A. Skudra. Globālisma krīze

Oslo terorakts: murgs vai globālās multikulturālās politikas krīzes sekas?

H-86-2Norvēģijas 22. Jūlija traģēdijas sakarā Norvēģijas premjers Jenss Stoltenbergs notikušo nodevēja par murgu un nacionālo traģēdiju.
Es šim apgalvojumam kategoriski nepiekrītu, jo tiek apzināti maldināta sabiedrība un sagrozīti kājām gaisā sekas ar cēloņiem.

Patiesība ir tāda, ka murgs un nacionālā traģēdija ir tā politika, ko piekopj Norvēģijas sociālistu partija ( un citas līdzīgas Eiropas valstu liberālās kreisās partijas ) pēc globālistu multikulturālās politikas īstenošanas scenārija. Terorakts Oslo un Utejas salā, kuru veica Bērings ir sekas šai bezatbildīgajai multikulturālisma un atvērto durvju imigrantiem politikai. Terorakts Oslo ir trauksmes signāls jeb “sarkanā līnija” tam, ka Eiropā sabiedrība ir pietiekoši radikalizējusies un Eiropas nacionālpatriotiskie spēki ir gatavi pretoties šai globālistu multikulturālajai politikai ar radikāliem līdzekļiem. Ir jāatver acis un jāspēj atšķirt cēloņus no sekām un nevajag tos jaukt vietām, ka to nupat mēģināja sagrozīt Norvēģijas premjers, apzināti maldinot gan Norvēģijas, gan pasaules sabiedrību.
Ir būtiska atšķirība starp islamistu teroristiem – pašnāvniekiem vai manjakiem – psihopātiem un Bēringu.
Gan islamisti teroristi- pašnavnieki, gan manjaki – psihopāti pēc terorakta kā likums izvairās no atbildības tiesas priekšā, padarot sev galu, kas raksturo viņu gļēvumu atbildēt par savu rīcību sabiedrības priekšā.

Turpretī Bērings apzināti pēc pastrādāta nozieguma ir saglabājis savu dzīvību un brīvprātīgi padevās tiesībsargiem, lai turpinātu savu politiskās pārliecības cīņu un tādējādi panākot pašu svarīgāko, kamdēļ viss šis noziegums tika paveikts – proti likt pasaules sabiedrībai atvērt acis un ausis un uzklausīt viņa rīcības motīvus.

Tas viss liecina, ka Bērings, neskatoties uz to, ka katram ir tiesības viņu notiesāt vai attaisnot, nav bezatbildīgs un gļēvs terorists – pašnāvnieks vai manjaks – psihopāts, bet motivēts iet savu politiskās pārliecības cīņas ceļu līdz galam un uzņemties par sekām pilnu atbildību.

NozvēģisUzskatu, ka Bērings ir pārliecināts, ka viņa cīņa pret globālistu multikulturālo politiku ir tikai sākusies un turpinot to mūža ieslodzījumā, upurējot savu brīvību, jo pašapmierināto patērētāju mietpilsonisko sabiedrību bez šoka savādāk pamodināt, viņaprāt, nebija iespējams. Ari multikulturālisma politikas atbalstītāji vairs nevarēs ignorēt šo faktu un izlikties, ka nacionālpatrioti un antiglobālisti ir tikai saujiņa kretīnu vai izmirstoša politiskā suga, kurus neviens globalizācijas laikmetā vairs neņem pie pilna prāta vai arī kā minimums nevajadzētu ņemt vērā.
Foto: Antiglobālists

Par to, cik politiski pārliecināts savos uzskatos un gatavībā atbildēt pasaules sabiedrības priekšā par savu rīcību ir Bērings, liecina viņa politiskā izglītība un darbošanās sabiedriskajos forumos un pēc nozieguma veikšanas brīvprātīga padošanās likumsargiem bez neviena šāviena sevis aizstāvēšanai, savas vainas pilnīga atzīšana, kā arī gatavība sniegt publisku preses konferenci tiesas sēdes laikā.

Diemžēl, cik es varu nojaust, tad visdrīzāk šādos gadījumos kā likums minētā tiesassēde būs slēgta brīvai masu mediju piekļuvei. Lai vai kā lems Norvēģijas Tieslietu ministrija rīkot publisku tiesas sēdi vai slēgtu, viss raksturo Bēringu kā apzinātu un motivētu personību, kurš nav jāsalīdzina ar anarhistiem , islamistiem vai psihopātiem, kuri bēg no atbildības sabiedrības priekšā. Patiesībā Bērings jau savā manifestācijā un citos publiskos internetmēdijos ir iepriekš pateicis savas politiskās cīņas motīvus pret globālistu un multikulturālisma atbalstītāju īstenoto politiku.
No profesionālā viedokļa tehniski pareizi izplānotie terorakti, sākumā uzspridzinot autobumbu pie Socialistu partijas vadības ēkas, kas lika saprast, ka teroraktam ir apzinata politiska nozīme un tikai pēc tam slaktiņš šīs partijas jauniešu nometnē Utejas salā, atšķir visus citus teroraktus no anarhistu , islamistu vai psihopātu teroraktiem, kuri kā likums izvēlas par saviem mērķiem objektus, kuri ir viegli sasniedzami vai trāpās nejauši “pa rokai” un visdrīzāk nav saistīti ar šo anarhistu, islamistu vai manjaku neapmierinātības cēloņiem, lai izraisītu vispārīgu paniku un haosu.

Atceresimies šo cilvēku, pilsonis Anderss Bērings-Breivīks un datumu 22. jūlijs 2011. gads.

Cilvēks, kurš pirmais pieteica reāli bruņotu karu globālistiem un multikulturālismam. Viņš ir ierakstījis savu vārdu jaunāko laiku vēsturē. Patīk tas kādam vai nē, bet norvēģis Anderss Bērings-Breiviks ir ierindojams 2011. gada cilvēku sarakstā kā tāds , kurš pirmais atbildīgi un drosmīgi meta izaicinājumu globālistiem un multikulturālās politikas atbalstītājiem.

Vēsture būs viņam tiesnesis.

Neuzskatiet manas piezīmes par Beringa slavināšanu.

Es aukstasenīgi analizēju notikumu un konstatēju faktu pēc būtības.

P.S.

Eiropas multikulturālas politikas piekritējiem ir jārēķinās, ka Bēringam ir daudz sekotaji visās Eiropas nacionālajās valstīs. Un gadījumā, ja tuvākajā laikā EP netiks parskatīta globālistu apzināti īstenotā migrācijas politika, caur ko patiesībā notiek Eiropas pakļaušana islamizācijas draudiem un nacionālo valstu likvidācijai pēc būtības, tad līdzīgi radikālas pretošanās akciju skaits pieaugs viscaur Eiropā. Tas nav pareģojums, bet uz loģiku balstīts analītisks secinājums. Nedrīkst Eiropas sabiedrība pievērt acis uz šo faktu. Pēdējais laiks sākt aktualizēt jautājumu augstākajā līmenī , pirmām kārtam katras Eiropas nacionālas valsts iekšienē, gan EP kopumā par multikulturālisma politikas sekām, kuras rezultātā Bērings ir kļuvis pirmais Eiropas nacionālpolitisko nemieru Vēstnesis tam, ka Briseles piekoptā multikulturālisma politika ir sasniegusi sarkano līniju.

Lūgums šo manu atziņu pārtulkot norvēģiski, zviedriski, dāniski, somiski un izplatīt Skandināvijas internetvietnēm un masu mēdijiem.

Aivars Skudra, Izraēlas latvietis.

25.07.11

==========================================

TRLRTT piezīme. Kā šodien ziņoja vācu ziņu dienesti, Norvēģijas valdība ir nolēmusi šo LIETU izskatīt aiz slēgtām durvīm. Kā redzams, tad Norvēģijas valdībai ir par ko baidīties un arī ir ko slēpt no tautas.

Tieši tāpat kā Latvijā.

Latvijas mēdiji apzināti sagrozīja Jāņa Isalnieka teikto par šo tēmu.

Piemēram, DELFI visi J. Iesalnieku atbalstošie komentāri tika dzēsti.

Latvijā nav demokrātija, kur valda vārda brīvība, bet gan ideokrātija ar bijušajiem komunistiem priekšgalā !

You may also like...

26 komentāru

  1. AG saka:

    PRĀTĪGS AUTORS, BET KĀPĒC VIŅŠ DZĪVO IZRAĒLĀ?

  2. Hvys lyset tar oss saka:

    Viņš rakstīja ka nāvi pelnījuši Sarkozī un Brauns. Kāpēc tad viņš tiem neuzbruka? Viņš uzbruka tiem, kuri nevar pretoties. Tāpēc pusaudži uz salas. Tāpēc viņš nepretojās policijai, ka zināja – policisti var šaut pretī, bet, ja paņems dzīvu, Norvēģijā nāvessoda nav. Palasiet, kā varonis savos memuāros apraksta došanos uz Prāgu – viņš bīstās, ka “Prāgā esot daudz noziedznieku..”. Gļēvulis gribēja uz mirkli sajusties stiprāks par citiem.

  3. oss saka:

    Norvēģijas traģēdija ir sīkums pret slepkavībām Latvijā,šeit tā esot humānā nāve(par to nekas briesmīgāks pasaulē nav).Latvija pirmā vietā pasaulē cilvēku tirdzniecībā,humāni tiek slepkavoti ģimenēs un pārdoti,arī ar to pasaulē pirmajā vietā.Valsts iestādes šīs slepkavības neizmeklē,arī droši vien pirmajā vietā pasaulē,tātad Latvija pārspēj slepkavībā visu pasauli.

  4. Sigurds Graudiņš saka:

    Dita liek latviešus zem žīdiem…

    PIERĀDĪJUMS no 15. min

    http://youtu.be/WclVfe5styo

  5. Eduards saka:

    Pilnīgi esmu pret tādām cīņas metodēm kā spridzināšana un nevainīgu cilvēku apšaušana!Pie tam tādā valstī kā Norvēģija,kur pat cietumnieki labāk ir nodrošināti arlabai dzīvei nepieciešamo,nekā tas ir it sevišķi Latvijā!Un ne mums te runāt par šo tēmu,kad te ir noziedzības pārņemta,izlaupīta,iedzīta parādu verdzībā valsts!
    Domāsi un darīsim visu,lai padarītu Latviju par tiesisku,demokrātisku valsti,nevis uzķersamies no Izraēlas pamestajā āķī…

    Admins Eduardam
    Neviens nekur nav atbalstījis un izteicis prieku par šo bērnu noslepkavošanu. Tavs komentārs ir nevietā un provokatīvs. Katrai LIETAI ir CĒLONIS. Šo cēloni cenšas meklēt un atrast LRTT, Jānis Iesalnieks vai arī tas pats Skudra no Izraēlas. Kā saka: vadzis bija pilns un tas lūza. Patīk tas kādam vai nē, bet šavējs bija tikai bandinieks šajā globālistu radītajā situācijā.
    Tad jau Tu, Eduard, drīz sāksi vainot to māti, kura brauc uz ārzemēm, lai pabarotu savus bērnus un vecākus.
    Tavs komentārs, Eduard, ir pa prātam štokenbergiem, ēlertēm un pārējiem godmaņveidīgajiem tautas bendēm.
    Viņiem ir jāsaprot, ka tādi Andersi Bēringi-Breivīki uzradīsies arī Latvijā. Agrāk vai vēlāk, bet šiem izdzimteņiem tiks atņemts no tautas sazagtais un paši sodīti ar ASM. Bet pažēlosim šo gara kropļu bērnus… .

  6. Miervaldis saka:

    Ticiet man – tie kurus viņš uzspridzināja, nekādā veidā neapdraudēja eiropas drošību!Viņš jau kristietis, un gan jau viņš tēmēja, bet nošāva viņš krietni garām!Un tādēļ izraisijās šī traģēdija.Nedomāju, kad mums par to jūsmot…..Bet tēmējums bija!

  7. Eduards saka:

    Mans komentārs NAV UN NEVAR būt pa prātam NEVIENAM,kuri ir piedalījušies LATVIJAS IZLAUPĪŠANĀ!
    Kārtējo reizi atkārtoju-bez Atbilstošu STARPTAUTISKO INSTITŪCIJU IESAISTĪŠANAS mums, ar pie varas esošajiem noziedzniekiem,galā netikt!

  8. Talmuds saka:

    tā arī nav publicēti upuru vārdi un nav skaidrs ko tad īsti šis psihopāts novāca: norvēģus vai muslimus? pēc pēdējām ziņām viens no upuriem bija Norvēģijas kroņprinceses pusbrālis

  9. Sigurds Graudiņš saka:

    Boikots !
    Varētu jau iespraust Grjobannijam Letiņam starp acīm , lai ragi taisni un verga dvēsele SMILKST…,bet vai ar TO tiks panākts vēlamais REZULTĀTS…?

    Tāpēc – gļa OSOBO UMNIH…

    LPSR sagrāva MASONI un VDK – J.Gulbja intervija IN REGNUM…

    Iznācējs – ZOOPREZIS bija Šķēles ieliktenis… Kurā brīdī viņš pārmetās pie cionistiem – vēsture KLUSĒ…

    Viņa GULBJA DZIESMU ar 70 pret 30 es prognozēju pirms viņš saņēma INSTRUKCIJAS no cionistiem un O*Bamas Varšavā , ka tiks ATLAISTA Saeima…Precīzāka izrādījās D. Meijere – 90 pret 10…!

    Un sākās kārtējie cionistu JOCIŅI …..3 latviešu oligarhus nomainam pret žīdu oligarhiem ar latviešu BĀLO bāleliņu rokām ! Cionas Gudro Protokolu 7. nodaļa.

    Šo burvju LOKU var pārraut atjaunojot 1922.g.Latvijas Brīvvalsts vēlēšanu LIKUMU , kuru izvaroja un pabāza zem partijām valsts IZZAGŠANAI Latvijas , iespējams , galvenais PEDOFĪLS – V. Birkavs…..

    Detaļas pie J. Ādamsona – kā kompetentākā…!

    Rezumē : neatjaunojot VĒLĒŠANU LIKUMU , NEATJAUNOJOT 1918.g. Latviju NEKAS NEMAINĪSIES …!!!

    Tāpēc – Saeimas vēlēšanu BOIKOTS un Vislatvijas TAUTAS SAPULCE…!!!

  10. A.Kalniņš saka:

    Jauki, pareizi viss sacīts it kā s.graudiņ, tikai palicis tev 100 reiz neatbildēts vienkāršs, godīgam cilvēkam sen atbildams jautājums – vai krievija un krievvalodīgie okupanti ir LV ļaunuma sakne Nr.1, jeb tikai Rietumu zagļi un rietumu cionisti vainīgi LV situācijā?

  11. info saka:

    Informācija zināšanai, kas iekopēta no Delfiem.

    Sodien Delfi LV ap 10 no rīta Aculieciniekos tika ievietots Aivara Skudras analītiskais raksts:” Oslo terorakts – murgs vai globalistu multikulturālās politikas krīzes sekas.” Raksts tika izņemts no Aculiecinieks ap 16 pēcpusdienā. Delfi redakcija pamatoja šī raksta izņemšanas iemeslus ” caur puķītēm”.

    Te ir mana atbildes vēstule Delfi Aculiecinieks redaktoram par ko ari informēju parējos Delfīnus.
    *****************
    Paldies Lāča kungs par aklātību.Es visu saprotu, ka Jums nācās izņemt manu rakstu no foruma politiskā spiediena dēļ no augšas. Varu pat apgalvot, ka spiediens tika veikts no Tieslietu ministrijas Ministra Stokenberga uzdevumā. Neko darīt, tas tikai apliecina, ka multikulturālistuu atbalstītāji stāv modri sardzē cīņa par varu un kontroli pār sabiedrisko domu. Man personīgi nav nekādu pretenziju pret Jums, Lāča kungs, par to, ka bijāt spiests izņemt manu rakstu. Tas bija paredzams, ņemot vērā SCP un SC publiskos uzbrukumus Iesalnieka kungam no VL par līdzīgiem atzinumiem un secinājumiem. Priekšvēlēšanu apmelosanas kampaņa sit augstu vilni, jo ja kāds politiskais spēks vēlētājam nespej atskaitīties par saviem labajiem darbiem, tad atliek tikai nomelnot potenciālos politiksos konkurentus. Nēēsmu jau ar pirkstu taisīts, visu saprotu. Ceru, ka to saprot ari liela daļa velētāju.
    Ir tikai viens aizrādījums sakarā ar vienu jūsu izteikumu man atbildes vēstulē, kurā jūs motivējāt mana raksta izņemšanu. Citēju:”… bet tomēr, ja runa ir par gājušajiem bojā , jautājumi rasties nevar.” Principa savaraksta es ne ar vienu vārdu nepiesaucu Norvēģijas teroraktā bojāgājušos, vēl jo vairāk nedevu iemaslu man pārmest par upuru cieņas un goda pazemošanu. Centos rakstā ievērot visus morālos principus, lai neaizskartu upuru un to tuvinieku cieņu un godu. Diemžēl atklājot šī terorakta cēļoņus un traģiskās sekas nav iespējams runāt par kautkādu abstraktu terorisma jēdzienu, itkā bez upuriem.
    Man liekas, ka Eiropas mietpilsoniskā sabiedrība dzīvo tādās ilūzijās, ka pat reāli notikušu teroraktu viņi pagaidām atsakās uztvert kā realitati un ne tikai baidās patiesībai skatīties acīs un diskutēt par cēļoņiem, bet ralitāti nodēve par murgu, kā par to izteicās Norvēģijas Premjerministrs. Katrā gadījumā vai Eiropas sabiedrība vēl murgo vai bāž galvu smiltīs 22. Jūlijs 2011. gadā ir reāls “melnais datums” Eiropai, kurš kardināli izmainīs Eiropas tautu attīstību politiskajos un drosību jautajumos. Eiropa pēc 2011. gada 22. Jūlija ir kļuvusi citātādak, Lidzīgi ka pec 1939. gada 1. Septembra ( 2. Pasaules kara sākuma ), vai ASV pēc 2001.gada 11. Septembra, kad tika uzspridzināts Starptautiskas tirdzniecības centrs Nujorkā.

    Vēl reiz pateicos Jums Lāča kungs par vīrišķību un atklātību mani informēt par Jūsu lēmumu izņemt manu rakstu Jums neatkarīgu apstākļu dēļ.
    Noteikti vēl gatavošu citus rakstus par aktuālam un man interesantām tēmām. Paldies par sadarbību.
    Patiesā cieņā.
    Aivars Skudra .
    Izraēla.
    *******************
    P.S. kam nav slinkums varat pārkopēt jebkurā tema šo informaciju, kur būs raksts par Stokenbergu un viņa priekšvēlēsanas drudža histeriju.

  12. Fredis saka:

    Galvenais jau ir tas, ka tiem, kuri tiešām ir vainigi, viņš neuzbruka, bet izvēlējās mazāk aizsargātos. Viņš ir gļēvs preteklis un tāds arī ieies jaunāko laiku vesturē. Tizlenis un memļaks.

  13. Fredis saka:

    Un vispār. Štokija nav multikultūras atbalstītājs, bet žīdmasonu pakalpiš. Varbūt tāpat, kā vaira, kura arī tā īsti neko neizprata, kā viņa tiek izmantota.

  14. Tresska saka:

    Skaidri un gaishi shaja raksta tiek glorificets Oslo uzbrucejs(pat tad ja disklaimerejis ka neatbalsta), Man ir liels prieks ka vinji izmeta no DELFI(jasaka ka es ari uzrakstiju vestuli DELFI redakcijai izsaktot savu neapmierinatibu ka no delfi portala tiek publiceta shada informacija, varda briviba komentaros ir 1 lieta, bet kad tiek likts vesals raksts man tas nav saprotams, un es ceru ka vismazz kada mera tas ietekmeja delfi leemumu iznemt sho “rakstu”)
    Shaja raksta, vis amoralakais man liekas ir terorisma dalishana pareizajos” idejas cinitajos” un citos – psihos islamistos kam nekas nav svets(seviski izraela). VArbut esat padomajushi ka ideja tada vai savadaka ir abas puses, un abas puses shis terror akts ir javerte vienadi, un tikai tapec ka kaut kadam psihopatam nepatik ka valsti ir nosaciti labi apstakli nepadara sho terrorisyu ar kaut ko labaku, bet to es domaju raksta autoram nesaprast. Ja vinsh kadu Sinagogu butu izshavis protesta pret kauko tik pat apsurdu(ievietojiet jebkuru anti ebreju konspiraciju) tad es domaju cien autors dziedatu bish citu dziesmu.

  15. Uldis saka:

    Es saprotu, ka multikulturālisti nelauj jums kārtīgi dzīvot Tēvzemē.
    Ko es nesaprotu, ka nevienam nav problēma, ka A.B. vienā mierā 90 minūtes šauj bērnus unn jauniešus. Vot tas ir aiz manas saprašanas. Ja ar šādu savas “ideja mārketingu” (Breivika vārdi – aptuveni) jums viss liekas kārtībā, tad nu pie joda ar anti – multikulturālistiem. Tādu “nacionālu valsti” man nevajag.

  16. Miervaldis saka:

    Vai nu īstie patrioti apdraud eiropas drošību?Nekā!Eiropas drošību apdraud tie simtie āfrikas bēģļu, kuri tā vietā, lai lūgtu eiropai palīdzību viņu zemē, bet lien uz eiropu kā dēles uz alu!Vai tā nav bezkaunība?Būtu jau jauki, tos nēģerus paspridzināt, un Norvēģija tad neko nedarīs, bet kad bojā iet nevainīgi cilvēki, tad ko?

  17. Aga saka:

    Slepkava bija cionists un masons. http://nslatvija.lv

  18. annamarija saka:

    Mani interesē, kāpēc nenosauc upuru vārdus. Tie daudz ko pateiktu…

  19. Anonīms saka:

    “atbildīgi un drosmīgi meta izaicinājumu globālistiem un multikulturālās politikas atbalstītājiem” – bruņotam ar automātu nošaut neaizsargātus jauniešus – ir slimi to dēvēt par atbildīgu un drosmīgu rīcību…

  20. Trias saka:

    Cik skatos Izraela ir citadak, bet civilizeta sabiedribas dala, slaktet bernus un civilistus neskaitas “atbildiga un drosmiga” riciba.

  21. Miervaldis saka:

    Eduard – tad admins ir piedalijies Latvijas izzagšanā?Tu mazliet padomā pirms raksti!

  22. Miervaldis saka:

    Eduard – tie kuri ir pret tavu komentāru, tie ir nelieši, naudas sēdētāji, krievu pakalpiņi un citādi parazīti!Bet ne admins!šiem neliešiem svarīgi ir krievu, un pašu drošība!Drīzāk gan pašu drošība, jo kalpojot postpadomju ieklīdeņiem, viņi saņem smuku summiņu!Nezinu, kur tādi sūdi Latviešiem rodas, taču viņi sasparojas, ja tiek apdraudēta VINJU drošība!Un pareizi tev admins teica – nekļūsti par kalpu – Latvieti!

  23. Dainis saka:

    Šeit Jūs varat palūkot citu šī notikuma izklāstu.

    http://www.youtube.com/watch?v=muA8bRP0D5A&feature=related

  24. Miervaldis saka:

    Daini – krievu viedoklis jau vismazākais man kā Latvietim vaidzīgs!

  25. Hi, Neat post. There’s a problem with your web site in internet explorer, would check this… IE still is the market leader and a big portion of people will miss your fantastic writing because of this problem.

  1. 2019. gada 3. augusta

    […] Aivara Skudras rakstu var izlasīt šeit. Nedomāju, ka tas ir tik revolucionārs, lai to nevarētu publicēt masu medijos. Katrā ziņā […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *