Roņa un Dombrovska staļiniskais izlēciens !!!

KrieTāds izskatās latviešu kangarsv-žīdu okupantu atbalstītāja foto !!!

“Nacismam nav attaisnojuma, tā noziegumi pret cilvēci ir sāpīgi vēl šodien. Hitlera un Staļina uzskatu propagandēšana ir pazemojoša mūsu tautai un valstij. Latvijas valdība respektē Satversmē garantētās cilvēktiesības un tiesas neatkarību, taču vārda brīvība nevar attiekties uz nacisma propagandu. Provokatoriem un kolaboracionistiem vienmēr jāsaņem adekvāts sods. Esam pārliecināti, ka šādu nostāju atbalsta arī visas Latvijas politiskās partijas,” kopīgā paziņojumā norāda Dombrovskis un Ronis.

Jautājums šiem diviem Maskavas kangarveidīgajiem sprukstiņiem: “Kāpēc jūs klusējāt, kad notika 9.maija orģijas ????”

Kāds komentētājs www.apollo.lv  pasaka priekšā tekstu, kāds šiem “politiķiem” būtu bijis jāsaka:

 Labi teikts 12:07 30.Jun.
Bet par 9. maiju misteriem Dombrovskim un Ronim vajadzētu teikt apmērām tā:

«Boļševismam nav attaisnojuma, tā noziegumi pret cilvēci ir sāpīgi vēl šodien. Staļina un Hitlera uzskatu propagandēšana ir pazemojoša mūsu tautai un valstij. Latvijas valdība respektē Satversmē garantētās cilvēktiesības un Tiesas neatkarību, taču vārda brīvība nevar attiekties uz staļinisma propagandu. Provokatoriem un kolaboracionistiem vienmēr jāsaņem adekvāts sods. Esam pārliecināti, ka šādu nostāju atbalsta arī visas Latvijas politiskās partijas,» kopīgā paziņojumā norāda Dombrovskis un Ronis.

Būtu aizlieguši “atbrīvotāju” maija svētkus pirmā vietā, tad nevajadzētu tagad muti virināt.

LRTT   30.06.2010

You may also like...

9 komentāru

  1. kangarovičs saka:

    žīdveidīgais Ronis

  2. Miervaldis saka:

    Es uzskatu, ka laba doma, atzīmēt šo dienu, un Dombrovskim es gribētu atgādināt, ka HITLERISMS IR MUMS DAUDZ MAZAK LAUNA DARIJIS NEKA BOLSHEVISMS, tā ir vēsturiskā situācija, un LATVIJAS amatpersonām, būtu japiedalās 16.MARTA PASAKUMOS, NEVIS 9.maija okupantu orģijās!Vēsturiskā situācija domājošiem Latvjiem priekšā stāsta, kas vācieši bija priekš mums, un kā vietā mums ir Staļins!cerams tas jāpielec jums – Dombrovskim ar Roni, piedaloties politiskos pasākumos.ā, jau aizmirsu, jums jau sirdsapziņa nav, tik naudas maks sirdī, sirdsapziņas vietā….

  3. Filips Bobinskis saka:

    Atklāta vēstule 4. maija režīma prezidentam V. Zatleram

    Visas pastāvošā režīma augstākās amatpersonas, tajā skaitā Jūs, esat nākuši klajā ar nosodījumu 1. jūlijā plānotajam gājienam, pieminot 69. gadadienu kopš Rīgas atbrīvošanas no PSRS okupantiem. Par ko šāda panika?
    Gājiena rīkotājs Uldis Freimanis skaidri un gaiši ir paudis, ka „1. jūlija gājiens ir paredzēts tikai un vienīgi, lai godinātu tos latviešu patriotus, nacionālos partizānus, aizsargus un bijušos Latvijas armijas karavīrus, kuri bruņotā cīņā ar padomju okupantiem pirms vācu karaspēka ienākšanas uz dažām dienām atjaunoja Latvijas Republiku Rīgas priekšpilsētās (Bolderājā, Daugavgrīvā, Buļļos, Mīlgrāvī un Jaunciemā), sešās apriņķa pilsētās (Cēsīs, Jelgavā, Talsos, Valkā, Valmierā un Ventspilī), 13 mazpilsētās (Ainažos, Alūksnē, Apē, Kandavā, Limbažos, Ogrē, Salacgrīvā, Slokā, Smiltenē, Strenčos un Valdemārpilī), kā arī daudzos pagastos. Gājiens veltīts arī tiem nacionālajiem partizāniem, kuri turpināja cīņu pret padomju okupantiem 1944. – 1956. gados, taču diemžēl Latvijā valdošā prokremliskā režīma dēļ nav saņēmuši LR militāros apbalvojumus.” (DDD Nr.13)
    Bet Jūs atļaujaties izteikties: „Šāda provokatīva pasākuma rīkošana pie Latvijas valstiskā simbola – Brīvības pieminekļa – ir valsts neatkarības zaimošana.” Vai Jūs pats aptverat, ko sakāt – Rīgas iztīrīšana no staļinistu slepkavām esot neatkarības zaimošana. Bet tas, ka mūsu zemi joprojām bradājošie okupanti 13. oktobrī svin padomju karaspēka ienākšanu Rīgā un 9. maijā visas Latvijas atkārtotu okupēšanu, Jums nešķiet neatkarības zaimošana. Vēl vairāk! Jūs pats piedalāties 9. maija svinībās okupētājvalsts galvaspilsētā. Lūk tā ir visīstākā neatkarības zaimošana! Es Jums varu vēl šo to pastāstī par neatkarības zaimošanu. Vai zaimošana nav tā, ka Jūs nākat klajā ar aicinājumu: „Mums vajadzētu vienoties, ka nelietosim vairs vārdu „okupants””, parādot, ka esat patiess domubiedrs kolonistam Ušakovam, kurš 9. maijā okupācijas armijas karavīrus uzrunāja vārdiem: „Ja nebūtu bijis jūsu varoņdarba, kad jūs izglābāt pasauli, nebūtu mūsu republikas, nebūtu neatkarīgas valsts. Tikai pateicoties jums, pastāv tas, kas ir ap mums”? Vai tas, ka Jūs, ieņemot savu amatu neesat darījis neko, lai iztīrītu mūsu zemi no simtiem tūkstošiem civilokupantu, nav neatkarības zaimošana.? Vai tas, ka Jūs esat bijis gandarīts par daļas Latvijas teritorijas iekļaušanu Krievijas Federācijā, nav neatkarības zaimošana?
    Var saprast, kādēļ nedz Jūs, nedz divi Jūsu priekšteči neesat apbalvojuši tos mūsu tautas dēlus un meitas, kas ar ieročiem rokās cīnījās par valsts neatkarību vēl ilgi pēc Otrā pasaules kara noslēguma. Tādēļ, ka viņi vērsa ieročus ne tikai pret okupantiem, bet arī pret tādiem nācijas atkritumiem kā Jūs. To atceraties, jo šis noziedzīgais 4. maija režīms nepastēvēs mūžīgi un reiz, kad sitīs taisnības stunda, Jūsu vieta būs tribunāla priekšā.

    Filips Bobinskis
    Nosūtīta 30.06.2010.

  4. AG saka:

    Tas būs labi, ja mūsu gājiena rezultātā Sorosiešu mēsliem kāds miljons priekšvēlēšanu aģitācijai mazāk tiks!

  5. to AG saka:

    Pēc šīs idiotiskās “akcijas”ko finansēja FSB/VDK/ Freimanis PSRS ļotčiks ,kur nevarēja nebūt VDK sadarbonim,tieši otrādi sorosieši dabūs klāt kādu miljonu,jo tādi kā Uldis un Šiškins ir tādi “nacionāļi”kā Putins katoļticīgais.
    Un izgāzāties kā veci vārti,jo tauta nav tik tupa lai sauktu urravas ja ne vienai,tad otrai okupācijai.Friči neaizvācās prom tāpat kā krievi,tātad ,kā atzina ES = vienādi nosodāmi režīmi.
    A.G.,jūs tie šustrie “nacionāļi”paprotestejiet labāk 9.maijā Pārdaugavā.Slabo?

  6. Miervaldis saka:

    līdz prastiem izlēcieniem mums tāls ceļš, viņus novest!Vajag tik vien, ka viņiem kļūdīties, un vilki (mēs), būsim klāt, lai prasītu Latvju tiesu!Tiesa, līdz tam ilgs (un nemaz viegls) ceļš ejams, un cerams, tas būs uzvaroš, un prieka pilns!

  7. no malas saka:

    …visu cieņu Bobinska kungam! Labsssss, ļoti labs raksts!!!

  8. peters b saka:

    man neliekas īsti skaidra šī aprobežotā nostāja pret cittautiešiem. vai tas, ka esat dzimuši konkrētajā valstī, vietā, tautā, ģimenē u.c. padara jūs labākus par citiem? varbūt arī esat kādā citā laikā dzīvojoši intelektuāļi taču, “zināt” nozīmē “iemācīties”. “gudrība” ir “saprast.”
    viss, kas jūs atšķir no dzīvniekiem, kas plēšās savā starpā ir attīstākas smadzenes.

  9. Rebriks saka:

    Miervaldi, Vācijas okupācija ilga tikai dažus gadus. Hitlers par tiem gadiem nepaspēja īstenot savus plānus. Vai mēs tagad runātu latviski, ja II pasaules karā būtu uzvarējuši fašisti?
    Skat. Rozenberga rīkojumus. Latvijas jau nebija – bija OSTLANDE.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *