V. Freimantāls. Latvijas vara,- ES negods !

Komunistu un čekistu domāšana balstās uz viņu pašu izveidotajiem valsts pārvaldes neskaitāmajiem bastioniem!

Šie bastioni ilglaicīgi garantē pretlatvisko spēku drošību Latvijā((jo ir apgādāti ar „likumīgām“ tiesībām aizsargāt pretlatviskos spēkus pret latviešu tautas atmodu! (Gan tiešā, gan netiešā veidā)).

Komunistu pretlatviskā būtība ir saglabājusies Latvijā kopš 1940. gada iebrukuma, kas pazīstams ar visu Latviešu Biedrību totālu likvidāciju(Lai nedotu iespēju saglabāt latviešu kultūras tradīcijas – kopā sanākšanu savās latviešu biedrībās un kolektīvās analītikas veikšanu – radušos problēmu risināšanai) !

Savus bastionus komunisti apsargā ar pastiprinātu uzmanību un tam velta milzīgus līdzekļus, jo svarīgākais ir savas varas saglabāšana(Tautas apspiešana)!

Šim nolūkam tiek apmaksāti tūkstošiem, labi organizēti, „speciālisti“ visās valsts pārvaldes struktūrās.

Tas ari ir komunistu varas noturēšanas TRIKS(Savi prokurori, tiesneši, policisti, žurnālisti, mākslinieki, politiķi, garīdznieki, oratori utt) !

Tam visam pretī stāties var tikai un vienīgi tradicionālās latviešu biedrības, kas nav apmaksātas no komunistu „valsts pārvaldes kases“!

Atcerēsimies bandītu pirmo noteikumu: „Laupījuma sadalīšana starp bandas locekļiem ir bandas stiprības garants“ !

Un to komunisti ievēro uz visstingrāko(Lai nesāktos šķelšanās bandā) !

Katrs pretlatviskās bandas loceklis saņem savu laupījuma daļu(Atkarībā no viņa pretlatviskā ieguldījuma) !

4.maija valsts pretlatviskie spēki ir „noslāņojušies“ un ieņem katrs sev atbilstošu vietu materiālajā un VARAS hierarhijā !

Partijnieki nosaka visu – tieši tā pat kā padomju laikos, pirms 4. maija valsts izveidošanas !

Partiju sadalījums ir apspriests un izveidots, atbilstoši latviešu biedrību likvidācijas objektīvai nepieciešamībai!

Mums nav gadījuma partijas ar savu, neatkarīgu partijas programmu(Līdz tam vēl neesam tikuši, jo komunistu vienotā stratēģija nepieļauj ko tādu Latvijā) ! Visi kadri ir „izaudzināti“ vienā siltumnīcā pieredzējušu „dārznieku“ selekcionēti, iestādīti savās dobītēs un loloti – skoloti.

Helsinki 86 uzdevums ir tikai viens – pierādīt tautai pretlatvisko, pretvalstisko Latvijas virzību komunistu bandas politiskajās lamatās(Tautsaimniecība, demogrāfija, beztiesiskums un latviešu genocīds) !

Vislabāk par to liecina un apsūdz – likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana 1993. gada 18. februāra naktī, kad komunistu vara izdarīja bezprecedenta terora aktu pret apzinīgākajām latviešu ģimenēm(Nenesot nekādu atbildību par, prātam neaptveramo, cinisko K R I M I N Ā L N O Z I E G U M U 25 gadu garumā) !

Latvijas komunisti par to saņems Ginesa rekordu – kā vispretīgākā un prettiesiskākā varas prettautiskā struktūra pasaulē !

Es, Valdis Freimantāls, Helsinku 86 biedrs, Latvijas patriots – pieprasu radīt starptautisku komisiju, lai atjaunotu likumīgos 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtus, kurus komunisti un KGBisti aizliedza 1993. gada 18. februāra naktī, varmācīgi iznīcinot visus RLB dokumentus un izlaupot nacionālās RLB mākslas galerijas „Latvijas Kultūra“ unikālo kultūrvēsturisko ekspozīciju(sastāvošu no 10 000 eksponātiem) !

Pieprasu atjaunot visās Latvijas apdzīvotajās vietās tradicionālās latviešu biedrības un atgriezt šo biedrību ēkas atjaunoto biedrību īpašumā!

Pieprasu atjaunot Pilsoņu Kongresa un Aizsargu organizācijas darbību Rīgas Latviešu Biedrības telpās, kuras tika ierādītas Pilsoņu Kongresam un Aizsargu organizācijai 1992. gadā(Lai garantētu Latvijas valsts demokrātijas atjaunošanu pēc komunistu partijas aizliegšanas Latvijā) !

Pieprasu saukt pie atbildības visas personas, kuras arestēja Linardu Grantiņu un ielika viņu cietumā, lai nepieļautu cilvēktiesību aizstavības grupas Helsinki 86 mērķu sasniegšanu Latvijā !

Helsinki 86 ir starptautiski nozīmīga cilvēktiesību aizstāvības organizācija Eiropā, lai atjaunotu likumību valstī un garantētu ANO noteikto cilvēktiesību normu respektēšanu un ievērošanu Latvijā !

Linarda Grantiņa arestēšana un vajāšana ir komunistu pretlatviskās politikas NOZIEGUMS, kas negatīvi iespaidojis Latvijas ekonomiku, demogrāfiju un demokrātijas atjaunošanas procesus(Par ko liecina salīdzinošie rādītāji ES valstu starpā).

Ja veiktu referendumu par pilsoņu attieksmi pret komunistu 4. maija režīmu, domāju, ka 95% balsotu pret komunistu totalitāro 4. maija varu Latvijā (Tas noprotams, sakarā ar latviešu masveida bēgšanu no Dzimtenes un milzīgo pašnāvību skaitu pēc 1993. gada 18. februāra nakts KOMUNISTU terora Māmuļā).

Latviešu tautas 25 gadu apsmietās cilvēktiesības ir Eiropas Savienības negods !

Latvijas komunistu un čekistu noziedznieki arī NATO struktūrām nedara godu!

Aicinu ikvienu atjaunot tiesiskumu Latvijā, atbalstīt Helsinku 86 cīņu ar komunistu un čekistu varturiem !

Pienācis laiks komunistu pretlatviskās varas demontāžai !

Ko teiksiet par to ?

29.12.18





L. Grantiņa piebilde:

Šie komunistiskie spēki ir nekas vairāk, kā žīdnacisti- hazāru mafija !

Nekas Latvijā nemanīsies, kamēr nelikumīgi, uz palestīniešu “kauliem” izveidotā “Izraēlas valsts”, netiks demontēta un tās fīreri pakārti. Tas darbs ir jau aizsācies ASV militāro aprindu vadībā. Cionistu- cilvēkēdāju bandas, tiek arestētas un nogādātas Gvantenamo nometnē. Par to varam dzirdēt Benjamina Fulforda iknedēļas ziņās:

Tās dzirnas maļ lēni un samaļ visu, kas neatbilsts Dievišķajai evolūcijai.

Galvenais par noziegumiem neklusēt… . Protestējot mēs norādām, ka neesam kopā ar destruktīvajiem spēkiem !

Pamazām šie garīgie- filozofiskie procesi materializējas un tad arī notiek fiziska ļaunuma iznīcināšana.

Ir taču nepārprotami sacīts: “Atvērts tiks tikai tad, kad klauvēs… .”

Nu tad klauvēsim tik skaļi, cik vien tas ir iespējams !

Visi mēs tiksim atalgoti gan Freimantāls, gan Grantiņš, gan arī visa šī sātaniskā laupītāju banda.

Tas viss ir tikai un vienīgi laika jautājums.

You may also like...

16 komentārs

  1. veiksmes stāsts saka:

    30 gadus pēc “neatkarības” iegūšanas dala ES pārtikas pakas, kamēr “sliktajā” Ulmaņa laikā, 20 gadus pēc Latvijas totālas izpostīšanas II Pasaules karā, varēja atļauties pirkt Skandināvijas ražotos bruģakmeņus Rīgai, par 1 akmeni maksājot 1 kg(!) sviesta…
    Šarikovi-stukači izzaguši valsti līdz kliņķim…
    Protams, ja pilsonim pieder pirms II Pasaules kara celta, padomijas laikā okupantu nodzīvota būda, tad tev nepienākas pat ubagu dāvana no ārvalstīm, jo, tutačusaimnieks!!!

    Kriminālnoziedznieki-stukači tup amatos kā erceni un sacer “veiksmes stāstu” beletristiku…

  2. . saka:

    atvainojos, laboju “… totālas izpostīšanas I Pasaules karā…”

  3. angel saka:

    šarikovi – stukači ir tikai peškas .

  4. protams, ka peškas saka:

    bet viņu ir melns mākonis – katram pa grasim, un, skaties, valsts kasei ir redzams dibens !

  5. angel saka:

    Galvenais bija noorganizēt parādu . Tam jābūt naudai , pārējais tiek atstāts peškām …. :)))Tajā apfeļbauma instrukcija bija ļoti labi izlikts viss , vienalga, vai tas bija feiks , vai viņu beigu sākums …

  6. AGedroics saka:

    Tvaika ielas dakteriem šis iesniegums ir jau pārsūtīts? :))

  7. čuguns saka:

    Liene Apine un Linards Muciņš par čekas maisiem. Cita starpā spriedelē par Grantiņu un H-86.
    .
    .
    .
    Admins
    Zinu, jau vakar jautāju Muciņam, vai viss šis spriedelējums nāk no viņa ?
    Pagaidām nav atbildējis.
    Par to rīt vai parīt tiks šeit rakstīts… .

  8. Fedotam saka:

    Tas Jūsu teikums: – Slima suņa murgi !-

    Uz ko tas tiek attiecināts ?
    Uz mācītāju izdarībām ?
    Vai pašu Grantiņu personīgi ?

    Tas tā – skaidrībai.

  9. dzimusi 18.novembrī saka:

    Šodien aug jauna paaudze, kura diendienā tiek barota ar meliem, un tāpēc, šorīt klausoties kādu L. Grantińa video, es nonācu pie slēdzina, ka L. Grantińam ir noteikti jāraksta grāmata, dzīva liecība tiem, kuri grib zināt patiesību. Mēs PATIESĪBAS VĀRDĀ varam šai grāmarai saziedot. Tas vienkārši ir noteikti jāizdara.

    Es tikai domāju tā, ja Grantińam ir liegts mierīgi dzīvot Latvijā, tad ko nu man gausties par savu likteni.

    Tā NETAISNĪBA, kura veikta pret Helsinki-86 dibinātāju ir vienkārši ĀRPRĀTĪGA un nedara godu nevienam latvietim. Man ir kauns, ka mēs łaujam tam visam notikt.

    Es novēlu SUŃA NĀVI ik vienam VILTUS DISIDENTAM LATVIJĀ.

  10. Anonīms saka:

    Atradu Lienes Apines interviju ar Linardu Mucińu, kur tiek runāts ne tikai par čekas maisiem, bet arī par Helsinki-86 dibinātāju, un tāpēc es vēlos pateikt savu domu šajā lietā.
    Es neredzu pilnīgi neko nepareizu tajā, ja kāds paraksta čekas dokumentu, TIKAI TĀPĒC, lai tiktu ārā no valsts, kurā tiek darīts viss, lai tevi nogalinātu.
    Kuram būtu vieglāk, ja tagad dzīvo starpā vairs neatrastos L. Grantińš??
    Tas būtu izdevīgi vienīgi čekistu samazgām un visiem citiem ložńātājiem.

    Vienīgais, kur L. Mucińš pārcentās, ir apgalvojums par to, ka Grantińš kaut ko ir parakstījis.
    Savukārt, melīgs apgalvojums, nav nekas cits kā tīšs apmelojums.

    Mazliet par Atmodas varoņiem

    DDD: Sarunas noslēgumā vēlējos pajautāt par astoņdesmito gadu disidentiem, piemēram, Helsinki-86 dibinātājiem, – kāpēc viņi aizbrauca no Latvijas?

    Linards Muciņš: Runa ir par Liepāju… interesanti, bet čekas arhīvos ir ļoti daudz materiālu par Liepāju – pat par Rīgu nav tik daudz. Grantiņam un viņa domubiedriem bija jāaizbrauc – viņus piespieda aizbraukt. Viņam parādīja, ka viņus tiesās, ja vajadzēs, pat vairākkārt.

    DDD: …bet Grantiņam ļāva aizbraukt!

    L.M.: Domāju, ka viņam nevis ļāva, bet viņu piespieda aizbraukt. Pirmkārt, viņam cietumā salauza ribas; otrkārt, manuprāt, čeka viņu piespieda parakstīt dokumentu par sadarbošanos; treškārt, viņš uzstājās ar runu televīzijā. Bet aizbrauca ne tikai Grantiņš. Esmu runājis ar vīru, kurš arī aizbrauca dzīvot Vācijā. Viņš uzreiz pateica, ka bija jāparaksta papīrs par sadarbošanos ar čeku – citādi nemaz ārā no Latvijas netika. Jautājums, kas notiek pēc tam, kad esi aizbraucis – vai pakļaujies spiedienam, kad tev, dzīvojot ārzemēs, nāk klāt čekists, vai tomēr ne. Droši vien tas bija atkarīgs no tā, kādi čekai bija kompromitējoši materiāli pret konkrēto cilvēku, cik tuvi cilvēki viņam bija palikuši Latvijā. Galu galā – noteicošais bija tas, cik tev stiprs mugurkauls.

    DDD: Paldies par sarunu! Ceru, ka čekas maisi drīzumā beidzot tiks atvērti.

    Intervēja Liene Apine
    .
    .
    .
    Admins
    Jau pieminēju, ka tiks rakstīts par šo tēmu… .
    Domāju, ka šeit ir notikusi kārtējā DDD manipulācija… bet par visu to pēc LASĪTĀJA Meierovics & Levits raksta…(mazliet pcietības) .

  11. Valdis Freimantāls saka:

    Visdziļākā pateicība “Dzimusi 18. novembrī”!

    Ļoti gudra doma!

    Grāmata – to var iedot lasīt! (Saviem draugiem).

    Tā ir patiesība par notikumiem Latvijā!

    Īsta patiesība!

    Ārkārtīgi dziļa doma! ( Un šī grāmata vajadzīga latviešiem ļoti, ļoti!)

  12. dzimusi 18.novembrī saka:

    Valdim Freimantālam…
    Tur tā lieta, ka grāmatu izdot nav nemaz tik dārgi un, tas ir garants, ka to neviens neizdzēsīs, nenoblok’ēs un tā nekur nepazudīs. To varēsim pavairot atkal un atkal, dāvināt saviem bērniem un mazbērniem. Tā slepkavām un nodevējiem būs kā īlens pakałā. Mēs varēsim justies mierīgi un droši par to, ka būsu bērniem būs viegli pieejama patiesība un vińiem tā nebūs jāmeklē internetā.
    Tie viltus disedenti jau paši nerimsies, jo vińiem atpakał ceła nav, tie turpinās apmelot patiesos patriotus un nekaunēsies mērk’a sasniegšanai izmantot jebkādus līdzekłus.
    Jums, es domāju, Linardam Grantiñam un Valdim Freimantālam, ir pietiekami daudz materiāla, lai izdotu riktīgu Helsinki-86 un Latviešu Biedrību patiesības stāstu.
    Es personīgi to ar lielāko prieku pirktu un dāvinātu visiem tiem, kuri man rūp.
    Bet ziedošana tādam projektam priekš manis būtu goda lieta.

    PS Piedevām, tāda grāmata ir 100% nepieciešamība, jo patiesība Latvijā ir izkropłota līdz nepazīšanai. Latviešu tautas nodevēji nekaunoties izdod grāmatas un publicējas kur vien tas iespējams. Tieši tas ir iemesls kāpēc vińiem tic.
    Un kurš tad to uzrakstīs, ja ne jūs,- tie kuri esat patiesie tā laika notikumu liecinieki.
    .
    .
    .
    Admins
    Visu pirms atbrīvosim savu Dzimteni no šiem sātanistiem un viņu padevīgajiem kalpiem un, tad jau arī atradīses tie, ieskaitot arī mani, kuri uzrakstīsim pareizo vēsturi, kura atbilst reālajiem notikumiem. Ja mēs neatbrīvosim Dzimteni, tad kuram interesēs manis rakstītais… ?!… Viņi jau savus nopelnus ir apdzejojuši līdz absurdam.

  13. to 30. Dezember um 14.14 Uhr saka:

    (ja parakstīja)

    Kādam(visticamāk – kādiem) izdevīgāk
    būtu, ja neparakstītu – varētu nolikvidēt tūlīt…

    Tagad jātēlo demokrātija, tiesiskums(?!) un
    tamlīdzīgas, pēc nostāstiem, kā citās valstīs,
    dzirdētas īpašības-atribūti…

  14. Valdis Freimantāls saka:

    Tagad, pēc maisu atvēršanas, nepieciešams dokumentēt aģentu liecības!

    To nedrīkst uzticēt valsts korumpantiem, kas iznīcinās svarīgākās liecības!

    Helsinku 86 informācijas centram vajadzētu pieņemt ikviena aģenta skaidrojumu – liecību par sadarbošanās veidu un to dokumentēt ar ne mazāku rūpību kā “daiņu vākšana” Kr. Barona laikā!

    Katra aģenta liecība ir zelta vērtībā, ja tā ir patiesa! (Mums Latvijas vēsture ir svarīga nesagrozīta un neviltota)!

    P/S

    Ar e pasta iespējām tas viegli izdarāms!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *