainot: nav ar sniegu apsniguši – nāk ar savu kūkumiņu.

  2. tautas vai tautu saka:

    Tad kas nāca! Tautas meita, tā kā skaidrs visiem kas nāk. Bet tautu, te prasās skaidrojums, kuru tautu?
    Nezināšana neatbrīvo no atbildības. Tas ir līdzīgi kā ar tiem līviem, viņi jau arī grib lai ir tautu. Tad viņi arī nāk “balti un pūkaini”, gluži tāpat kā krievi, žīdi un visi pārējie ieklīdēņi un staiguļi.
    Bija reiz mūzikas grupa Līvi. Brīnišķīgas latviešu tautas dziesmas dziedāja. Bet diez vai viņi saprata maz, kas ir lībieši, kas…?

  3. mēģini NEpiekasīties saka:

    latviešu tautasdziesmu vārdiem ar nekorektām piezīmēm !

    Pamēģini izdziedāt dainu gan ar “tautas”, gan ar “tautu” un, ja
    tev nav zilonis uz ausīm uzkāpis, tad pamanīsi, ka ar “tautas”
    mežģīsies mēle !
    Ar līviem viss ir kārtībā, ievērojot ilgo viņu nīcināšanu !
    Tu, acīmredzot, piederi pie tiem “krievi, žīdi un visi pārējie ieklīdēņi
    un staiguļi”, ja tik centīgi irs virsū latviešiem un līviem !

  4. Tautas dziesma saka:

    Nav problēmu izdziedāt tauta. Bet okupantiem acīmredzot ir dzirdes un lingvistikas defekti, kurus viņi paši sauc par efektiem. Un tā pamāca mani latvieti… Un visu manu latvju tautu.

    To ka zvirbulis ir piedzimis zirgu stallī, nepadara zvirbuļi par zirgu! Tas attiecas uz lībiešiem un citiem ieklīdeņiem te Latvijā.
    Braucat tak uz Skandināviju, krievi uz Krieviju un nebūs problēmas nevienam. Bet nē, kā ērces piesūcaties svešai miesai un paratizējiet. Ne ar sūdainu mietu ārā izdzīt.
    Brīnums bija kad vācieši paši labprātīgi aizkratījās prom, LR laikā. Bet tas ir izskaidrojams…

  5. valodiņa saka:

    Ar tautām kādreiz apzīmēja tālumniekus, ne savas sētas ļaudis. Iet tautās jeb tautiņās nozīmēja pamest dzimto vietu.
    Ja balta nāca tautu meita – tas nozīmē, viņa visdrīzāk nāca no Abrenes, jo tur bija skaisti balti tautu tērpi. Labs darba tikumiņš tādu tērpu izveidot.
    Bet kā tur ir ar Tālaviešiem? Kad ienaidnieks saka – mēs algosim tevi ar zeltu, ar godu, ar brīvību?
    Un kā bija ar Turaidas Rozi, kuru nokāva Jakubovskis – vai viņa bija lībiete vai latviete – kas to lai zin?

  6. piekasīgais saka:

    Piekasīgais vistu slaucējs ir klāt,lai raksta kurzemnieki viņi vislabāk zina par šiem mežoņiem vistu slaucējiem…..

  7. skaidroju -``tautas vai tautu`` saka:

    Vai nu – vai nu. Vai nu vienkārši katram pašam jāzina, ka vārdiem mēdz būt dažādas nozīmes un nozīmju nianses. Vai vismaz nav tīši jāsāk fantazēt, kur nav ko fantazēt. Latviešu valodā tauta nav tas, ko tagad Latvijā izdomājuši saukt par tautu – “Latvijas tauta“, kas ietver visu nacionalitāšu iedzīvotājus. Kāpēc Francijā, Vācijā, Dānijā vai kur citur pasaulē ir joprojām franču, vācu, dāņu tauta, nevis Francijas, Vācijas vai Dānijas utt. tauta?

    Latviešu valodā vārdam “tauta“ ir arī tāda nianse kā “tautiņas“, kas nozīmē brāļus, māsas, ģimenes, dzimtas – savējos. Piemēram:

    Zied zemīte mēļus ziedus,
    Žēl man mīt kājiņām;
    Aug meitiņa šmuidra, gara,
    Žēl dot tādu tautiņās. /Alsunga/

    “Dot tautiņās“ nenozīmē obligāti dot meitiņu kādai citai tautai, tas nozīmē vienkārši “iziet(izdot) pie vīra“. Meita ir un paliek tautu meita/tautumeita, pat ja izdos viņu pie vīra no citas tautas vai citas rases. Jo iziet pie vīra nozīmē iziet no ģimenes – iziet tautiņās, sākt pašai ģimeni, no kurām arī aug un vairojas tautiņas.

  8. Tauta saka:

    Ļoti labs skaidrojums un pamatojums. Kas ir tauta un tautu… Man arī kādreiz šķita ka tas ir pareizi visos sīkumos.
    Fantazēt… Jā, lasot ilgstoši dainas, sāc ievērot ka ne visur vajag būt tautu. Jābūt tautas! Laika trūkuma dēļ, dziļāk nepamatošu pagaidām.

    Bet runājot par Latvijas tautu, kurā ir visas nācijas! Saprotot atšķirību starp Fraņču tautu un Francijas tautu.
    Nācijas teikt nebūs īsti korekti! Pareizāk būs tautas. Jo šo terminu nācija, nācijas degradēja tieši Levita sugas brāļi, un visai nesen, pirms 30 gadiem tik. Tauta sastāv tieši no nācijām. No gabali tautas. Tautas apdzīvotu apgabalu, kā piemēram Sēlijas nogabalu, kuru apdzīvo sēļu nācija… Zemgali zemgaļu nācija un visas četras Latvijas nācijas veido un ietilpst latviešu tautā.
    PSRS laikā runāja arī tā. Tā mācīja skolas programmā. Un tas arī ir pārskatāmi un loģiski izprotams katram. Bet tagad, lai sajauktu tautas, sagriež visu otrādi, pa taisot Nāciju augstāku par tautu. Tautas sastāvdaļu ja tā var teikt, sagriež ar kājām gaisā. Kad jaunatnei it īpaši, nekas nav skaidrs.
    Tas arī ir viens gan tik aspekts no tā, kāpēc sāku ka tautu no tautas, dainās var un vajadzētu lietot saprotami. Varbūt daļēji, kur var to darīt….

  9. Tauta saka:

    Balta nāca tautu meita…
    Balta nāk tautas meita…

    Arī pēc nozīmes var pateikt tagadnē. Kas, nav mazsvarīgi, zinot ka tautasdziesmu vārdi ir lūgšanas dievam. Atšķirība ir, kur pielieto.

  10. paga, paga saka:

    “lasot ilgstoši dainas“, v i s u p i r m s u n g a l v e n o k ā r t ir jāsaprot, ka dainu teksti nav rediģējami, tāpat kā vēdu vai sāgu, Raiņa, Pumpura, Skalbes, kaut vai Puškina, Majakovska vai Šekspīra vai Neredzīgā Indriķa. Arī Bībeles. Bet tā jau, Dievam žēl, ir IZ rafinēta 7×7 reizes.
    Gočpendel! mati slejas stāvus, ieraugot tādas fantāzijas (turklāt jau didaktiskos, diktatoriskos toņos), ka “dainās var un vajadzētu“ ko “lietot saprotami“, ka “Balta nāk tautas meita“.

    Ko tikai nevar sabuldurēt par valodu, nezinot valodu. “Tauta“, Tavi teksti liecina, ka vajadzētu atturēties izpausties tik sliktā latviešu valodā. Gribi dikti kādam ko skaidrot vai iestāstīt, runā savā mātes valodā. Vai arī tad iemācies latviešu valodu, kā nākas.

  11. Tautas dziesma Daina saka:

    “Bikli” jāiebilst,gluži vai kā Edgara Liepiņa dziesmā, tautasdziesma bikli mīņājas aiz durvīm. Baidoties! Lai viesu traukos dārgos, no viņas neiebirst kautkas.

    Cits izskolojas vai 6 augstākās izglītības, iemācās pareizi burtus rakstīt, likt komatus, un tas ir arī viss. Zināšanu nav!
    Bet ir kas cits gan!

    Par “ģēniju darbiem” Majakovska un citu hazāržīdu, tad tur nav ne tikai ko rediģēt, tur nav pat ko lasīt.
    Dainas lielākoties, sarakstītas jau rediģējot. Un apzināti rediģējot, lielākoties.
    Protams ka tanīs dainās,kas ir lūgšanas dievam, jārunā ir tagadnē!Un nevis pagātnē jeb nākotnē.
    Balta nāca tautas meita. Šeit nav nekāda sakara ar Abrenes novada latviešu tautas tērpu! Ne mazākā sakara! Šeit ir runa par visu latviešu/baltu tautu (un nevis tautām, jo nav tādu baltu tautu) un par garīgumu šīs tautas meitas.Latviešu tautas meitas! Baltu tautas meitas! Un ne lībietes!

    Neizskatās ka nezinīši te noliek, apgāž ar mēsliem baltu tautu. Bet gan to dara tādas līvietes, erudītas lībietes, patiešām ar zināšanām lielām par Dainām,reliģiju baltu un baltu kultūru. Tādas lībiešu nelietes kā Freiberga Vaira bijusī prezidente latviešu, Saprovska, Kursīte no nacionālās apvienības-propesore.

    Dara apzināti, baltu tautas lūgšanas pārtaisot, lai viņas nedarbojas gluži vienkārši. Izmainot formu.
    To cik laba šis līvietes ir sadarījušas latviešu tautai, tad to latviešu tauta ir izjutusi, un turpina izjust ar vēl vienu “latvieti levitu”.
    Tas ir apbrīnojami, ar kādu viltību lībieši, iefiltrējas un nozog latviešu kultūru, un kad izzinājuši baltu reliģiskās formulas, vārdus, lūgšanas. Tad sagroza

    Acīmredzot lībiešus, gluži tāpat kā krievus, slāvus (krievs vispār nav slāvs, bet hazāržīds) un visus agresoru, virza viens spēks. Un šeit uz zemes tādas Kursītes, Freibergas ir darba instruments Sātana. Diemžēl vairākumā un biezā slānī uz zemes ir šie Velna bērni.
    Bet ir arī cilvēki, kurus jums ne apmuļķot!

    https://youtu.be/JV5phkixkLI

  12. Baltu tautas daimas saka:

    Dainās, gluži tāpat kā žīdu tautas Bībelē, ir atspoguļota gan tautas vēsture, gan ir dainas jeb vārdi ar lūgšanām dievam. Tieši tāpat kā Bībelē, ir gan žīdu tautas “glamūrā” vēsture un norādes, pamācības, vārdi kā pielūgt to Jahvi un viņa vi3npiedzimuso dēlu Joski Kristu,
    latviski Jēzu.

  13. īpašajam ``baltam`` saka:

    Nav teikts, ka dainas nav rediģētas. Ir teikts, ka nav rediģējamas. Ka vairāk nevajag! Ko pīpājat?

  14. valodiņa saka:

    ->17.19
    Mans teikums par Abreni bija domāts ar zināmu ironiju, lai atgādinātu, ka kādreiz balti ir ieņēmuši lielāku teritoriju nekā tagad atvēlēts.
    Bet kas tas par naidu pret lībiešiem? Viņu taču tagad pavisam maz palicis. Varbūt sāksim aplamāt arī latgaļus un ventiņus? Ja vajag šķelt un naidot.

  15. Pārmaiņām būt saka:

    Russia & Prussia
    https://youtu.be/fw0817FUnM4
    Kristietības uzbrukums.
    https://youtu.be/CLwy40oU2Lg

  16. tam 2019. gada 27. August um 18.38 Uhr saka:

    Var redzēt, ka tu esi no tiem “dažādu tautību latviešiem”,
    un “kurā stallī esi piedzimis” nav 3 reizes jāmin !
    Pats vari kratīties prom uz savu Āziju, āzi,!!

    Āzijas (je)balti, acīmredzot, ir līduši kā utainas cūkas
    virsū Līvzemes iedzīvotājiem, kamēr atspieda līdz jūrām:
    Baltijas, Ziemeļjūrai, Norvēģu jūrai, Barenca jūrai.

    Atspiešanas nekad nav labdarības akts bet allaž izpaužas
    kā vardarbība !

    Skatoties, kas mūsdienās dzirdams par “dienvidu gala”
    personāžu “varoņdarbiem” ar galvu griešanām, nerodas
    nekādas šaubas, ka “kāju ar visiem zābakiem griešana”,
    ko piedēvē līviem, ir pašu dienvidu&austrumu BALTU
    okupantu mentalitātei atbilstošs, citādi izmiruši(izmirstoši)
    būtu BALTI, nevis līvi, latvieši un vēl virkne izmērdētas
    tautas(vēlāk tautiņas)…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *