Krievžīdu aizstāvis, antiglobālists S. Graudiņš

Agrāk vai vēlāk Laiks visu noliek savās vietās.

H-86-2Tas ir noticis arī ar tā sauktajiem Antiglobālistiem. Pareizāk jau būtu teikt: antiglobālista vietā antilatvietis. Sigurds Graudiņš ar savām antilatviskajām provokācijām sevi pilnībā ir atmaskojis, kā krievu šovinistu dibenlaiža.

LRTT jau ilgāku laiko vēro šo Kremļa klaunu, ar pretīgi krievisko žargonu, un viņa naidpilnos izteicienus pret latviešiem, bet it sevišķi pret latviešu strēlniekiem. Pēc viņa uzskata latviešu strēlnieki pie visa esot vainīgi, jo viņi revolūcijas laikā esot “izgriezuši” veselas ģerevņas nevainīgu krievu cilvēku. Mūsu šodienas nelaimes esot Dieva atmaksa par šīm neģēlībām !!! Bet “tavu brīnumu”, šis pats Sigurds Graudiņš vienmēr un visur neaizmirst sevi “izcelt”, ka esot streļķu mazdēls. Tad nu iznāk, Sigurd, ka Tu esi slepkavu un rīkļu rāvēju pēcnācējs !? Vai nu Tu, Sigurd, esi idiots vai tādu Tev KĀDS liek tēlot ? Vairāk jau jādomā, ka esi gļēvs latviskas izcelsmes vieplis – nodevējs, kurš ielīdis krievam zem asteskaula tik dziļi, ka nav vairs saskatāms.

Un kas tas tāds Juris Kaļķis ?

Katrā gadījumā šis antiglobālistu “eksperts” ir ļoti negatīvi izsacījies par LRTT.

Viņa domas pilnīgi sakrīt ar Reinika kantora uzskatiem. Tātad, kā saka, jautājumi lieki. Šeit varam lasīt kādu komentāru par J. Kaļķi:

Ilze saka:

imagesCAM6I4G9

Foto: Antiglobālists J. Kaļķis.

Kaļķis ari Draugiem portālā sludina naidu pret latvju tautu. Laikam jau Maskava savam takšelim kādu jūdasa grasi ari atmet. Liekās, ka viņu mērķis ir naidot latviešus un tieši uzbrūk latviskiem latviešiem. Pretīgs izdzimtenis. Viņa tieksme visur citēt Valdmani, ka Jēzu Kristu.Ko pieminēt smirdekļus graudiņu un gosniņu vai bullīti, kuru īstā vieta ir pie urlām, SC,PVCTL,komunistiem, lai laizītu utaino un žīdu kājstarpi.Pretīgi izdzimteņi.

 Šeit redzams naidpilnais skricelējums pret VL! veikto akciju latviešu valodas aizstāvībai. Šmurgulis esi Tu, Graudiņ, ar saviem domubiedriem. Nobeigumā vēl gribas piebilst par to “izgriešanu”! Izgriezt var vienīgi pautus tādam kangaram kā Tev, Graudiņ…. .

Latviešu strēlnieki nepiedalījās šāda veida akcijās, bet krievu baltgvardistus- cara ģenerāļus viņi gan slaktēja bez žēlastības. To arī šie cariskās Krievijas salašņas bija pelnījuši par 1905. gada zvērībām Latvijā !!!

Ir apbrīnas vērti 58 000 latviešu strēlnieki par to, ka viņi sasita 140 miljonus lielo krievu tautas avangardubaltgvardistus.

Krievi ir gļēvuļu un sadistu tauta.

Pareizāk būtu teikt, civilizācijas atkritumi:  

Sigurds GraudiņšSigurds Graudiņš  14. jūn 20:46

Foto: Antiglobālistu eksperts Sigurds Graudiņš !

16. 06. 2011 plkst. 8.30 – 9.30 rīkoju mītiņu pie SAEIMAS . TEORĒTISKI – Izteikt atbalstu izskatāmajam likumprojektam par tautas nobalsošanu un likumu ierosināšanu………. PRAKTISKI – Tiks pieprasīts ŠMURGUĻIEM no VL ATMAKSĀT no personīgajām kabatām valsts KASĒ IZNIEKOTO naudu par PROVOKATĪVO referendumu…!

LRTT        18.06.11

You may also like...

42 komentāru

  1. Karavackis saka:

    Vai ir vēl kāds(i) cilvēks(i) Latvijā, kuru(s) jūs, tribunālieši, nebūtu aplējuši ar mēsliem,nolamājuši,iemīdījuši zemē,nosaukuši visos iespējamos zemiskos lamu vārdos(krievu lamuleksika nervozi pīpē),piedēvējuši visus pasaules grēkus,piesprieduši aizmuguriski(Ak Dievs!)pat nāves sodus? Protams neskaitot jūs pašus. Ar ko jūs esat labāki par Hitleru un Staļinu kopā ņemot? Vai arī jūs esat plānprātīgi jukuši. Nu tas būtu vienīgais attaisnojums šīm visām jūsu samazgām un vēmekļiem, kas nāk no jūsu lapas. Vai ir kāds, vai kādi cilvēki, kuri jums būtu pa prātam? Kurš(i) būs nākamais,kuru apliesiet ar mēsliem? Paskatieties uzmanīgi spogulī. Jūs paši sev neriebjat? Jūsu laiks ir pagājis. Atcerieties- Nekad Latvija latviešiem vien NEPIEDERĒS. Nelolojiet veltas cerības. Ar ko parasts krievu tautības cilvēks ir sliktāks par jums? Es pat teiktu, viņš ir daudzreiz labāks par jums. Vēsturi vajag atcerēties, bet tajā nevajag dzīvot. Šajā 21.gs. jūs esat kā pelēkas pagātnes ēnas,kā zombiji. Nožēlojami.

  2. asirietis saka:

    tiem ziidelju pakalpiniem tads darbs-visi seez arzemees u n parazitee uz savas tautas rekina-palidzot rzemju bankieriem mus iznicinaat-tapeec jau vinu lapu iznemot vinju [pasu barinu-puse latviesu tautas nodeveju,otra puse nozombetu sektantu-neviens neapmeklee

  3. asirietis saka:

    2011. gada 18. jūnijs 13.35

    Foto: Antiglobālists J. Kaļķis.

    Kaļķis ari Draugiem portālā sludina naidu pret latvju tautu. Laikam jau Maskava savam takšelim kādu jūdasa grasi ari atmet. Liekās, ka viņu mērķis ir naidot latviešus un tieši uzbrūk latviskiem latviešiem. Pretīgs izdzimtenis. Viņa tieksme visur citēt Valdmani, ka Jēzu Kristu.Ko pieminēt smirdekļus graudiņu un gosniņu vai bullīti, kuru īstā vieta ir pie urlām, SC,PVCTL,komunistiem, lai laizītu utaino un žīdu kājstarpi.Pretīgi izdzimteņi.
    —————–°
    ilze-ziidu kuce-iztiri savu kajstarpi-vina smird,un smird visur kur tu paradies

  4. Garāmgājējs- Asirietim saka:

    “ilze-ziidu kuce-iztiri savu kajstarpi-vina smird,un smird visur kur tu paradies”
    Ar šo teikumu tu skaidri parādi, kādas tautas “intelekts” mājo tevī.Tādi riebekļi kā tu tiks izskaitļoti un tiesāti. Kas tu esi, ir ierakstīts katrā tevis teiktajā vārdā.

  5. no tautas saka:

    Mam liekās, ka viņi ir naidīgāki latviešiem pat par komunistiem un urlām. Komunisti un urlas atklāti saka kas ir viņu mērķi.Bet kaļķim un graudiņam nav neviens ideāls vai mērķis ,tikai naids pret nacionāli domājošiem latviešiem. Nekad neesmu dzirdējis, ka viņi lamātu okupantus. Viņu naids ir ari vērsts pret rietumiem un Nato. Tie esot pie visa vainīgi.Vainīgi ir ari no mēness nokritušie citplanētieši, bet ne viņu mīļais 4.maija pretvalstiskais kangaru režīms ,kas ir viņiem ļoti labs. Kaut aklumā tie neredz, ka tas nīst latvju tautu, priveliģē okupantus un mūs aplaupa.
    Šie nelieši ir latvju tautas nodevēji un nolādēti jūdasi ar savu pretīgumu un naidu. Lai viņi mūžam nolādēti.

  6. nevermind saka:

    Labi šos “antiglobālistus” ir raksturojis LRTT un “no tautas”, bet vēl piebildīšu, ka šie salašņas ir kangaru PLL un svešo SC vadoņu sameklēti,izperēti, instruēti un apgādāti ar visu vajadzīgo-tekstu, plakātiem, megafoniem, tikai prāta un smadzeņu tiem nevarēja iedot un tas visu laiku šīs maskētās kremļa žurkas nodod!
    Varbūt laiks mums visiem dot tiem nodevīgajiem plušķiem pa ļocku, kur vien tie izrāpo ļerināt savus urliskos savārstījumus?

  7. nevermind saka:

    ei šnobeli, ko nu jau izlīdi ar “Karavacka” niku, vai jūties vareni nomaskējies peisainais urla
    Teikšu par tevi gara nabag ar tavu mūžīgo dežūrvārdeli-nožēlojami!

  8. asirietis saka:

    smilkstiet ziidelji-vairak jus neko ar nevarat-psihisko slimnieku lapele

  9. Latvietis saka:

    Tie 2 pajoliņi un viņu banda ir ka spiegi vai kā odžu midzenis, kuriem Maskava, krievžīdi un kangari maksā par naidu pret latvju tautu.Tādus tikai tiesāt ka valsts nodevējus.

  10. Sigurds Graudiņš saka:

    LRTT ir arī konkrēti cilvēki , kuri pauž viedokli ?
    Vai arī SAMOZVANCU bariņš , kurš no droša attāluma [ IZZA BUGRA } čakarē tautiešiem smadzenes…
    Pamēģiniet uzlekt augstāk par personīgo DIRSU – un tad parunāsim…!!!
    122 000 ,kuri PARAKSTĪJĀS ,nav visa latviešu tauta…! Tas ir ARGUMENTS… , ka esat ATPALIKUŠI NO LAIKA un TELPAS …!
    Par pensionēšanos neesat DOMĀJUŠI…???

  11. Susursons saka:

    Cilveeku tumsoniiba ir apbriinojama. Taa nemainaas pat gadsimtiem ejot…un tur vainiiga neizgliitotiiba, neveeleeshanaas atcereeties veestures maaciibas…
    Arii shajaa gadiijuma aitu bars nesaprot ka Latvijas izdziivoshanai ir svariigi apvienot visas tautiibas nevis eesties savaa starpaa. Vienoshanaas ir tieshi tas ko sludina Sigurds Graudinjsh. Shauri nacionalistiskie uzskati – “Latviju latvieshiem!” ,nepaliidzees bet vieniigi kaitees.
    Latvija nekad nav bijusi zeme kur dziivo vieniigi Latvieshi un nekad nebuus. Allazh te ir bijushi zhiidinji, chigaani, krievi, polji un citi. Galvenais ir nekuudiit savstarpeejos naidus !
    Man vienmeer ir shkjitis ka latvieshi ir gaisha tauta un domaaju arii shoreiz taa sapratiis kur ir patiesiiba un kur ir kuudiitaaji.

  12. Susursons saka:

    Starp citu , ko noziimee tas “nacionaala apvieniiba” augsheejaa labajaa stuurii? Kas aiz taas “apvieniibas ” sleepjas? Varbuut vareetu vaardus uzzinaat?

  13. Eduards saka:

    Kāpēc tad jūs lienat TRIBUNĀLA vietnē?!Pat neesat SAPRATUŠI KO NOSODA TRIBUNĀLS!Nožēlojami aizstāvji,nožēlojamam graudiņam!
    Ja jums ir kāda kripata pašcieņas-nelieniet šajā vietnē! Te CILVĒKI izsaka domas kā var atbrīvoties no TĀDIEM KĀ JŪS,NOSODA JŪS!
    Vai tiešām neesat VĒL SAPRATUŠI,KA ATMAKSAS STUNDA NENOVĒRŠAMI TUVOJAS!

  14. AG saka:

    Graudiņš ir draņķis, bet VL arī ne labāki!

  15. Miervaldis saka:

    Antiglobālisti ir rasisti, ne patrioti, un ir spējīgi atpazīt tādus pasaules parazītus – ķēmus kā čigānus tik vien “kopējā”, eiropas līmenī!No mana skatupunkta, atrodas stulbi cilvēki (kuri tos antiglobālistus tikai papildina), kuri grib šos parazītus čigānus nevis izskaust, bet gan integrēt!Stulbie āpši, vai ne?Vai viņi neredz,kad čigāni jau gēnu līmenī nav spējīgi neko saimniekot, bet gan parazitēt, un visādas nelietības darīt!Varu piekrist Viktoram Birzes kungam – šie parazīti ir jālikvidē, un viņi vispār neprot nekādu valodu, kā tik vien savu ellē iemācīto, un automāta!Es jau sapņoju, kā visi viņi tur gulēs vienā bedrē, un būs aizsūtīti no turienes, kur nākuši, MELNIE, NELITIIGIE ELLES KēMI – TEELI!

  16. asirietis saka:

    miervaldi-cigani ir izklidusi pa visu pasauli,un smilkst pa portaliem.Latviesi netaisaas pamest savu valsti,bet cinisies par to liidz pedejam-pajoliit.

  17. Novērotājs. saka:

    S.Graudiņ,kur zudis Tavs naids pret okupantiem un ieklīdeņiem,kad vēl nesenā pagātnē vēlējies viņus kaustīt un aicināji citus tā rīkoties? Vai ceri ka cionistu nozombētie būs mūsu pusē? Tas nevar notikt,jo ši okupantu varza uzskata, ka veikusi Latvijā savus “labos darbus”,sākot no 1940.gada līdz pat šodienai.Vai ceri, ka tie kas 9.maijā brauc ar staļina bildēm,psrs karogiem,piekabēs ved lidz kaujas tehniku būs par LATVIJU ? Kā krievžīdu švinisti, tā piektā kolona ar saviem piekritējiem ir mūsu ienaidnieki.

  18. Susursons nesaprot, kas ir krievs un citas tautības, un kas ir krievs-okupants un citi svešzemju iebrucēji Latvijā.Uzklikšķini uz “Nacionālā apvienība” un studē,ko patiesi nozīmē dzīvot šajā okupantu apsēstajā Latvijā.

  19. zonnenbergs saka:

    Masterkosta.my1.ru

  20. atmaskošana saka:

    Parādnieks, Cilinskis, Visu Latvijai. Ditta Rietuma, Baltijas Saules Fonds

    Ditta Rietuma LatvijasRepublika.INFO

    14.06.2011, ap pl 17.00.

    Parādnieks un Cilinskis vīzdegunīgi, uz sadarbības aicinājumiem ārpus PARTIJU VIRSVADĪBAS PĀR TAUTU koncepcijas jau kuro reizi nereaģē

    Video:

    http://www.youtube.com/watch?v=RJZyijI2z3k

    Atmaskoti tiek arī partijas “Visu Latvijai”/LNNK biedri, kas izliekas par latviešu draugiem. Būtu muļķīgi otreiz vēlēt par šiem neliešiem.

  21. zonnenbergs saka:

    MIERU TIKAI MIERU
    MES PAREJAM NO ZIVS CIKLA UZ UDENSVIRA CIKLU SAULES HOROSKOPA
    NEKADAS GRUPAS,NEKADAS KAUSANAS
    TAGAD SAKAS VIBRACIJU PAREJAS PERIODS PIE KURA JAPIEROD

  22. Ilze saka:

    Te atkal ir vel viens antiglobalists Atmaskošana, kas uzbrūk vienīgai latviešu partijai, kas iekļuvusi Saeimā. Noņemiet roza brilles Maskavas un žīdu rokas bučotāji.Nemeklējiet skabargu cita acī, jo baļķi savā neredzat. Jūs esat pretīgi vēmekļi. Okupantu un krievžīdu propogandu smirdinat pret latviešiem ,ko jums atmaksā okupanti, žīdeļi un viņu Saross.

  23. info saka:

    Atmaskošana vēl nenozīmē vērsties pret latviešiem vai latviešu partiju. Taču par Imantu Parādnieku papildus šim faktam http://tautastribunals.eu/?p=1193
    nākuši klāt vēl citi fakti no visdažādākiem latviešiem visdažādākos slāņos. Augstāk minētais ir video, kur katram cilvēkam ir iespējas ar savām acīm redzēt un savām ausīm dzirdēt, kāds ir Imants Parādnieks. Muļķis nav tas, kas viņam vienreiz noticēja. Muļķis būs tas, kas par viņu otreiz balsotu Saeimas vēlēšanās.

  24. no malas saka:

    Klau, jocīgā pusvārdu “pusatmaskošana”, izsakies skaidri un saprotami, nevis “mini mani” spēleītes te taisi? Kas, kapēc un kādā sakarā piemini D.Rietumu,Baltijas saules fondu?!!!

  25. no malas saka:

    Bet kremļa smerdeļi antiglobālisti- antiņi antigraudiņi ir ar sūdainu koku dzenami visur, kur tie tizleņi izrāpo smirdēt!

  26. Miervaldis saka:

    Aivar – pēc darbiem var redzēt kurš krievs ir kurš!Palasi šo mājaslapu!

  27. Miervaldis saka:

    Susurson – krievi ir jau tie paši galvenie, kuru dēļ visa šī šmuce mūsu valsti notiek!Latvijā nav daudz vēsturisko minoritāšu, pārsvarā tie ir šeit padomju okupācijā iebraukušie, un uz Latviešu tautu parazitējošie tārpi!Vienoties ar krieviem, čiganiem jau nu būs pēdējais ko es kā Latvietis darīšu, jo skaidri zinu, kad ar šejienes krieviem mēs aiziesim pa burbuli ātrāk, kā Dzintars pateiks “bē”!

  28. white joker saka:

    ..hi,miervaldi, liec mieru čigāniem, nu nav viņi pret latviešiem un latviskumu, aizmirsti šito savu privātkreņķi, jo visādi citādi tu esi pareizs džeks un esi par brīvu un bezokupantu mūsu valsti
    ..tiem krievmīļiem antiglobālistiem vajag visur, kur tie izlien murkšķēt uzgāzt šmucspaini un regulāri, hi,hi

  29. Psihiatrs saka:

    Jā, patiešām laiks visu nolicis savās vietās. Cilvēks – grantiņš, kuru daudzi uzskatīja par gudru atmodas aizsācēju, izrādījās šizofrēnisks jampampiņš, turklāt ar slepkavnieciskām un pederastiskām tieksmēm. Ne jau velti viņam ļoti patīk tādas frāzes kā dibenlaiža, asteskaula laizīšana un gļotas. :) Un pārējie tādi paši – nožēlojami neveiksminieki un plebeji, kurai aiz supernacionāslisma maskē savu debilismu ar infantiliem spriedumiem. Bet neko vairāk par krievžīdu komunistiem izdomāt nevar. Vienīgais labums no jums – var ienākt te un uzjautrināties un papētīt šizofrēnijas gaitu tādā vai citādā izpausmē.

  30. Andris Orols saka:

    Sigurdam Graudiņam dažreiz ir neveiksmīgs izteiksmes veids, kura dēļ šad tad rodas pārpratumi. Neesmu novērojis, ka Graudiņš ir par Maskavu. Arī Juris Kaļķis neslavina Maskavu. Šo rakstu autori kaut ko ir pārpratuši, jeb apzināti dezinformē citus.

  31. no malas saka:

    Beidz muldēt Orālais Andersen, nav jāslavā maskavu, lai tai verdziski kalpotu par 30 grašiem citos veidzos! Šie nopirktie mērkaķi sludina, kopigas mājas un kopīgu dzimteni ar iebrucējiem-okupantiem un tiem tevis aiztāvētiem “antiglobālistiem”, redziet esot vienalga kādā valodā runāt, bet toties it visās jomās tie izsmej un ņirgājas par visu latvisko un lamā visas Rietumu izpausmes veidus Latvijā, BET NEKAD NE VĀRDA PRET KRIEVU OKUPANTIEM un ne PIKSTIENA pret kremli, visu pretlatvisko akciju un pasākumu slepeno iniciatoru! Vai to tu, šo kangaru aiztāvi nezināji, jeb tev te pavēlēts tos kaut bezjēdzīgi, bet aiztāvēt pret to atmaskošanu?

  32. Miervaldis saka:

    Jāā, sarkanajā miglā izdzīvot nav viegli, mēs esam frontē kur vispkārt viss sprākst un brūk, ir jāzina kurš draugs, kurš ienaidnieks, bet frontē kā jau frontē, tas ir Latviešu atbrīvošanas karš, vai Latvieši tajā izdzīvos?

  33. AMARILLA saka:

    -Jaa Miervaldi, par daudz gniidu un nodeveeju savairojies, jo esam par miikstiem un nelieshi netiek sodiiti, taapeec uzdroshinas pat te liist melot un savus kompanjonus stulbi meegina attaisnot, kaa tas a.orols

  34. AMARILLA saka:

    -Sho gan der atkaartot:

    2011. gada 16. jūnijs 20.16

    “letiņš” saka:

    Šis mani biedējošais “tautas tribunāls” ir kauna traips mūsu pamazām atmaskotajai krievžīdu nācijai LV, un ir pilnīgi skaidrs, ka šī Grantiņa komanda netiek finansēta un vadīta ne no Maskavas, ne citur, bet gan ir traki ideālisti, kas dzīvo, lai atmaskotu un šķeltu pārdevušos latviešus-kangarus, dodot tiem vēl iespēju samazināt sev pelnīto sodu!
    Vai tiešām mūsu kremļa amēbas nevar sevi nobremzēt, pārtraukt zemisko mūsu labklājību un dzīvību apdraudošo kursu, kas mūs – neliešu ģimenes locekļus, ar šīs valsts un tautas nodevēju zīmogu dzen smagā depresijā un neirozē !

  35. Miervaldis - ammarilla saka:

    Vai kā black joker, vai talmuds – +1!Diez tev Ammarilla patīk jauni puiši?

  36. AMARILLA saka:

    -zini Miervaldi, man vini visi-kangari,peerkamiee nodeveeji vispaar neliekas cilveeki, kur nu veel, kaa puishi, bet no bernudaarza protams neesmu, bet veca arii nu galiigi veel nee

  37. Lasis saka:

    Kangars bija pārdevies vāciešiem, tā kā jūsu portāls atrodas Vācijā, Jūs paši esat kangari, kas grib atjaunot vācu muižniecību.

  38. Miervaldis saka:

    Lasi – nedomaju kad kāds šeit grib atjaunot vācu muižniecību!Nu tu riktīgi izdvesi!

  39. Miervaldis saka:

    Raksta beigās rakstītais – 100% taisnība!Krievi ir stulba tauta, un sava stulbumā viņi ieskries tur, kur būs viņu beigas! (juridiskas)

  40. Sigurds Graudiņš saka:

    Dita liek latviešus zem žīdiem…

    PIERĀDĪJUMS no 15. min

    http://youtu.be/WclVfe5styo

  41. Sigurds Graudiņš saka:

    Boikots!
    Varētu jau iespraust Grjobannijam Letiņam starp acīm , lai ragi taisni un verga dvēsele SMILKST…,bet vai ar TO tiks panākts vēlamais REZULTĀTS…?

    Tāpēc – gļa OSOBO UMNIH…

    LPSR sagrāva MASONI un VDK – J.Gulbja intervija IN REGNUM…

    Iznācējs – ZOOPREZIS bija Šķēles ieliktenis… Kurā brīdī viņš pārmetās pie cionistiem – vēsture KLUSĒ…

    Viņa GULBJA DZIESMU ar 70 pret 30 es prognozēju pirms viņš saņēma INSTRUKCIJAS no cionistiem un O*Bamas Varšavā , ka tiks ATLAISTA Saeima…Precīzāka izrādījās D. Meijere – 90 pret 10…!

    Un sākās kārtējie cionistu JOCIŅI …..3 latviešu oligarhus nomainam pret žīdu oligarhiem ar latviešu BĀLO bāleliņu rokām ! Cionas Gudro Protokolu 7. nodaļa.

    Šo burvju LOKU var pārraut atjaunojot 1922.g.Latvijas Brīvvalsts vēlēšanu LIKUMU , kuru izvaroja un pabāza zem partijām valsts IZZAGŠANAI Latvijas , iespējams , galvenais PEDOFĪLS – V. Birkavs…..

    Detaļas pie J. Ādamsona – kā kompetentākā…!

    Rezumē : neatjaunojot VĒLĒŠANU LIKUMU , NEATJAUNOJOT 1918.g. Latviju NEKAS NEMAINĪSIES …!!!

    Tāpēc – Saeimas vēlēšanu BOIKOTS un Vislatvijas TAUTAS SAPULCE…!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *