Pārmaiņas. God. Maltas kungs, vai viss tomēr ir tā kā sakāt ?

God. Maltas kungs, par dr.K.Ulmani ļoti vērtīga informācija, kā arī nenovērtējams ieguldījums ir darbs pie brošūras radīšanas, kuru noteikti centīšos iegādāties. Kas attiecas uz tiesisku valsti, tad tiesiskums ir arī starptautisko konvenciju ievērošana un izpilde, tajā skaitā 1949.gada Ženēvas Konvencija. Ja tiesiskumā ir pieļaujamas atkāpes, tad ar ko mēs atšķiramies no sovokiem.

Tukši dzīvokļi Rīgā, kaut kā masveidā nav novēroti, bet lauku teritoriju izputināšana noritēja tik pat intensīvi kā okupācijas pirmajā fāzē, zem sarkanā karoga.
Nepiekritīšu versijai par nelaimīgajiem nabadziņiem. Tā bija lavīnveidīga kolonistu invāzija kas neieradās šeit bada dzīti. Tā bija mērķtiecīgi organizēta un propogandas uzturēta ar paralēlu rūpniecības attīstīšanu mūsu zemē. Migranti no PSRS labi zināja kurp brauc un ka Latvija ir kara trofeja – okupēta sapņu zeme. Propoganda tiem vēstīja, ka dabūs jaunus dzīvokļus un labi algotas darba vietas, ko nevarēja pat salīdzināt ar pamatiedzīvotāju verdzību Latvijas kolchozos (bez tiesībām izbraukt). Un vēl kā izrādījās, tad arī specveikalus ar specapgādi un neskaitāmas privilēģijas, par kurām okupētā latviešu tauta varēja tikai siekaloties. Protams izņemot kolaboracionistus, kas baudīja tādas pašas privilēģijas kā okupanti.

Ņemot vērā neapgāžamos pierādījumus Latvijas okupācijai ar tai sekojošo aneksiju un veiktajam genocīdam pret Latvijas iedzīvotājiem. Ciniski iznīcināto Latvijas armiju un izlaupītajām kultūrvēsturiskajām vērtībām, ieteiktu Krievijai intensīvi piedomāt pie kolonistu reevakuācijas plāna un militāristu (ieskaitot pensionēto) konvojēšanu aiz Latvijas robežām.

Fragments no kolonizātoru nozagtā:
http://lpra.vip.lv/neatdod.htm

Iespējams jums god. Maltas kungs un daudziem citiem ir bijusi tā laime dzīvot klusās vietās, bez regulāriem starpgadījumiem un nepatīkamiem pārsteigumiem. Pats piedzimu un uzaugu laukos starp labiem cilvēkiem kur durvis neslēdza, bet sākoties maniem skolas gadiem, nonācu Jelgavā. Tā bija veca koka baraka, kurā no ērtībām bija tikai elektrība, bet aukstākos ziemas rītos spaiņos apsalis ūdens, kaut gan vakarā bija silti izkurināts. Gar mājas logiem ar apbrīnojamu regularitāti maršēja krievu karaspēka daļas, bet katras darba dienas tieši divpadsmitos naktī, skaļi aurojot savas častuškas no darba atgriezās krieveņu bari, ko nodarbināja tuvējā linu kombinātā. “Atkal tās maukas kliedza pus nakti”, kas nav mans izdomājums, bet apkārtnē dzīvojošo kaimiņu pukošanās par izbradātajiem dārziem.
Nemaz nepieskaršos tēmām par ievestajiem zekiem un nelabojamiem recidīvistiem, kuriem Maskavā bija aizliegts dzīvot.

Edvards Lūkass: Laiks atspēkot mītus, ko izplata Krievija :
https://www.la.lv/starp-nacistu-amuru-un-padomju-laktu/

Salīdzināt aizbraukušos no Latvijas ar krievu kolonistiem ir nekorekti, jo ne viņi ne viņu priekšgājēji nav apšāvuši jaunās mītnes zemes valdību, izrēķinājušies ar mierīgajiem turienes iedzīvotājiem kā arī nopelnīt var tikai daļu no vietējo algas līmeņa. Bezmaksas dzīvokļus viņiem nedod un valsts privatizācijā piedalīties neuzaicina.
Lai gan, varbūt neesmu informēts.

16.12.20

You may also like...

14 komentārs

  1. -Eduards Lunis saka:

    —Tas primitīvais žuļiks Malta mēģina piesmērēties Ulmanim un tēlot patriotu!?
    Nekas tev nesanāks! Kas, kas, bet tikai ne tu, būdams augstos amatos, nezināja,neredzēja , nesaprata…!?
    Laikam jūti, ka tuvojas atmaksas laiks…!?
    .
    .
    .
    Admins
    Tik traki jau ar Maltu nav. Tas,ka viņš pasaka par K. Ulmani tasnību ir svētīgs darbs. Protams, ka uz šodienas notikumiem PATIESI atbildēt ir bīstami, jo visi, kuri to darījuši, atrodas zem zemes.

  2. admin saka:

    Lūk, nosvērta analīze par vēlēšanām ASV. Pilnīgs pretstats psihopātiskajai Vellera uzvedībai, kurš parādīja savu putinisko dabu. https://www.youtube.com/watch?v=S9RbTw6YWXM

  3. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Eduard Luni,

    ai norēķinājies ar projektētājiem, par postījumu mājai, ko radīja celtnieki? Galvenais, ka projektētājus es vadāju uz Ķegumu un stādīju priekšā kā goda vīru, kas. kad saņems atlīdzību no pašvaldības samaksās!

  4. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Tagad par klaidoņiem, jeb kā tautā sauca par kaļininskije ieradās tūlīt pēc mirotvorcu ierašanās. staigāja no mājas uz māju un gatavi bija veikt jebkuru darbu, kad tikai dabūtu ko paēst. Viņi tiešām bija badā nomērdēti. To es pats ļoti labi atceros.

    Bet bija arī tādi, tie saucamie armijnieki un partijas nomenklatūra – boļšēviki, kas tiešām ņēma ko gribēja.
    Piemēram mans tēvs pavadīja bēgļu gaitās savu brāli, kas dzīvoja Rīgā Tērbatas ielā, bet kad atgriezās, tad dzīvoklī jau bija divi virsnieki no sarkanās armijas un tēvam neko neļāva paņemt, pat savu koferīti, jo piedraudēja nošaut’

    Nedrīkst bērt vienā katlā cietušos ar uzvarētājiem!!!

    Tāpat ir jāatšķir boļševiks no komunista. boļševiku bija 2158, bet kompartijas biedri bija vairāk nekā 185 000.
    Boļēviku ( Partijas nomenklatūras sarakstu) veidoja Genādijs Loskutovs, deputāta un KNAB priekšnieka tēvs.
    Boļēvikiem bija lielas privelēģijas, bet ierindas partijas biedriem – tikai priekšzīmīgs darbs.

    Tāpēc viens no maniem saukļiem, nelamāties bet sarīkot godīgu tiesu, jo ne visi, kas bija boļševiku dienestā, bija lojāli boļševikiem.
    Piemēram, Rēzeknes Mežabrāļu pulkam informāciju sniedza izstreboks, bet nodeva Mežabrāļu pulka vadību latvietis, kas bija ieradies no Londonas.
    Nacionālos partizānus mežā sūtīja stūra māja, cīņā pret Mežabrāļiem. Vai tad viņi ir viens un tas pats?

    Ar katru gadu paliek mazāk to dienu liecinieku, tāpēc LPSR Ģenerālprokuratūra, tikko reabilitēja Fominu. kas bija nodevis un iznīcinājis daudzus Mežabrāļus.
    Prokuratūra vēl nesen apgalvoja, ka Ģedartu Melngaili ir likumīgi ārstējuši Blagoveščenskā, kur viņam sabendēja veselību.
    Var būt arī tam prokuroram ir taisnība, kā es teicu arī Ģedertām, traks cilvēks, kas no “paradīzes” muka projām.
    Redziet, no kāda skata punkta skatās!
    Arī vēl tagad prokurors Buliņš nevar saskaitīt cik DAUDZ IR PARAKSTĪJUŠIES PAR SAEIMAS atsaukšanu.

    Kāda ir izeja? Tikai viena – atjaunot TIESISKU valsti, kur darbojās Valsts Pamatlikums Satversme!!!

  5. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Attiecībā par nabagiem un golodomordā cietušajiem.

    Es atceros, kā 1944 līdz 1949 gadam ar kulītēm par plecu viņi ubagoja no mājas uz māju. Tautā viņus sauca par Kaļinīnskije, jo pārsvarā viņi bija no Kaļininas apgabala. Viņi bija gatavi darīt jebkurus darbus, kad tikai dabūt kaut ko paēst.

    Tos nevajag sajaukt ar armijniekiem un partijas nomenklatūru – boļševikiem. Piemēram, mans tēvs pavadīja savu brāli bēgļu gaitās, kad dzīvoja Rīgā

  6. Arii no Paardaugavas saka:

    Maltas kungs, lúdzu arí uz siem neatbildétajiem kom. dod atbildes un tikpat saprotami un galv. tiesi par jautáto tému:

    Arii no Paardaugavas

     2020. gada 15. decembris 16.55

    Labi, Malta lasot komentáru Par un Pret argumentus rodas párliecíba,ka gaida visi skaidru, godígu atbildi, bez visu laiku pielietotás izlocísanás: Malta, vai vajag piespiest 4.maija kliki pártraukt sveso nekaunu naturalizáciju un veikt dekolonizáciju aizvácot no PSRs iebrukuso krievu militaro okupantu atliekas un mums sveso un naidígo vinu krievvalodígo kolonistu masu???

    Andris un draugi

     2020. gada 15. decembris 19.55

    Paldiesiņš tam no Pārdaug_s, tieši to arī gribēju maltam vaicāt! Un precīzs jaut. Ir par super nodevīgi okupantu naturalizāciju_naidnieku 5 kolonnu pārvēršot pilsoņos, par ko arī Malta nekur. nekad pat neiepīkstas?

  7. -Eduards Lunis saka:

    —Nu tu gan esi…! Telefoniski jau nevienu dokumentu man tava Valentīna nav uztaisījusi, bet tu jau brauci pie manis vienmēr viens pats!?Un vienmēr tavam mersim vajadzēja pieliet bākā dīzeli. kuru tu solīji ,,atjaunot,,!”?
    Tagad arī pie Astrīdas Mārupē, cik man zināms. arī līdzīgi ,,ganies,,?
    Jā, ko nu par šo levitveidīgo…!
    Bildē, kur redzams Latvijas Prezidents K. Ulmanis ir redzamas mazas meitenītes, kuras ber rožlapiņas viņam ceļā- arī mana māte stāstīja ka ir kaisījusi rožlapiņas Ulmanim ceļā!

  8. Pārmaiņas saka:

    Paldies tautieši, draugi un nedraugi, nāksies attīrīt savu zemapziņu no viltus failiem, kuri kā zināms formē mūsu apziņu un veido priekštatu par uzņemto informāciju. Atvainošos arī par maldinošo informāciju, ko esmu izplatījis pretstatā saviem patiesajiem nolūkiem.
    Paldies arī digitālajiem nedraugiem, kuriem starp citu ir liela nozīme. Jo tiklīdz aizeju pa maldu ceļu (bieži to daru apzināti, lai iegūtu informāciju), tad kā pēc burvju mājiena beidzas uzbrukumi (ja tā to var nosaukt) un ļauj netraucējot virzīties maldīgajā virzienā.
    Sāk veidoties priekšstats kā strādā mākslīgā intelekta algoritmi uz mūsu datu nesējiem.
    Kā līdz tam nonācu? Man pašam laika trūkuma dēļ, iznāk steigā vienlaicīgi darboties ar divām, trijām un vairāk ierīcēm, kuras uzskatāmi ved pa dažādiem informatīvo telpu ceļiem, atkarībā no tā, kas ar šo datu nesēju darīts iepriekš, kuras vietnes apmeklētas, kādās valstīs tas fiziski pabijis (tajā skaitā nelietojot). Atšķirības neattiecas tikai uz piegādātajām reklāmām vien, bet faktiski visu saturu.
    Informatīvā kara apstākļos uzskatāmi tiek strādāts pie virziena, kur ar mākslīgā intelekta palīdzību tiek spēlēts uz cilvēku dabisko lepnumu neatzīt savas kļūdas, jo sevišķi publiski, bet tas kā zināms noved pie lielākas ļaužu grupas maldiem.
    Ja agrāk bija jāuzmanās no konkrētiem cilvēkiem, kas meloja un slēpās aiz maskām, tad tagad nākas spēkoties ar tehnoloģijām, kuras aizved maldu ceļos.
    Visām šādām atklāsmēm, nozīme ir tikai tad, ja spējam atzīt savas kļūdas un atgriezties uz sākotnējā ceļa, kam ir cieti nosprausts gala mērķis un visa cilvēciskā saglabāšana pašā.

  9. Aivars Punka saka:

    -Eduards Lunis 2020. gada 16. decembris 18.45
    —Nu tu gan esi…! Telefoniski jau nevienu dokumentu man tava Valentīna nav uztaisījusi, bet tu jau brauci pie manis vienmēr viens pats!?Un vienmēr tavam mersim vajadzēja pieliet bākā dīzeli. kuru tu solīji ,,atjaunot,,!”?
    Tagad arī pie Astrīdas Mārupē, cik man zināms. arī līdzīgi ,,ganies,,?
    Jā, ko nu par šo levitveidīgo…!
    Bildē, kur redzams Latvijas Prezidents K. Ulmanis ir redzamas mazas meitenītes, kuras ber rožlapiņas viņam ceļā- arī mana māte stāstīja ka ir kaisījusi rožlapiņas Ulmanim ceļā!

    ——————————————–

    Pie Astrīdas ganās arī tāds Ēvalds Saltums. Lūdzu atsaukties visus, kuriem Ēvalds Saltums ir palicis parādā. God. Artūr Malta, lūdzu atgādini Ēvaldam Saltumam par naudu.

  10. liecinieks saka:

    Piecdesmitie gadi.Tā bija! invāzija trofijas zemē.Tā bija neatvairāma lavīna.Latviešu cilvēku ikdienā piedzīvotā traģēdija visur,kur kādam ar to nācās saskarties. Tā latviešus lauza,kropļoja,nīcināja,arī garīgi. To es redzēju,piedzīvoju un pārdzīvoju.Tāds bija fons,kurā norisa mūsu dzīve,ar visiem tās priekiem un bēdām.
    Tas Viss bija tāpat kā tas notiek pašlaik,tagad! Būtībā ir vēl ļaunāk,vēl bīstamāk,vēl briesmīgāk,jo vairāk kā jebkad jezuītiskā nežēlībā tiek nīcināta cilvēka garīgā būtība.

    Ir iznācis runāt,un ir droši zināms,ka ar iebraucošiem uz vidēja un augstāka amatu kandidātiem ir bijusi instruktāža un aģitācija,apm.,ka ,,te jūs esat nekas,bet tur jums būs viss.Jā,būšot vietējo kadru pretestība,bet tas ne uz ilgu,,.
    Šodien mūsu dzīvē,izņemot,ka tā zem divu okupāciju sloga kļuvusi vēl ļaunāka,nekas nav mainījies.Pat ts. vērtīgos latviešus,tāpat kā toreiz,sasūtīja,tikpat nelietīgus,tikai amorālākus,tikumības padibenēs izvārtītus.
    Kāds teiks,ka tikai tāda ir mūsu iespēja izdzīvot-divu dzirnakmeņu traģēdija.Varbūt,tā ir bijis.Bet ir jābūt vienam vienojošam-neaizmirsīsim,ka dzirnakmeņi ir divi,trešais esam Mēs.Stāvēsim un lūgsim dievu tikai par trešo.

  11. Anonīms saka:

    Kaimiņiene izbijusi stāstīja mātei par dzīvi pie poļu paniem, ka bērns būdams poļu panu dārzos noplucis ābolu dabūjis kārtīgu suti. Poļu paniem pat viena ābola bij žēl no saviem lepnajiem dārziem iedot bērnam. Tagad tās teritorijas ir Baltkrievijā, lai arī tās viņiem ir mūžīgi! Latvijā iebraugdama, kā vienkārša darba sieviete viņai pavērās pilnīgi cita bilde. Viņa protams slavē Padomju varu, bet viņai atcirtu, kad sāka izsmiet latviešus, kādā zemē tā Padomju vara jums to visu iedeva? Mēs dzīvojot kaimiņos neesam iedomājusies kakat virsa tiem ļaudīm un maizes ēst senči viņiem nebij liegusi. Sovietu laiki viņiem Latvijā bij paradīze salīdzinājumā ar plašo padomiju. Tikai atbrauca ar čemodānu un kompartijas biļeti. Šodien viņiem Latvijā ir nekustamie īpašumi. Kriminālo pēcteču izdzimteņiem ir pakļauti tirdzniecības uzņēmumi. Nu vienkārši sakot latviets ir pilnīga caurumā, bet sovieti uzvedās tā, ka latvietim javacas no savas zemes prom un viņš vācas, ka nu tā cipizacijas nebūšanām viņus ir nedaudz pieklusinajusi.

  12. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Cienījamie komentētāji!
    Mēs aizejam no galvenā! man galvenā ir Latvija ar tās tūkstošu gadu tradīcijām, kad zemnieks savā sētā bija saimnieks un to ierīkoja pēc sava prāta un gaumes. No šī viedokļa viņš bija individuālists, bet jau 1802. gadā bija nodibināta Kauguros pirmā lauksaimnieku biedrība. To biedrību neieredzēja muižnieki.
    Vajadzīgs tomēr atskatīties pagātne, lai varētu iet uz priekšu. Ieteiktu palasīt pirmā Latvijas brīvvalsts prezidenta Jāņa Krodera grāmatu par 1905 gadu. Bibliotēkā viņa ir pieejama. Tad Jūs redzēsiet daudzas līdzības ar šodienu. Piemēram Zemessargi tad kalpoja valdošajiem zemniekiem, tagad valdošai kliķei.
    Bet tas nav galvenais par ko es gribu atgādināt, kad galvenais ir boļševiku ideoloģija, kas ir dogma priekš nezinīšiem. Atcerēsimies neseno boļševiku lozungu: Pasaules revolūcijas vārdā tika laupīts. Lai attaisnotu laupīšanu un varētu pabarot armiju un pilsētniekus , tika veidoti “prodotrjadi”, kas braukāja un aplaupīja zemniekus, jo eksistēja Leiņu Voldiņa lozungs : Laupi salaupīto! Ko tad zemnieks ar savu darbu salaupīja??? Lai to sekmīgi realizēja bija vajadzīgi Pavļiki Marozovi. kas nodeva savu tēvu un tā tālāk. Kā bija patiesībā, to grūti pateikt, jo arhīvi ir pārrakstīti un sagrozīti.
    Galvenais šodien ir nauda! Arī boļševikiem bija vajadzīga nauda revolūcijas vārdā! Ja ar karaspēku neizdevās iekarot pasauli ne Staļinam , ne Hitleram, tad liekas ar baksiem, jau iekarojuši visu pasauli. To pierāda, kā visi danco Kroņa Vīrusa priekšā.
    Kamēr, PSRS varēja uzturēt Internacionāli, tikmēr pasaulē bija cīņa par sociālismu. Piemēram, Gorbačovs nevarēja samaksāt DDR parādu, tā siena sabruka un Vācijas apvienojās. Sabruka sociālisms Nikaragvā, kur sandinistu armiju 550 000 un Padomju padumniekus 1600 cilvēkus uzturēja PSRS. Cik tas izmaksāja? Kā dzīvoja cilvēki Krievijā?

    Kas uztur pašreizējo Latvijas kliķi?
    Protams, ka kredīti!
    Pandēmijas laikā ir paņemti kredīt 14,7 miljardi eiro, kad Valsts budžets ir ap 10 miljardiem! Kas būs spējīgs atdot šos kredītus un kredīta procentus? Kad uzsākām parakstu vākšanu, tad kredīta procentos maksājām ap 5 miljoni, tagad ap 6 miljardi…………….

    Sāpīgi, kad Linards Grantiņš ir kategoriski pretī pret Saeimas atlaišanu un Satversmes darbības atjaunošanu.
    Vai ņemot kredītus un ieķīlājot Latvijas zemi tiks glābta Latvija?

  13. Andris saka:

    Kad sāka dibināties Zemessardze , tad pārsvarā tur bija īsti patrioti , bet kad Gorbunovs izdeva rīkojumu visiem družinnikiem arī iekļauties Zemessardzē , tad atmosfēra tur stipri pamainījās.

  14. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Andri, kas traucēja atjaunot Latvijas Aizsargu organizāciju (LAO)?
    Kas tad bija un no kā sastāvēja LAO? 85% bija lauku ļaudis, no tiem ap 60% saimnieki un jaunsaimnieki, ap 30% strādnieki un pārējie ap 10% bija lauku inteliģence un amatnieki.
    AVG izdeva arī rīkojumu par Republikas valstiskuma atjaunošanu, nevis Latvijas Valsts atjaunošanu, bet pirms tam PSRS deputāti no Latvijas ar AVG apsolīja Gorbačovam , ka viņi tā ir norunājuši, ka agrākie zemes īpašnieki savu zemi neatgūs!
    Vai var atjaunot LAO, ja nav zemnieku???

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *