V. Freimantāls. Kā var tiesāt Atmodas sācēju

Kā var tiesāt Latvijas atmodas cienījamāko sācēju, kurš ir smagi cietis no komunistu un čekistu pretlatviskās varas ?

Tā vietā, lai Latvijas valsts pieņemtu lēmumu garantēt Linardam Grantiņam un visiem Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvjiem BRĪVI turpināt savu sabiedrisko darbu valsts un tautas labā, tiek apvainots goda vīrs(Un pat arestēts, spīdzināts – izvairoties no tik nepieciešamā dialoga par varas amatpersonu PRETLATVISKAJIEM noziegumiem) !

Grantiņš nav strādājis atbildīgos Latvijas valsts amatos un nav vainīgs valsts novešanā demogrāfiskajā un ekonomiskajā katastrofā(Nav vainojams 10 000 latviešu pašnāvībās, kopš 1993. gada 18. februāra nakts varmācīgās Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanas, viltus biedrības radīšanas un likumīgo 1938. gada RLB statūtu aizliegšanas MĀMUĻĀ) !

Linarda Grantiņa nopelni Latvijas atdzimšanas un tiesiskuma atjaunošanas jomā nav apšaubāmi !

Ieguldot pārcilvēcisku enerģiju un savus līdzekļus, Linards Grantiņš ir uzskatāms par Latvijas nacionālo varoni uz visiem laikiem !

Komunistu un KGBistu daudzskaitlīgais, nospiedošais vairākums 4. maija Latvijas valsts varas ešelonos dara savu – apkaro demokrātijas atjaunošanu Latvijā(Un tikai par to Linards Grantiņš DISKUTĒ interneta vietnē Tautastribunals.eu).

Mūsu valsts izmisuma apstākļos šāda diskusija ir nepieciešama un apsveicama no visiem aspektiem !

Laikā, kad simtiem tūkstošu ģimenes nav spējīgas samaksāt nodokļus un sodus ko pieprasa maksāt „MILJONĀRU hunta“, Linards Grantiņš mērķtiecīgi pierāda nepieciešamību saukt pie atbildības vainīgos !

Bet komunistu un čekistu loģika ir nesatricināma – vainīgo nav !

Tad lūk, šeit Linards Grantiņš uztur apsūdzību korumpētajiem 4. maija valsts politiskajiem spēkiem(Un šo apsūdzību ir jāizvērtē tautai).

Helsinku 86 uzturētās apsūdzības komunistu un čekistu pretlatviskajai varai ir nopietnas un vērā ņemamas(Satversmes pārkāpumi ir jānovērš).

Nav lielākas nelaimes – Latvijas valsts varas noziedzīgā būtība !

KGBistu pārvaldītajā dzimtenē, kopš 1993. gada 18. februāra nakts, sākās visa pretlatviskā ārprāta „cunami“ trakošana visās jomās !

Helsinku 86 apkarotāji mērķtiecīgi iznīcina latviskos tikumus valstī !

https://www.la.lv/latvija-eiropas-slepkavnieciskaka-valsts

31.01.20

L. Grantiņš

Latvijā nav veikta okupācijas demontāža, kā rezultātā pie varas ir slepkavas vārda tā vistiešākajā nozīmē ! Mani tiesāt grib okupācijas, cionistu koriģētais un slepkavu bandas pārvaldītais režīms !!! Tika brutāli- noziedzīga veidā ignorēta 1949. g. Ženēvas KONVENCIJA ! Šo pārkāpuma veicēji ir veikuši atkārtotu genocīdu pret Latvijas valsti un latviešu tautu ! Viņi, šie leviti & godmaņi, ir “aizvelkami” uz Hāgas tribunālu un pēc tam publiski pakarami. Agrāk vai vēlāk, bet tas notiks !

Šeit skatāmie nav cilvēki un tāpēc uz viņiem CILVĒKTIESĪBAS neattiecas !!!
Reptiloīdi !

You may also like...

7 komentāru

  1. Modris Slava saka:

    A. Garda (un DDD grupa) nav vienīgais un īpašais “dekolonizators”… :)

    Gandrīz katrā avīzes “DDD” numurā A. Garda un viņa “DDD” grupa, vai nu tieši vai caur viņu faniem (piemēram, Lieni Rijkuri pēdējā DDD nr.) tiek pasniegti kā vienīgie dekolonizācijas idejas aizstāvji Latvijā. Pārējie visi tiek nosaukti par “spēlētājiem smilšu kastē”. Es jau nosodīju A. Gardu par tādu uzpūtību un nepieklājību (arī netaisnību), kas aizbaida citus, līdzīgus, dekolonizācijas prasītājus. Arī es tiku nosaukts par spēlētāju smilšu kastē. :) Nu, paraudzīsimies, vai tā patiešām ir? Kaut vai tepat Draugos.lv… Sākšu pārskatīt savus rakstus no pirmajiem ievietotajiem šajā portālā 2012. g.
    1.
    https://www.draugiem.lv/blogs/post/E-LININS-UN-K-KRUMA-PAR-LATVIJAS-NAKOTNI-NEPILSONU_7247108
    2.
    https://www.draugiem.lv/blogs/post/ATGADINAJUMS-PAR-LATVIJAS-VALSTI_7561723
    3.
    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Latviesu-tauta_7593616
    4.
    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Kas-ir-si-valsts_7605423
    5.
    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Kas-ir-9-maijs-un-miets-Pardaugava_7610516
    6.
    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Kas-ir-9-maijs-un-miets-Pardaugava_7610516
    7.
    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Musu-valsts-pamatjautajums_7617755

    Man šķiet, ka citēt ir jāpārtrauc, jo arī pārējos gados “(šeit ir tikai daļa no 2012. g. ievietotajiem) manā profilā ir ievietoti daudzi raksti – gan mani, gan citu autoru – par dekolonizācijas jautājumu un šīs problēmas dažādiem aspektiem. Tā kā – tu nebūt neesi vienīgais, Aivar! Un arī – kurš pirmais sāka par to intensīvi rakstīt un runāt? Vai tik tās nebija manā vadībā izdotās “Viedas Vēstis”? :D Taču man nav šīs godkārības kā tev, un tādu pētījumu es tomēr neveikšu, kaut arī man ir aizdomas, ka mūsējais izdevums bija pirmais. Tu iešūpojies lēnām (bet labi, nav ko teikt, tikai tā uzpūtība… :) )

  2. Gunārs saka:

    Vakar LT1 21.15 rādija 1 sēriju par Latvijas atmodu, kur karogu, himnu un svētkus atnesa Helsinki-86. Šajā filmā ne vārda pa Helsinki-86. Tur stāstīja ka Tautas fronte, KGB, konunisti un arī Loskutovs tēvs, stāstīja kā cīnījās par Brīvību un neatkarību. Šovakar atkal rādīs, kā bijušie komunisti un čekisti kļuva par cīnītājiem par Brīvību

  3. Arnis saka:

    Viss pareizi pateikts raksta.Es patiesam zinu-kas ir ciest no VDK bandas.Vini slepkavo,sakroplo,liek cietumos savus pretiniekus un dedzina lielfermas,ja nepaklaujies 4.maija cekistu rezimam.Vini ir izaudzinajusi jauno mainu-cinisku un mantrausigu,Mezonigos kapitalistus.Varda nozime-mezonis jau ir kustonis bez kultures un kadam Etikas normam.Visi cietusie no PSRS iekartas labi zina,kas ir VDK ,milicija,stukaci-intormatori.Reiz kads Cesu bolseviku advokatu dels,narkomans man teica-vairs uz Sibiriju nevedis,bet uz vietas iznicinas.Nav svarigi ar kadam metodem.Saruna bija 2005.gada.

  4. komentārs saka:

    ‘Delfi TV ar Jāni Domburu’ diskusija: ‘Valsts drošības dienesta ēka vai parks Teikā – kam taisnība?’

    Pilns ieraksts

    https://www.delfi.lv/delfi-tv-ar-jani-domburu/pilnie-raidijumi/delfi-tv-ar-jani-domburu-diskusija-valsts-drosibas-dienesta-eka-vai-parks-teika-kam-taisniba-pilns-ieraksts?id=51838155

    ———

    1.09.30 Jānis Bordāns pasaka visas šīs sistēmas ATSLĒGAS VĀRDUS: drošības orgāni ir pārņemuši valdības procesus.
    Normālā valstī visu izlemj valdība, ne specdienesti.

    —–

    VDD iepriekš publiski norādījis, ka kopš valdības lēmuma veikta zemesgabala inženierģeoloģiskā izpēte, izstrādāts būvprojekts, uzsākta sadarbība ar būvuzraugiem un veikti citi priekšdarbi, ieguldot vairākus miljonus eiro.
    ========
    Jā, tie var būt arī zaudējumi, jo demokrātiskā valstī nevar būt, ka vieniem ir jāiziet sabiedriskā apspriešana, bet citiem nav. Un šos zaudējumus ir radījusi valdība, ignorējot sabiedrības viedokli un tiesības! Ar valsts drošību tam nav nekāda sakara. Drošību nodrošina Valsts policija un bruņotie spēki ar savām struktūram. Vispār jau VDD būtu jāiekļauj Valsts policijā, kā tās struktūrvienība, jo daudzas funkcijas Valsts policijai un VDD dublējas un pārklājas, bet tas ir atsevišķs temats. Varbūt VDD grib veidot valsts iedzīvotāju kartotēku, kuras uzturēšanai vajag lielas telpas, tam nav vajadzība potenciālā parka vietā? Šī ir vienīgā zaļā vieta tajā apkārtnē! Un tā ir ne tikai valsts zeme, bet arī Rīgas zeme! Un valsts zemes apbūve Rīgas teritorijā var notikt tikai ar Rīgā pieņemto kārtību un noteikumiem.
    Loģiski, ka arī šādu iestāžu ēku būvniecībai ir nepieciešama sabiedriskā apspriešana, kura šajā gadījumā nenotika! Kāds vai kādi iedomājās, ka ir visvareni un nav ko rēķināties ar iedzīvotāju viedokli. Saprotams ir iedzīvotāju protests: tur tiešām nav zaļās zonas, nav neviena parka tuvumā! Protams, ka, būvējot Jauno Teiku, arī tur bija jāparedz zaļā zona, ko Rīgas Domes atbildīgās institūcijas palaida garām un pieļāva liela blīvuma apbūvi. Uz šo velokluba “Marss” izmantoto teritoriju ir bijuši jau daudzi tīkotāji, jo tā ir ļoti izdevīgā vietā. To apzinoties, bija pieļauts zonējums, ka tur var tikt veikta apbūve, kaut jau no paša sākuma tur vajadzēja paredzēt parku (zaļo zonu). VDD ēkas būvniecība šajā vietā būs iedzīvotājiem vissliktākais variants šai vietā, sliktāks nekā, ja tur būtu lielveikals vai kultūras vai izglīitības objekts, jo ap VDD ēku būs nožogota teritorija, kas šo teritorijku padarīs nepieejamu un, protams, nebūs parka – un uz visiem laikiem. Tajā pašā laikā ir daudz teritoriju uz kuru apbūvi iedzīvotājiem nebūtu šādu plašu protestu. Piemēram, turpat netālu bijušajā RVR un tai pieguļošajā rūpniecības zonā. Un zeme tur ir lēta un neizmantota jau 25 gadus. Un tādas ir kādas 30-40 vietas Rīgā, ja ne vēl vairāk. Tur blakām nav daudzstāvu dzīvojamās apbūves un tādas nepieciešamības pēc zaļās zonas. Saprotams, ka VDD Latvijā (līdzīgi kā VDK Krievijā), ir liela ietekme un tā cer, ka varēs „uzspiest” valdībā un Saeimā uz vajadzīgajiem cilvēkiem un sabiedrības viedoklis nebūs jāņem vērā.
    .
    .
    .
    Admins
    Tas bija izvilkums no mana rītdienai sagatavotā raksta !

  5. Armands saka:

    Bēdu daudzums ir neaprakstāms kopumā, bet, ko darīt un kā būt, ja visu apkārt ir viena judasa būtība? Tautai vajag vairāk pozitīva un pati viņa nespēj pat viens otram ko palīdzēt, kā arī lielākā problēma ir negribēšana spēlēt spēli līdz uzvarai. Viņa gaida mesiju un sagaidīs sev pravieti elektroniskajā pasaulē, kur viss būs Zasebish.

  6. Kad saka:

    Lai vispirms tiesā tos, kas jau Atmodas laikā iemeta Grantiņu cietumā un salauza viņa veselību! Un tos, kas piesprieda tautai šoka terapiju.
    Un tas krievs, kurš iesūdzēja Grantiņu tiesā – bagātie “sociāldemokrāti”, vai nebija noziedzīgāku personu, ko iesūdzēt? Kas tautai ne tikai piesprieda, bet arī izpildīja šoka terapiju, no kā cieta daudzi, neatkarīgi no tautības. Es zinu, kāds jauns vīrietis, krievs, 90.-tajos gados izdarīja pašnāvību, jo nevarēja ģimeni nodrošināt. Bet nē, valdošajiem ir tikai rūpe par savu labumu un kā apkarot patiesības teicējus.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde ARMANDAM.

    Labs komentārs!

    Ko darīt?

    Visapkart jūdasi! (pilnīgs jūdasu ielenkums).

    Cik precīzs stāvokļa apraksts!

    Bet sapratīsim, ka galvenais tautai ir atņemtas – biedrošanas tiesības savās latviešu biedrībās! *Tās izmanto varai pietuvinatie savām personiskajām
    vajadzībām un pretlatviskās darbības vajadzībām*

    Atgadinu – 1940. gada tika iznīcinātas visas latviešu biedrības *virs 3 000*.

    Komunisti un čekisti pilnībā izmainīja tautas kultūras dzīvi!

    Tagad pēc 80 gadiem tautai pat grūti iedomāties kā ir dzīvot brīvā valstī bez biedrošanās IEROBEŽOJUMIEM!

    Kā ir dzīvot, ka netālu no savam mājām ir TAVA latviešu biedrība, kur TU esi vienmēr gaidīts un mīļi uzņemts! Kur Tavi domubiedri un cīņas biedri pastāvīgi lemj par visiem aktuālajiem dzīves jautājumiem. (Kur esi drošībā).

    Linards Grantiņš, dibinot Helsinki 86, praktiski atjaunoja Liepājas Latviešu Biedrības darbību! Par pamatu likdams cilvēku tiesību aizstāvības jautājumu – pašu svarīgāko tolaik un tagad!

    Iespējams, Linards ar saviem domubiedriem toreiz nezināja, ka viņi ir atjaunojuši latviešu kultūras pašu galveno tradīciju – KOLEKTĪVĀS ANALĪTIKAS centru Liepājā.

    Helsinki 86 ir uzskatāms par pirmo, starptautiski atzīto, LATVIJAS kultūras un analītikas centru!

    Brīvā pasaule ne reizi nedeklarēja, ka komunisti un čekisti Latvijā zvērīgi likvidējuši visus latviešu KOLEKTĪVĀS ANALĪTIKAS CENTRUS Latvijā!

    Jo ne Amērikā, ne Anglijā sabiedrība nebija tik tālu attīstījusi patiesu visas tautas demokrātiju, kā Latvijā, kur visā latviešu apdzīvotajā teritorijā ikviena latvieša dzīvesvietas tuvumā bija LATVIEŠU Biedrības ar saviem viesmīlīgajiem namiem!

    Un lasītājs ARMANDS loģiski nācis pie secinājuma – mesija nāks no pasaules plašsaziņas elektroniskajiem līdzekļiem (MŪSDIENU INTERNETA fenomenālajām iespējām). Un praktiski “www Tautastribunals.eu.” to veic.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *