L. Grantiņa tiesa CIĀNAS GUDRO gaumē !

Sātaniskie Elles smirdoņas. Jēzus: Jūs esiet no sava tēva velna un pildāt viņa kārības… , jo vinš ir bijis slepkava un melis no laiku sākuma !

Ir tikai jāpabrīnās par cionistisko noziedznieku- Latvijas okupantu neatlaidību iznīcināt latviešu tautu. Kuri tad tieši konkrēti stāv aiz Linarda Grantiņa LRTT & H-86 tiesas procesa ? Paša hierarhijas virsotnē tas ir cionisms- komunisms, kas savukārt ir slēpts jūdaisma totalitārisms. L. Grantiņu, kurš dibināja Latvijas Cilvēktiesību Aizstāvēsanas grupu Helsinki- 86, kuras darbības rezultātā notika tautas ATMODA un CIONISTISKĀ- BOĻSEVISMA REŽĪMA(PSRS) LIKVIDĀCIJA, šodien uzskata par noziedznieku. Ne jau velti Vairas Vīķes Freibergas partijas biedrs Vladimirs Vladimirovičs Putins PSRS sagraušanu uzskata par 20. gadsimta lielāko kļūdu. Un pat vēl tāda nekaunība, ka apsūdzībā atrodas dokumenti, kas rakstīti Padomju laikā. Apsūdzību uztur 100% nelatviskas okupācijas kontingents, kuram pēc starptautiskajiem LIKUMIEM būtu jāsēž “MŪŽA IESLODZĪJUMĀ” vai bija jātiek PAKĀRTIEM. Jo LIKUMS, ko viņi: komunisti- čekisti veikuši pret cilvēci(borovkovi, godmaņi, bunkas, leviti, indriksoni, treļi, savicki, plauži, gorbunovi, vvf, šleseri, šķēles, lembergi un simtiem citu…), to paredz !


Šet jūs variet skatīt ĻAUNUMA augstāko pakāpi, kuri izdeva “atšaušanai” izlietoto materiālu, bet noslēpa galvenos čekistus- latviešu tautas un cilvēces slepkavas ! Viņu vienīgais soda mērs ir publiska pakāršana ANO priekšā.

Un vēl ir viena šakāļu komanda, kura selekcionēja “čekas maisus”. Viņi darbojās tiešā CIĀNAS GUDRO PROTOKOLU sastādītāju interesēs- skaldi un valdi: apvaino nevainīgos, lai viņi taisnojas. Šī “čekas maisu” pētnieku banda, ar veco- prusaka izskatam līdzīgo jebreju K. Kangeru priekšgalā, ir visīstākie necilvēki- sātanisti. Par to arī informēja vēsturnieks- profesors Indulis Ronis, par ko tika padzīts no darba zinātņu akadēmijā un beidzot arī noslepkavots. Padzinējs bija J Stradiņš, kurš vēlāk tika atrasts “čekas maisos”! Šie sātanisti ir noslepkavojuši simtiem latviešu patriotu, par ko reiz saņems prātam neaptveramu eksekutīvu ASM(viņi nāvi lūgsies, lai tā viņus paņem, bet tā muks no viņiem). Ne jau nelaimīgas sagadīšanās rezultātā šīs K. Kangera bandas darbonis Juris Stukāns tika iebīdīts par ģenerālprokurora amatā- viņu šajā amatā norīkoja Habad sektas pārstāvi, kuri šodien iemitinājušies Sinagogās.. Šeit apskatītie daļēja cilvēkam līdzīgie kreatūras nav uzskatāmi par homo-sapiens. Jurim Stukānam bija pietiekoši laiks, lai izbeigtu absurdo Padomju laikā safabricēto tiesu pret Atmodas aizsācēju un H- 86 dibinātāju, bet viņš klusē, tāpat kā karikatūriskais putnu biedēkli atgādinošais E. Kalnmeiers. Bet tiesa būs un tā būs šausmīga tiem, kuri slepkavojuši latviešu tautu !               

Šie ir tie, kuri L. Grantiņu ir “ekspertējuši” un secinājuši, ka viņš ir antisemīts- nacionālā naida kurinātājs !

MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ !

15.01.21

You may also like...

2 komentāru

  1. 85 saka:

    Putni nebaidās no biedēkļa, un tā ir laba ziņa.

  2. biedēklis saka:

    Tā nu galīgi nav laba ziņa. Ja putni nebaidās no biedēkļa, var palikt bez ražas. Ja paliek bez ražas, var nosprāgt no bada. Bet jautājums jau – kas ir putni un kas ir biedēklis. Šobrīd pasaulē putni tā baidās no biedēkļa, ka nevajag pat mani rādīt, – stīvi un pa pakšiem un kaktiem jau no runām vien.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *