Čekas troļļa Rolanda Petersona iztikas avots( čekistu cīņa pret Grantiņu un Bordānu) !

Viss varbūt būtu pieņemami tevis sacītajā, tikai kāpēc pieminēji mani, biedr’ Roland Izakovič Peterson ? Manus dokumentus ir vētījuši cauri visa VENTILATORU komanda un pat tāds mans ienaidnieks kā L. Muciņš, bet nekā. Kad tika Atmodas laikā pieprasīti G. Astras dokumenti, tad tika parādīti tikai Ziemeļa, Cālīša, Žukovska…., bet, kad tika jautāts I. Zālītem par G. Astras MAPI, tad atbilde bija: vēl ir par agru skatīties Astras dokumentus.….. Kāpēc Astra nevēlējās tikties ar mani, kad citi labprāt to darīja ? Kāpēc G. Astra atjoņoja uz vilcienu, kad jau atrados tajā izbraukšanai uz Maskavu un kliedza uz mani, pat centās “rokas palaist”: Kāpēc neesmu atdevis Grupas H- 86 pilnvaras Ziemelim, kurš, kā visiem tagad zināms, bija viens no aktīvākajiem ziņotājiem par manu darbību tāpat kā Ints Cālītis ?

Lūk viņi, nožēlojamie Gunāra Astras kolēģi, pie kuriem pieder arī viņš:

Ints Cālītis ir nožēlojams stukačs jau trešajā paaudzē (ziemeļi, žukovski, titavi, pupuri…)

Tikai pēdējais idiots var iedomāties, ka Gunārs Astra nezināja, kas ir Juris Ziemelis un Ints Cālītis. Kāpēc es šodien tieku tiesāts no tiem, kuri ir slepkavojuši disidentus, kuri nav pakļāvušies čekai, bet Gunāram Astram uzstāda piemiņas plāksnes ? Kāpēc G. Astras paraksts ir zem bandīta A. Repšes galvojuma, kurš ar čekas ziņu aplaupīja latviešu tautu ? Kāpēc tagad Arturs Priedītis raksta ārprāta ziņojumus pat ārvalstu institūcijām, lai es tiktu arestēts, jo Vācijā taču esot drastiski likumi pret antisemītiem ? Kāpēc es tieku nosaukts par antisemītu, kaut gan nevienu ebreju vēl savā mūžā neesmu apvainojis- bet gan tos hazāržīdus- cionistus, kuri ar vietējiem kolaboracionistiem izlaupa Latviju un izdzen latviešu tautu svešumā ? Kāpēc tajā pašā laikā atilatvisko Lato Lapsu Priedītis nosauc par rusofobu- kaut gan tāds nebūt nav, bet tieši kalpo krievu impēristiem !

A. Priedīša raksts ir tiešs čekistu pasūtījums !

Vai ne tāpēc, lai Lato Lapsu taisītu par Latvju patriotu ?

Kāpēc nav publicēti mani dokumenti par politdarbību un arī ne Astras. Manus dokumentus ir smalki izpētījis Linards Muciņš, kuros viņš centās atrast manu “nodevību“, bet atrada pilnīgi ko citu: pilnīgu čekistu ignorāciju un viņu izsmiešanu ! Tādus, protams, ka čekisti nepublicēs, bet iespējams, ka ir jau pat iznīcināti. Kaut gan sarunā ar Aivara Gardas “internacionāles varzu” paziņoja, ka viņam viens vecs disidents(vārdā “vecais” disidents netika nosaukts) esot paziņojis, ka bez paraksta uz ārzemēm neizsūtīja, bet, protams, sajauca terminus, ka Grantiņš bija vienīgais, kuru neizsūtīja, bet gan IZRAIDĪJA ! No tādiem parakstus ir veltīgi prasīt ! Pārējie pēc komandas izbrauca un pēc komandas atgriezās, kā man reiz sacīja Andrejs Kavacis. Un tieši tā tas arī notika. Dižie čekas viltus  disidenti visi šodien atrodas Latvijā un turpina nīdēt manu – latviešu tautu! R. Petersons ir viens no čekas- aktīvākajiem troļļiem. Ir jūtams, ka sirgst arī ar alkoholismu… .

Vēl varu droši piebilst, ka mani dokumenti , kas atradās Liepājā, kā sacīja pats sātaniskais vieplis- zaglis, bandīts un latviešu tautas aplaupītājs, miljonārs Linards Muciņš, ir iznīcināti, lai tauta nekad neuzzinātu par maniem darbiem ! Bet kādu citu reizi runāsim vairāk… . Tieši šodien pret mani un Tieslietu ministru Bordānu notiek visaktīvākā cīņa no Latvijas okupantu un kolaboracionistu puses.

Latvijā ir tikai viena politiskā PERSONĪBA un tas ir Jānis Bordāns, un tāpēc es arī viņu atbalstu. Tāpēc arī saņemu no dažādiem čekas pakalpiņiem “nodevēja titulu” ! Bet tas jau arī ir šakāļu uzdevums, kaukt, kad karāvāna virzās uz savu mērķi !

https://www.facebook.com/595950207185585/videos/459905534942288/

Un domāju, ka KORONA VĪRUSS ir radīts tieši pret šiem čekas drazām- zemcilvēkiem, kuri darbojas ar zemām vibrācijām. Un tieši Krievijas varas iestādes ar saviem aģentiem pa visu pasauli ir sacēluši milzīgu ažiotāžu, jo jūt, ka tas vērsts tieši pret viņiem- pret krievu šovenistiskajiem lielimpēristiem(bet varbūt, ka maldos) !

Linardu Grantiņu tiesāt var uzdrošināties tikai manas tautas slepkavas- boļševistiski cionistiskie viltus ebreji- ANTISEMĪTI. Īstie ebreju tautas bendes !

16.11.20 Linards Grantiņš LRTT & H- 86

You may also like...

3 komentāru

  1. Miegs saka:

    Tādiem radījumiem kā pētersoniem viss ir vienkārši, kā čupu nolikt,tikai, kamēr dzīva būs atmiņa,par to būs smagi jāatbild. Ir meli,kas ir vairāk kā noziegums,bet pieradušais melot to atskāš par vēlu-kad klauvē sods. Pēterson,pieklauvēs.

  2. Anonīms saka:

    Nu jā! Vispār jau man atbraucot no Anglijas radās daudzas domas un pārdomas par tiem, kuri rietumos nonāca. Nu i vēl pie tam Sovietu laikos bez lupas nekur rietumos i sportisti nevarēja iziet. Sekoja līdz tak savējie pārstāvji. Grantins? Tad nekā i nezināju, kā vien biju dzirdējis par vārdu Helsinki 86 un latviešu valodas skolotāja 1987. gadā strikti mūs biedēja par latviešu nacionālistiem, kā ļauniem cilvēkiem kuriem mērķis ir atjaunot burzuaziju. 1988. gadā 1. septembri viņa jau sāka ar sarkanbaltisarkanu uzlīmi uz klases žurnāla vāka, tad jau katra latviešu valodas stunda sākās ar nacionālo propogandu. Nu i tas nacionālisms tāds vien kaut kāds nesaprotams ir šodien sajaucies ar tām pašām sociālistisko darbaļaužu kultūras netiribam. Kā izlīst ārā sveikam un ne sasmērēt ies?

  3. lasitājs saka:

    Pareizi, anon īm,labāk tālak,kaut arī sasmērēšanās tev nedraud.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *