Māris. M. Tāds bija Latvijas pēdējais PREZIDENTS !

Šodien vairāk kā jebkad, ir jārunā par mūsu pagātni, kuru, pie varas esošie žīdsātanisti deformē un vilto.

Man jau vairāki ir rakstījuši, ka ir problēmas ar LRTT i- vietni,- pavairošanu un komentāru ierakstīšanu… . Tikko kā saņēmu kādas kundzes vēstuli no ASV:

Es nevaru share, Jūsu postus. Kad to daru, man draud ar 7 dienu block no FB. Jūs varat, jo Jūs tur “rāmjos”, un esat zem novērošanas. FB un Messenger ir žīdmasonu saiti. Es pat nezinu, kā lai Jūs popularizē ? Jo jūsu doto info bloķē, un visus kas grib Jūs shērot, arī bloķē ,vai draud bloķēt. Pirms nav nobloķēta mūsu draudzība, mans tel.nr in Los Angeles…

Lūk, tik šausmīgas bailes ir pasaules žīdsātanistu bandai no Patiesības, latviešiem un tautastribunals.eu

Jā, Kārlis Ulmanis, kuru sarkanie žīdnacisti 1941. gadā Piemaskavā nošāva kopā ar latviešu ģenerāļiem, bija pasaules mēroga cilvēks- politiķis, kādi visā pasaulē saskaitāmi uz vienas rokas pirkstiem.

Žīdsātanistiem, protams, Kārļa Ulmaņa varenība, ir GARĪGA TRAUMA !

Šie kroplie izdzimumi- žīdsātanisti- komunisti, pie pirmās iespējas nonicina gan K. Ulmani, gan visu latviešu tautu !

Māris M.

Patiesu cieņu pret Kārli Ulmani manī iepotēja mana vecmāmiņa. Tas netika apzināti darīts, bet, redzot viņas neviltoto, sirsnīgo attieksmi runājot par viņu, tā pielipa arī man jau mazam bērnam.
Mani vecvecāki ulmaņlaikos bija zemes īpašnieki, zemnieki.

Gan vectēvs, gan arī vecmāmiņa jaunībā mācījās, lai būtu prasmīgāki savas zemes saimnieki. Vectēvs beidza Vecbebru lauksaimniecības skolu, vecmamma – mājturības skolu.
Kad mana omamma, kā mēs viņu visi saucām, mācījās, vairākas meitenes tika norīkotas praksē Rīgā pie kādas toreiz sabiedrībā labi zināmas kundzes.

Meitenēm bija jāsagatavo viss kaut kādām viesībām, vairs īsti neatceros kādām. Ja nemaldos, tā bija dzimšanas diena saimniecei. Meitenēm bija jāpagatavo svētku maltīte un jāuzklāj galdi, kā arī maltītes laikā jāapkalpo viesi. Starp viesiem bija arī KĀRLIS ULMANIS.
Meitenes, manu vecmāmiņu ieskaitot, bija ļoti uztraukušās tieši KĀRĻA ULMAŅA dēļ (Pats ULMANIS!).Viņas bija lepnas, ka nokļuvušas tādā prakses vietā, bet arī sabijušās, ka kaut kā neizblamējās, jo tolaik stingri tika ievērota etiķete – pareizi galda piederumi pareizās vietās uz galda, apkalpošanas etiķete utt.Viss norisinājies kā plānots.

Meitenes visu izdarījušas kā paredzēts. Viesi un saimniece bijuši apmierināti un labvēlīgi noskaņoti, bet ULMANIS no visiem īpaši izcēlies ar sirsnību un labestību pret visiem, arī pret praktikantēm – lauku meitenēm.

Padomju laikā PSRS „ģensekam“ bija niķis pārvietoties ar auto lielā ātrumā, neskaitāmu apsargu auto pavadībā. Tieši šajā sakarā mana omamma man atstāstīja savas atmiņas par praksi viesībās, kuras apmeklēja ULMANIS. Viņa salīdzināja PSRS ģenerālsekretāru ar ULMANI, kurš no viesībām nakts melnumā aizgāja pa ielu pilnīgi viens bez neviena pavadoņa vai apsarga, ar kājām.

Tauta viņu mīlēja.

Viņam nebija no kā baidīties.

TĀDS BIJA LATVIJAS PĒDĒJAIS PREZIDENTS.

Viennozīmīgi varam sacīt: Kārlis Ulmanis bija pēdējais Latvijas PREZIDENTS.

Dievs, svēti Latviju !

18.06.19





You may also like...

7 komentāru

  1. Pārmaiņām būt saka:

    Iz tīmēkļa plašumiem:
    “Ja tu jūti sāpes, tu esi dzīvs, bet ja jūti svešas sāpes, tu esi cilvēks.”

    Latvijas pēdējais prezidents K.Ulmanis bija cilvēks, atšķirībā no čekas krievžīdu un 4.maija kliķes ielikteņiem pēc 1991 gada.

    Varu tikai apbrīnot K.Ulmaņa dziļo cilvēcību, kāda nepiemīt man. Ja ko saku, tad izdaru, kaut zinu būs jānožēlo, bet varbūt katram laikmetam vajadzīgi citādi tikumi, lai uz visiem laikiem atbrīvotos no sarkanā mēra apkampieniem.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Cik skumji, ka neviens no 4. maija valsts prezidentiem nesaprot Māmuļas nozīmi tautas dzīvē!

    Nav par izlasījuši Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus!

    Cik skumji, ka viņi nav ar tautu!

    Cik skumji, ka viņi sapinušies KGBistu tīklos!

    Cik skumji, ka tauta joprojam ir bārene!

    Mana Māmiņa teica, ka visa Latvija raudāja, kad padomju vara iesākās Latvijā!

    Vēlēšanas bija obligātas!

    Paldies, Linard, par iespēju teikt patiesību TTR.

  3. Iesaku saka:

    Iesaku noskatīties interviju no pirmās līdz pēdējai sekundei. Priecē,ka Juris Vidiņš vairākas reizes izsakas atzinīgi par Linarda Grantiņa entuziasmu, idejām un nekautrējas teikt,ka vēlāk Helsinkiešu Rīgas nodaļu jau formē čekisti. Bet publiskie tīkli, skaidrs,ka zem cenzūras…diemžēl.. https://www.delfi.lv/delfi-tv-ar-jani-domburu/raksti/maisi-vala-vidins-par-klauvetajiem-helsinki-86-slepenajiem-failiem-un-kontroletajiem-patriotiem?id=51198567

  4. Eduards Lunis saka:

    —Kārli Ulmani viņi varēja -tikai fiziski iznīcināt!? Bet atmiņas par viņu,par viņa sirsnīgumu, vienkāršību, godīgumu? Viņa darbi Latvijas un Tautas labā paliks mūžīgi….
    JA TU JŪTI SAVAS SĀPESM TAD ESI DZĪVS, BET JA JŪTI CITA SĀPES, TAD ESI CILVĒKS!?
    KĀRLIS ULMANIS BIJA NE TIKAI LATVIJAS PREZIDENTS,BET ARĪ ĪSTS CILVĒKS! TĀPĒC ARĪ TIKA IZNĪCINĀTS.
    Visi tagadējie ,,prezidenti,, , ja būtu līdzīga situācija, droši vien tiktu apbalvoti …!?

  5. visu karš ar visiem saka:

    `Publiskie tīkli` ir ne tikai zem cenzūras, bet arī zem ļaunatūras: vai nu daudz ko neļauj nemaz atvērt, vai palaiž frekvences, ka šķiet – reaktīvais iebraucis dzīvoklī. Pierimst tikai tad, ja atver kādu interneta drošībnieku lapu.

  6. suminājums saka:

    Kā redzams žurnālā “Kas jauns” , prominenti viesi bija ieradušies uz J.Petera godināšanu 6.jūnijā, gan V.V.F. gan R.Vēj. ar dzīvesbiedriem, gan jaunais Rīgas mērs D.Turlais u.c. ievērojamas personas. Pasākuma producents J.Millers, kam ir plaša ietekme mūsu medijos.
    Mūsu stiprie un varenie vadoņi kopā ar pazīstamiem mūziķiem un dzejniekiem – tas ir spēks, kas var pārvietot kalnus, ne tikai cilvēkus.
    Tikai J.Petera senais draugs R.Pauls nebija atnācis, laikam nejutās tik lepns un svarīgs, lai uzturētos prominenču sabiedrībā.

  7. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Vaira vīķe Feiberga ir boļševička, par kurām raksta Aleksandrs Grīns, kā plintnieces!

    Bildē parādīt LPSR atjaunotāji! nav parādīts “nācijas tēvs”, kas noslēdza hibridkaru ar rajonu un kolhozu atjaunošanu!!!

    Piemēram, Codes lauksaimnieku biedrība’, kas bija LLK nodaļa 1938.gadā bija 529 zemnieku saimniecības. 1950. gadā bija viena saimniecība – kolhozs “Centība”, priekšsēdētājs Jānis Slakteris
    Tagad viena SIA un īpašnieks Atis Jāņa dēls Slakteris!
    Vai vajadzīgs komentārs?
    P.S. Zeme ir ieķīlāta un to par ārzemju papīrišu parādiem paņems kreditori. Atis Slakters, kop’ar Gdmani, Rimševicu un Krūmani parakstija kredīta līgumu par 7,5 miljardu kerdītu, lai glābtu parekseni! vai saprotat, kas notiek?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *