Jaņisa Reiņiksa kantora gņidas – Valters Korālis (mācītājs)

koralisKāds izskatās mūsdienu jūdas ?

Foto: Valters Korālis. 

Lūk, tāds arī viņš izskatās !

Vecie KGBisti un tagadējie DP pielieto visneiedomājamākās metodes, lai panāktu savus netīros mērķus, un Latviju iegrūstu atpakaļ smirdošās krievu impērijas apkampienos.

Nekādas metodes netiek noniecinātas !!!

Pat “debesu gani” tiek iesaistīti šajā darbā.

Latvijas Republikas tautas tribunāls un tā interneta LAPA pēdējā laikā ir pastiprinātā DP uzmanības “zonā” ! Kādam DP iefiltrētam provokatoram LRTT neizdevās paveikt savu “melno darbu”, tad sākās visāda veida nomelnošanas darbi Latvijā. Oficiālā Latvijas prese sauca kopā savus okšķerus, lai nonāktu pie secinājuma, ka L. Grantiņš ir psihiski slims- tā praktiski atklājot savus okšķerus (ziņotājus-stukačus). Bijušo kgbistu uzdevumā šodien savus netīros darbus veic: Bens Latkovskis (DELFI), Elita Veidemane (NRA), Līga Muzikante (DDD) (raksta pēc DP pasūtījuma). “Mūsdienu varoņi” Konstantīns Pupurs, Jānis Vēveris, Jānis Rožkalns, Pāvils Brūveris (Liepājas bīskaps) tika saukti kopā, lai dotu galīgo slēdzienu. Un,- galīgais slēdziens, kurš skanēja no “dr” Jāņa Rožkalna mutes bija: “Grantiņš-tā ir diagnoze”. Lielais dekolonizators Aivars Garda (pēc savu Maskavas kungu pavēles) ir no savas DDD avīzes “izdeldējis” ar zobenu un uguni vārdus: LRTT, Linards Grantiņš, Jānis Zīverts un Andrejs Kavacis.  Grantiņš pat tika nosaukts atklāti laikrakstā “DDD” par “netīro draņķi”, jo it kā neesot atzinis krievu šovinistu Nikolaju Rērihu par Hierarhu “Pašu”, tas ir, par Debesu un Zemes radītāju !!! Kā teikt, ko Maskava saka, to būs pildīt, jo citādi var atkal dabūt pērienu ! Visas šīs DP pūles nenesa nekādus augļus un tāpēc jāķeras pie citām metodēm. Tiek mesti zem “kāpurķēdēm” vēl neatklātie DP darboņi no “svēto tēvu” aprindām… . Lūk, kāda mācītāja Valtera Korāļa izplatītais paziņojums:

No: Valters Korālis (www.ticu.lv)

šodien 10:52

Bīskaps Brūvelis (domāts laikam Brūveris) bija un ir saistīts ar Rietumu (kasi nato) specdienestiem, Kavacis un viņa iebīdītais Vanags- ar Čeku (Vanags gan pasīvi)
Atlīdzībai par to, ka atļāva ievilkt Vanagu par arhibīskapu, Vanags viņam iedeva vietu vadīt SIA “Pastorāts”…
 

Jautājums Valteram Korālimno kurienes Tev tik precīza informācija ?

Tādu informāciju varētu sniegt tikai viens cilvēks un, proti, DP šefs !!!

Tu, Korāli, neesi nekas vairāk kā Jūdasa spermas radīta gnīda, kura parazitē uz latviešu tautas radītajām materiālajām vērtībām. Tu pats sevi esi nolādējis, kalpojot čekas slepkavām un latviešu tautas bendēm !

L. Grantiņš.              

03.01.2010

You may also like...

26 komentāru

  1. AG saka:

    Es īsti nesapratu, to veidokli par Gardu un Muzikanti izsaka Korālis vai Grantiņš. Jebkurā gadījumā tā nav taisnība!

  2. dentists saka:

    Slimnieka Grantinja murgi !!!

  3. Silkalns saka:

    Ar cerībām skatījos uz šo lapu, bet, ja nu arī A.Garda un L.Muzikante izrādās latviešu tautas ienaidnieki,pāri paliek tikai šīs lapas rakstītāji kā vienīgie taisnības paudēji… Vai nav tā kā mazliet par maz patieso, lai vispār būtu vērts par latviešu likteni domāt.

  4. leo saka:

    garda ir zinamu speku, “kompilacijas” produkts,vai tad tas tapat navredzams?

  5. Lāčplēsis saka:

    Tad jau grantiņš marsiešu un trakomājas slimnieku radīts produkts.

  6. Students saka:

    10saeima.tk

    Pietrūkst objektīvisma, dārgie draugi! Ir nepieciešams kas konstruktīvāks!

  7. Jānis Koners saka:

    Kaut kāds murgains savārstījums. Neatceros, ka jebkad ko tādu mācītājs Korālis būtu publicējis šeit uzrādītajā lapā http://www.ticu.lv, kuru laiku pa laikam lasu. Izskatās, pēc kaut kādas politiskas provokācijas šajā fašistiski un vardarbīgi orientētajā lapā. Domāju, ka šiem cilvēkiem pašiem ir lielas problēmas ar likumu un tiesiskumu. tas redzams pat bez nopietnas tekstu analīzes. Ja vien psihoterapeits jau nav devis šīs lapas autoriem jau savas diagnozes un Grantiņš, Kavacis un citi jau neārstējas. Tas, ka Garda šos ir patriecis, tikai norāda, ka nav dūmu bez uguns čekas sakarā. Jo citādi jau tik ļoti nesatrauktos. Laikam sev piesaista papildus uzmanību un meklē šaurpierīgu auditoriju.

    Visu cieņu mācītājam Korālim par viņa darbu iepretī despotiskajam izbijušam politikānim prāvestam Kavacim, kurš iztirgojis pusi Valmieras draudzes nekustamo īpašumu un citiem viņa savādajiem līdzgaitniekiem.

  8. pamela-- leo saka:

    Par Gardu es jums piekrītu.Viņš neatsaka draudzību arī Ļedjajevam.Nu un ko reāli šis narciss ir veicis Latvijas labā?Palasiet DDD ,tā ir lapa par pašu Gardu vien.Tad jau es labāk lasu NRA ,jo tur ir dažādība.

  9. Laimonis saka:

    Kārtējā provokācija ir šis raksts. Neviens tik ļoti neienīst čekistus kā paši čekisti. Gan psiholoģiskas vainas dēl, gan arī lai novērstu uzmanību un vervētu jaunus sadarbības partnerus. Prāvesta A.Kavača grāmata “Cilvēks laikmetu vējos” ir nebaudāms pašslavinošs darbs, kur šamējais pseidonacionālists mēģina autobiogrāfiski mazgāties balts. Grāmata ir nebaudāma gan no literārā viedokļa, gan arī pēc satura. Varētu domāt, ka te runa par kādu nacionālo varoni.

    tauta jau mazliet piemirsusi, ka Zīgerista partijas trumfa laikā Kavcis tēmēja kļūt par vienu no ministriem. Bet ak vai! – nācās atkāpties, jo pierādījās, ka viņa vārds ir Čekas maisā un prāvestiņam nācās vien turpināt darbu pie savām avīm. Ar un par tādu nav pat vērts muti dzesēt. Jo tur tāpat viss ir skaidrs. Kur un kādā sakarā to Korāli izvilkuši gan nav skaidrs, jo šamējais, cik zinu, nav saistīts ne ar kādu politiku. Ja nu vienīgi tāpēc, ka vēlējušies izmantot viņa popuparitāti un nebūs uzķēries uz sadarošanās makšķeres.

    Totie intersants viedoklis par domājošajiem par šito visu šmigu ir šeit——
    http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=14706

  10. AG saka:

    Kāpēc gan nevar paspiest roku par labi padarītu darbu, šinī gadījumā – cīņu pret pidariem, “varone” pamela, kas pat baidās savu īsto vārdu nosaukt? Ka Kavacis būtu čekas maisā – tādus brīnumus neesmu gan dzirdējis.

  11. zemessargs saka:

    http://www.zemessargs.lv/forums/viewtopic.php?f=80&t=1455

    FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani

    Pienācis ir laiks plašākai sabiedrībai pastāstīt kas īsti ar mani notika 2008. gada 10. decembrī un laika posmā līdz pat šai dienai.

    2008. gada 10. decembrī mani uzmodināja māte, teica ka ieradusies drošības policija, būs kratīšana. Pirms tam kāpņutelpā pustumsā māti bija sagaidījis, nobiedējis un mēģinājis sagrābt kāds liela auguma vīrietis, kā vēlāk noskaidrojās DP darbinieks Lorencs. Pulkstenis rādīja nedaudz pirms 7 rītā. Ieradušies bija 4 darbinieki – Vadims Ivanausks, Gatis Lorencs, Sandis Buls un izmeklētājs Māris Augstikalnis. Knapi paspēju saģērbties un sākās kratīšana. Viens drošībnieks ik pa laikam filmēja, Augstikalnis rakstīja protokolu, bet Lorencs rakājās pa mantām. Ceturtais (Buls) apstaigāja dzīvokli un smīkņāja. Tika izņemts datora sistēmas bloks, to brutāli izslēdzot ar vadu izraušanu. Kad teicu ka datoru nevēlos dot, ka tajā ir manas paroles un kursadarbi, viens no viņiem teica ka viņiem jau ir visas manas paroles, jo esot tās ieguvuši ar programmas uTorrent palīzību. Pēc viņa teiktā sapratu ka programma uTorrent versija 1.8.1 satur slēptu backdoor, ko specdienesti izmanto spiegošanai.

    Tika izņemti vairāki mobilie telefoni, tai skaitā piederoši citām personām, kā arī tīkla iekārtas, modēmi, kabeļi, utt. Kratīšanas protokolā atļauts bija tikai izņemt informācijas nesējus un piezīmes, bet izņemti tika arī telefonu lādētāji, tīkla vadi, bluetooth un infrasarkano staru adapteri, kas nebūt nav uzskatāmi par datu nesējiem, piezīmēm vai nacionālo naidu izraisošiem priekšmetiem. Viņi ignorēja manus protestus lai neizņem manu mobilo telefonu, jo tas man todien (10.dec) bija vajadzīgs, lai organizētu ar vēzi smagi slimā vectēva pārvešanu no slimnīcas mājās. Savāktas tika arī videokasetes ar privātiem ģimenes videoierakstiem. Par maniem protestiem Lorencs tikai paņirgājās, jo lūk „viņš jau nevarot zināt kas tur ir iekšā kamēr viņš neesot apskatījies, bet uzrakstus jau es varēju salīmēt jebkādus”. DP arī paņēma divas medību bises patronas, kuras aizmirstas glabājās plaukta dziļumā. Viņi lielu interesi izrādīja par manu gāzes pistoli, prasīja vai es viņu nēsāju ikdienā, kādēļ man viņai ir tik daudz patronas (veselas 30 gab, jeb 2 aptveres).

    Viņi visu izņemto pavirši sabēra melnos atkritumu maisos, un teica lai es braucu viņiem līdzi. Es teicu ka nebraukšu līdzi, jo tajā dienā esmu vajadzīgs ģimenei, lai atvestu vectēvu no slimnīcas. Tad viens no viņiem (Ivanausks) nožvadzināja rokudzelžus un teica ka aizvedīs mani ar varu. Piekritu braukt līdzi.

    Tiku nogādāts DP, kur vairāk kā stundu gaidīju parādāmies kādu no iepriekšminētās četrotnes. Drausmīgi dedzināja kuņģī dēļ paaugstinātā kuņģa skābuma, kā arī nāca miegs un bija dulla galva, jo pirms čekistu ierašanās naktī biju gulējis tikai pusotru stundu.

    Pirmais ar mani sāka runāt Lorencs. Viņš sāka stāstīt ka viņiem tagad ir visa mana datortehnika, ka viņiem ir munīcija, ka es esmu naida kurinātājs. Viņš teica ka piedāvā man sadarboties ar drošības policiju un kļūt par slepeno aģentu apmaiņā pret apsūdzību atcelšanu. Viņš teica ka par munīcijas glabāšanu lietu izbeigs, bet par komentāriem gan sūtīs tālāk. Bet ja es nepiekritīšu sadarboties, tad viņi uz mana datora un datu nesējiem sakopēs visādas nelikumīgas lietas, bet man par to nāksies atbildēt. Ja nepiekritīšu sadarboties, viņi izmantos savas tiesības mani ievietot izolatorā uz 48 stundām, kā arī savas mantas es atgūšu tikai pēc pusgada vai vēlāk, jo likums viņiem ļauj viņas tik ilgi turēt policijā. Es teicu ka apdomāšu piedāvājumu.

    Tad ienāca izmeklētājs Augstikalnis un sāka pratināšanu. Vai es Blogiem.lv esmu komentējis kā FENIKSS, vai es uzskatu ka var ierobežot cilvēku tiesības pamatojoties uz viņu etnisko izcelsmi utt. Pēc DP kapteiņa Māra Augstikalna domām homoseksuālisti ir „etniskā izcelsme”. Protams, tādas aplamības es viņam neļāvu rakstīt protokolā.

    Pēc protokola uzrakstīšanas atgriezās Lorencs ar mapīti un dokumentu ar uzrakstu „SLEPENI”. Teksts tur bija apmēram tāds: „Es, Valdis Rošāns, apņemos ziņot par man zināmām vai plānotām darbībām, klausīt un vienmēr precīzi izpildīt operatīvā darbinieka rīkojumus. Piešķirts segvārds. Paraksti un datums.” Tā nu es izvēlējos un man tika piešķirts segvārds Filozofs un es piekritu kļūt par DP slepeno aģentu. Jau tobrīd nolēmu ka es centīšos pēc iespējas mazāk kaitēt cilvēkiem un latviešu tautas nacionālajām interesēm. Kad biju parakstījis dokumentu, man beidzot atļāva padzerties ūdeni. Tas nedaudz mazināja dedzināšanu kuņģī un drudzi. No savas puses Lorencs apsolīja atdot atpakaļ visas mantas neskartas un pēc iespējas īsākā laikā, kā arī apsolīja parunāt ar prokuroru un ekspertiem, lai izbeidz lietu sakarā ar komentāriem. Kā vēlāk noskaidrojās tā bija tikai smadzeņu skalošana ar mērķi panākt manu piekrišanu kļūt par stukaču.

    Tajā dienā mani izlaida no drošības policijas laukā. Atgriezos mājās. Pagāja vairākas dienas, biju bez telefona, interneta un faktiski atgriezts no ārpasaules, lai varētu paziņot saviem domubiedriem, kas tobrīd bija neziņā kas ar mani noticis. No stresa atkal piemetās gastrīts, dažu dienu laikā zaudēju 9 kilogramus svara. Pēc divām dienām man atdeva daļu izņemto mantu, apmaiņā prasot uzrakstīt ziņojumu par manām darbībām pagātnē iekš Nacionālā Spēka Savienības un GCC/Pērkonkrusta. Uzrakstīju divas lapas ar relatīvi patiesu, bet maznozīmīgu vai vispārzināmu informāciju. DP to izlasīja un atzina par gana labu. Tā sākās mana darbība Drošības Policijā.

    Mēs satikāmies vairākas reizes mēnesī, parasti Rīgā iekš Lorenca DP automašīnas Ford Focus baltā krāsā ar melniem stikliem vai arī otras mašīnas Mazda 626 melnā krāsā ar tumšiem stikliem (reģistrācijas nummurs FZ-2140). Dažreiz tikāmies klusākos stūros netālu no Drošības Policijas ēkas un sporta nama „Daugava”. Lorencs man iedeva savu telefona numuru ( 29922232 29922232), kā arī atvērām abi gmail.com e-pasta adreses. Mans segvārds iekš gmail bija Jānis Andersons, bet Lorencam – Juris Krauls krauls88@gmail.com. Tur man bija jāsūta ziņojumi, kā arī jāsaņem norādes. Katru mēnesi man maksāja nedaudz naudiņas, kas faktiski ir nožēlojami Jūdasa graši par savas tautas un cīņas biedru nodevību. Tie bija no 40 līdz 150 lati mēnesī. Par to vajadzēja parakstīties lapā, ka esi saņēmis naudu, vieta, segvārds, personas kods, datums, slepenais paraksts. Ko konkrēti es esmu vai neesmu ziņojis šeit saprotamu iemeslu dēļ neatklāšu, bet tie cilvēki uz kuriem tas attiecas var man uzprasīt personīgi un es visu izstāstīšu.

    Tanī pat laikā DP turpināja noklausīties manas un manas mātes telefonsarunas. Tajā dienā un laikā kad man bija norunāta tikšanās ar advokātu, pazvanīja drošībnieks un aicināja atbraukt uz DP biroju pēc mana datora. Tas protams bija tajā pašā dienā un laikā kad jātiekas ar advokātu. Sagādāju viņiem pārsteigumu un ierados ar automašīnu, tādējādi paspējot arī tikties ar advokātu. Todien viņi solījumu neizpildīja un datoru man tā arī neatdeva. Vēl arī varu minēt tādu interesantu gadījumu, kad pavasarī pazvanīju vienam paziņam, pažēlojos ka man nav neviena lata, pēc neilga brītiņa pazvanīja Gatis Lorencs un piedāvāja tikties, samaksātu man naudiņu, tāpat vien.

    Drošības policija un G. Lorencs man prasīja izspiegot partiju „Tēvzemes Nacionālo Spēku Savienība”, „Gustava Celmiņa Centru” (Pērkonkrustu), skinhedus, kā arī piedāvāja iesaistīties pingvīniem.info kustībā un izspiegot žurnālistus Juri Kažu un Māri Zanderu. Lai mana darbošanās liktos pārliecinošāka, es sarunās ar DP aģentiem veltīju par nacionālistiem nievājošus izteikumus, noniecināju viņu spējas, lai DP mazinātu interesi par atsevišķām personām. Tēloju ka esmu vīlies latviešu nacionālismā un sociālismā, kā arī netieši tēloju ka man ir problēmas ar atkarību izraisošām vielām un ka vispār man ir pavājinātas prāta spējas. Tas viss lai maldinātu DP. Tās sarunas visticamāk DP slepeni ierakstīja un pat varbūt pēc šīs manas publikācijas laidīs apritē lai mani diskreditētu, bet jūs jau saprotat.

    Tuvojoties 13. janvārim, man tika uzdots palīdzēt sameklēt nostarsaeimu.times.lv autorus, ko es kā vienmēr darīju ļoti pavirši un neprasmīgi. Pirms 13. janvāra man lika filmēt notiekošos protestus, ko es diemžēl nevarēju atļauties nedarīt, lai neizgāztu savu „uzcītīgā” aģenta tēlu. Taču filmēju pārsvarā policijas pārstāvjus, protestētājus no mugurpuses, kā arī spēlējos ar kameras fokusu, reizēm to padarot miglainu un neskatāmu. Labāko no manis safilmētā materiāla drošības policijai nemaz neizsniedzu. Es ar bažām skatījos stukaču lapu http://www.masunekartibas.lv vai nav parādījušies mani filmētie kadri, bet par laimi nav parādījušies.

    Es iesaku citiem cilvēkiem izmantot tehniskos aizsardzības līdzekļus, kad internetā paužat valdošai varai netīkamu viedokli. Mēs nedzīvojam brīvā valstī! Pēc iespējas mazāk izmantot mobilos telefonsakarus, jo caur tiem tiek noklausīti un izsekoti praktiski visi DP interesējošie cilvēki. Izvairieties no Draugiem.lv izmantošanas, jo to aktīvi izmanto drošības policija, tai skaitā lai lasītu jūsu privātās vēstules, izpētītu sociālo tīklu un intereses. Nelietojiet Skype un uTorrent, ļoti iespējams ka tajos ir backdoor. Nacionālistu pasākumos nefilmējiet un izvairieties no fotogrāfēšanas, jo ja pie jums būs kratīšana (Latvijā viss ir iespējams), tās kasetes nonāks DP arhīvos. Es savulaik pieļāvu tādu kļūdu un aktīvi centos iemūžināt latviešu patriotu pasākumus, kā rezultātā man tika izņemtas visas videokasetes.

    Nekādā gadījumā nepiekrītiet sadarboties ar Drošības Policiju! Sakarā ar valstī esošo kritisko situāciju, valdošais režīms vairs tik stingri nesēž savos krēslos un režīmam ir ļoti svarīgi visu kontrolēt, tādēļ slepenie dienesti cenšas maksimāli paplašināt savējo aģentu tīklu visās nozarēs, lai režīms spētu saglabāt kontroli. Viņi savus solījumus netur, un jūs būsiet viņiem vajadzīgi tikmēr, kamēr no jums varēs izspiest kaut kādu informāciju vai piespiest veikt kaut kādas darbības. Pēc tam jūs uzmetīs. Nerakstiet iesniegumus drošības policijai arī par okupantu veiktajām darbībām un komentāriem, jo tas viņiem tikai dod papildus darba treniņu un informāciju, kas pēc tam vēlāk tiks vērsta pret latviešiem! Savulaik biju kā liecinieks uzaicināts vienā lietā par pretlatviskas dziesmas izveidi un izplatīšanu, bet tagad nožēloju ka toreiz palīdzēju viņiem atrast to dziesmas autoru. Tagad man tas nāca tikai par sliktu, jo DP kopš tās reizes zināja kas ir FENIKSS un ka es esmu spējīgs sadzīt pēdas internetā. Tā nu viņi sadomāja savu aģentu tīklā iesaistīt arī mani.

    Krimināllieta pret mani ir ierosināta pēc Dialogi.lv valdes priekšsēdētājas Annas Strojas iesnieguma. Ņemot vērā to ka Drošības Policija aktīvi piedalās Dialogi.lv rīkotajos pasākumos, kas ir vērsti uz interneta kontroles un cenzēšanas ieviešanu, paliek atklāts jautājums vai starp šīm divām organizācijām – Sorosa finansētu nevalstisku organizāciju un Latvijas slepeno dienestu – nepastāv neoficiāla abpusēja saikne. Kā viens no ekspertiem lietā ir skandalozais Andrejs Judins, kurš savulaik ir rosinājis vairākas lietas pret citiem nacionālistiem, tai skaitā pret Aini Sproģi un Viktoru Birzi sakarā ar dalību raidījumā „Dāvidšovs”. Lietā Judins atzinis, ka Latvijā krimināllikums viņaprāt neesot gana labs, lai tādu uzskatu paudējus kā es varētu sodīt pēc iespējas bargāk. Lingvistiskais eksperts Dite Liepa savā ekspertīzē ir izmantojusi atsauces gan uz padomju laika grāmatām, gan ultraliberālā politiķa Arta Pabrika politiskos sacerējumus. Vēl pēc manā rīcībā esošajiem krimināllietas materiāliem secinu, ka mani viņi vēlas pozicionēt kā psihiski slimu ar šizofrēniju. Klasiska rīcība padomju laika VDK stilā, kad politiski nepaklausīgiem cilvēkiem piekar šizofrēniķa birku, galvenokārt tādēļ lai cilvēki neticētu viņa stāstītajam un idejām.

    Ko es tagad varu gaidīt no Drošības Policijas? Iespējams sāksies plaša mana apmelošanas kampaņa. Iespējams viņi mēģinās apgalvot, ka visu laiku esmu bijis slepenais aģents, lai no manis atsvešinātu citus nacionālistus, vai arī tieši otrādi, noliegs visu manis šeit rakstīto. Varbūt man centīsies piešūt vēl kaut kādas safabricētas apsūdzības. Iespējams es nejauši izkritīšu pa balkonu vai nositīšos ar mašīnu kā Jorgs Haiders. Dzīvosim, redzēsim. Un lūgums pārējiem lasītājiem sekot līdzi notikumu attīstībai, ja nu ar mani notiek kas slikts, tad nepalieciet parādā!

    Valdis Rošāns.

    Nobeigumā es gribētu atvainoties tiem cilvēkiem, kurus biju spiests pieminēt savos ziņojumos:

    Pēc FENIKSA lūguma, cilvēku vārdi ir izņemti!

  12. zemessargs saka:

    http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=14706

    Specdienesti liek izsekot Māri Zanderu?
    05.janvāris 2010

    08:34

    Par nacionālā naida kurināšanu apsūdzētais Valdis Rošāns, kuru Drošības policija (DP) savervēja par slepeno aģentu, atklājis, ka viņam pavēlēts izsekot arī kasjauns.lv autoru – Māri Zanderu.

    Slepenais aģents atklājis, ka viņam pavēlēts izsekot arī kasjauns.lv autoru Māri Zanderu.
    Rošāns, kurš internetā ar segvārdu „Fenikss” publicējis komentārus, kurus Rīgas tiesas apgabala prokuratūra pagājušā gada maijā atzina par nacionālā, etniskā un rasu naida un nesaticību izraisošiem, nule kā interneta vietnē zemessargs.lv publicējis rakstu „Diskusija, kas sekoja uzreiz pēc FENIKSA aresta 2008. gada decembrī”, kurā atklāj aizkulises, kā viņu DP savervējusi par slepeno aģentu.

    Vervē un draud
    Rošāns jeb „Fenikss” internetā, pēc apsūdzības domām, komentāros bija paudis atbalstu nacionālsociālistu un rasisma ideoloģijai. Viņš arī iestājās par holokausta attaisnošanu, ironiski un aizvainojoši raksturoja tā upurus.
    Pēc kratīšanas Rošāna mājās 2008. gada decembrī, kurā viņam tikti izņemti datu nesēji (datora diski, videoieraksti un fotogrāfijas), DP viņu savervēja par aģentu. Zemessargs.lv Rošāns raksta:
    „Pirmais ar mani sāka runāt Lorencs (DP darbinieks). Viņš sāka stāstīt, ka viņiem (DP) tagad ir visa mana datortehnika, ka viņiem ir munīcija, ka es esmu naida kurinātājs. Viņš teica, ka piedāvā man sadarboties ar Drošības policiju un kļūt par slepeno aģentu apmaiņā pret apsūdzību atcelšanu.
    Bet, ja es nepiekritīšu sadarboties, tad viņi uz mana datora un datu nesējiem sakopēs visādas nelikumīgas lietas, bet man par to nāksies atbildēt. Ja nepiekritīšu sadarboties, viņi izmantos savas tiesības mani ievietot izolatorā uz 48 stundām, kā arī savas mantas es atgūšu tikai pēc pusgada vai vēlāk Es teicu, ka apdomāšu piedāvājumu.”

    Slepenā aģenta alga – no 40 līdz 150 latiem
    Rošāns turpina:
    „Pēc protokola uzrakstīšanas atgriezās Lorencs ar mapīti un dokumentu ar uzrakstu „SLEPENI”. Teksts tur bija apmēram tāds: „Es, Valdis Rošāns, apņemos ziņot par man zināmām vai plānotām darbībām, klausīt un vienmēr precīzi izpildīt operatīvā darbinieka rīkojumus. Piešķirts segvārds. Paraksti un datums.” Tā nu es izvēlējos, un man tika piešķirts segvārds Filozofs, un es piekritu kļūt par DP slepeno aģentu. Jau tobrīd nolēmu, ka es centīšos pēc iespējas mazāk kaitēt cilvēkiem un latviešu tautas nacionālajām interesēm.”
    * „Pēc divām dienām man atdeva daļu izņemto mantu, apmaiņā prasot uzrakstīt ziņojumu par manām darbībām pagātnē iekš Nacionālā Spēka Savienības un GCC/Pērkonkrusta. Uzrakstīju divas lapas ar relatīvi patiesu, bet maznozīmīgu vai vispārzināmu informāciju. DP to izlasīja un atzina par gana labu. Tā sākās mana darbība Drošības policijā.”
    * „Mēs satikāmies vairākas reizes mēnesī, parasti Rīgā iekš Lorenca DP automašīnas. Dažreiz tikāmies klusākos stūros netālu no Drošības policijas ēkas un sporta nama „Daugava”.”
    * „Katru mēnesi man maksāja nedaudz naudiņas, kas faktiski ir nožēlojami Jūdasa graši par savas tautas un cīņas biedru nodevību. Tie bija no 40 līdz 150 lati mēnesī. Par to vajadzēja parakstīties lapā, ka esi saņēmis naudu, vieta, segvārds, personas kods, datums, slepenais paraksts. Ko konkrēti es esmu vai neesmu ziņojis, šeit saprotamu iemeslu dēļ neatklāšu.”

    Drošības policijas slepenie uzdevumi
    Rošāns arī stāsta, kādus uzdevumus slepenajam aģentam uzdod DP.
    * „Drošības policija un Lorencs man prasīja izspiegot partiju „Tēvzemes Nacionālo Spēku Savienība”, „Gustava Celmiņa Centru” (Pērkonkrustu), skinhedus, kā arī piedāvāja iesaistīties pingvīniem.info kustībā un izspiegot žurnālistus Juri Kažu un Māri Zanderu.”
    * „Lai mana darbošanās liktos pārliecinošāka, es sarunās ar DP aģentiem veltīju par nacionālistiem nievājošus izteikumus, noniecināju viņu spējas, lai DP mazinātu interesi par atsevišķām personām. Tēloju, ka esmu vīlies latviešu nacionālismā un sociālismā, kā arī netieši tēloju, ka man ir problēmas ar atkarību izraisošām vielām un ka vispār man ir pavājinātas prāta spējas. Tas viss, lai maldinātu DP.”
    * „Tuvojoties 13. janvārim, man tika uzdots palīdzēt sameklēt nostarsaeimu.times.lv autorus, ko es, kā vienmēr, darīju ļoti pavirši un neprasmīgi. Pirms 13. janvāra man lika filmēt notiekošos protestus, ko es diemžēl nevarēju atļauties nedarīt, lai neizgāztu savu „uzcītīgā” aģenta tēlu. Taču filmēju pārsvarā policijas pārstāvjus, protestētājus no mugurpuses, kā arī spēlējos ar kameras fokusu, reizēm to padarot miglainu un neskatāmu.”

    Gaida represijas
    Rošāns paredz, ka pēc viņa atklāsmēm DP sāks pret viņu vērstu kampaņu un raksta: „Iespējams, sāksies plaša mana apmelošanas kampaņa. Iespējams, viņi mēģinās apgalvot, ka visu laiku esmu bijis slepenais aģents, lai no manis atsvešinātu citus nacionālistus, vai arī, tieši otrādi, noliegs visu manis šeit rakstīto. Varbūt man centīsies piešūt vēl kaut kādas safabricētas apsūdzības. Iespējams, es nejauši izkritīšu pa balkonu vai nositīšos ar mašīnu. Dzīvosim, redzēsim. Un lūgums pārējiem lasītājiem sekot līdzi notikumu attīstībai, ja nu ar mani notiek kas slikts, tad nepalieciet parādā!”

    Turēties pa gabalu no slepenpolicijas
    Rošāns jeb „Fenikss”, jeb „Filozofs” brīdina cilvēkus, uzmanīties no DP „ķetnām”.
    * „Nekādā gadījumā nepiekrītiet sadarboties ar Drošības policiju! Sakarā ar valstī esošo kritisko situāciju valdošais režīms vairs tik stingri nesēž savos krēslos, un režīmam ir ļoti svarīgi visu kontrolēt, tāpēc slepenie dienesti cenšas maksimāli paplašināt savējo aģentu tīklu visās nozarēs, lai režīms spētu saglabāt kontroli.”
    * „Iesaku izmantot tehniskos aizsardzības līdzekļus, kad internetā paužat valdošai varai netīkamu viedokli. Mēs nedzīvojam brīvā valstī! Pēc iespējas mazāk izmantot mobilos telefonsakarus, jo caur tiem tiek noklausīti un izsekoti praktiski visi DP interesējošie cilvēki. Izvairieties no draugiem.lv izmantošanas, jo to aktīvi izmanto Drošības policija, tostarp lai lasītu jūsu privātās vēstules, izpētītu sociālo tīklu un intereses. Nelietojiet Skype un uTorrent, ļoti iespējams ka tajos ir backdoor.”

    Pilnu 25 gadus vecā Valda Rošānu atzīšanos varat lasīt ŠEIT

    Māra Zandera viedoklis:
    – Grūti spriest, vai konkrētais cilvēks runā taisnību, tomēr neapstrīdami ir tas, ka, kad drīz pēc tā saukto pingvīnu gājiena uz Saeimu es sapulcināju aktīvākos dalībniekus, starp viņiem bija provokatori, kuri ārkārtīgi neatlaidīgi centās diskusiju virzīt tā, lai sapulcē maksimāli bieži izskanētu viedoklis, ka ar miermīlīgiem līdzekļiem šajā valstī nekas nav panākams. Tie nebija, kā mēdz teikt, psihiski nelīdzsvaroti cilvēki – bija acīm redzama vēlme diskreditēt aizsākto kustību un, iespējams, sagādāt nopietnākas nepatikšanas. Kopumā tas ir jocīgi – laikam jau valsts stabilitāti sargājošie speciālisti nesaprata, ko darīt, ja žurnālisti ne tikai kritizē, bet nosauc reālu amatpersonu telefonu numuru atgādinošas skaitļu kombinācijas, adreses utt. Tā teikt, papīrs pacieš visu, no dusmīgiem vārdiem jau nevienam gabals nenokrīt, bet, ja amatpersonas kļūst patiešām sasniedzamas “reņģēdājiem”, tad kaut kas steidzami jādara.

    Elmārs Barkāns/Foto: LETA

  13. priest saka:

    Grantiņa k-gs! klausiet dakterus – dzeriet zāles!!!

  14. Silmaču Rūdis Vašingtonā saka:

    Nu neiet kopā apgalvojumi par mācītāju Korāli. Ja jau viņš būtu saistīts ar čeku, tad viņu nevajātu KNAB: http://www.ticu.lv/?p=5472 Par laimi, izturēja cilvēks un palika ar taisnu mugurkaulu pat Vanaga personības kulta mašinērijā. Toties palasot 20 gadu Baznīcas Kalendārus un paskatot bildītes, nākas secināt interesantas lietas. Prāvests un augsta ranga Konsistorijas darbinieks Kavaču Andrejs visu laiku man licies tāds aizdomīgs. Jo aktīvi piedalījās pašās pirmajās delegācijās uz ārzemēm vēl pirms LR de jure un de facto atzīšanas starptautiskajā arēnā. Un nu mīklainā kārtā nevēlas darboties atklātā politikā, bet runāt aiz stūriem. Mēs jau sen trimdā pret Kavaci un viņa līdzgaitniekiem esam izturējušies ar piesardzību.

  15. Grāls saka:

    Grantiņš savu melno darbu dara perfekti – sarīda savā starpā cilvēkus, kuriem rup Latvijas liktenis.
    nu ko, Linard, tev izdodas atpelnīt čekai par atļauju tireiz aizbraukt …
    Provokators, kurš izliekas par slimnieku.

  16. pamela-- AG saka:

    Kas tev ell’ē teica,ka es sevi uzskatu par “varoni”?Slims esi?To gan man pārmet arī Grantiņš,BET ,ja tu pats esi tikai AG ,tag kur ir tavs famīlijs? Nu un KO dos tev MANS uzvārds,jo mani kom.nemainīsies.Bet DP to zina arī BEZ tevis!
    Par to Kavaci.Vai tad tu esi čekas kadru virsnieks,ka būtu varējis zināt KURŠ ir un kurš nav čekas “mīlulis”.?Varbūt es esmu VDK palkavniece?! Netici?Un tā čeka jau ir noiets etaps.Tagad strādaju ФСБ.УСЁК?

  17. A.Balts saka:

    Slepeno dienestu uzdevums ir viens, kā vietējiem, tā kremļa piektās kolonnas darboņiem Latvijā! Tas ir – radīt neskaidrību, jukas, šķelšanos un tā visa pamatā – neziņu un bezdarbību! Jo, ja nevar neviens nevienam uzticēties, tad nevar sadarboties, tad nav un nebūs masu patriotiskas kustības. Ko ari vajag prettautiskās valdības varas vīriem, ja ne idejas vārdā, tad vismaz sava dienesta vietas stabilitātes, mierīgas amata eksistēšanas un pensionēšanās vārdā.
    Un redzams, ka nav grūti sakompromitēt, sarīdīt divus, trīs pat vienādi domājošus patriotus, jo paštaisnuma un nemaldīgās pārliecības oreols liedz tiem uz visu šo putru paskatīties no augšas, ar vēsu galvu, aizmirstot savas ambīcijas un sīkos aizvainojumus Latvijas vārdā, par kuru viņi, it kā dedzīgi iestājas! Pie tam nevilcinoties gatavi izgāzt žulti un neapstiprinātas aizdomas, apvainojumus uz saviem, SAVIEM TAUTIEŠIEM, CĪŅU BIEDRIEM! Un kamēr paštaisnie patrioti būs gatavi acis izskrāpēt viens otram, tikmēr Latvijas ienaidnieki sajūsmā berzēs roķeles un stabili bīdīs savu, prokrievisko programmu. Ko darīt?

    Bet izeja ir, apvaldīsim aizdomas, atliksim aizvainojumus, apvienosim spēkus vienotā darbā Latvijas nākotnei! Koncentrēsimies uz sadarbību ar visiem mūs atbalstošajiem cilvēkiem Latvijā, ar kolēģiem Eiropā un pasaulē, komunistisko noziegumu prāvas Nirnberga -2 izveidei un panākt starptautisku atbalstu juridiskai un faktiskai dekolonizācijai Latvijā,Igaunijā un Lietuvā, ja lietuviešu tauta to atbalstīs konceptuāli, kā Baltijas vienotības liecību, jo reāli Lietuvas civilokupanti ir procentuāli sīka vienība. Un kad šie mērķi būs kopīgā darbā sasniegti, tad, ja būs konkrēti un objektīvi pierādijumi, varētu atklātā kopsapulcē-varb.goda tiesas veidā izskatīt visos sīkumos radušās aizdomas un pretenzijas. Jo ilgajā ceļā, ejot uz nosprausto mērķi Nirnberga-2 un dekolonizācija, visu pretlatviskā darbībā apvainoto personu rīcība būtu labākais pierādijums, vai attaisnojums. Katrā ziņā, tas būtu, kā lakmusa papīrs.

  18. AG-pamelai saka:

    Ka AG ir saīsinājums no Aivars Gedroics, sen visi zina. Es tiešām neesmu kompetents KGB lietās, tāpēc neapvainoju ne Grantiņu, ne Kavaci, ne Gardu sadarbībā ar to!

  19. pamela--AG saka:

    Tu gan esi nazītis!ES to PIRMO reizi dzirdu.Trakoti visi uz vadonību metušies,Aivar Gedrovic!Streips parasti tevi lingoja no ētera par nesmuku izrunāšanos un naida kurināšanu.Kapēc nezvani Tomsonam?DDD arī drukajies.Aktīvists!Zināt gan vajag kurš ar ko un vai,ir sadarbojies.Pēc kungu darbības,tekstiem,viedokļiem,slēdzieniem,partiju vērtēšanas utt.,var katrs pats izsecināt par darboņiem iekš un ap politiku.Piem.paseko Grūtupa aktivitātēm un rakstiem vai intervijām LA.Šodien skaties “Nekā personīga”,kur Grūtups KRIEVU !!mēlē mācīs SC,LPP jauniešus,kuri skolās iet un gājuši neatkarīgā Latvijā,ka nepieciešama prezidentāla Republika,protams ar Šķēli kā zivs galvu PILĪ.Tādu piemēru bez jēgas.Klausies manos vārdos,neskaties uz darbiem!
    Veiksmi tev,Gedrovic!Arī kritikā!

  20. AG saka:

    Es zvanu gan Tomsonam, tikai tas dranķis mani reti laiž ēterā. Grūtupu nekad neesmu slavējis, tāpēc nesaprotu, kādēļ man bāž acīs viņa izdarības? Un iemācies, gudriniec, manu uzvārdu pareizi rakstīt, un komatus likt tur, kur tos tiešām vajag!

  21. pamela--AG saka:

    Atvainojos GEDROICS!Kaut kāds ellīgi nelatvisks uzvārds.Tu neskaties uz komatiem,bet mēģini izsekot teksta saturam.ES tev neko nebāžu,un kur nu vēl acīs!,bet uzrādu piemērus iz dzīves,kā “apstāv”ar tām mīļajām čekas lietām.
    Kā tu domā,AG, vai tomēr nebija pareizāk atvērt tos čekas maišeļus,mazāk kašķa būtu.Visi zinātu kurš ir kas.
    Manu famīliju arī visi zina – ANDERSONE!
    Pārbaudi slēdzeni!

  22. AG saka:

    Jā, Garda arī grib atvērt čekas maisus! Kā tavs vārds, ne tikai uzvārds?

  23. pamela--AG saka:

    NU -PAMELA – taču!
    Pamela Andersone!Neticu,ka neesi dzirdējis!
    Kā jau rakstīju,ardievu LRTT,ardievu Gedroic,ardievu tavi ‘saturīgie”komenti!
    Kapēc neatbildi kas tev par NELATVISKU famīliju?Nav labi slēpties ,neatklāties.Visu ko var safantazēt.Neesi gļēvs,pateici “A “,saki arī “B “.Aizdomīgi,ka tu esi naidīgs pret letiņiem.
    Nu bet vāraties vien paši te tai katlā.
    Tecēšu meklēt civilizētus diskusijas dalībniekus,kaut arī ne patriotiskā portālā.
    Pārbaudi bremzes,pirms 13.01.10!Slēdzeni arī!

  24. AG saka:

    Mans uzvārds ir polisks, nekā tur slikta neredzu. Bet tu neturi mūs par galīgiem idiotiem, ja domā, ka noticēsim, ka TEVI tiešām TĀ sauc! 13.01. es nekur netaisos braukt, starp citu!

  25. Ritvars saka:

    Runa, ka biezi maina dzivesvietas. Laikam ir ietramdits par savu nozelojamo pagatni. ja tas ta nebutu, butu pats veidojis savu sabiedrisko vai politisko darbibu.

    Vai ari citi sis lapas veidotaji ir lidzigi vinam? Tas tiesa. Pati lapa http://www.tautastribunals.eu gan atstaj miskastes iespaidu. Un ja vel uzzina ka viens no galvenajiem veidotajiem dzivo Vacija, tad es teiktu, ka tautai butu kauns par tik gleviem tas veidotajiem. Atliek vien pienemt, ka drozibas policija so lapu nenonem no trases, lai veretu izsekot ksenofobijas attistibai un tas skatuves stradniekiem. Izskatas gan pec slikti organizetas politiskas klikes un pensionetu stukacu barina.

  26. Silvija saka:

    Lasot šīs lapas murgojumus, var saprast, kuri cilvēki patiešām ir bijuši un izslīdējuši no viņu vervētāju rokām. Sen neko tik riebīgu nebiju lasījusi. Kā gan var viens dīkdienīgs un psihiski slims cilvēks Vācijā dirnot radīt šādu naida lapu? Šadi cilvēki paši ir jāsoda saskaņā ar ES cilvēktiesību normām.

    Visu cieņu tiem daudzajiem cilvēkiem, kurus šie dīvainie dīkdieņi viņus šeit aprej un aplej ar samazgām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *